Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Canim ben de ayni sorulari 4,75 yas icin dusunuyorum. 6,5 yas icin belki biraz daha kolay olabilir. Oglum benden tam olarak kopmus degil. Biz pek cok seyi kendi kendine yapabilmesini calismaya basladik hamilelikten beri. Bebek geldi annem yardim etmeyi birakti olmasin diye.

Ben cok acikcasi bebegin bakimini verirken en azindan ilk3-4 ay oglumu 1. Plana almaya niyetliyim. Bebiko hareketlendikce de bakim konusunda degil ama birseyleri ogrettebilecegi konusunda oglumu yureklendirebilecegimi dusunuyorum.

Olur da bi terslik olursa joker olarak babanneyi 1 sene kadar yanimizda tutariz diyorum. Saolsun kendi de gelmem etmem demedi. Hersey yolunu bulana kadar yardim iyi olabilir. Bu arada ortak aktivite cok onermem bizim montessori grubunda ufakligin buyugun odaklanmasini olumsuz etkiledigini okuyorum genelde. Ama yaramazlik gerektiren aktiviteler olursa kuvete atip banyo fayanslarini boyama, renkli makarnalati cama yapistirma falan gibi pek guzel isbirligi yapiyo sipaciklar :))

Çok geçmiş olsun. Umarım güzel haberlerle gelirsin. Bol bol moral depola tatilde. Detayları bekliyoruz. :)

Bugün aklımdan seni geçirdim. Tatile gittiğini bilmiyordum. Hayır olsun canım döndüğünde mutlaka bizede haber ver. Güzel bir tatil olsun

Selamlara

olbey iyi tatiller diliyorum bizim için de bol bol gez gör, inşallah döndüğünde de bize güzel haberler ver, moral herşeyin ilacı, dualarımız seninle

Saolun arkadaslar. Eski doktorumdan aglaya aglaya ciktim resmen. Ama o yogunlukla buraya yazmak istemedim ayni durumu yasayan arkadasalar paniklemesin diye. Sadece rahim damarinda degil bebegin plesentasinda da direnc var su an, gelisimini asil geri dusuren o daman malesef.

Doktoruma mevcut programlarimizdan bahsettim 10 gun yurtdisi pesinden 1 hafta sonra antalya tatili sonra yine 2 hafta sonra ev tasima var falan diye. Bi tek ev tasimaya bulasma git gez kendini cok yormadan stress en buyuk etken bu direnclerdeki dedi.

Galiba hakli da gebeligin basindan beri hem ruhsal devinimler, doktor degistirme zorunda kalmak, hem kpss stresi, hem bi anda cikan evin satilma durumu, ev almak ya da yeniden kiraya cikmak arasinda kararsizlik, odeme va konularinin stresi derken dusunuyorum da hic bos gecmemisim. Insallah bundan sonra daha rahat gecer ne diyelim

Selam annişler
dun kontrolum vardi ama sevinsem mi uzulsem mi bilemeyecegim bisey oldu
bebegim 20+5 ti dun ama olcumleri 25hafta falan cikti ortalama
800gr cikti :// onceki gebeligimde seker falan cikmismiydi dedi
2.duzey usg yaptiricam galiba sonrasindada seker testi yapar
yaaa baska bisey olmasinda sekere raziyim(kotunun iyisi :// )
bebisim niye boyle tosuncuk ki? Kendinde yada yakinlarinda boyle tombik bebegi olan var mi? Varsa sebebi ne?
oglum 3700gr dogmustu bunu artik kestiremiyorum :))ailemizde kilolu insanda yok genetik falan desem ://
**bu saskinlikla karisik yazdiysam ozur dilerim

öncelikle maşallah diyeyim benim de aklıma ilk şeker geldi ama doğruyu test sonuçları göstericektir tabiki, napıyoruz? o zamana kadar stresten uzak durup tosuncuğunla mutlu mesut geçir günlerini en büyük kuzenimin 2 çocuğu var, 2 si de 4100 gramın üzerinde doğdu, biz bu durumu kuzenimin çok kilo almasına bağladık, 30-34 kilo aldı iki hamileliğinde de, şekeri çıkmadı ve ikisini de normal doğurdu (ikisinde de hayati risk yaşadı kanamadan dolayı, ama bu annesinden ona yagidardı annesi de öyle olurmuş, rahimle alakalıymış). Demem o ki sen bu zamana kadar kaç kilo aldın tatlım? Belkide aldığın bütün besinleri bebişine göndermişsindir oda löp löp götürüp büyümüştür ay ne tatlı yerim onu

Ayyy ne guzel yazmisdin yuzum guldu :)) gecen hafta 6kilo olmustu aldigim kilo
kuzeninin bekleri sonrasinda normal kiloya donduler mi? Ya aslinda derdim kilosu degilde sebebi,bi rahatsizlik falan olmasinda...
ayyy aklima geldikce doguma kadar kac kilo olur diye dusunuyorum etli butlu bi kiz olacak galiba :))
offff hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah yavrularimizi
ama gercekten icimi rahatlattin cok sagol cevap verdigin icin

Cilekkokusu12345 canim bugun almanyaya geciyorum munihte olacagim. Gelmisken burdan bebek kiyafet/bakim vs daha uygun sunu al trde bulamazsin dedigin birsey varsa cok sevirim.

