32. Hafta da canımKaç haftalık doğum yaptı komsun
Kızlar merhaba.. Haberlerim pek iyi degil. Bebegimin suyu azalmış 22 hafta falan diye bahsetti doktor. Gerilik oluşmuş sanırım haftaya perşembe gel tekrar kontrol edelim dedi ama içime sinmedi. Riskli gebeliklere bakan başka bi doktor buldum saat 2 ye randevu verdiler zor bela. Lütfen dua edin içimde bi sıkıntı var hayır olsun inşallahh
anestol gebelikte kullanılıyor mu? ben toparlayıp içeri tıkmaya calısıyorum ama yürümeye basladıgım an tekrar çıkıyor işte. Allahım inşallah ilerleyip normal doğuma engel olmaz
Ya kullaniliyor ya da benim durumumda o kadar kar zarar dengesi yaptilar ki oncelik anne diyip ne varsa kullandilar. Cunku dusun 31. Haftada bu olaylarlar yasanirken oglumun erken alinmasi ihtimaline karsi ciger gelistiriciler vs de yapildi. 6 gun hastanede yattim. Oturma banyolari serumlar vs derken baya ciddi bir surec gecirdik. Herkeste benim kadar hizliilerlemiyirdur muhtemelen cunku bi anda oldu ve 4. Seviye dendi. Oncesinde boyle bi hikayem de yoktu. Bence rahatlatici tedbirler konusunda doktoruna bi danis. Benim durumum cok extreme olmus olabilir.
Geçmiş olsun canım. Fazla üzme kendini çünkü üzüntü de şekeri yükseltebiliyor. Bol bol dua edeceğiz bebeklerimiz vaktiyle sağlıkla kucaklarımızda olsun diye. Erken doğumu düşünüpte kendini de strese sokmaSlm kızlar benimde dün şeker yüklemem vardi bugun sonucu aldim tam sinirda ciktiyükleme yapmadan bir gün önce dondurma falan yemistim onun etkisi var mi bilmiyorum. Akintim da cok oluyordu doktora dedim idrar testi yapti. Idrarimda da üç damla kan çıktı enfeksiyon varmis. Korkuyorum bebegim erkenden dogmaz inşallah
canım benim çok geçmiş olsun, gittiğin doktordan güzel haberlerle dönmüşsündür umarım. başka doktorların fikrini almak bu konuda çok önemli bence de. dualarımız senin ve bebeğin için. bizi haberdar et lütfen ve moralini yüksek tutmaya çalış.Benim haftasıyla uyumlu degilmiş kii :'(
çok geçmiş olsun canım şekerle ilgili sınırda demişsin yani geçici anlık bir durumda olabilir, doktorun ne söyledi, tekrar test yapacak mı? kalan vakitte biraz sabredip şekerden uzak durmak lazım galiba ben bunu kendime de tembihliyorum, doktorum da şeker testine gerek yok tokuluk şekerine bakılcak dedi ama tedbirli olmakta fayda var. şu antalya sıcaklarında insanın dondurmaya saldırası geliyor maalesefSlm kızlar benimde dün şeker yüklemem vardi bugun sonucu aldim tam sinirda ciktiyükleme yapmadan bir gün önce dondurma falan yemistim onun etkisi var mi bilmiyorum. Akintim da cok oluyordu doktora dedim idrar testi yapti. Idrarimda da üç damla kan çıktı enfeksiyon varmis. Korkuyorum bebegim erkenden dogmaz inşallah
geçmiş olsun canım umarım yakın zamanda atlatırsın bunları, bol bol dua et, bizler de duacınızız her zaman. olumlu düşünmek bence her şeyin çaresi. bu durumdan çıkıp bebeklerini sağlıkla kucağına alan o kadar çok kişi var ki ben de kesinlikle inanıyorum her şey daha iyiye gidecek.Yok canim hicbir ilac tedavisi yok sadece kasılmaları onlemek icin Magnesium dozunu artirdilar ve dinlenmek sadece
bence de içini ferahlatacak haberler alacaksın inşallah canım, haftaya biz de seninle sevincini paylaşacağız. içini ferah tut, bol bol dua et, bizler de ediyoruz sizin için her zaman güzel dileklerimizle yanınızdayız.işalah caım
bence de içini ferahlatacak haberler alacaksın inşallah canım, haftaya biz de seninle sevincini paylaşacağız. içini ferah tut, bol bol dua et, bizler de ediyoruz sizin için her zaman güzel dileklerimizle yanınızdayız.
