Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar rahim agzi uzunlugunu olcturen oldumu, , normalde 5 kusur olmasi gerekiyorken benimki Suanda 2.5 oldu bu agrilar bosa degilmis erken dogum olabilme ihtimali var lütfen duanizi eksik etmeyin
Canım benim hamileliğimin başından beri ölçülüyor. İnan ölçüm şekli, dr hepsi etkiliyor. En son gittiğimde kendi drum vajinal baktı 4,5 tu ayrıntılı için prof baktı karından 3,5 prof dediki en doğru sonuc vajinal olandir dedi. Bana durumumdan dolayı 2-3 haftada bm1 baktir dedi. Hemen en kotuyu düşünme. Uzan yat dinlen vajinal bakılsın ölçümlerin sonrası Allah a emanet. Dikkat et kendine dualarimdasin.

Kizlar rahim agzi uzunlugunu olcturen oldumu, , normalde 5 kusur olmasi gerekiyorken benimki Suanda 2.5 oldu bu agrilar bosa degilmis erken dogum olabilme ihtimali var lütfen duanizi eksik etmeyin
Geçmiş olsun canım. Yatıyor musun şimdi?Ben geçen hafta ölçtürdüm. 38,85mm çıktı. Doktor gayet iyi dedi.

Canım vaginal mı baktırdın? Stres yapma canım her şey olacağına varır. Bence birkaç farklı yere daha yaptır ve hepsi vaginal olsun mümkünse.

bunu çeken bilir, çok iyi anlıyorum seni, bu seferki kontrolümde mutlaka hemoroidimden bahsedip ilaç isteyecegm. wc den sonra bir kaç saat oturamıyorum batıyor çünkü dışarı çıkmış oluyor, toparlanıp içeri girmesi zaman oluyor. Evde oldugumda çörek otu yağı sürüyorum, damarları büzüştürme toparlama özelliği olduğu için çok iyi geliyor o. Allah başa vermesin valla berbat birşey.

Allah razi olsun canim en dogru sonuc vajinal verdiği icin benimkinide vajinal olcduler

Hersey allahtan rabbim saglikla kucaklarimiza vermeyi nasip etsin,,,,, bunlar iyi gunleriniz diyenler haltetmis hamilelik hep stres hep korku dogursak kucklarimiza alsakda kurtulsak

Yok canim hicbir ilac tedavisi yok sadece kasılmaları onlemek icin Magnesium dozunu artirdilar ve dinlenmek sadece

merhaba hanimlar bizde dr dan geldik dr bebegin kalp damarinin tekinin soluk borusunun ustundrn degildr altindan gectigini soylrdi kromoznal bozukluktanbilir dedi yuzde 80 90 bisey cikmaz ama genetik test yaptiin dedi cok uzuldum
Allaha emanet yavrularimiz insallah allahin izniyle biseyi yoktur bol bol dua et ve icin rahat etmesi icin baska bir doktorada gorun bi kac doktorun fikrini alirsan daha fikir sahibi olursun

yahu benimkiler kupkuru, siz böyle söyleyince acaba benim sütüm olmayacak mı diye düşünüyorum

benimkiler anca şişsin kızarsın damarlansın
Netten araştırdığım kadarıyla bazen erken gelebiliyormus bazen doğumdan sonra hemen geliyormuş olmayacak mı diye düşünme ben doktoruma demiştim ki goguslerim çok agriyor ucu da sizliyor gogus ucu kremi yazdı ve bu iyi bir şey süt oluşumu için demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…