Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Yok ben yüzüstü yatardım hep yan yatmaya alışmak biraz zorladı beni şu yastık olayına biraz erken başlicam ben galibasenin kaç haftalık nasıl gidiyor

bende sırt ustu yatardım ve hala yan yatsamda sabah kalktıgımda sırt ustu olarak uyanıyorum çok onemli birseymı acaba

Ahaa otobüs hikayene bayıldım yazık kadına
evet kesinlikle aynı durumdayız iş zaten yapmıyorum yoruluveriyorum hemen, mutfaktaki evyeye sabuna falan bile (ki mutfağa girmelerim sıkıntılı hala kusabiliyorum kokuyor) uzanmalarımı görmen lazım
ay gerçekten çorap giymek bile zorluyo kaç defa yorgunsam eşime giydirttim utancımdan diyememiştim seni yandaş buldum kendime
sonra ne yapıcaz biz ben bilmiyorum gerçekten ya

bende sırt ustu yatardım ve hala yan yatsamda sabah kalktıgımda sırt ustu olarak uyanıyorum çok onemli birseymı acaba
Şimdilik rahatsızlık vermiyorsa sorun yok zaten yanlış hareket yaptığında bir anda sıkışıyor ağrıyor kasılıyor falan mecbur uyanıp yeni pozisyon arıyosun :) yoksa bir süre sonra sırt ağrıların başlar hep sırtüstü yatmaktan rahim vs ağırlık yapacak kalbe giden damarlara da basınç olacak, vücut sinyalleri hep veriyor :)

Bu yatma olayini bende arastirdim canim sola yatmak gerekiyormus ama hic de soluma yatamam ben yatiyorm gece bi bakmisim sırt üstü uyaniyorum esim bazen geceleri beni uyariyor yine dönműşůn diye

Ben de size yandaş olayım bari benim durum iyice fena rahim ağzı yetmezliğim sebebiyle serklaj oldum karnın sıkışmasına sebep olacak hateketlerden uzak durmam gerekiyor 14.haftda başladım ben çorap bile giyememeye çok yürümek ayakta kalmak da yasak kiloyu da direk göbekten alıyorum inanılmaz bi hızla şişiyorum elime süpürge bile almayalı haftalar oldu

Günaydın hamişler

Gunaydin cin takvimi yada baska takvimler cinsiyet icin tutan var mi arkadaslar benim tutmadida

bende de türkçe olan tutmadı , çinde ki sitelerin birinden bakmıştım o tuttu.

ben 80 le bitirirsem şükrederim

al bende de o kadar , şimdiye kadar 2 kilo aldım ama bildiğin fıçı gibi başladığımdan dolayı 80 e duacıyım

2 hafta da mı 4 kilo?
helede o kadar yürümene rağmen
o kadar değildir ya belki lodos- su tutma filan olmuştur.
aç karına çıplak dene birde fıstık

Günaydın teyzoslar biz renkli den geldik çok şükür hiç bir sıkıntı yok herşey gayet olması gerektiği gibi. 22 haftalık 560 grm 27 cm oğlumuz. Bize gülümsedi ama rahat durmadığı için görüntüler kötü
Darısı diğer arkadaşlarımıza

Eklentiler

• aviary-image-1462437175365.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 88
  • aviary-image-1462437105187.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 96
Masallahh darisi bize

maşallah , nazar değmesin yaramaz , yaramaz sırıtıyor vala

Aa geçmiş olsun canım ya uzan bol bol ben şu halimle zaten bi süre ayakta kalınca hemen ağrılar başlıyo senin çok daha dikkatli olman lazım tabi aynen bende dokunmuyorum bişeye kadın geldikçe hallediyo işte, arada yine lazım oluyo deli gibi tozlanıyo ztn cam kapı açık olunca yine yapmak gerekiyo ama napalım artık olduğu kadar

Ooh maşallah oğluşuna çok iyi bakmışsın annesi darısı bizim başımıza bende cumartesi gidicem

maşallah bizimde 16 sında sabırsızlıkla bekliyorum :)

sağol canım amiin benimki hep sağdaydı ama artık her yerde tepikleyip duruyo :)

Masallahhhaftaya bizde gidicez insallah
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

ayyy maşallahh yaaa biz fotoğrafı unuttuk hiç sevinçten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…