Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
DIPTISDIPTIS canım sen karataş hastanesinde doğum yapcaktın dimi? Yanlıs hatırlamıosam eşimin kuzeni bugün orda doğum yaptı odaları gezdinmi canım bilmiorum ama yicek içicekler koycak bi masa olmuyormus ekstradan sölemen yeterli birde eğer seçme şansın olursa sağ odalardan deilse sol odalardan olsun odan bebek için belli sıcaklıkda tutuyorlar odayı kızda garibim baya terliodu odaya güneş vuruo tamamen zor oluyor aklıma bunlarda geldi yazaım sana dedim birde kuaför kız iki dakikada valla halletti saçları aklın kalmasın onda

E Englishule sende yaptirmissin. Merak ediyordum seni canim. Cok sukur seninde dusuk risk'li gelmis. Rahatlamissindir, artik kendimizi sikmak yok

cok tesekkur ederim gercekten beni şuanda cok mutlu ettin , allaha sukur bir tek kalpte damardan kaynakli anormali var baskada birsey yok ama sirf ben rahat olayim diye yaptir dedi dr um . isalah iyi sonuclar alacağiz . seninde gozun aydin temiz cikmis . ramazan ayina az bi zaman kala allahim isalah guzel gunlerde dualarimizi kabul eder

Sağol canım senin de için rahatlar inşallah.

Sağol canim aynen dediğin gibi Antalya sicagi başladı dondurma yemekten kendimi alamiyorum günde bir tane yiyorum. ayin yirmisinde yine bi açlık sekerime bakilacak canim tam 140 çıkmış benim şeker
umarım değerlerin düzelmiş olur canım. sen yine de tatlıyı kesmeye çalış istersen, çok zor tabi kendimden de biliyorum ama.. sinirden stresten çok etkileniyor bence şeker, bunlardan da mümkün mertebe uzak kalmaya çalış. keşke etrafımızdakiler de azıcık sabretse de bizi üzmeseler bu zamanlarımızda off of.. bugün ben çok sıcakladım ama klimayı da açmamaya çalışıyorum dokunuyor bana çünkü. temmuzda ne yapcaz bakalım

Ay ne iyi oldu bu sol odayı aklıma yazdım. Masa olayı illaki gerekecek onuda yazdım
kuaför olayını düşünüyordum oda süpersüslü olalım yahuu çok teşekkür ederim canım

Günaydın arkadaşlar benim heyecan dorukta aslında 10 gün önce görmüştüm bebeğimi ama sanırım ayrıntılı ultrasona gireceğim için ayrı bir heyecan yaptım :):) ufaktan hazırlanmaya başladık birazdan izmite doğru yola çıkıcaz bakalım önce eşimin işini halledip sonra da bebeğimizi görmeye hastahaneye gidicez inşallah herşey yolundadır dualarınızı bekliyorum :)

işalah canım herşey yolundadır

Temmuzu ağustosu dusunemiyorum canim bende çok sicakladim bugün calistigim yerde klimalar açıldı bir hafta oluyor nerdeyse. Esim diyo sana şisme havuz alalim salona dolduralim yazın sen içinde otur diyo. Önce gülmustum ama bu fikir yavaş yavaş sicak gelmeye başladı

anladım canım, seninki çok farklı bir boyut gerçekten, ben kanama olayını çok sık yaşadığım için sordum, kantaron yağının kırmızısını ve kırmızı olmayanını aldım bende, duphalac gebelikte kullanılıyor mu ya ay söylesene banaa hemen söyliyim doktora bana da yazsın çok sevindim şuan, ben kayısı da yesem incir de yesem fayda etmiyor, 4-5 günü buluyor wc ye çıkmam. Haliyle zorlanıyorum, zorlanınca neler oluyor biliyosun, sonra bir süre oturamıyorum vs vs... acısını saymıyorum bile. Benim bağırsak karakterim değişmiş olabilir, önceden patates kızartması yediğimde çok etkili olurdu rahatça çıkardım wc ye, ama şimdi o bile etki etmiyor. İnşallah ilerlemiş hemoroid sorunlarıyla karşılaşmayız

Benim de 50gr lik seker yuklemem aclik 73 yuklendikten bir saat sonra 115 cikti. Doktora daha gosteremedim ama normal sanırım. Fakat seker yuklemesinin ertesi iki günü bebegim az hareket etti korkuttu hatta beni bu normal bir durum mudur acaba? Dün eskisi gibi hareketliydi cok sukur ama aklima takildi

Y yapayalniz1 sanırım normal canım cocukda resmen şoka girio benimkide o gün çok çok az kımıldadı ondan önceki günde tetenoz olmuştuk 2 gün bebişim şok geçirdi bu yüzden eğer 2. Bebek düşünürsem asla bi daha şeker yüklemesi yaptırmıycam hayatımda gördüğüm en büyük eziyet hem çocuga hem bana

Günaydın kızlar
Oruç konusunda doktoruyla konuşan var mı? Ben tutma niyetinde değilim, hatta imkansız olduğunu düşünüyorum ama çevremde baya baskı var. En azından bir dene diyenler, doktorlar zaten hemen öyle der, sen onlara bakma diyenler biraz canımı sıkıyor. Kendimi sanki bu durumu kullanıyormuş gibi suçlu hissetmeye başladım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ramazan orucu hamilelere farz değil bence . Normal insanlar tutabilenler tutsun. Bu kadar uzun saat aç kalarak bebeği zora sokarsın Allah etmesin bebeğin ufak bir sıkını yaşasa içini kemirir sebep oldu mu diye
Allahım her işin olurunu sunmuş bizlere tutamıyorsan 30 günlük iftar sahur ücretini hesapla ver bir fakire fukaraya.
ben her sene tutarım Ramazan orucunu öyle çok severim. Oruç tutmayı severim Ramazan ruhunu. İlk gebeliğimde 1,2 aylık zamanıma denk gelmişti yeni hamileydim tutmamıştım şimdi yine tutmam. İçine dert olmasın Rabbim kullarjnı öyle sever her durumda gözetir kolaylık sağlar
Seneye tutacağım günleri bekliyorum şimdiden nasipse yavrum kucagımda iftar yapmak nasip olsun :)

Zaten hamilelere izin var, ama beni bunaltan psikolojik baskı. Seneye de sütüm kesilmesin diye tutmazsın filan dediler. Kilo memurlarından sonra bir de oruç borcu memurları çıktı başıma:)

Canım bende bu konuyu araştırdım, hafta içi tutma denemesi yapmayacağım çünkü sabah 7 de kalkmış oluyorum, yol gelip çalışıyorum, hadi yemek yememeye dayandım diyelim ama susuzluğa dayanamam gibi, cumartesi pazar deneme yapacağım eğer kötü olmazsam haftasonları tutmayı düşünüyorum, tabi doktorumun fikrini de almak istiyorum öncelikle. Tutamazsan da üzülme, borç bizim borcumuz sonuçta tutamadığımız her bir günü tutmamız gerekecek zaten, vicdanını rahatsız etmene gerek yok. İslam hoşgörü dinidir bunu unutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…