Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bende senin gibi hesap yapıyorum ama 4.5 ayda 10 kilo da çok değil mi inşallah böyle gitmez ne diyelim
Ben ilk ay verdiklerim ve sonra aldiklarim toplamda su an 2 kg aldim. Iste son 4 ayda 2ser kilodan 8 kilo alsam toplamda 10 kg ediyor normal. Cok degil bence. Ama tabi evdeki hesap carsiya uyacak mi bakalim :))

Bu arada ben halihazirda 73 kiloyla hamile kaldigim icin cok almamaya calisiyorum 50li kilolarda olsaydim durum farkli olabilirdi :))

Ben ilk ay verdiklerim ve sonra aldiklarim toplamda su an 2 kg aldim. Iste son 4 ayda 2ser kilodan 8 kilo alsam toplamda 10 kg ediyor normal. Cok degil bence. Ama tabi evdeki hesap carsiya uyacak mi bakalim :))
Lütfen uysun, uymalı. Hani ağzımızı tutalım dicem de, yememek ne mümkün anam gözüm dönüyor resmen, acıkınca babam gelse tanımıyorum

Kızlar iyi haftasonlar. Ya bugün karnimda kramp gibi birşey var sanki sizde de oluyor mu? Sanki karnim taş gibi oluyor çok korkuyorum

Kizlar ya bn bu ara sarimsakli cacik cok seviom yiom. Sarimsak hamileykn onerilio mu bi fikriniz var mi

Kremler yağlar falan işe yaramaz çatlakların oluşacağı varsa engellemez diyorlar ben de kararsız kaldım, nemli tutmaya çalışıyorum ama bakalım görcez neye dönüşeceğimizi sağlıkla gelsin kuzucuklar da artık hallederiz herşeyi napalım

kızlar ya kasık ağrısı olan var mıı ya . yatarken birşey yok. yürürken oturup kalkarken var korkuyorum ya bu dört ay nasıl geçecek . bide hamileliğin balayı diyorlardı bu aylar için

Lierac kullananlar hiç tavsiye etmiyorlar catliyor gene diyorlar mustelayı arastirmadım ben bebe yağı kullanıyorum bitkisel bir şey daha kullanıyorum içinde bir çok yağ karışık ama genede kalcam catliyor catlamiyor diye bisey yok olsun sağlık olsun diyorum ilk zaman bende çok takmistim

İyi akşamlar hanımlar,ben dün ikizlerimi erken doğumla kaybettim sadece bir gün yaşayabildiler, suları fazlaydı.iki farklı doktora gorunmeme ragmen nedenini bulamadılar.herkesin bünyesi farklı tabi ama size tavsiyem suyu fazla olan lütfen çok dikkat etsin.hakkınızı helal edin,Allah kuzucuklarinizi korusun.

yaaaa çok üzüldüm böyle kayıp haberlerini gerçekten yüreğim kaldırmıyor . sabır diliyorum. umarım bir an önce tekrar sağlık la hamile kalırsın.

Canım Allah sabır versin en kısa zamanda sağlıklı hayirli bir gebelik nasip etsin Allah.

Canım başın sağolsun rabbim güç wersin sana ve eşine inşallah

Allah sabır versin... Tez Zamanda sağlıklı hamileliğin olsun inşallah...

canim allah sabir versin cok uzuldum kisa zamanda insallah yeniden saglikli bir hamilelik ve dogum nasib etsin allah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…