Mavi olan 10lu dan mı cnm? Nasıl kumaşı falan iyi miMavi Ve grisini Ben de aldim. E Bebek'ten aldım. İkinci olsa dahi ilk kıyafetleri yeni olsun bebeğin ben eski anne olabilirim ama Bebek yeni bir Bebek :)
Benim kızımdan kalma çok zıbınım olduğu için 3 takım aldım. Yeterli gelir gibi. İyi günlerde kullanmak nasip olsun bebeklere
Canim benim hamileligimin 18.haftasinda filandi dusuk riski yasamistim. Kanamam filan olmamisti cok sukur ama tedbir amacli kullandirmisti doktorum. Her hafta 1 tane toplamda 6 taneydi sonuncuyu vurdurmadim cunku son iki tanesi bacagimda acayip agri yapmisti malesef. Ama ise yaradi igneler sukur atlattik o gunleriKızlar hayırlı ramazanlar. Rabbim bu mübarek günler hurmetine bebeklerimizi zamanında sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin. Araniza proluton iğne kullanan var mı?
Bizde bayram icin annemlere gittigimizde erdek te deniz sefasi surmek istiyoruz 1.2 gunluk ama baya buyumus olacak karnim. Nasil girerim denize o halimle bilmiyorumGünaydın kızlar, hayırlı ramazanlar...
Cmtsi akşamı eşimle iş çıkışı hadi alanya'ya gidelim bizim denizimiz geldi deyip yola koyulduk, gece yarısı alanya'ya vardık, dün dolu dolu gezdik, kalede kahvaltı keyfi yaptık, yol üstü alışverişler ve ısparta üzerinden bol molalı bir dönüş yolculuğuyla ramazan öncesi bir günlük güzel bir kaçamak yaptık, ama bugün işe gelmesi pek keyifli değil açıkçasıayaklarım bildiğiniz mayalı poaça hamuru gibiydi akşam bu aksiyonumuzda büyük payları olan, gönderdiği tahrik unsurlu deniz fotolarıyla aklımı çelen Dancing_Queen ve olbey 'e sevgiler bize de gezmeye bahane lazım
Geçmiş olsun canım. Benim erken doğum geçmişinden dolayı Dr tedbir amaçlı başlamamı istedi bugün baslayacagim ben bırak diyene kadar devam dedi. Ağrılı oluyor mu diyecektim yakıyor sanırım birde acaba bebeğe felen yan etkisi yoktur demiCanim benim hamileligimin 18.haftasinda filandi dusuk riski yasamistim. Kanamam filan olmamisti cok sukur ama tedbir amacli kullandirmisti doktorum. Her hafta 1 tane toplamda 6 taneydi sonuncuyu vurdurmadim cunku son iki tanesi bacagimda acayip agri yapmisti malesef. Ama ise yaradi igneler sukur atlattik o gunleri
Bizde bayram icin annemlere gittigimizde erdek te deniz sefasi surmek istiyoruz 1.2 gunluk ama baya buyumus olacak karnim. Nasil girerim denize o halimle bilmiyorumacaba riskli olur mu 7.5 aylikken filan denize girmek
Denizde yorulmadım hiç canım ya, çok güzeldi, riskli olmaz diye tahmin ediyorum ama yine doktorundan onay alman en güzeli.Bizde bayram icin annemlere gittigimizde erdek te deniz sefasi surmek istiyoruz 1.2 gunluk ama baya buyumus olacak karnim. Nasil girerim denize o halimle bilmiyorumacaba riskli olur mu 7.5 aylikken filan denize girmek
Ben aldım canim gayet güzel yumuşacık kumaşı var. Aslında yedek olarak aldım ama çok hoşuma gitti.Lc nin hastane çıkışını alan var mı
Eşimin de 7 yaşından neredeyse 25 yaşına kadar Alanya'da geçmiş hayatı, eşimin ailesi, bazı akrabaları hala orada, biz de çok seviyoruz. Çok teşekkür ederim kuzum, ev- iş rutini sürekli olunca sıkılıyor insan, Konyada çok alternatifin yok haftasonları yapabileceğin, iyi geldi bu kaçamak, sindi içimize:) Sen gönder marmaris fotolarını tatlım, bize bahane lazım nasılsasinemnur ahh alanya dedin içim eridi çoçukluğumda yazları orda geçerdi,hatta ramazanda da giderdik annenannemle ilk kez teraviye orda gittim mükemmel seçim denizi süperdir şimdi Allah içinize sindirsin arada bi kaçın gidin zaten... Ayın sonunda size marmaris fotoları atmayı düşünüodum ama şimdi kıyamadım vazgeçtim bu arada hamileyken denize girmek süper bi histir süper bi hafiflik
Bir de kızlar aklıma takıldı, geçen hafta ikizleriyle ilgili sıkıntı yaşayan bir arkadaş vardı, ismini hatırlayamadım, geçen hafta pztsi kontrole gidecekti, bir bebeğin durumu kritik demişti, ben mi kaçırdım, arkadaş son durumu yazdı mı, inşallah anne de bebişler de iyidir, duacıyız.
