Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Tamamlayıcı sağlık sigortası özel hastanelerdeki fark ücretini karşılayan bir sigorta uygulaması. Özel sağlık sigortasındaki gibi ömür boyu yenileme garantisi mevcut ve ayakta tedavileri % 100 e kadar karşılıyor. Ayrıca doğum teminatı da özel sağlık sigortasına göre daha uygun fiyatlarla sigortalıya sunuluyor. Hastanelerde ortaya çıkabilecek ekstra masraflar düşünüldüğünde ve özel sağlık sigortasına bütçesi yetmeyen sigortalı adayları için çok uygun bir sigorta uygulaması. Daha detaylı bilgi almak isterseniz mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz.

Yanlis yonlendirmek istemem ama anestol surup toparlayip iceri tikmak gerekiyor. Ilk gebeligimde tromboze olmus hemoroid yuzunden anestezisiz kesildim. Pek eglenceli degil yani. Disarida kalmasi damarin onunun kesilmesi trombozeye neden olabiliyor.

Kızlar merhaba.. Haberlerim pek iyi degil. Bebegimin suyu azalmış 22 hafta falan diye bahsetti doktor. Gerilik oluşmuş sanırım haftaya perşembe gel tekrar kontrol edelim dedi ama içime sinmedi. Riskli gebeliklere bakan başka bi doktor buldum saat 2 ye randevu verdiler zor bela. Lütfen dua edin içimde bi sıkıntı var hayır olsun inşallahh

Çok iyi yapmışsın canım başka bir dr dan randevu almakla. Güzel haberlerle gel inşallah

canım benim sıkma canını bendede aynı problem var suyu az haftasıyla şimdilik uyumlu gibi fakat devamlı kontrol altında olacakmışım gerilik oluşacakmı diye

sende rahat ol bol bol havuç armut ayva ye dedi bana dr

Benim haftasıyla uyumlu degilmiş kii :'(

Benim haftasıyla uyumlu degilmiş kii :'(

farklı yorumlamış olabilir bundan önce gittiğim dr da bana uyumlu değil kafası küçük falan bi sürü şey söyledi başka dr a gittim sorun yok dedi sakin ol lütfen , o anki emilimle sıvı tüketmenle , yorgun olmanla bile alakalı su seviyesi değişen bir şeymiş , hatta gribal enfeksiyon geçirildiğinde bile dönemsel bir azlık olabiliyormuş , dr um takip edeceğiz bebeğin suyu az demek yanlış olur dedi bana

güzel haberler alacaksın işalah

Yanlis yonlendirmek istemem ama anestol surup toparlayip iceri tikmak gerekiyor. Ilk gebeligimde tromboze olmus hemoroid yuzunden anestezisiz kesildim. Pek eglenceli degil yani. Disarida kalmasi damarin onunun kesilmesi trombozeye neden olabiliyor.

anestol gebelikte kullanılıyor mu? ben toparlayıp içeri tıkmaya calısıyorum ama yürümeye basladıgım an tekrar çıkıyor işte. Allahım inşallah ilerleyip normal doğuma engel olmaz

İnşallah güzel haberlerle dönersin. Bol dua et haberlerini bekliyoruz.

5 dk ya evden çıkıyoruz.. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın bir kere yaşadım Allahım bebegmi korusun sag salim kucagıma alayım inşallah.. Hayırlı haberlerle dönmek ümidiylee kızlar
Geçmiş olsun canım. İnş yeni doktorun güzel şeyler söyler. Ölçümler yanıltıcı olabilir, üzme kendini.

İçini ferah tut inşallah ölçümler yanlıştır iyi haberlerle donersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…