Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Allaha emanet yavrularimiz insallah allahin izniyle biseyi yoktur bol bol dua et ve icin rahat etmesi icin baska bir doktorada gorun bi kac doktorun fikrini alirsan daha fikir sahibi olursun

amin canım , başka dr da önerdiler muayene ücretleri fazla bir kac dr a gezerken zaten testin parasını buluyoruz en iyisi genetik test yaptırıp net sonuçlar alalım dedik , yarın işalah yaptıracağız en geç 1 haftada sonuçlar çıkıyormuş

Canım bende bebeğimin kalp parlaklığından dolayı cff-DNA yaptirdim hatirliyorsundur belki. Gelap'ta yaptirmistim ve cok memnun kalmistim. 6 is gununde sonuclanmisti. İnş seninde benim gibi düşük riskli yani normal olarak sonuçlanıcak buna eminim. Çünkü benim kendi dontorumda seninki gibi birşey çıkmaz demişti, perinatolog önerdi diye yaptırmıştım. Çok rahatladım ben yoksa hamilelik geçmez böyle canım.

maşallah size o zaman Allahım sütlerimizi versin yokluğunu aratmasın inşallah

evet canım hatırlıyorum bizde bugün işalah kanımızı vereceğiz en geç 1 hafta içinde de temiz sonucunu alırız umarım . bol bol dua edin bizim için

evet canım hatırlıyorum bizde bugün işalah kanımızı vereceğiz en geç 1 hafta içinde de temiz sonucunu alırız umarım . bol bol dua edin bizim için
Dualarım ve kalbim sizinle. Hersey gecicek, kendini yipratmamaya calis. Test sonucunu beklemek biraz zor gelicek ama iyi dusun hep, cunku oyle olucak allahın izniyle

Allah razi olsun canim en dogru sonuc vajinal verdiği icin benimkinide vajinal olcduler

ben geçen hafta ayrıntılı ultrason için bir perinatologa gittim karından rahim ağzını ölçtü ve 37 mm dedi. normal yazmış rapora. 3,5 un altına düşünce riskli oluyormuş diyen var, vajinal ölçüm daha doğru sonuçmuş, bana hiç böyle şeyler söylemedi doktor. hatta kendi doktorum bugune kadar bide rahim ağzını ölçeyim bile demedi, belki ölçtü de bana söylemedi bilemiyorum. bu seferki kontrolümde bende özel olarak bakmasını istiycem, Allaha emanet yavrularımız

Güzel haberler almak üzere dualarla takipteyim sizi kızlar
Her endişenize Neşe'nize ortağım
Ana haber bülteni gibi okuyorum korka korka kötü haberlerden
Güzel haberleri paylaşmak nasip olsun
Bir de dıptıs yine kayboldu nerelerde acaba?

yahu benimkiler kupkuru, siz böyle söyleyince acaba benim sütüm olmayacak mı diye düşünüyorum

benimkiler anca şişsin kızarsın damarlansın
Bu herkeste görülen bir durum değil canım. Genetik olabilirmiş annemde de vardı. Zaten akan da süt değil önündeki kolostrum sıvısı. Sütün varlığını belirleyen bir faktör değil yani.

Karabatak gibiyim. Aslında takip ediyorumda yazamadım. Alışverişe daldım bu aralar. Ufak tefekler hariç herşeyi hallettim. Malum izmir cehennem oldu

18. Haftadaydı galiba benimde gelmişti sıvı. Hemde baya baya tişört değiştirtecek kadar. Geçen hafta daha kıvamlı aktı gitti. Dr sorduğunda normal gelebilirde gelmeyebilirde bu sütün az/çok olacak anlamında birşey değil demişti. Sadece sıkmamak gerekiyormuş.

Benim de ağzımın içinde aynı anda 8 tane çıktığını bilirim, değil ağzımı açmak yemek bile yedirmez, hkikaten çok kötü bir illet, şom ağızlık yapmam istemem ama hamile kaldığımdan bu yana sadece bir defa minicik bir tane çıktı hemen geçti yoksa her ay mutlaka 3-4 tane çıkardı, sanırım vitamin destekleri, beslenmeye dikkat edince çıkmıyor.oral medic aklımda olsun, teşekkür ederim canım.

Geçmiş olsun bende c.tesi serkaj oldum 25.hafta olacak yarın beneğim size doktor ne soyledi kanama ağrınız filan oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…