E Englishule sende yaptirmissin. Merak ediyordum seni canim. Cok sukur seninde dusuk risk'li gelmis. Rahatlamissindir, artik kendimizi sikmak yokMerhaba arkadaşım biraz takip ettiğim kadarıyla genetik sıkıntı ihtimali endişeniz var seni biraz rahatlatayım. Trizomi bulguları çok farklı. Ben bu konuda ihtisas yaptım neredeyse. bi kaç bulgum olduğu için. 3 aydır araştırıyorum ve sendeki bulguyu daha hiç bir yerde ne gördüm ne duydum. İçini ferah tut. Ense burun bacak boyu kalp rahatsızlığı parlaklık Vs. Birsürü ultrason bulgusundan hiç biri yokken neden bu kan testini istediklerini anlamadım. Allahın izniyle hiç bişey çıkmaz. Ben de verdim ama benim belirtiler vardı. Çok şükür temiz geldi. Senin de öyle olacak inş. Beklemek zor ama bu aşamada hiç bir belirtin olmadığını düşünerek rahatlamanı ve dualarla allahtan istemeni tavsiye ediyorum.
Merhaba arkadaşım biraz takip ettiğim kadarıyla genetik sıkıntı ihtimali endişeniz var seni biraz rahatlatayım. Trizomi bulguları çok farklı. Ben bu konuda ihtisas yaptım neredeyse. bi kaç bulgum olduğu için. 3 aydır araştırıyorum ve sendeki bulguyu daha hiç bir yerde ne gördüm ne duydum. İçini ferah tut. Ense burun bacak boyu kalp rahatsızlığı parlaklık Vs. Birsürü ultrason bulgusundan hiç biri yokken neden bu kan testini istediklerini anlamadım. Allahın izniyle hiç bişey çıkmaz. Ben de verdim ama benim belirtiler vardı. Çok şükür temiz geldi. Senin de öyle olacak inş. Beklemek zor ama bu aşamada hiç bir belirtin olmadığını düşünerek rahatlamanı ve dualarla allahtan istemeni tavsiye ediyorum.
Teşekkür ederim allah herkese mutlu güzel haberler almayı nasip etsin. Dayanamadım yaptırdım işte.E Englishule sende yaptirmissin. Merak ediyordum seni canim. Cok sukur seninde dusuk risk'li gelmis. Rahatlamissindir, artik kendimizi sikmak yok
Sağol canım senin de için rahatlar inşallah.cok tesekkur ederim gercekten beni şuanda cok mutlu ettin , allaha sukur bir tek kalpte damardan kaynakli anormali var baskada birsey yok ama sirf ben rahat olayim diye yaptir dedi dr um . isalah iyi sonuclar alacağiz . seninde gozun aydin temiz cikmis . ramazan ayina az bi zaman kala allahim isalah guzel gunlerde dualarimizi kabul eder
umarım değerlerin düzelmiş olur canım. sen yine de tatlıyı kesmeye çalış istersen, çok zor tabi kendimden de biliyorum ama.. sinirden stresten çok etkileniyor bence şeker, bunlardan da mümkün mertebe uzak kalmaya çalış. keşke etrafımızdakiler de azıcık sabretse de bizi üzmeseler bu zamanlarımızda off of.. bugün ben çok sıcakladım ama klimayı da açmamaya çalışıyorum dokunuyor bana çünkü. temmuzda ne yapcaz bakalımSağol canim aynen dediğin gibi Antalya sicagi başladı dondurma yemekten kendimi alamiyorum günde bir tane yiyorum. ayin yirmisinde yine bi açlık sekerime bakilacak canim tam 140 çıkmış benim şeker
DIPTISDIPTIS canım sen karataş hastanesinde doğum yapcaktın dimi? Yanlıs hatırlamıosam eşimin kuzeni bugün orda doğum yaptı odaları gezdinmi canım bilmiorum ama yicek içicekler koycak bi masa olmuyormus ekstradan sölemen yeterli birde eğer seçme şansın olursa sağ odalardan deilse sol odalardan olsun odan bebek için belli sıcaklıkda tutuyorlar odayı kızda garibim baya terliodu odaya güneş vuruo tamamen zor oluyor aklıma bunlarda geldi yazaım sana dedim birde kuaför kız iki dakikada valla halletti saçları aklın kalmasın onda
Günaydın arkadaşlar benim heyecan dorukta aslında 10 gün önce görmüştüm bebeğimi ama sanırım ayrıntılı ultrasona gireceğim için ayrı bir heyecan yaptım :):) ufaktan hazırlanmaya başladık birazdan izmite doğru yola çıkıcaz bakalım önce eşimin işini halledip sonra da bebeğimizi görmeye hastahaneye gidicez inşallah herşey yolundadır dualarınızı bekliyorum :)
