Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar sabah tetanozun 2.dozunu vurdurdum, başımın tepesi zonkluyor, alakası var mı, yoksa yorgunluk mu bilmiyorum ama orucu eşim tutuyor, ağrısı beni vurdu

Canım perşembe mi gelecek sonuç, eminim ki endişeler boşa çıkacak ama sana beklemesi zordur şimdi, duamdasınız. Bu mübarek ayda inşallah güzel haberi alacaksın en kısa zamanda.

evet canım perşembe gelecek hemde o kadar zorki devamlı aklımda rüyamda bile umarım müjdeli haberler vereceğim burda

sinemnur ne doğru şeyler demişsin insanlar 3 günlük dünya olduğunu unutup hep sonsuza kadar yaşayacağını sanıyor...dedem içinde teşekkürler canım kendisi Allahtan acı çekmeden gitti 97 yaşındaydı zaten bekliyorduk ...ani olanlar acıtıyor bende babaaanemi bundan 2 sene önce öle kaybettim hala yokluğunu çok çekiyorum....tetenozda canım kesin sıcakdan vurmuştur seni ben 2. Sefer kolumun ağrıdığını bile hissetmedim çünkü

Evet bende yaptırdım yazından önce. Hemşire iğne biraz yağlı yakabilir dedi. Ben kalçadan oldum sen bacağından mı oldun? Pek acımadı benim hemşirenin eli de hafifti hakkını yemeyeyim :) İnşaallah bu iğneler şifa olur. Çok teşekkür ederim.

canım sanırım klima çarptı, şimdi fark ettim ki ofiste hava bastı diye klima çok açıktı, başıma başıma vurdu, zaten klima hemen dokunuyor, sanırım ondan oldu, aşıdan mı demiştim ama sanırım değil, tetanoz aşısında ilkinde de bunda da maşallah çok sıkıntım yok.

Babaannene de rahmet diliyorum canım, nurlar içinde yatsın inşallah.

Amin hepimizinkiler inşallah orda bizi görüp mutlu oluyorlardır tek temennim sinemnur kafana biraz masaj yap ve saç diplerini en dibinden canını açıtmıycak şekilde çekersen kan akışı hızlanır biraz ağrısı diner...aylardır migren ağrımı böle geçirorum

Arkadaslar ben bir turlu mide sorunlarini atlatamiyorum..agzimin hic tadi yok..hic biseyi keyifle yiyemiyorum..6 ay bitti hala midem duzelmedi..ne yesem agzima geliyor..ne yapabilirim

Merhaba kızlar... İzmir' deki doktorumla randevum vardı bugün. 26 hafta 2 günlüğüz. Kilo 912 gram ve boyu 33 cm olmuş. Doktor tüm değerleri haftasına uyumlu ilerliyor dedi.Babası gibi standart bi tip olacak herhalde. :) Kilo alımım da bu zamana kadar 5 kg. Çok güzel ilerlediğimi, yürüyüşleri hiç aksatmamam gerektiğini söyledi doktorum. Şeker yüklemesini de yaptırmayacağım. Evde bakılan test ile aç ve tok şekilde halledebilirsin dedi. Resmini de ekliyorum ama bugün kameralarla pek barışık değiliz belli ki. :)

Eklentiler

• image.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 119
Aglama nöbetlerini nasıl atlatıyoruz.. Bi sıkıntı yok bebektede bendede ama eşim de dahil olmak üzere herkezin bi hareketi dokunur oldu odaya çekilip hıçkıra hıçkıra kana kana aglayasım geliyo. Dün izmirde olanlar bilir deprem oldu gece ve çooook korktum eşim gececi ve ben evde yalnızım diye aglaya aglaya sabahı sabah ettim susmak istiyorum ama olmuyo bi degişik oldum ben sırf gececi diye eşimle konışmuyorum şuan ben konuşmayınca oda üzerime gelmek istemiyor bu seferde o ilgilenmiyo diye aglıyorum.. Allahım içime bi ferahlık ver

dilanbade canım sıkma canını niye üzdün kendini o kadar bende haberde gördümde öğrendim o saatlerde nasıl hissetmedim bende bunu anlamadım bostanlıdaım ben sen nerdesin? Erkeklerin bizi bazen anlaması zor oluo sonucta beklenti içine girmemek daha kolay inan bana kendinide bebişinide üzme hırpalama bosuna

Dancing_Queen haklısın ama bilmiyorum neden böyle yaptıgımı ben egekent 2 deyim 7.kat aşırı aşırı hissettim keşke hissetmeseydim. Bebegime üzülüyorum zaten hareketleri dünden beri agırlaştı yavaş vuruyo sabah 1o a randevu aldım gidip görücem sırf keyfe belki bana onu görmek iyi gelir

dilanbade Oo üst katta hissetmen normal gerçi egekentte dağ gibi bi yer kayalıkları baya var... o zaman kuzum sen ne hissettiğini açıkca sölesene eşine ilgilenmeni bekliorum ama aynı zamanda sana kırgınım die eminim seni bi şekilde anlamayada çalışır...benim eşimde eve çok geç gelio bazı haftalar memur olmasına rağmen haftasonu 2 günde çalışıyor...evde yalnız oturmak yorucu ve sıkıcı insan kafasınada kurdukca kuruo sana ben napıyorum söliyim senelerdir tvde hiç dizi izlemezdim ama sırf sıkkntıdan 4 diziye birden sardım eşim evdeyse izlemiorum onla vakit geçiriorum yalnız kalınca açıorum netten izliorum bide bakmışım gün geçio...bebişini güldürcek kendinide güldürcek şeyler yap

Benimde kalcadandi canim. Bacak yazmis olabilirim dedigim gibi ilk 3unde bisey hissetmedim son 2si agri yapinca sonuncuyu da vurdurmadim. Kendimi baya iyi hissediyordum cunku

Canim bende de migren vardi. Cok sukur ki 2-2.5 aydir agri ne unuttum. Hep duymustum hamileligin 2. 3aylik periyodunda agrilar olmaz diye dogruymus gercekten. Soktorumda demisti ilk 3 ayi atlatinca azalir diye. Senin devam ediyor mu hala. Umarim bu bas belasi agri dogumdan sonra da bir daha ugramaz basima

Seni
Senin ki de kapatmis kollariyla yuzunu :) biz zaten simdiye kadar hic net bir sekilde yuzunu goremedik kizcemin. Ya arkasini donuyor ya elleri kollariyla kapatiyor

Beyazmelek16 canım valla benim ailemdede çok şiddetli geçio hamilelik çok fayda etmedi sanırım çünkü ben kendimi ağrı kesicilere baya baya alıştırmıştım şimdi yokluğunda gözlerim yuvalarından fırlıycak gibi oluo gözlerimde bozuk gözlük takınca daha beter oluo üstüne sıcak havanın basıncı beni bitirio kışın puslu hava yazın güneş ışığı öle bi döngü işte yaşayan bilio sadece...

Ben de bostanlıdayım hiç hissetmedim. Sadece kardeşim deprem mi oluyor dedi ben de çok baktım bilgisayara ondan olmuştur dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…