- 21 Ocak 2016
- 594
- 825
- 103
- 32
ooy kuzuum maşallah sanabilgisayardan çektim resmi pek belli değil amaa :)
Anne, teyze tamam da komşuya ne oluyor anlamadımBen de bebise almaktan kendimi gormuyorum benim karnım ve kalçam var annem alıyor bana da bebek sağlıklı dogsun kilo hiç önemli değil diyorum teyzemler bana o yüzden kızıyor hele geçen gün yan komşu beni sınır ettiçok şişmiş karnın diyor tabi siscek 6 ayı bitiriyorum dedim
Günaydın herkese, maşallah minik prensese, nasıl da güzel gülmüşMerhabalar bizde dun detaylimizi olduk sukur herseyimiz guzel.. 409gr olmusuz kasik agrimin sebebi ayaklari asagdaymis idrar torbasina dogru tepikliyomus o yuzden agri hissediyomusum :) gulerkende poz verdi kizcem
2 gün daha yazmasaydın ben yazacaktım, meraklanmıştım artık ses soluk çıkmayınca, ben de topiğin bekçisi gibi, kimden ses çıkmazsa bir evhamlanıyorum ,anne olmaya başlıyorum , en büyük belirti olan evham kısmını tamamlıyorum, hayırlı mübarek olsunSelam herkese,
Birsuru mesaj alintilamistim ara ara okudukca ama sabit bir yerde kalmadigimiz icin hepsi yok olmus. Kisaca biz iyiyiz :))
Cumadan beri italyadaydik. Verona ve garda golu civarinda guzel bir tatil yaptik. Bugun avusturyadayiz yarin da almanyaya gecip cuma donuyoruz insallah :)
Bizim ufakliginda hareketleri azaldi. Sanirim yerleri daraliyor artik. Donuste yeniden doktora gitmemiz gerekiyor. Oncesinde yazmamistim ama bizim damar direncleri malesef kotuye gidiyor. Bebegin gelisimini etkilemeye baslamisti tatile cikmadan. Donuse yeniden kontrol var. dua edin cok cok akliniza geldikce. Opuyoruz hepinizi
Canım aynı ya da benzeri endişeler hepimizde var ve kiminle konuştuysam da bu süreci yaşayan herkeste de olmuş, gayet doğal , sıkma canını, bebişlerini de strese sokma hiç, Allah'a emanet minik kuzucuklar. Babam ben okuldan dönene kadar balkonda beklerdi beni(liseden,üniversiteden bahsediyorum, ilkokul,ortaokul değil yanlış anlaşılmasınŞimdi bana bi bakarmısınız birşey yapmam lazım n eolur yardım edın ..
en son cuma doktora gıttım kı doktor hersey guzel biri 520 diğer 490 gr olmus hareketle rıyı su ıyı rahım agzı ıyı dedi.. Ben endişelerimi dile getirdim sen elınden gelenı yapıyorsun daha olucagın onune gecemezsın .. bıraz rahat ol dedi.. Çamasırım arada ıslak dedim ,, eger sıvı sızsa kesende sıvın bukadar ıyı olmaz dı dedi... Velhasıl benım derdım su cuma gıttım doktora bebeıslerım ıyıydıya o 2 gun benden ıyısı yok ohh bı keyıf hatta yavastan hazırlık yapıyım dedım ramazanda yapamam die.. ama bugun mesela 2 gun gectıya bugun bıraz dısradaydım falan bebeıslerımı hıc hıssetmedım zaten pıtırdı gıbı hısseıdyorum ( doktor kut kut tekmeyı 27. haftada duyarsın kılon var dedı ) hıssetmedım ya içim içimi yiyor. bişemi oldu olucak mı .. olduda haberım yok mu(( eşim hıc oturmadın bugun hareket edrken nasıl hıısedıceksın dıo. yarın mobılya sıparısı verıcektı. doktotrra gıdıp yın ekalp atısını dınlıyımde öyle versın ıstıyorum bırsey olursa vs dıe .. bu dusunce yedı benıı
kızlarım benı üzmesin Rabbim sevıncımı bu kez daım etsın ınsallah
