Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Anne, teyze tamam da komşuya ne oluyor anlamadım bizim de babamızın 6 aydır hatta 1 senedir ertelediği spora yazılma sevdası, bu hafta depreşti, gitti havuz, fitness, spor kompleksine yazıldı, tam da benim şişmeye başladığım dönemda, zamanlaman harika"sen zayıfladıkça ben moral bulacağım" diyorum "istersen gitmeyeyim, beraber gideriz doğumdan sonra" diyor ama kıyamadım, "sen git ben de 6 ay sonra gelirim arkandan" dedim

Merhabalar bizde dun detaylimizi olduk sukur herseyimiz guzel.. 409gr olmusuz kasik agrimin sebebi ayaklari asagdaymis idrar torbasina dogru tepikliyomus o yuzden agri hissediyomusum :) gulerkende poz verdi kizcem
Günaydın herkese, maşallah minik prensese, nasıl da güzel gülmüş bu haftaki moral depomuz elfinyanın minik prensesi, sevgiler

2 gün daha yazmasaydın ben yazacaktım, meraklanmıştım artık ses soluk çıkmayınca, ben de topiğin bekçisi gibi, kimden ses çıkmazsa bir evhamlanıyorum ,anne olmaya başlıyorum , en büyük belirti olan evham kısmını tamamlıyorum, hayırlı mübarek olsun Neyseki güzel haberin geldi, iyi eğlenceler, iyi tatiller arkadaşım
Dönüş sonrası da güzel haberlerini almayı bekliyoruz, dualarımdasın, her şey güzel olacak inşallah...

Canım aynı ya da benzeri endişeler hepimizde var ve kiminle konuştuysam da bu süreci yaşayan herkeste de olmuş, gayet doğal , sıkma canını, bebişlerini de strese sokma hiç, Allah'a emanet minik kuzucuklar. Babam ben okuldan dönene kadar balkonda beklerdi beni(liseden,üniversiteden bahsediyorum, ilkokul,ortaokul değil yanlış anlaşılmasın) "kaç yaşına kadar bekleyeceksin" derdim gülerek, "siz beni şimdi anlamazsınız, bir anne baba olun da...." derdi bu endişemiz, kaygımız hiç bitmeyecek, hayat boyu devam edecek, Allah'a emanet edip, kendimizi telkin etmek zorundayız, ben de her kontrolden sonra çok mutlu oluyorum, hareketleri gözümün önünden gitmiyor sonra özleyince kocama "acaba iyi mi bebeğimiz"filan demeye başlıyorum, o da biliyor artık endişeden çok özlediğim için görmek istediğimi, o da beni oyalıyor Hiç kötüyü düşünme, pozitif ol daima, miniklere öpücükler

Canım gözünüz aydın organları ve gelişimi gayet güzel bebişin, damarın da açılmış eminim su seviyesi de problem teşkil etmeyecektir, kendi doktorunun yorumuyla için rahatlar inşallah, bizleri de haberdar et.

Merhabalar bizde dun detaylimizi olduk sukur herseyimiz guzel.. 409gr olmusuz kasik agrimin sebebi ayaklari asagdaymis idrar torbasina dogru tepikliyomus o yuzden agri hissediyomusum :) gulerkende poz verdi kizcem
Masallah annesi sana gülümsemiş ne guzel :))
bilgisayardan çektim resmi pek belli değil amaa :)
masallah Can'ım

Çok geçmiş olsun canım, ben de kalça ağrısından çekiyorum, bana da magnorm verdi, birkaç günde bir iç dedi, 1 gün içiyorum 2 gün içmiyorum ama yetersiz geliyor hissediyorum, 3 . gün sabah ne çorabımı giymeye eğilebiliyorum ne de yatakta dönebiliyorum, doktorum bol egzersiz, yürüyüş önerdi, akşamları yürüyüşe başladım.

çok sağol kuzum. bende senin gibi içiyordum ama anladım ki yetmiyor, her gün içicem artık canım. Ya yürüyüş yapman çok güzel de benim anlamadığım şu, ben ne kadar çok yürür ayakta kalırsam o kadar belim ve kalçam ağırıyor, bacaklarım da aynı şekilde ne yapayım bilemedim valla ya

Kızlar iyi günler, hafta sonu görseldeki beşiği aldık. Bebeğime oda yapacağım ama ilk zamanlar yatak odasında ve gündüzleri salonda kullanmak için kolay taşınabilir birşey arıyordum. Bu beşik harika cidden. Tek elle çok kolay katlanabiliyor. Yani 6 ay sonrası rahatlıkla kaldırabilirim. Fiyatıda uygun. Tavsiye ederim

Eklentiler

• image.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:

güle güle kullanın :)

Ben de doktoruma sorup artırayım diyorum ama kontolüm de 7 haziranda benim de yürüyüşte karnım çok kasılıyor ama sonrası için daha aktif oluyorum iyi geliyor, benim vücudumda en güçlü yerim bacaklarım, saatlerce spor yapabilir, koşabilirim normalde, o yüzden bacakta ağrı olmuyor ama kalça krampı kötü işte, günde bir sodayla da desteklemek lazım belki de, kolay doğum için de yürüyüş şart. Sen normalde evde misin canım?

Güle güle kullanın canım, pratik bir ürün duruyor, ebebekte 150 tlye 50 tl indirim çeki vardı, devam ediyordu sanırım ama normalde indirimi olmaması lazım ürünün, faydalandınız mı alışverişte?

yok canım çalışıyorum, bütün günüm masa başında geçiyor, bazen iş çıkışı 15 dk kadar yürüyeyim diyorum yürüyorum ama eve gittiğimde kalça ağrım çok artmış oluyor sade sodayı da hiç içemem sevmem, meyvelisi de pek etkili değilmiş, her tahlilimde kalsiyum seviyem iyi çıkıyor aslında tek sorun magnezyum mu yani

Ben de aynı durumdayım canım, ben de şu anda projelendirmedeyim masa başındayım tüm gün, normalde masama uğrayamam. Kramplar için tek problem magnezyum maalesef, seninle günlerimiz de aynı, normal mi düşünüyorsun sezeryen mi?

normal doğum olsun diye çok dua ediyorum çok travmatik birşey benim için sezeryan, Allahım bana normal doğumu nasip eder inşallah, büyük konuşmak asla istemiyorum bebeğimin ve benim sağlığım tehlikede olmadığı sürece şartlar da uygun olursa normal doğsun inşallah, çünkü karın kaslarımın, rahmimin ortadan ikiye kesileceği düşüncesi beni benden alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…