Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kendi dr umdan alabilir miyim acaba onu cuma söylesem
Alırsın tabi. Sormamaları lazım dediğim gibi kişinin beyanı yeterli oluyor ben 26 hafta dediysem 26 haftalığım yani. Kabin ekibi tutturabilir bunu belgelemeniz gerekir diye. Böyle saçma işler genelde benim başıma gelir ondan temkinli davranıyorum.
Dr un senin kimlik bilgilerini yazıp gebelik haftanı bildirse imzalasa yeterli olur.

alıyım ozaman bende teşekkürler hiç bilgim yoktu bundan

Uzulme tek sıkinti dogum sekli olsun
Ben dun geceden beri kafamda birsuru sey kurdum vucut ve kafa orantili olsada acaba kafasinda bi sorun mu var buyuk vs.diye kurup durdum :// sonra kendimi en fazla seker vardir diye teselli ettim ://
ama sizin yazdiklariniz icimi coook rahatlatti cok tesekkur ederim

Oyyy kuzum masallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Bende 25+1 oldum ve 10 kilo aldım kızlar.fazla kilo almamaya çalışıyorum ama maşallah iştahımda iyi.artik sonunu düşünemiyorum kaç kilo ile tamamlarim.
Bende çok kilo aldım Can'ım 9 kilo oldu benimde. Çok yemeye çalışıyorum sanki ama yine de giderek şişiyorum ilk Kızımda toplamda 11,5 kılı almıştım şimdi ise rekora koşuyorum

Yaz hamilesi çok kilo almaz diye biliyordum ben ilki kışa gelmişti çok almıştım kiloları. Bu seferden umutluydum çünkü hem daha hareketliyim hem çok yediğimde rahatsız oluyorum midem ekşiyor yanıyor ister istemez dikkat ediyorum ve bu dikkat ettiğim halim etmesem nolacaktı acaba

Hazir yine kilo konusu acilmisken ben de bir seyler soyleyeyim. Bende de tam tersi istahizlik durumu var. 23+5 teyim ve 3,5 kg almisim simdiye kadar. Yaklasik bir aydir sabit, hic oynamadi yerinden. Basindan beri kontrolluyum yediklerimde ama kontrolun ucunu da fazla kacirdim galiba. Tatliyi, ekmegi, makarna ve pirinci cikardim tamamen. Ilk baslarda yememesi cok zorken simdi dusuncelerine bile katlanamiyorum. Biraz da evde oldugum icin rahata verdim galiba. Son iki haftadir yataktan oyle zor kalkiyorum ki, normalde sabah 8 de ayakta olan ben daha az once kahvaltimi yapabildim. Yavrumun onca ac saatten sonra enerjisi de kalmiyor, tepik mepik hak getire. Allahtan sut denen seyi likir likir iciyorum bir ona dayandim su aralar. Insallah bizimki icerde buyuyordur da beni buyuk vicdan azabiyla bas basa birakmamis olur.

valla tebriklerrr hayranım gebelikte az kilo alanlara.normalde bende kendimi tutarak yaşıyordum ama hamilelikte vicdan falan derken tutamyorum kendimi ama 23+5 için 3,5 kilo harika yaaa keşke benim olsamaaşallah

bu arada tatil için rapor mu almak gerekiyormuş bende pazar günü izmire gidiyorum da dr a söyledim ama rapordan bahsetmedi
Hava yolu sirketine gore degisiyor. Thy ve Atlas 28. haftaya kadar rapor istemiyor. 28-35 arasi doktor izniyle ucabiliyorsun. Pegasus 36 ya kadar rapor istemiyor. Raporlarin gecerliligi bir hafta. Yakin zamanda cikacaksan gerek yok ama tatile gitmeden tedbir olmasi acisindan 2-3 gun onceden yazili bir beyanla halledebilirsin canim. Bu arada detaylin da hayirli olsun. Olumlu dusun olumlu gelissin her sey.

valla tebriklerrr hayranım gebelikte az kilo alanlara.normalde bende kendimi tutarak yaşıyordum ama hamilelikte vicdan falan derken tutamyorum kendimi ama 23+5 için 3,5 kilo harika yaaa keşke benim olsamaaşallah
Ben birkac kilo fazlayla basladigim icin bastan siki tuttum isi canim. Az kilo almak onemli ama asil dogumdan sonrasi onemli bence. Hamilelik kilolari gidiyor da istah bir acilirsa sonrasinda o zaman gor samatayi. Kuzenim 3 ay once dogum yapti, doguma 7 kg ile gitti dogumdan sonra 15 kg aldi. Ne yemediysem dogumdan sonra aserdim diyor. Bebekler saglikli olsun da kilo onemli degil. Ama istah da acilinca kontrol edilmesi cok zor gercekten.

evet benimde asıl korktuğum bu yaaa,iştah açılması açıldığında zor kontrol altına alnıyo,birde doğum sonrası boyutu var tabi orda nasıl ilerlicez bakalım,kuzenin hamilelikte çok başarılıymış ama sonrası aldklarıda inşallah geçici

pegasusla uçacağız ozaman gerek olmayacak :) yinede cuma günü raporunu alayım ben dr dan pazar günüde gidiyoruz zaten

çok teşekkür ederim damardaki kan akışında da hep inandım geçecek diye ve geçti bunda da olumlu düşünüyroum suyu artacak kızımın

Gercekten cok begendim. Ben de artik bebekle nerelere savrulacagimiz belli olmadigi icin bu tarz portatif modellere bakiyordum. Gule gule kullanin canim.

Canim bu arada eve getirdiniz mi besigi? Yatak kismi filan nasil rahat mi? Bir de boyunu olcup soyleyebilirsen cok sevinecegim. Detayli urun bilgisi bulamadim yatakla ilgili. Ona gore karsilastirmaya gidecegim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…