Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar dün kontroldeydik. Çok şükür herşey çok güzel. Bir hafta öndeyiz. 909gr ve 33cm olmuşuz. Ama bende durumlar biraz iyi değil yani sağlıkla ilgili bir sıkıntı yokta kilolar fazla fazla geliyor üstüme. Doktorun ölçümüne göre 13 kg olmuş aldığım kilo. Meyveyi çok tüketiyordum doktor vitamin olsun diye yenilen aşırı meyve kilodan başka birşey yapmıyor gereksiz şeker alıyorsunuz vucuda dedi. Anlıcanız tatlı, pirinç, ekmek ve hamur işlerinden kendimi çekmem gerekiyor. Bu sabah bir tane tuzlu kuru pasta yemek için elime almıştım eşim yeme dedi. O kadar kotu oldum ki. Hayatımın hiçbir döneminde kilo problemım olmadı ve hep ne ıstedıysem yedim. Sabah yeme sozunu duyunca soka girdim resmen ve istem dışı ağlamaya başladım. Eşimde şaşırdı söylediğine pişman oldu adam üzüldü

bebek bakımında sen ne kadar sakinsen duyarlıysan bebek de o kadar sakindir ne kadar panik ve kuralcıysan çocuk o kadar huysuz hırçın tamamen aynı fikirdeyim seninle ama yine de kolay diyemem çaresiz kaldığın durumlar hastalandığı zaman özellikle dönem dönem zorluyor insanın sabrını ikinci bebeğine hamile olan bi anne olarak söylüyorum

ayyy kıyamam yaa canm sağlk olsun üzülme verilir kilolar bende çok dert ediyorum ama bakıyorum ünlüler ece erken demet akaln petek dinçöz +30 kilolarda almşlar ve şuan hepsi eski fiziğindeler tabiki sağlklıı değil o kadar kilo fakat eskiden hep zayıf olanlar hamilelikte bi patlama yaşayabiliyo,dün diyetisyen taylan kümelinin videosunu izledim onun kendi kızıda 30 a yakın almış ve doğumun ertesi gününden itibaren başlayarak 3 ayda eski haline dönmüş.demek istediğim bizim bu dönemi keyifli ve sağlıklı geçirip aslında başka şeyler için canmzı çok sıkmamamız gerekiyo ruh sağlğımız daha önemli ...

Cnm ben şimdi devlete gidiyorum ama ilk doğum da özel hastaneye gidiyordum hastane kendi vurmuştu iğneyi para vermemistik degiŞti demek hersey den alır oldular. Devlette imkan varsa uğraş cnm yaziktir ama tabi sen bilirsin .benim doğumdan sonra olacak iğne herhalde bakalim

Sağlıcakla doğsunlar inşallah hepimizi anneleri bi şekilde büyütmüş valla demekki bakılabiliyor :) yeterki çok büyük sıkıntı sorun olmasın

Kızlarrr günaydıııın... Yarın doktor randevum gittiğim doktoru degiştiriyorum. Ayrıntılı usgde kulagında telefonla konuşa konuşa muayene etti ve sertleşmeleri söylediğimde olur o kadar deyip geçiştirdi. 6 günlük geriliğin neleri etkiliycegni sordugumdada 1 haziranda gel konuşuruz dedi. Sanki dizi izliyorumda bölüm yarım kalmış haftaya devam edecek gibi. Çok kızmıştım 2 tane doktor buldum yarın birini deniycem perşembede digerini. İnşallah artık iyi bir doktora denk gelirizz

Günaydın güzel anneler, neşeli tekmikli bebişler yarın akşam ayrıntılı ultrason randevum var kısmetse, bakalım bizi neler bekliyor.

dilanbade doktorunun telefonla konuşurken seni muayene etmesi gerçekten terbiyesizlik, bu sana saygısı olmadığını gösterir bence, bende olsam kesinlikle rahatsızlığımı dile getirirdim ya da doktorumu değiştirirdim. Benim doktorumla ilgili hiçbir sıkıntım yok, çok seviyorum çok tatlı bir kadın, sürekli canım bitanem diye hitap ediyor bana ama hastanenin ve doktorumun diğer hastalarından çok rahatsızım, sanırım bulunduğu semt dolayısıyla böyle, yani nasıl söylemeli bilmiyorum ama hastalar genel olarak pis diyebilirim, saygısız kaba insanlar, bekleme alanında eşiyle çocuğuyla yayıla yayıla oturuyorlar hamile kadınlar ayakta bekliyor falan, randevusuz muayene olmak için vezne elemanlarıyla tartışıyorlar, muayene parası için pazarlık ediyorlar hatta bir kişilik muayene ücreti verip iki kişi muayene olmak için ısrar eden kadını bile gördüm, bunlar gözümüzün önünde olduğu için ve yüksek sesle olduğu için her ana şahidim. Ben doktorun odasındayken çat pat kapıyı açıp içerde doktor yada hasta var mı diye bakıyorlar. Ay sinirlerimi zıplatıyolar resmen, bu insanlarla aynı yerde doğurmak istemiyorum diyorum ama doktorumu da çok seviyorum

günaydın göbüşler

şeker yüklemesi yapıldı bana (50 gr) ,hiç bir sorun çıkmadı ama ben sevemedim gitti şu yükleme işini .
doğuma kadar rutin kontrollerden başka birşey kalmadı artık.
doğum işinide konuştum bu arada , daha öncede hep bahsettiğim gibi ağustos sonu olacak benim doğum

Aynı problem bende de var. 55 kilo ile hamile kaldım. Hayatım boyunca hep 36 bedendim. Ama şimdiden 8 kilo aldım. Bir şey yemeyelim de çok acıkıyorum ya. Salatalık ve erik'de şeker yokmuş, yanımda taşıyıp onlardan yiyiyorum. Acıkınca tuzsuz beyaz peynir ile midemi bastırmaya çalışıyorum. Gerçi benim doktorum zayıf olduğum için 20 kiloya kadar sorun olmadığını söyledi de kendimi bir bıraksam dünyaları yiyeceğim

canım şimdi Dr dan çıktım. konuştum 28 +4 randevu verdiler iğne yapacaklar. kesinlikle yapılması gerekiyormuş. bilgin olsun sağlıkla kall

CennetBahcesi53 evet canım haklısın bazen doktor çok iyi oluyor hastalar ve hastane bulunduğu konum itibariyle vasat oluyor. Hatta bazen düşünüyorum bu kadar iyi doktor neden burda çalışıyor diye. Büyük saygısızlıktı hemde. Rahatsızlıgımı belli ettim fakat anlayıpta anlamamazlıktan geldiğini düşünüyorum benim doktorda sanırım genel olarak hastalarına ayak uydurmaya başlamış. İlk başladıgım doktorum müthiş bi insandı fakat o şehirden ben taşınınca onu bırakmak zorunda kaldım ve halen saglam bir doktor bulamadım. İnşallah bu ikisinden biri iyi çıkarda deeam ederiz. Ben özele gidip para verip kagamda bi ton soru işaretiyle geri odadan çıkınca nefret ediyorum. Sonuçta sorularım var cevap alamıyorum birde üzerine soru ekleniyor hadiii bekle bi dahaki randevuya kadar...

Canım hangi ürünü sordun hatırlayamadım, pijama dünyasından aldığım geceliği mi sormuştun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…