sinemnur Geçen hafta dedem vefat etti kendimi çok üzmek istemiorum aslında hamile kaldığım günden beri o kadar çok şey üst üste geldiki etkilenmesin die bebiş salak salak şeylere zorlada olsa gülmeye çalışıyorum Allahdan bebişimde gülüomuş içeride doktorumuz öle dio annemler apartopar ankaraya gittikleri için bi takım yaz hayallerim suya düşebilir inşallah en kısa zamanda sıcak kumlardan serin yada ılık sulara kendimi atabilirim şimdiden izmir çekilir gibi deil...bi yandan kv ve görümcemin tacizleriki yazsam destan olur kendime sürekli Allah kuluna kaldıramıycağı yükü yüklemez die telkinde bulunuyorum inşallah sağsalim bebişime kavusurum...
C ceren151115 bence sorun ne biliomusun canım erkek aileleri ikinci planlada kalmaları gerektiğini hem bilmiyorlar hemde bunu hazmedemiolar sürekli beklenti içine girmeleri bence o yüzden...keşke eşin konuşsaydı sonuçta onların dilinden onlar daha iyi anlıyorlar yalnız kalınca insan nasıl kuruyor ve üzülüyor o kadar iyi biliyorumki yanında konuşmasa bile bi nefes olsa kafası dağılıo umarım tüm sıkıntı ve kötü düşünceler biran önce hafızandan silinir...benim görümcemle aramızda hafta var kendisi ben ne yaparsam ailecek taklit ettikleri için aynı hastane aynı doktora gidioruz...annesi birçok şey örmesine rağmen ona bize bir elin parmağını geçmez o da sorun deil ama burada daha önce yazmıştım gebeliğini benden saklamışlardı neymiş belki benim çocuğum olmuyor olabilirmiş vs vs hayatımda bu kadar pis ve iğrenç bi düşünceye ve muameleye maruz kalmamıştım Allaha havale ediorum ... Bunca saçmalıkdan sonra annesiyle 3 ay sonra karşılaştığımızda benle konuşmayan arabama binip bi mrb demeyen dedemin vefat ettiğini öğrenip bi başınsağolsun demeyende o... Neyse lüzumsuz bi mevzu işte
Bildigim kadariyla bebege yan etkisi yok canim. Doktora igne kotu yapti dedigimde yagli igne yapabilir demisti. Bide ben ustuste ayni bacagima yaptirdim farketmeden ondan da olmus olabilir. Ama igneyi vurulduktan sonra iyice ovala bide alkollu yada kolanyali pamukla ovala canim. Faydasi oluyor. Benim birinde hem ates gibi yandi hem sertlesti hem agrimisti. Kolonyali pamukla ovala deyince dokorum yaptim baya ise yaradi. Ama sende belki ayni durumlar yasanmaz. Yani insallah olmaz boyle seylerGeçmiş olsun canım. Benim erken doğum geçmişinden dolayı Dr tedbir amaçlı başlamamı istedi bugün baslayacagim ben bırak diyene kadar devam dedi. Ağrılı oluyor mu diyecektim yakıyor sanırım birde acaba bebeğe felen yan etkisi yoktur demi
