Ben yıllarca sütyen kullanıp numaranın ve harfin ne demek olduğunu yanlış biliyormuşum geçen sene öğrendim dahaBen 80b takıyorum dolgusuz ama demirler feci sıkıyordu. Sırtım genişlediği için çözüm aradım buldum. 85 alsam büyük gelecekti çünkü. Sırt kopçası aldım şimdi sıkmıyor. Birde penye sütyen aldım balensiz.
Eki Görüntüle 1833817
Bu arada lierac vs hepsi hikaye söyleyeyim. Çok fazla para vermeyin eğer çatlayacaksanız engellemiyor, sadece kaşıntı ve gerilme hissini azaltıyor. Lierac kullanıp çatlayan 6. insanlada tanıştım geçen hafta.
Maşallah canımMrb kizlar bugün ayrintilim vardi maşallah herşey yolunda bugün itibari ile 500 gr olmuş prensesin çok mutluyum yarinda inş ikinci doz asimizi olcaz ❤❤❤❤❤
TSK ederim,Allah herkesin bebeğine sağlık versin.dua ediyorum hepiniz için güzel günler sizinle olsun Allah esirgesin hepinizi ve yavrularinizi.amin canım inşallah. bende 110 liraya aldım klasik olanını aldıktan sonra fark ettim iki çeşidi olduğunu aynı olduğunu sandım. Aslında acele etmek istemiyorum alışveriş konusunda sözde doğumdan önce hiçbirşey almayacaktım. Ama ufak ufak abartmadan birkaç parça birşeyler tek alacağım baktıkça hevesleneyim psikolojik olarak işin ciddiyetini anlayayım diyorum. inanıyorum sende yeniden yaşayacaksın bu günleri ve sağlıkla kucağına alacaksın bebişlerini. dularım seninle canım.
Arkadaşlar bugün oglusumun kıyafetlerini yikadim dalan roxy almıştım kıyafetlerin rengini aldı giyilmiş gibi çıktı makineden çok sinir oldumbaşka deterjan kullanip memnun olan var mı ?
Bende kurutma makinesini daha hijyenik diyordum sonuçta yuksek ısıda kurutuyor bakalım artık sorariz doktoraGünaydın canım,
Malı aynıysa hediye de götürmeyeyim o zaman, şimdi bile bile hoş olmaz. Ben de yıkayayım da teyit edelim seninle durum aynı mı olacak? farklı bir çalışma olsun diye ben de omo sensitive ile yıkayayım, aynı denek üzerinde farklı temizlik ajanını denemiş olalım, sabah sabah neyin kafası anlamadım, dalan ile omo değerlendirme argesine başladımiçerisindeki polyster, nylon oranı yüksek ürünlerde kurutma sıkıntılı bu 2X2=4 ama bebek kıyafetleri neden atılmıyor hiç mantığım almadı, hem daha hijyenik olmaz mı, üzerindeki fazla hav, tüy ne varsa alıyor, yumuşacık oluyor, haklısın bir sormak lazım doktora.
Çok iyi yapmışsın gecelikleri almakla, bebeğin alışverişini güle oynaya yaptım, kendime 2 gecelik beğenip alamadım.
Bir de kızlar sizde göğüs bedeninizde değişme var mı, ben 85B takıyordum, dolgusuz, hala aynı sütyenleri kullanıyorum ama, sütyen teli artık rahatsız etmeye başladı, hatta iş yerinde bilgisayara eğilip bakıyorum herhalde bazen, o tel kısmı karnıma iz yapmış gibi, geçen sene doğum yapan bir arkadaşım da demişti, iç çamaşırları sıkı olursa hamilelikte iz yapıyor diye, başına gelen var mı, şimdilik hafif bir iz ama çok beyaz tenli olduğumdan dikkatimi çekti. Sabah o bölgeye yoğun lierac sürdüm, bir de sadece sol göğsüm aşırı kaşınıyor, sağ göğsümde hiçbir şey yok, sol göğsüm iş yerinde bile gün ortasında pat diye kaşınmaya başlıyor
Ben de bebeğime roxy kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım. Bulamadığım Zaman hacı Şakir ve ya dalin alıyorum.[/QUOT
Herkes memnun bende malından problem yaşamışım bende roxy bitince dalın sıvı deterjanını almayı düşünüyorum
ben varım hemde çooooook yorgunumbenim tatil şansımda yok doğuma kadar tam gaz devam
