Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben yıllarca sütyen kullanıp numaranın ve harfin ne demek olduğunu yanlış biliyormuşum geçen sene öğrendim daha ben 80, 85 bizim göğüs numarası sanırdım, meğer sırt çevremizmiş, yani göğüs kopçasnın uzunluğuyla alakalı olan kısımmış, harflerse cup ifade ediyormuş, A cup , B cup, C cup gibi, harf büyüdükçe göğüs de büyüyorç. Benim şimdi cup olarak büyümedi biliyorum hala B cup,85B takıyordum o zaman 90 B alacağım ya da bu uzatma kopçalardan alacağım, çok sağol canım, öpücük
Not: inşallah çatlamayız, lieracta kötü son yaşayanlar ben de duyuyorum maalesef...

Mrb kizlar bugün ayrintilim vardi maşallah herşey yolunda bugün itibari ile 500 gr olmuş prensesin çok mutluyum yarinda inş ikinci doz asimizi olcaz ❤❤❤❤❤
Maşallah canım, sağlıkla kavuşun inşallah,yok mu güzel bir fotosu prensesin, özledik bebişleri, kaç zamandır foto gelmiyor

TSK ederim,Allah herkesin bebeğine sağlık versin.dua ediyorum hepiniz için güzel günler sizinle olsun Allah esirgesin hepinizi ve yavrularinizi.

Arkadaşlar bugün oglusumun kıyafetlerini yikadim dalan roxy almıştım kıyafetlerin rengini aldı giyilmiş gibi çıktı makineden çok sinir oldum başka deterjan kullanip memnun olan var mı ?

Ben de bebeğime roxy kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım. Bulamadığım Zaman hacı Şakir ve ya dalin alıyorum.

Bende kurutma makinesini daha hijyenik diyordum sonuçta yuksek ısıda kurutuyor bakalım artık sorariz doktora benim sutyen numaram 90 oldu 85 takiyordum tel rahatsız etmeye başladı ve goguslerm taşımaya başladı simdi 90 da sıkmaya başladı doktoruma sordum olumlu bir gelişme bu süt çabuk oluyor demekki dedi annem kardesimde 8 aydan sonra 100 bedeni görmüş ben inş gormem

28ine bilet alacağım. Bir hafta eşimin anneannesinin köyü var orada takılırım, 5 haziran gibi dönerim herhalde. İzmir sıcağından ne kadar kaçsam iyi şuan.

Bende o durum birkaç ay önce başlamıştı. Buradan straplez, boyundan geçmeli, dolgusuz harika bir sütyen buldum. Hiç yokmuş gibi geliyor çok rahat ettim. Sen de o şekilde sporcu sütyenlerine benzer bir şeye dönebilirsin belki tatlım. Ben sütyeni büyütünce de, demirini çıkarınca da hiç rahat edememiştim. Zaten bu sütyen olayına çok ayarım ya, keşke hiç takmıyor oldaydık.

Ben de suwen ve h&m'e bakayım bakalım. Bir kaç alternatif olsun. Rahat edemezsen hotmilkin 2 rengini daha alırım. Napalım sabah akşam hamile olmuyoruz ya:)

Hahaha yıllarca bende öyle bildim taki şimdiye kadar hahaha 32 sene dile kolay

28ine bilet alacağım. Bir hafta eşimin anneannesinin köyü var orada takılırım, 5 haziran gibi dönerim herhalde. İzmir sıcağından ne kadar kaçsam iyi şuan.

Hahaha 10undan sonra yaniciğiiiz
Bugün cehennem gibi dışarısı. Evlerin içi serin ama sokak fena. Yine akşamları serin oluyor ama haziranda ateş

merhaba arkadaşlar aranızda D vitamini kullanan var mı. özellikle devit3 oral ampul. ben her yıl bu mevsimde haftada bir defa kullanırdım çünkü kıştan çıktığımız için D vitaminim yerle bir oluyordu. migrenimden dolayı güneşe de çıkamıyorum. Dvitamini eksikliği bende aşırı halsizlik, yorgunluk yapıyor, hiç yataktan çıkasım yok Allahtan çalışmıyorum, evdeyim. o ampulden içince kendime geleceğim biliyorum ama hamilelikte kullanılır mı onu bilmiyorum. daha doktora gitmeme de 10 gün var. 10 gün bu halsizlik ile geçmez ki

Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde(4,5 -5 haftalıkken) d vitaminime bakıldı, depo sıfıra yakın çıkınca devit 3 oral damla başlandı, şimdiye kadar da her gün 5-6 damla olarak içiyorum, son testlerimde depo durumu iyiydi artık, ama hala devam ediyorum,doktorum doğumdan sonra da devam edeceğiz dedi, bu konuda 2 farklı görüş var, daha önce de konuşulmuştu, sağlık bakanlığınıın son açıklamasına göre kullanılması zorunluymuş, sağlık ocağındaki ebe de, kadın doğum doktorum da kullanacağız dediği için kullanıyorum ben.

Wuhuuuu, 100 beden mi inşallah bol süt olsun da , anne sütüyle tosuncuk olsunlar ben geçen sene hep bol salaş tişörtler almıştım,yazın rahat oluyor diye, hamilelikte neredeyse hiç yeni üst almadım kendime, 3 tane hamile pantolonu aldım sanırım sadece, bebeğe çok alışveriş yapınca, kendi bedenim de değişiyor haliyle, geçici süre kullanacağım şeylere para harcamayayım dedim ama sanırım uygun bir iki sütyen alma vakti gelmişson ayları ben de merak ediyorum, birden toparlak mı oluyoruz, ben şimdiye kadar 7 kg aldım ama sanırım homojen dağıldı, öyle afaki toplu hissetmiyorum kendimi, "hamilelikte olacak bu kadar, bebek sağlıklı olsun da" modundayım hala, ki zaten bana göre 5-7 kg fazla kiloyla hamile kalmıştım, son 3 ayda birden top gibi olmayız inşallah. yoksa göğüs dolgunluğu filan dert değil.

Dün gece sporcu sütyeni gibi olan yarım atlet tarzı bir şeyle uyudum, gayet konforlu tatlım, ohh yok gibi ama iş yerinde olmuyor işte, bildiğin torba gibi geliyor, bir de göğüs ucu belli ettiği için o da ayrı sıkıntı ben de yeni ergenliğe geçerken sütyen takmaya bir türlü alışamamıştım şimdi tekrar gündemimde hayırlı olsunartık hmden 1-2 tane alıp denyeceğiz bakalım, straplez dediğinin marka modeli Türkiye'de yoktur sanırım.

cevabın için teşekkür ederim canım kullandığın d vitamini bu mu acaba. ben geçmiş yıllarda bunu kullanıyordum.

Eklentiler

• d.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 55
cevabın için teşekkür ederim canım kullandığın d vitamini bu mu acaba. ben geçmiş yıllarda bunu kullanıyordum.
Rica ederim canım, yine deva ilacın devit 3 oral damlasın kullanıyorum, sendeki ampul formu.
http://www.ilacrehberi.com/v/devit-3-15-ml-damla-8b9f/kt/giris/

Benim kullandığım 15 ml'lik flakondaki ürün ve günde 5 damla damlatıyorum yani günde 667 iu almış oluyorum, sendeki ampulde mlde 300.000 iu var diyor, yani ampulu tek seferde içersen benim günlük aldığım dozun 300.000 /667 =450 katını içmiş olursun, bu da benim gebelik boyunca(280 günden hesap edersek) alacağım dozdan daha fazlası demek, o yüzden bence doktoruna sor, ampullerde birim konsantrasyon dozu çok yüksek, muhtemelen damla başlayacaktır sana da.

Eklentiler

• Adsız.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 47
eftelyahsn canım benim ilk gittiğim doktor banada yazmıstı ama ben 3 senedir sabah yürüyüşe çıkıorum yapılan testlerdede azalma gözükmediği için ben 2 tane daha doktorun görüşünü alarak kullanmakdan vazgeçtim esmer tenliyim güneşe çıktıgım hergün yanıyorum o yüzden ihtiyaç duymadım sağlık ocağındaki ebede bana gerek yok izmir gibi bi yerde yaşıyorsun dedi...benimde kullandıgım sinemnur arkadasımızınkindendi...

Ben de markasını hatırlamyorum canım burada bir çamaşırcıdan almıştım. Ama tahmin ediyorum çoğu yerde vardır. Kompleks bir model değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…