Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlat az kilo alanlara ohh ne güzek diyorsunuzda olmuyor işte oyle bugun ebe kilo tansiyon falan ölçtü kilo almamışsın yemek yemiyormusun neden böyle kan testi yapalım dedi al işte içime kurt düştü bebek zaten haftası 6 gün gerilemişti beni sardı bi vicdan azabı benim yüzündem diye iki ayda ala ala 5oo gram bile almamışım

bebeğe faydalı şeyler tabiki yiyeceksin ki bebek gelişssin,ama ben gibi gereksiz şeyler yiyip boşa kilo almış olsaydında az kilo alanlara özenirdin benim bebişte eh işte kilo olarak.. benim aldğm kiloların ona yaradığı söylenemez,önemli olan sağlıklı besllenmek

banu86 Kesinlikle haklısın baştan beri zaten kilo fazlam var az alayım az kiloyla bitireyim diye düşünüyordum ama şuan hormonlar öyle degişik duygular yaratıyor ki sanki benim yüzümdenmiş gibi ayagım takılsa ay bebek sarsıldı yemedim bebek kilo almadı çok değişik ya şaka gibi biri anlatsa gülerdim ama annelik böyle bişey galiba şuan vicdanım sızlıyo ben kilo almadımda bebekte almadı diye..

Benim eşim normalde 4 senedir spor salonuna gidiyor tabi bizim evimizde spor salonu gibi domble z bar gibi aletleri var ama hamileliğimden beri gidemiyor vaktini bana ayırmasını istediğim için bu durum hoşuma gitmiyor değil açıkçası kilo alıyor çünkü benle başa baş gidiyor

Canim burda kiyafet cocuk arabasi vb seyler daha kaliteli ama cocuk arabasi ihtiyacin yok sanirim ikinci cocuk olacagi icin ama ihtiyacin varsa en güzeli cocuk arabasi goturmen....kiyafet olarakda cok kaliteli ve uygun tabi Tr fiyatlari hakkinda tam bilgim yok ama Tr de markalı seyler pahali burda cok daha uygun, ,,, ben olsam goturebildigim kadar gotururum mesela biberon emzik vb seylerde turkiyeye göre daha uygun olbey

Cilekkokusu12345 canim bugun almanyaya geciyorum munihte olacagim. Gelmisken burdan bebek kiyafet/bakim vs daha uygun sunu al trde bulamazsin dedigin birsey varsa cok sevirim.
Canim burda olan seyler Tr de var ama burda daha kaliteli ve uygun ,,,ama buranin bebek ürünleri cok güzel yengeme hep burdan gonderirdim pisik icin yüz ve bakim kremleri bebek icin rahatlatlatici ve gaz icin falan caylar göturebilirsin, ,,

selam kızlar
bakmayın yazmadığıma , takipteyim

olbey ve Cilekkokusu12345 nerelerde diyecektim , bir baktım olbey avrupa tatilinde , bol bol moral toplayıp gelirsin inşallah canım
Canim bu ara lar yogunum biraz evle ilgili yogun islerimiz var ara ara girip cikiyorum pek vaktim olmuyor anliyacacagn, ,,,

Arkadaşlar size ne kadarlık dediklerinde ayımı yoksa haftayımı sölüyorsunu mesela biz suanda 6 aylık oldukmu?? Yoksa hala 5 ayın içindemiyiz bunu birisi açıklığa kavusturabilirmi??

Selam anneler ve anne adayları
Ağustos yada Temmuz annesi olmayı beklerken 28 Nisan günü ani bir sancı ile nisan annesi oluverdim... 24+3 haftalık doğdu miniğim.
20 günlük küvözde olan Masal kızım için dua zinciri oluşturmuş bir arkadaşım sağolsun
sizlerinde dualarını istiyoruz annecikler
Kızımdan miniğimden dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıcakla

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-dua-zinciri-yapiyoruz.927844/#post-46535438

Arkadaşlar size ne kadarlık dediklerinde ayımı yoksa haftayımı sölüyorsunu mesela biz suanda 6 aylık oldukmu?? Yoksa hala 5 ayın içindemiyiz bunu birisi açıklığa kavusturabilirmi??
Seninle doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor. Şuan 24. Haftanın içindeyiz(23+5) ve dolu dolu 6 aylık olduk.
23-27. Hafta 6 ay, 28-31 arası 7 ay olarak gözüküyor. Bu hesaba göre Haziranın 10unda da 7.aya başlamış olacağız.