Kızlarr biz anca gelebildik. Doktor suyunda azalma var ama aman aman dencek kadar degil dedi. Evet 1 hafta geriden geliyo ama saglıklı bi bebek dedi. 4boyutlu usg yapılsın dedi kan ve idrar tahlili yaptırdı. 4boyutlu usg nin doktoru uyuz bi kadındı önce beni beklettii en son sen geliceksin dedi. Odasından çıkarken agrım var duramıyorum artık dedim ne agrısıymış bu dedi. Neyse gel bakalım dedi tam bakmaya başladı önce yüzünü gösteremicem pozisyonu uygun degil dedi sonrada kalk kalk bugun bakmayalım yarın 4 te gel bakalım bebek dizlerini karnına çekmiş dedi. Benim şansıma ya hastane iyi olur doktor berbat ya doktor iyi olur hastane berbat. Şimdi bi tane daha doktor buldum kordon hastanesinde mete beymiş ama yoruldum artık oda haftaya giderim. Uarın sözdeee 4 boyutlu görücem cocugumu. Ama saglıgı iyi dedi ya çok şükürrr..
bende hep vardı, hatta hep derim papatya gibiyim diye, ama kabızlık demek kabus demek benim için, çok dayamadıgımda oturma banyosu yapıyorum bende rahatlatıyor, bir tane krem var procto glyvenol tamamen makata enjekte ediliyor o çok iyi gelirdi ama şuan kullanabilir miyim bilmiyorum sormam lazım, sende çok çekmişsin ve birden bu kadar ilerlemiş olmasına çok şaşırdım, öncesinde hiç kanama yaşamadın mı?
ilk randevumda bütün gündemim bu olacak inşallah bir çözüm buluruz...
C ceren151115 çooook teşekküürr ederiim canımm sagolasııınnn suyun artsın diye özel bişey yapıyomusun peki bana bol su ile armut ye dedi
İnşallah vaktinde gelirler canim korktum baya idrarimda yanma falan yok artık yanıyormus aciyormus gibi geliyor Allaha emanetler hepsi de Rabbim onları bize bağışlasinGeçmiş olsun canım. Fazla üzme kendini çünkü üzüntü de şekeri yükseltebiliyor. Bol bol dua edeceğiz bebeklerimiz vaktiyle sağlıkla kucaklarımızda olsun diye. Erken doğumu düşünüpte kendini de strese sokma
Sağol canim aynen dediğin gibi Antalya sicagi başladı dondurma yemekten kendimi alamiyorum günde bir tane yiyorum. ayin yirmisinde yine bi açlık sekerime bakilacak canim tam 140 çıkmış benim şekerçok geçmiş olsun canım şekerle ilgili sınırda demişsin yani geçici anlık bir durumda olabilir, doktorun ne söyledi, tekrar test yapacak mı? kalan vakitte biraz sabredip şekerden uzak durmak lazım galiba ben bunu kendime de tembihliyorum, doktorum da şeker testine gerek yok tokuluk şekerine bakılcak dedi ama tedbirli olmakta fayda var. şu antalya sıcaklarında insanın dondurmaya saldırası geliyor maalesef. enfeksiyon tedavisine başlamışsındır, umarım en yakın zamanda geçer zaten erken doğumla ilgili hemen korkma, moralini bozman daha kötü etki eder bence. sıcaklara aldanıp çıplak ayak gezme beni en çok o etkiliyor mesela. bol su iç. yakında atlatıcağına inanıyorum canım tekrar çok geçmiş olsun.
Merhaba arkadaşım biraz takip ettiğim kadarıyla genetik sıkıntı ihtimali endişeniz var seni biraz rahatlatayım. Trizomi bulguları çok farklı. Ben bu konuda ihtisas yaptım neredeyse. bi kaç bulgum olduğu için. 3 aydır araştırıyorum ve sendeki bulguyu daha hiç bir yerde ne gördüm ne duydum. İçini ferah tut. Ense burun bacak boyu kalp rahatsızlığı parlaklık Vs. Birsürü ultrason bulgusundan hiç biri yokken neden bu kan testini istediklerini anlamadım. Allahın izniyle hiç bişey çıkmaz. Ben de verdim ama benim belirtiler vardı. Çok şükür temiz geldi. Senin de öyle olacak inş. Beklemek zor ama bu aşamada hiç bir belirtin olmadığını düşünerek rahatlamanı ve dualarla allahtan istemeni tavsiye ediyorum.simdi kani verdik geldik sonucunu bekliyoruz
Canım benim doktorumu önerebilirim. Dr. Burak Ağca. Gerçekten işinde son derece profesyonel ve bence dünyanın en kibar jinekoloğu. İzmir' de sayılı doktorlardandır. Alsancak' ta muayenehanesinden randevu al derim canım.Kızlarr biz anca gelebildik. Doktor suyunda azalma var ama aman aman dencek kadar degil dedi. Evet 1 hafta geriden geliyo ama saglıklı bi bebek dedi. 4boyutlu usg yapılsın dedi kan ve idrar tahlili yaptırdı. 4boyutlu usg nin doktoru uyuz bi kadındı önce beni beklettii en son sen geliceksin dedi. Odasından çıkarken agrım var duramıyorum artık dedim ne agrısıymış bu dedi. Neyse gel bakalım dedi tam bakmaya başladı önce yüzünü gösteremicem pozisyonu uygun degil dedi sonrada kalk kalk bugun bakmayalım yarın 4 te gel bakalım bebek dizlerini karnına çekmiş dedi. Benim şansıma ya hastane iyi olur doktor berbat ya doktor iyi olur hastane berbat. Şimdi bi tane daha doktor buldum kordon hastanesinde mete beymiş ama yoruldum artık oda haftaya giderim. Uarın sözdeee 4 boyutlu görücem cocugumu. Ama saglıgı iyi dedi ya çok şükürrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?