Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bende senin gibi hesap yapıyorum ama 4.5 ayda 10 kilo da çok değil mi inşallah böyle gitmez ne diyelim

güle güle kullansın bebişin canım. ikinci çocuğun alışverişi çok daha kolay oluyormuş evet ne güzel.

Bende senin gibi hesap yapıyorum ama 4.5 ayda 10 kilo da çok değil mi inşallah böyle gitmez ne diyelim
Hanımlar kilo ile ilgili dusunceleriniz i okuyorum ben 7 kilo aldım fazla alsamda hiç takilmam çünkü annem 60 kilo ile başlayıp 90 kilo ile doğum yapmış emzirme uyuyamama gbi nedenlerden 70 kiloya dusmus o 10 kiloyu da sonra vermiş teyzem var birde oğlu 3 yasinda o da 58 kilo ile hamile kalıp 72 kiloyla hamileliği bitirenlerden doğumdan sonra 63 kiloya dustu emzirme uyumama huysuz bi oglusla 55 kiloya kadar dustu ilk sene bu yüzden kilo problemine takilmayn bence doğum için zor oluyor mu diye soruyorum ikisinde hayır diyorlar sadece hareket kisitlaniyor o zor oluyormuş

Can'ım ben 30 kilo alsam dünya haritası gibi olur vücudum. Cildim hem ince hassas hemde çok kuru bir yapıda, o yüzden çatır çatır çatlarım biliyorum, kilo sıkıntım hep bu yüzden, şuanda bile akşamları çok şişiyor karnım, gaz kabızlık gibi sebeplerden, görüntü olarak 6 ayımı tamamlamış gibi görünüyor akşamları ve inan esneme namına hiç yerim kalmamış gibi taş oluyo resmen. Hayatta en sevmediğim şey de çatlaklar

Canım sen rahat ol hiiç ilgisi yok onlarla bizimde durum o şekilde belinayidil gibi yasak vardı kanamam olmuştu kendiliğinden şimdi yine olacak diye korkuyoruz ve sonuna kadar istemiyorum da gerçekten :) eşin de bizim gibi düşünüyordur emin ol o tedirginlik ve ya birşey olursa endişesi sonrasında vicdanı kimse yaşamak istemez

Evet Canim benimde asagidaydi cikti sukur
Hadi ya ne zaman dediler canım ne kadar aşağıdaydı ki? kaçıncı haftada çıkmalı acaba ben bir ara karnımda sancıyla korkup doktora gitmiştim ve geriliyor büyüyor o yüzden normal 20. hafta gibi göbek deliğinin oraya gelecek demişti, 17.de gitmiştim deliğin 2 parmak falan altındaydı o zaman

Aynen ya canım napcaz böyle benim gibisin ince hassas ve aşırı kuru, zaten böyleydim iyice arttı şimdi pul pul dökülüyor..
Şişkinlik için de haklısn hamileliğin başlarında bile gazdan karnım şişti epey taş gibi oluyordu, şuan gaz problemim yok ama o kadar müsait bir cildim varki çatlaklar kesin oluşacak, zaten biraz vardı kalçalarımda bir ara hızlı alıp vermiştim iyice coşmasından korkuyorum

Ya o kadar sinir bozucu ki, ben hayatımın her döneminde sıska ve uzun boylu bir insandım, hep ay çok zayıfsın lafıyla karşı karşıyaydım öyle hızlı kilo alıp vermelerim bile olmamasına rağmen kalçamda ve yanlarımda çatlaklar var. Bunun kiloyla değil vücut yapısıyla ilgili olduğunu anladım artık ama şimdi de kalkıp 30 kilo alırsam ilerideki görüntüm gözümde canlanıyor haliyle kendimi kandırmak aptallık olur, eşimin de o görüntüden hoşlanmayacağını biliyorum, ay çok sinirim bozuluyor ya. Ayak bileklerimin üstü aynı dediğin gibi pul pul dökülüyor, hele yüzümü görsen nemlendirici sürüp bekliyorum sonra güneş koruyucuyla sıvıyorum yüzümü ama ne çare yine beyaz beyaz soyuluyor bazı bölgeler. İnşallah korktuğumuz gibi olmaz diyorum yine de...

Kızlar kozmonot alıcam ama fikrinizi almam lazım. Doğum ağustos sonu gibi olacak, ben bu kozmonotu kışın giydireceğim için 3-6 mı yoksa 6-9 mu alayım

Kızlar kozmonot alıcam ama fikrinizi almam lazım. Doğum ağustos sonu gibi olacak, ben bu kozmonotu kışın giydireceğim için 3-6 mı yoksa 6-9 mu alayım
Bence 6-9 al Can'ım bütün kış boyu giysin, 3-6 ayı bütün kış giyemez sanki, 3 - 5 cm büyük olsa sıkıntı olmaz ama 3-5 cm küçük olsa mümkün değil olmuyor

Çatlak konusunda vaseline marka krem nemlendiriyor canım hiç bir kadın çatlak sevmiyor da illa oluyor benim Yengem harita gibiydi ikinci çocugunda oldu pilatese başladı ve o çatlak izlerinden sadece beyaz hafif izler kaldı.

6 9 daha mantikli 1 numara büyük olmasi sikinti yasatmaz ama kendi bedeni rahatsiz eder bebegi bu Tür urunler, cunku kisin giyicek ve altindada biseyler olucak

Benimki 20.haftada tam ciktigini ogrendim, ,,, ondan önce cok asagidaymis ve cok yogun kanamalarim oldu

Arkadaşlar ya biz az önce chicco trio sprint travel bebek arabası aldık mothercare den 1800 den 1200 düşmüş aslında olbey litewayplus tavsiye etmişti ama eşimde bende uzunca bi süre düşündükdwn ve farklı farklı mağazalarda fikir edindikden sonra kumaşını biraz ince bulduk ve bunu aldık...benim sorum şu alan varmı bundan erken davrandık bilemedim rengiden olurda kardeşi olursa die grili siyahlı pek farklı renk seçeneği yok gerçi ama neyse işte

Vaseline Hakkında pek iyi şeyler duymadım o yüzden vazgeçtim Canım mustelanın çatlak öncesi yağı var spreyli bir kutuda satılıyor, ondan alıcam inşallah bu ay, gündüzleri yanımda taşıyayım lavaboya gidince falan çok kuruluk olduğunda nemlendiririm onunla, gece yatmadan da lierac kullanıyorum, inşallah bir nebze iyi gelir. Benim annem bildiğin bir harita Kocaman yarıklar oluşmuş hamileliklerinde ve şuan büzüşmüş beyaz yarıklar olarak kalmışlar, tabi annem nemlendirme namına hiçbişey kullanmamış, kuzenlerimden biri de 34 kilo almıştı hamileliğinde, 4130 kg bebeği normal doğurdu, onun da çatlakları oldukça fazla, diğer kuzenim 32. Haftada erken doğum yaptı o da kalça ve belinden çatladı. Çatlak bizde genetik sanırsam

Renk konusunda cok iyi yaptin bende kizimda öyle bir renk aldigim icin simdi oglumda da kullanicam

Catlakla kilonun hicbir alkasi yok kizimda 4 kiloyla doguma gittim ama cok catladim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…