Cilekkokusu12345 canim bugun almanyaya geciyorum munihte olacagim. Gelmisken burdan bebek kiyafet/bakim vs daha uygun sunu al trde bulamazsin dedigin birsey varsa cok sevirim.

Canim hic telas etme Sekere zaten bakilir. Diyet vs isleri cok korkunc seyler degil. Gebelik diyabeti bile ciksa bebege zarar vercek bir sey degil bu sadece kontrol altinda tutman gerekir ki senin kilo alimini dengelemek acisindan da faydali olur.

Cok sevindim damarin duzelmesine darisi benim basima olsun insallah. Bi daha hicbir tasamiz olmasin hamilelik boyunca

Maşallah benim de bu gün kontrolüm vardı 22 haftalık 468 gr 28 cm dedi umarım hepsi sağlıkla gelirler

Benimde arası 3 hafta oldu sat a göre hesap edilenle arada 3 hafta fark çıktı büyüklük açısından

Devlet hastAnesine gebelik haftasını bildirir raporu almaya gittim uçağa binerken problem çıkmasın diye yarın tatile çıkıyoruz

1036 gram Bebek ama kilolu olması doğumşeklini ve doğum kilosunu belirler sadece Dedi.
25 mayıs şeker yükleme yaptıracağım tatil dönüşü
İçim evhamla doldu. Bebek sağlıklı olsun tabii önemli olan bu ama ben Normal doğum yapabilmek isterim. İnşallah mümkün olur

ayrıca bu gelişimin 2 /3 hafta öne geçmesi Zaman'la değişebiliyor okudum başka konularda 30 lu haftalarda yavaşlayabiliyor haftasına denk gelebiliyor

çok sevimli maşallah benim kızımda 21 haftalık 450gram çıktı dün dr biraz küçük dedi bu çocuk daha ne olsun anlamadım

bu arada tatil için rapor mu almak gerekiyormuş bende pazar günü izmire gidiyorum da dr a söyledim ama rapordan bahsetmedi

benim kuzenim bence bir istisna yavrum ya, diyeceksin ki neden. Kızın öyle bir sütü oluyor ki 5 çocuk besler o derece, çocuk acıkıyor emiyor, emerken birden öksürmeye başlayıp atıyor memeyi, sebebi ise meme ucunun 5 deliğinden birden süt fışkırıyor tazyikli şekilde çocuk da yutmaya yetiştiremiyor boğuluyor. Bebek uyurken çok süt doluyor göğüsleri rahatlamak için mecburen sağıp dolaba atıyor, ama o sütlere hiç ihtiyaç olmuyor çöpe gidiyor, hatta bir ara sütlaç yapalım dedik de sonra ıyy ben yemem ya dedi kardeşi vazgeçtik Düşün babam bile dedi ki, kızım çocuk doğurmak senin işin, sen hep doğur
Bebeklerin kilolalarına gelecek olursam, her ay en az 1100-1300 gram alıyorlardı, ama asla mama yemediler, doktoru bir defasında eğer bu kiloda olan bir bebek mamayla besleniyor olsaydı kesinlikle diyet verirdim demiş. Baya baya tosbik büyüdüler yürümeye başlayana kadar. Yürüyüşler başladıktan sonra normal görüntüye eriştiler. Şuan ikisi de yaşından bir hayli büyük duruyor çünkü boyları çok uzun maşallah

bu arada tatil için rapor mu almak gerekiyormuş bende pazar günü izmire gidiyorum da dr a söyledim ama rapordan bahsetmedi
Uçağa binerken kabin ekibi rapor isteyebiliyor esasen 28. Hafta
Dan sonra seyahat kaç haftalık olduğunu bildiren rapor sorabiliyorlar Ama geçen hafta İstanbul'a giderken sordular şimdi problem çıkarırlarsa havaalanı dr na yönlendiriyorlar o da 150 TL alıyor gebelik haftasını bildirir rapor için. Tamamen uçuş Ekibinin inisiyatifine kalmış beyanını doğru kabul etmek veya etmemek. Ben bir terslik çıkarırlarsa diye önlem olarak aldım

kendi dr umdan alabilir miyim acaba onu cuma söylesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…