Canım gözünüz aydın organları ve gelişimi gayet güzel bebişin, damarın da açılmışgünaydın hanımlar dün detaylı ya gitmiştik , dr bizi biraz endişelendirdi organlarında yada her hangi biryerinde biirşey çıkmadı çok şükür fakat suyunun haftasına göre biraz az olduğunu söyledi iki hafta dinlenip tekrar gelin dedi
yarın kendi dr uma gideceğim umarım normale döner , damardaki kan akışının az olmasından yada enfeksiyon geçirmemden kaynaklı olabilirmiş , biraz keyfimiz kaçtı
en güzel tarafı da hatırlarsanız tek damarda akış yoktu aspirin içiyordum o damar açılmış gayet iyi dedi , ve tabiki güzeller güzeli kızımızı gördük çok sevimliydi bize gülümsedi hatta fakat resim vaermedisadece videolarımız var akşamdan beri kaç kere izledim hatırlamıyorum :) 450 gram olmuş bu arada
Canım gözünüz aydın organları ve gelişimi gayet güzel bebişin, damarın da açılmışeminim su seviyesi de problem teşkil etmeyecektir, kendi doktorunun yorumuyla için rahatlar inşallah, bizleri de haberdar et.
Masallah annesi sana gülümsemiş ne guzel :))Merhabalar bizde dun detaylimizi olduk sukur herseyimiz guzel.. 409gr olmusuz kasik agrimin sebebi ayaklari asagdaymis idrar torbasina dogru tepikliyomus o yuzden agri hissediyomusum :) gulerkende poz verdi kizcem
masallah Can'ımbilgisayardan çektim resmi pek belli değil amaa :)
Çok geçmiş olsun canım, ben de kalça ağrısından çekiyorum, bana da magnorm verdi, birkaç günde bir iç dedi, 1 gün içiyorum 2 gün içmiyorum ama yetersiz geliyor hissediyorum, 3 . gün sabah ne çorabımı giymeye eğilebiliyorum ne de yatakta dönebiliyorum, doktorum bol egzersiz, yürüyüş önerdi, akşamları yürüyüşe başladım.Günaydınlar güzel anneler2 mayısta ki son kontrolümde doktoruma bel kalça ağrısı ve bacak kramplarımdan bahsetmiştim, kramplar çok sık olmuyordu ama kalça ve bel ağrısı ayakta kalma süreme göre şiddetini arttırarak devam ediyordu, bana magnorm yazdı, 2 günde 1 kere iç dedi. Bende öyle yapıyordum, ta ki dün sabah sol baldırıma korkunç bir kramp girene kadar öyle canım yandı ki uyuyordum ve bacagım kopuyor sandım, o çığlıkla da eşim kalkıp hemen büktü açılsın diye adamın da ödü patlamış 10 dk kendine gelemedi . sonrasında bütün gün işyerinde topalladım ve ağırdı. Dün akşam kremle ovdum masaj yaptım açılsın diye bugün bir nebze daha iyi, artık her gün içiyorum magnezyumu yapacak birşey yok
Maşallah nasıl da minnoş yatıyorbilgisayardan çektim resmi pek belli değil amaa :)
çok sağol kuzum. bende senin gibi içiyordum ama anladım ki yetmiyor, her gün içicem artık canım. Ya yürüyüş yapman çok güzel de benim anlamadığım şu, ben ne kadar çok yürür ayakta kalırsam o kadar belim ve kalçam ağırıyor, bacaklarım da aynı şekildeÇok geçmiş olsun canım, ben de kalça ağrısından çekiyorum, bana da magnorm verdi, birkaç günde bir iç dedi, 1 gün içiyorum 2 gün içmiyorum ama yetersiz geliyor hissediyorum, 3 . gün sabah ne çorabımı giymeye eğilebiliyorum ne de yatakta dönebiliyorum, doktorum bol egzersiz, yürüyüş önerdi, akşamları yürüyüşe başladım.
