ikinci kez anne olacaklara bir sorum var.
İki kardeşle ortak etkinlik yapabilmek mümkün mü acaba arada yaş farkı çok olunca? İlk okul 1 e başlayacak kızımla okuma yazma çalışmaları yaparken bebeği anakucagında kısa süreli yanımıza alsam diyorum ablamızın dikkati mi dağılır. Yada bebeğe kitap okurken ablayı yanıma alsam ben okurken takip etse
Bir taşla iki kuşun peşindeyim.
Hem ablayla Zaman geçirmek
hem Bebek'le
hem işe yarar Zaman geçirmek
hem ailece bir arada olabilmek
Bir taşla bin kuşun peşindeyim galiba :))
Bebeğe bakım verirken ablayı görevlendirmeye karşıyım bu arada
isterse yapabilir ama ben teklif etmeyeceğim yönlendirmeyeceğim ablalık küçük annelik tribi olmadan aralarında bir bağ olsun isterim
İki kardeş arasındaki bağ kendiliğinden mi kurulur
Anne mi şekillendirir?
6.5 yaş farkıyla bu mümkün olabilir mi
Al sana bir soru içinde bin soru hahahhaha :)
Ilahi ben
Çok geçmiş olsun. Umarım güzel haberlerle gelirsin. Bol bol moral depola tatilde. Detayları bekliyoruz. :)
Bugün aklımdan seni geçirdim. Tatile gittiğini bilmiyordum. Hayır olsun canım döndüğünde mutlaka bizede haber ver. Güzel bir tatil olsun
Selamlara
olbey iyi tatiller diliyorum bizim için de bol bol gez gör, inşallah döndüğünde de bize güzel haberler ver, moral herşeyin ilacı, dualarımız seninle
Sanırım indirim çeki bitti. Malesef faydalanamadık.Güle güle kullanın canım, pratik bir ürün duruyor, ebebekte 150 tlye 50 tl indirim çeki vardı, devam ediyordu sanırım ama normalde indirimi olmaması lazım ürünün, faydalandınız mı alışverişte?
öncelikle maşallah diyeyimSelam annişler
dun kontrolum vardi ama sevinsem mi uzulsem mi bilemeyecegim bisey oldu
bebegim 20+5 ti dun ama olcumleri 25hafta falan cikti ortalama
800gr cikti :// onceki gebeligimde seker falan cikmismiydi dedi
2.duzey usg yaptiricam galiba sonrasindada seker testi yapar
yaaa baska bisey olmasinda sekere raziyim(kotunun iyisi :// )
bebisim niye boyle tosuncuk ki? Kendinde yada yakinlarinda boyle tombik bebegi olan var mi? Varsa sebebi ne?
oglum 3700gr dogmustu bunu artik kestiremiyorum :))ailemizde kilolu insanda yok genetik falan desem ://
**bu saskinlikla karisik yazdiysam ozur dilerim
Ayyy ne guzel yazmisdin yuzum guldu :)) gecen hafta 6kilo olmustu aldigim kiloöncelikle maşallah diyeyimbenim de aklıma ilk şeker geldi ama doğruyu test sonuçları göstericektir tabiki, napıyoruz? o zamana kadar stresten uzak durup tosuncuğunla mutlu mesut geçir günlerini en büyük kuzenimin 2 çocuğu var, 2 si de 4100 gramın üzerinde doğdu, biz bu durumu kuzenimin çok kilo almasına bağladık, 30-34 kilo aldı iki hamileliğinde de, şekeri çıkmadı ve ikisini de normal doğurdu (ikisinde de hayati risk yaşadı kanamadan dolayı, ama bu annesinden ona yagidardı annesi de öyle olurmuş, rahimle alakalıymış). Demem o ki sen bu zamana kadar kaç kilo aldın tatlım? Belkide aldığın bütün besinleri bebişine göndermişsindir oda löp löp götürüp büyümüştür ay ne tatlı yerim onu
Selam annişler
bebisim niye boyle tosuncuk ki? Kendinde yada yakinlarinda boyle tombik bebegi olan var mi? Varsa sebebi ne?
oglum 3700gr dogmustu bunu artik kestiremiyorum :))ailemizde kilolu insanda yok genetik falan desem ://
günaydın hanımlar dün detaylı ya gitmiştik , dr bizi biraz endişelendirdi organlarında yada her hangi biryerinde biirşey çıkmadı çok şükür fakat suyunun haftasına göre biraz az olduğunu söyledi iki hafta dinlenip tekrar gelin dedi
yarın kendi dr uma gideceğim umarım normale döner , damardaki kan akışının az olmasından yada enfeksiyon geçirmemden kaynaklı olabilirmiş , biraz keyfimiz kaçtı
en güzel tarafı da hatırlarsanız tek damarda akış yoktu aspirin içiyordum o damar açılmış gayet iyi dedi , ve tabiki güzeller güzeli kızımızı gördük çok sevimliydi bize gülümsedi hatta fakat resim vaermedisadece videolarımız var akşamdan beri kaç kere izledim hatırlamıyorum :) 450 gram olmuş bu arada
Maşallah benim de bu gün kontrolüm vardı 22 haftalık 468 gr 28 cm dedi umarım hepsi sağlıkla gelirlerSelam annişler
Benimde arası 3 hafta oldu sat a göre hesap edilenle arada 3 hafta fark çıktı büyüklük açısındanSelam annişler
Cok sevindim damarin duzelmesine darisi benim basima olsun insallah. Bi daha hicbir tasamiz olmasin hamilelik boyunca
Slm kızlar ayrıntılıdan geldik çok şükür minik kelebeğim iyi 468 gr 28 cm olmuş Dr gayet iyi dedi rabbim herkese sağlıkla yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah kızımın fotosunu da atıyorum
benim kuzenim bence bir istisna yavrum ya, diyeceksin ki neden. Kızın öyle bir sütü oluyor ki 5 çocuk besler o derece, çocuk acıkıyor emiyor, emerken birden öksürmeye başlayıp atıyor memeyi, sebebi ise meme ucunun 5 deliğinden birden süt fışkırıyor tazyikli şekildeAyyy ne guzel yazmisdin yuzum guldu :)) gecen hafta 6kilo olmustu aldigim kilo
kuzeninin bekleri sonrasinda normal kiloya donduler mi? Ya aslinda derdim kilosu degilde sebebi,bi rahatsizlik falan olmasinda...
ayyy aklima geldikce doguma kadar kac kilo olur diye dusunuyorum etli butlu bi kiz olacak galiba :))
offff hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah yavrularimizi
ama gercekten icimi rahatlattin cok sagol cevap verdigin icin
Uçağa binerken kabin ekibi rapor isteyebiliyor esasen 28. Haftabu arada tatil için rapor mu almak gerekiyormuş bende pazar günü izmire gidiyorum da dr a söyledim ama rapordan bahsetmedi
Uçağa binerken kabin ekibi rapor isteyebiliyor esasen 28. Hafta
Dan sonra seyahat kaç haftalık olduğunu bildiren rapor sorabiliyorlar Ama geçen hafta İstanbul'a giderken sordular şimdi problem çıkarırlarsa havaalanı dr na yönlendiriyorlar o da 150 TL alıyor gebelik haftasını bildirir rapor için. Tamamen uçuş Ekibinin inisiyatifine kalmış beyanını doğru kabul etmek veya etmemek. Ben bir terslik çıkarırlarsa diye önlem olarak aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?