Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Merhaba kızlar. Forumu sürekli takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Adetim 9 gün gecikti ve ben 3 kez test yaptım ancak negatif çıktı. Bir de her ay adet dönemimde göğüslerim patlıcak gibi olurdu, yürürken bile acırdı. Şimdi o yok, adet sancılarım bir kaç gündür ara ara oluyor ve sonrasında hiç olmamış gibi kesiliyor. Sarı - beyaz gibi kremsi bir akıntım başladı az az. Belim de sırtıma doğru aşırı ağrı oluyor yine ara ara.

ben de 28. haftada gidicem başka doktora. sezeryan sonrası vajinal doğumu konuşcam ve o yola giricem hayırlısıyla...

Aynı şekilde bende istıyorum. Face de ssvd grubu var. Orada epey doktor listesi var. Bende doktor buldum. Ama 30 haftada gidecegim inşallah.
İnşallah olur:)

Herkese merhabalar :)
Biz kiyafet dışında hiçbir sey almadık daha kızlar. Park yatak ve dolap almayı düşünüyorum oda yapmayacağım. Ana kucağı olarakta resmini aşağıya attim onu almayı düşünüyorum. O kadar çok alınacak şey var ki :) biberon olarak avent alacagim ama set halinde mi yoksa tek bir tane biberon mu alsam karar veremedim. Fikri olan var mi ?

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-28-20-17-01.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 58
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-eyluel-bebeklerinin-cicileri.921220/ burda alan arkadaşlar var canım tekrar ordanda sorabilirsin

Benim açlık striple 124 çıkınca çok paniklettiler beni 75gr olacaktı normalde, 50 gr yükleyelim dediler. Sonra laboratuar sonuçlarında açlık 100, tokluk 135 çıkmış, sistemden gördüm. Doktor randevum yarın. Tokluk iyi ama açlık için ne diyecek doktorum bilmiyorum.

Bu bel ağrısı beni öldürecek
Daha şimdiden bu kadar ağrıyor ne olacak son aylarda düşünmek bile istemiyorum
Totalde 5,5 kg almışım ama belim ve dizim muhteşem ağrıyor dk başı magnezyumda almak istemiyorum

Çok şanslısın o zaman canım. Benim şimdiye kadar doktora ve testlere verdiğim para 1000 tl yi çoktan geçmiştir. Birde bunun doğumu var. Allah Türkiye'dekilerin yardimcisi olsun. Allah's sukur gucumuz yetiyor da gidebiliyoruz yoksa devlete kalsak mahvoluruz heralde

Kuzenimin kızının adı ikra, mana olarak oku demek, bana aşırı güzel gelmiyor ama senin kulağına nasıl geldiği önemli tabi canım, diğer kuzenim erva koymuştu o ismi daha çok beğeniyorum.
Evra da güzelmiş canim :) yok daha arastiriyorum bulamadık henüz isim de ondan sordum

Kızlar inş bizimde kızımız olacak 26 haftalık hamileyim halen kızımıza isim bulamadık daha doğrusu karar veremedik eşim son iki gündür başak ismine takildi.sizce nasıl.kuz anneleri neler koyacak paylaşabilir mi

Bizde kizima isim bulamiyoruz. Hic icime tam sinen bir isim yok.benim istedigime esim karsi onun dedikleri benim hosuma gitmiyo nolcak bakalim

Biz Elif yanina da bir isim koyucaz ama onu bulamadım. Eşim elif istiyor diğerini ben koyucam ama bulamadım

Bizde kizima isim bulamiyoruz. Hic icime tam sinen bir isim yok.benim istedigime esim karsi onun dedikleri benim hosuma gitmiyo nolcak bakalim
kız ismi bulmak gerçekten çok zormuş bizde bi türlü uzlaşamıyoruz bi kaç isme yoğunlaşır gibi olduk sonra ikimizde soğuduk.şuan 1 tane bile düşündüğümüz isim kalmadı yavrucak isimsiz kalıcak bu inatlaşma sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…