Kızlar iyi günler, hafta sonu görseldeki beşiği aldık. Bebeğime oda yapacağım ama ilk zamanlar yatak odasında ve gündüzleri salonda kullanmak için kolay taşınabilir birşey arıyordum. Bu beşik harika cidden. Tek elle çok kolay kapanıyor, katlanabiliyor. Yani 6 ay sonrası rahatlıkla kaldırabilirim. Fiyatıda uygun. Tavsiye ederim
Teşekkür ederim. Bu arada detaylının güzel geçmesine çok sevindim. Eminim su seviyeside düzelecektir. Cuma günü güzel haberlerini bekliyor olacağızgüle güle kullanın :)
Ben de doktoruma sorup artırayım diyorum ama kontolüm de 7 hazirandaçok sağol kuzum. bende senin gibi içiyordum ama anladım ki yetmiyor, her gün içicem artık canım. Ya yürüyüş yapman çok güzel de benim anlamadığım şu, ben ne kadar çok yürür ayakta kalırsam o kadar belim ve kalçam ağırıyor, bacaklarım da aynı şekildene yapayım bilemedim valla ya
Teşekkür ederim. Bu arada detaylının güzel geçmesine çok sevindim. Eminim su seviyeside düzelecektir. Cuma günü güzel haberlerini bekliyor olacağız
Güle güle kullanın canım, pratik bir ürün duruyor, ebebekte 150 tlye 50 tl indirim çeki vardı, devam ediyordu sanırım ama normalde indirimi olmaması lazım ürünün, faydalandınız mı alışverişte?Kızlar iyi günler, hafta sonu görseldeki beşiği aldık. Bebeğime oda yapacağım ama ilk zamanlar yatak odasında ve gündüzleri salonda kullanmak için kolay taşınabilir birşey arıyordum. Bu beşik harika cidden. Tek elle çok kolay katlanabiliyor. Yani 6 ay sonrası rahatlıkla kaldırabilirim. Fiyatıda uygun. Tavsiye ederim
yok canım çalışıyorum, bütün günüm masa başında geçiyor, bazen iş çıkışı 15 dk kadar yürüyeyim diyorum yürüyorum ama eve gittiğimde kalça ağrım çok artmış oluyorBen de doktoruma sorup artırayım diyorum ama kontolüm de 7 hazirandabenim de yürüyüşte karnım çok kasılıyor ama sonrası için daha aktif oluyorum iyi geliyor, benim vücudumda en güçlü yerim bacaklarım, saatlerce spor yapabilir, koşabilirim normalde, o yüzden bacakta ağrı olmuyor ama kalça krampı kötü işte, günde bir sodayla da desteklemek lazım belki de, kolay doğum için de yürüyüş şart. Sen normalde evde misin canım?
Ben de aynı durumdayım canım, ben de şu anda projelendirmedeyim masa başındayım tüm gün, normalde masama uğrayamam. Kramplar için tek problem magnezyum maalesef, seninle günlerimiz de aynı, normal mi düşünüyorsun sezeryen mi?yok canım çalışıyorum, bütün günüm masa başında geçiyor, bazen iş çıkışı 15 dk kadar yürüyeyim diyorum yürüyorum ama eve gittiğimde kalça ağrım çok artmış oluyorsade sodayı da hiç içemem sevmem, meyvelisi de pek etkili değilmiş, her tahlilimde kalsiyum seviyem iyi çıkıyor aslında tek sorun magnezyum mu yani
normal doğum olsun diye çok dua ediyorumBen de aynı durumdayım canım, ben de şu anda projelendirmedeyim masa başındayım tüm gün, normalde masama uğrayamam. Kramplar için tek problem magnezyum maalesef, seninle günlerimiz de aynı, normal mi düşünüyorsun sezeryen mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?