28ine bilet alacağım. Bir hafta eşimin anneannesinin köyü var orada takılırım, 5 haziran gibi dönerim herhalde. İzmir sıcağından ne kadar kaçsam iyi şuan.Canım aynı takımı almayı düşünüyordum fakat facebooktaki bazı gruplarda tamda bu takım için yıkayınca soluyor yazıldığını 2 defa görmüştüm o yüzden vazgeçmiştim. Birde bordo yelekli bir takım var çok sık alınan onda okumuştum bunu. Deterjan kaynaklı değil. Geçmiş olsun artık ev içinde giydirirsin
Mayıs sonunda mı geliyorsun beybi
Bende o durum birkaç ay önce başlamıştı. Buradan straplez, boyundan geçmeli, dolgusuz harika bir sütyen buldum. Hiç yokmuş gibi geliyor çok rahat ettim. Sen de o şekilde sporcu sütyenlerine benzer bir şeye dönebilirsin belki tatlım. Ben sütyeni büyütünce de, demirini çıkarınca da hiç rahat edememiştim. Zaten bu sütyen olayına çok ayarım ya, keşke hiç takmıyor oldaydık.Günaydın canım,
Malı aynıysa hediye de götürmeyeyim o zaman, şimdi bile bile hoş olmaz. Ben de yıkayayım da teyit edelim seninle durum aynı mı olacak? farklı bir çalışma olsun diye ben de omo sensitive ile yıkayayım, aynı denek üzerinde farklı temizlik ajanını denemiş olalım, sabah sabah neyin kafası anlamadım, dalan ile omo değerlendirme argesine başladımiçerisindeki polyster, nylon oranı yüksek ürünlerde kurutma sıkıntılı bu 2X2=4 ama bebek kıyafetleri neden atılmıyor hiç mantığım almadı, hem daha hijyenik olmaz mı, üzerindeki fazla hav, tüy ne varsa alıyor, yumuşacık oluyor, haklısın bir sormak lazım doktora.
Çok iyi yapmışsın gecelikleri almakla, bebeğin alışverişini güle oynaya yaptım, kendime 2 gecelik beğenip alamadım.
Bir de kızlar sizde göğüs bedeninizde değişme var mı, ben 85B takıyordum, dolgusuz, hala aynı sütyenleri kullanıyorum ama, sütyen teli artık rahatsız etmeye başladı, hatta iş yerinde bilgisayara eğilip bakıyorum herhalde bazen, o tel kısmı karnıma iz yapmış gibi, geçen sene doğum yapan bir arkadaşım da demişti, iç çamaşırları sıkı olursa hamilelikte iz yapıyor diye, başına gelen var mı, şimdilik hafif bir iz ama çok beyaz tenli olduğumdan dikkatimi çekti. Sabah o bölgeye yoğun lierac sürdüm, bir de sadece sol göğsüm aşırı kaşınıyor, sağ göğsümde hiçbir şey yok, sol göğsüm iş yerinde bile gün ortasında pat diye kaşınmaya başlıyor
Ben de suwen ve h&m'e bakayım bakalım. Bir kaç alternatif olsun. Rahat edemezsen hotmilkin 2 rengini daha alırım. Napalım sabah akşam hamile olmuyoruz ya:)Aynen ben de gün içinde herhangi bir rahatsızlık duymuyorum, ta ki akşam çıkartınca farkediyorum, evet ben de telsiz kullanamıyorum, gece yatarken bile uyku sütyenleriyle yatarım ben,dün gece ilk defa renkli yarım atletlerim vardı, onunla yattım ama normalde kullanamam asla telsiz sütyenleri, baktığım emzirme sütyenleri bana da torba gibi geldi, suwende 3 al 2 öde vardı, 59 tl idi, beğendim ama, hmnin netteki ürünlerini daha çok beğenmiştim, daha da uygundu, hmye bakıp alacağım, dediğin markalara da bakayım canım.
Ben yıllarca sütyen kullanıp numaranın ve harfin ne demek olduğunu yanlış biliyormuşum geçen sene öğrendim dahaben 80, 85 bizim göğüs numarası sanırdım, meğer sırt çevremizmiş, yani göğüs kopçasnın uzunluğuyla alakalı olan kısımmış, harflerse cup ifade ediyormuş, A cup , B cup, C cup gibi, harf büyüdükçe göğüs de büyüyorç. Benim şimdi cup olarak büyümedi biliyorum hala B cup,85B takıyordum o zaman 90 B alacağım ya da bu uzatma kopçalardan alacağım, çok sağol canım, öpücük
Not: inşallah çatlamayız, lieracta kötü son yaşayanlar ben de duyuyorum maalesef...