Temmuzu ağustosu dusunemiyorum canim bende çok sicakladim bugün calistigim yerde klimalar açıldı bir hafta oluyor nerdeyse. Esim diyo sana şisme havuz alalim salona dolduralim yazın sen içinde otur diyo. Önce gülmustum ama bu fikir yavaş yavaş sicak gelmeye başladıumarım değerlerin düzelmiş olur canım. sen yine de tatlıyı kesmeye çalış istersen, çok zor tabi kendimden de biliyorum ama.. sinirden stresten çok etkileniyor bence şeker, bunlardan da mümkün mertebe uzak kalmaya çalış. keşke etrafımızdakiler de azıcık sabretse de bizi üzmeseler bu zamanlarımızda off of.. bugün ben çok sıcakladım ama klimayı da açmamaya çalışıyorum dokunuyor bana çünkü. temmuzda ne yapcaz bakalım
Yok canim. Hic kanama olmadi. Zaten 4. Seviye dediklerinde de kanama yoktu. Hastaneye yatis yapildigi an 3 kese varmis sis olan biri patladi ve ben o zaman hemoroidin kanamali bisi olabilecegini ogrendim :) deneyimim olmadiindan hic o gunden sonra okumadigim sey kalmadi tabi. Bunda tedbirli gitmeye calisiyorum.
Bi gun lavaboya cikmasam hemen duphalac iciyorum. Her sabah bi kase yogurt yulaf yiyorum. Biraz dolgunluk hissetsem krm suruyorum. Kantaron yagim hazirda bulunuyor. Amerikadan bi krem getirtmistim hamileligimi ogrenince. Iki hafta once de almanyadan bi krem aldim. Insallah hicbirine gerek kalmaz ama ben tedbirlerimi almaya calisiyorum. Damarlar artan kan basincina dayaniksiz oldugu icin bebek agirlastikca oluyormus bendeki durum. 4 senedir ses yok cunku. Bakalim insallah bunda sorun yasamam.
Ramazan orucu hamilelere farz değil bence . Normal insanlar tutabilenler tutsun. Bu kadar uzun saat aç kalarak bebeği zora sokarsın Allah etmesin bebeğin ufak bir sıkını yaşasa içini kemirir sebep oldu mu diyeGünaydın kızlar
Oruç konusunda doktoruyla konuşan var mı? Ben tutma niyetinde değilim, hatta imkansız olduğunu düşünüyorum ama çevremde baya baskı var. En azından bir dene diyenler, doktorlar zaten hemen öyle der, sen onlara bakma diyenler biraz canımı sıkıyor. Kendimi sanki bu durumu kullanıyormuş gibi suçlu hissetmeye başladım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Zaten hamilelere izin var, ama beni bunaltan psikolojik baskı. Seneye de sütüm kesilmesin diye tutmazsın filan dediler. Kilo memurlarından sonra bir de oruç borcu memurları çıktı başıma:)Ramazan orucu hamilelere farz değil bence . Normal insanlar tutabilenler tutsun. Bu kadar uzun saat aç kalarak bebeği zora sokarsın Allah etmesin bebeğin ufak bir sıkını yaşasa içini kemirir sebep oldu mu diye
Allahım her işin olurunu sunmuş bizlere tutamıyorsan 30 günlük iftar sahur ücretini hesapla ver bir fakire fukaraya.
ben her sene tutarım Ramazan orucunu öyle çok severim. Oruç tutmayı severim Ramazan ruhunu. İlk gebeliğimde 1,2 aylık zamanıma denk gelmişti yeni hamileydim tutmamıştım şimdi yine tutmam. İçine dert olmasın Rabbim kullarjnı öyle sever her durumda gözetir kolaylık sağlar
Seneye tutacağım günleri bekliyorum şimdiden nasipse yavrum kucagımda iftar yapmak nasip olsun :)
Günaydın kızlar
Oruç konusunda doktoruyla konuşan var mı? Ben tutma niyetinde değilim, hatta imkansız olduğunu düşünüyorum ama çevremde baya baskı var. En azından bir dene diyenler, doktorlar zaten hemen öyle der, sen onlara bakma diyenler biraz canımı sıkıyor. Kendimi sanki bu durumu kullanıyormuş gibi suçlu hissetmeye başladım. Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?