Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Allah Sabir versin canim gercekten ne diyecegimi bilemiyorum rabbim tez zamanda yerini doldursun insallah

Kizlar ya bn bu ara sarimsakli cacik cok seviom yiom. Sarimsak hamileykn onerilio mu bi fikriniz var mi
Öneriliyor mu bilmiyorum ama onerilmedigini de duymadim. Bir tehlikesi vs yoktur sanirim

Basiniz sag olsun, Allah tekrar hayirli bi zamanda saglikli dogum nasip eder insallah

Çok üzüldüm şaşkınım ama Herşeyin hayırlısı olsun. Bu bebeleri verenAllah alan yine Allah. Hikmet'inden sual olmaz ama sen dirayetli dur. vaktinde Zaman'ında sağlıkLa kucağına alacağın günler de gelecek nasip olacak inşallah hayırlısı ile bence.
Rabbim bu sıkıntılı günleri unutturacak sevinçlerle donatsıngelecegini. Yine bahsederken hatırlarken için burulur biliyorum ama hayat gailesi insana neleri unutturuyor. Gelmiş geçmiş olsun Melek'lerin şimdi cennette. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin güle oynaya analı babalı büyüttüğümüz günler yaşatsın inşallah.

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Benimde eylül ayında doğumum olcak cinsiyeti kız. 4lü taramamı yeni yaptırdım sonucunu bekliyorum. Bu arada bebeğinizi hissedebiliyor musunuz? Hissettiyseniz kaçıncı hafyada ben hala hissedemedim hareketlerini

Başınız saolsun sabırlar diliyorum. dilerim ki ilerisi için sağlıklı bir gebeliğiniz ve kusursuz evlatlarınız olur.

Canım Allah sabır versin, cennet birlikteliği versin meleklerinle inşallah, diyecek söz bulamıyorum, Rabbim en kısa zamanda sağlıklıca kucağınıza nasip etsin inşallah.

bize de haber et nolur. ben yurt dışındayım öyle her zaman gidemiyorum acil dışında onda da acil birşey yoksa seni delirtiyolar.lütfen haber ett sağlıkla kal
Canım şimdi geldim. Kendi Dr değildi vajinal muayene istemedim bebeğim iyi cok sukur nst ye bağladılar sancı gozukmedi idrar tahlilinde birşey çıkmadı gönderdi geri yarın kendi Dr uma gidince detaylı yazarım sana ama bol bol dinlen dedi sende dinlen canim

çok geçmiş olsun canım benim. birşey çıkmadığına çok sevindim. bende Dinleniyorum valla uzanırken ağrım yok. yarın haber bekliyorum .sağlıkla mutlu kal...

Canm nasıl yaptın banada tarif edebilir misin ( bende kendimi yapmak istiyorum
Tabi canim tarif edeyim. Hasir bir sepeti kuamscidan aldigim saten kumasla kapladim ve gönlüme göre susledim.. Yastigi da dikis makinemde diktim icini boncuk elyafla doldurup dışına fransiz danteli geçirdim.. Diledigimce susledim.. Cok zevkli hatta bugün kizi olacka bir arkadasima da hediye olarak sepet ve yastik yaptim dur onu da gostereyim

Canım basın sağolsun ben de bu topikteydim ara ara hala bakıyorum. Bizim kızlar ne yapıyor diye tesadüfen gördüm ben de bebegimi 15. Haftada erken dogum- düşük le kaybettim... erken doğumun en belirgin sebebi rahim ağzı yetmezliği muhakkak üstünde dur. Bu benim ikinci kaybimdi ancak teşhis konabildi. Ray varsa serklaj işlemi yapılmaz ise sonraki gebeliklerin de aynı şekilde sonlanir.

canım benim başın sağolsun çok üzüldüm gerçekten umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

Canim allah sabir versin. Insallah biran once o meleklerinin acisini dindirecek yeni bir evlat nasip etsin

Hala bile cok asagida bebek baya baya asagilarda tekmeliyor ,,, Ama bunada sukur cok kötü gecti 4 ayim sürekli ilaclarla
Ama canım o normal kesenin en üst konumu zaten göbek deliği o yüzden bebek aşağıda olacak kaç doktora birden sordum, ama haklısın yani ben de korkuyorum psikolojik olarak aşağıda olunca gidecekmiş gibi :) zor dönemlerden geçiyoruz inşallah sonu güzel olur ve bu günler geride kalır tatlım

Benimkinin asagida oldugunu doktorda söylüyor ve 2 kayibimda oldugu icin biraz endise var ama hersey olacagina varir, rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah zaman durmus sanki biran önce gelse 9.ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…