28ine bilet alacağım. Bir hafta eşimin anneannesinin köyü var orada takılırım, 5 haziran gibi dönerim herhalde. İzmir sıcağından ne kadar kaçsam iyi şuan.
Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde(4,5 -5 haftalıkken) d vitaminime bakıldı, depo sıfıra yakın çıkınca devit 3 oral damla başlandı, şimdiye kadar da her gün 5-6 damla olarak içiyorum, son testlerimde depo durumu iyiydi artık, ama hala devam ediyorum,doktorum doğumdan sonra da devam edeceğiz dedi, bu konuda 2 farklı görüş var, daha önce de konuşulmuştu, sağlık bakanlığınıın son açıklamasına göre kullanılması zorunluymuş, sağlık ocağındaki ebe de, kadın doğum doktorum da kullanacağız dediği için kullanıyorum ben.merhaba arkadaşlar aranızda D vitamini kullanan var mı. özellikle devit3 oral ampul. ben her yıl bu mevsimde haftada bir defa kullanırdım çünkü kıştan çıktığımız için D vitaminim yerle bir oluyordu. migrenimden dolayı güneşe de çıkamıyorum. Dvitamini eksikliği bende aşırı halsizlik, yorgunluk yapıyor, hiç yataktan çıkasım yok Allahtan çalışmıyorum, evdeyim. o ampulden içince kendime geleceğim biliyorum ama hamilelikte kullanılır mı onu bilmiyorum. daha doktora gitmeme de 10 gün var. 10 gün bu halsizlik ile geçmez ki
Wuhuuuu, 100 beden miBende kurutma makinesini daha hijyenik diyordum sonuçta yuksek ısıda kurutuyor bakalım artık sorariz doktorabenim sutyen numaram 90 oldu 85 takiyordum tel rahatsız etmeye başladı ve goguslerm taşımaya başladı simdi 90 da sıkmaya başladı doktoruma sordum olumlu bir gelişme bu süt çabuk oluyor demekki dedi annem kardesimde 8 aydan sonra 100 bedeni görmüş ben inş gormem
Dün gece sporcu sütyeni gibi olan yarım atlet tarzı bir şeyle uyudum, gayet konforlu tatlım, ohh yok gibi ama iş yerinde olmuyor işte, bildiğin torba gibi geliyor, bir de göğüs ucu belli ettiği için o da ayrı sıkıntıBende o durum birkaç ay önce başlamıştı. Buradan straplez, boyundan geçmeli, dolgusuz harika bir sütyen buldum. Hiç yokmuş gibi geliyor çok rahat ettim. Sen de o şekilde sporcu sütyenlerine benzer bir şeye dönebilirsin belki tatlım. Ben sütyeni büyütünce de, demirini çıkarınca da hiç rahat edememiştim. Zaten bu sütyen olayına çok ayarım ya, keşke hiç takmıyor oldaydık.
cevabın için teşekkür ederim canım kullandığın d vitamini bu mu acaba. ben geçmiş yıllarda bunu kullanıyordum.Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde(4,5 -5 haftalıkken) d vitaminime bakıldı, depo sıfıra yakın çıkınca devit 3 oral damla başlandı, şimdiye kadar da her gün 5-6 damla olarak içiyorum, son testlerimde depo durumu iyiydi artık, ama hala devam ediyorum,doktorum doğumdan sonra da devam edeceğiz dedi, bu konuda 2 farklı görüş var, daha önce de konuşulmuştu, sağlık bakanlığınıın son açıklamasına göre kullanılması zorunluymuş, sağlık ocağındaki ebe de, kadın doğum doktorum da kullanacağız dediği için kullanıyorum ben.
Rica ederim canım, yine deva ilacın devit 3 oral damlasın kullanıyorum, sendeki ampul formu.cevabın için teşekkür ederim canım kullandığın d vitamini bu mu acaba. ben geçmiş yıllarda bunu kullanıyordum.
Ben de markasını hatırlamyorum canım burada bir çamaşırcıdan almıştım. Ama tahmin ediyorum çoğu yerde vardır. Kompleks bir model değil.Dün gece sporcu sütyeni gibi olan yarım atlet tarzı bir şeyle uyudum, gayet konforlu tatlım, ohh yok gibi ama iş yerinde olmuyor işte, bildiğin torba gibi geliyor, bir de göğüs ucu belli ettiği için o da ayrı sıkıntıben de yeni ergenliğe geçerken sütyen takmaya bir türlü alışamamıştım şimdi tekrar gündemimde hayırlı olsun artık hmden 1-2 tane alıp denyeceğiz bakalım, straplez dediğinin marka modeli Türkiye'de yoktur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?