Okuyunca cok şaşırdım baya baya önde gidiyor senin minik bizde de 1,5 hafta gibi bi fark var şeker testini ihmal etme dedi doktor inş yoktur genetiktir evde ölçüyorum iyi cıkıyor ama test de yaptırcm bakalım

Canim bu arada eve getirdiniz mi besigi? Yatak kismi filan nasil rahat mi? Bir de boyunu olcup soyleyebilirsen cok sevinecegim. Detayli urun bilgisi bulamadim yatakla ilgili. Ona gore karsilastirmaya gidecegim. :)
Eve getirdik canım, ama tekrar koliye yerleştirdim. Boyut'u chicco next to me kadar aşağı yukarı. Yatağı güzel ama ben yine de Sevi bebe'nin çok foksiyonlu yatağını aldım. Onuda kullanıp, öven çok kişi var. Yan yatış yastıkları ve gaz sancısı için kiraz çekirdekli torbası ile birlikte satılıyor.

haklisin cnm bende az ama kaliteli ogunler yiyorum .... ilk doguma toplam 9 kg alarak gitmiştim ve kizim masallh 3.5 kg dogdu sutum de cok iyi geldi kaliteli ve saglikli beslenmek en iyisi

bende de oyle olmustu az kilo ile doguma gittim dogurdum direk eski kotlarimi giydim ama emzirdikce kilo almaya basladim..hemen geri dikkat ettim en iyisi bol su su inanilmaz süt yapiyordu. dogumdan sonra cok dikkat etmek gerekio

Eklentiler

• image.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 174
sinemnur haber vericem demiştim, dün randevumuza gittik. böbreklerdeki o açıklığın bi tanesi 8, diğeri 10mm olmuş, artmış yani. ama doktorum içimi rahatlattı hemen, erkek bebeklerde olur, ilk tuvaletinden sonra geçebilir de, endişelencek bişi yok, gayet sağlıklı dedi. 560gr olmuşuz. tekrar ayrıntılı teste gerek görmedi. şeker yükleme için de ailende yok madem sadece tokluk şekerine bakalım dedi, 1 ay sonra, sağlık ocağında da yaptırabilirmişim. Bu da fotomuz, eller yumruk olmuş, karnımı yumruklamaya hazır duruyor yayamaz . bana mı öyle geliyor yoksa babamız gibi burnuşumuz biraz büyük mü olacak ne :

Ben siparis goturuyorum bol miktarda. Penatendi galiba bi krem varmis pisik icin ondan istediler. Oyuncak vs istediler. Gezerken bakiniyorum ama sunu anladim ki alman markalari hakkinda hicbisi bilmiyorum. Ingiliz ve amerikan markalarinin hepsini kullandim ama burda local ne var ne iyidir hic bilemedim.

Rossmann trde favorimdir deodorantimi 3 euroya bulunca depoladim resmen burda 18 lora veriyorum :) onun disinda dedigim gibi hicbiseyi hakkinda fikrim yok :)

Tebrik ederim iradenize sağlık Dr bu gün bana ekmek hamur işi tatlı çikolata yı kes dedi ama benim için biraz zor olacak

R rootstock Tour Guide saolun kızlar kafam basmıo resmen düşünmekden bi hal oldum aldıgım kiloyu aya vurmaya çalışıyorum çünkü bi anda fazla kilo aldım sandım ondan... Hesabıma göre her aya 1er kilo aldım umarım minnak kızım annesi gibi tosun çıkmaya karar vermez... R rootstock ya hiç dikkat etmemişim canım şimdiye kadar bakalım hangimiz daha önce doğurcaz benim her ne kadar eylül gibi gözüksede ağustos die hep içime doğuyor sağlıklı gelsinler inşallah aslında tarih çokda önemli deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…