Başın sağolsun canım, Allah mekanını cennet etsin inşallah. Ben de dedemi 67 yaşındayken ani bir kazayla kaybettim, abimin düğün arefesiydi, çok zor toparlanmıştı canım anneciğim de, Allah sabırlar versin, dünyanın kanunu işte bir yanda doğanlar bir yanda ölenler... Sakın üzme kendini, ölmüşle olmuşa çare yok, ölene dua göndereceğiz bol bol, doğmamış yavruyu da strese girip üzmeye hiç gerek yok, ne mutlu sana kendini telkin etmeyi başarabilen akıllı bir kadınsın ki, bebişin de mutlu. İnşallah güzel de bir tatil yapıp dinlenirsiniz güzelce, belki hamilelikte tatil yapmak bedeni yorsa da beyin yorgunluğuna iyi geliyor sonuçta. Allah dağına göre kar verirmiş, herkesin farklı sınavı var, ben elimden geldiğince karşıdan beslenmem, herkes kendisini belli ediyor sonuçta, herkes kendi kişiliğini yansııtıyor, onlar ne yaparsa yapsın sen kendini muhafaza et, gerisi Allaha havale ...sinemnur Geçen hafta dedem vefat etti kendimi çok üzmek istemiorum aslında hamile kaldığım günden beri o kadar çok şey üst üste geldiki etkilenmesin die bebiş salak salak şeylere zorlada olsa gülmeye çalışıyorum Allahdan bebişimde gülüomuş içeride doktorumuz öle dio annemler apartopar ankaraya gittikleri için bi takım yaz hayallerim suya düşebilir inşallah en kısa zamanda sıcak kumlardan serin yada ılık sulara kendimi atabilirim şimdiden izmir çekilir gibi deil...bi yandan kv ve görümcemin tacizleriki yazsam destan olur kendime sürekli Allah kuluna kaldıramıycağı yükü yüklemez die telkinde bulunuyorum inşallah sağsalim bebişime kavusurum...
her habgi bir şey söylemdi sanırım
Canım başın sağolsun , boşver artık takmayacaksın desem de zor biraz sağ salim alırsın işalah
benimde görümcem çok düşüncesizlik etti geçen hafta çok üzüldüm , zaten genetik test yaptırmışız eşime ihtiyacım var hanım efendi araba aldı eşim öğretecekmiş , bir gün önemli değil göster dedim ama her gün her gün olunca çok kırıldım ve üzüldüm tek kalınca kafamda devamlı kuruyorum çünkü ama o düşünce nerdeeee ... pazar günümü bile tek başıma geçirdim ki test sonuçları çıkana kadar sabretseydi bari
birde küsüyor bana iyice sinir geliyor anlayacağın
Her ne kadar kafama takmayayım desen de takılıyor çok iyi anlıyorum sizi kızlar ama en önemli şey burada eşlerin tutumu, eşler durumu anlıyor, destek oluyorsa o yeterli bence. Çünkü gerçekten eşler için de zor; iki taraf arasında denge kurmak zorunda, sonuçta ailesi, yakınları olsa da huylarını karakterlerini belirleyemiyor, yeri geldiğinde her şey herkese de söylenmiyor, herkesin kendi çatısı, kendi kapısının içerisi önemli, gerisinde de kim ne yapıyorsa kim ne söylüyorsa kendi karakterine yakışanı yapıyordur.C ceren151115 bence sorun ne biliomusun canım erkek aileleri ikinci planlada kalmaları gerektiğini hem bilmiyorlar hemde bunu hazmedemiolar sürekli beklenti içine girmeleri bence o yüzden...keşke eşin konuşsaydı sonuçta onların dilinden onlar daha iyi anlıyorlar yalnız kalınca insan nasıl kuruyor ve üzülüyor o kadar iyi biliyorumki yanında konuşmasa bile bi nefes olsa kafası dağılıo umarım tüm sıkıntı ve kötü düşünceler biran önce hafızandan silinir...benim görümcemle aramızda hafta var kendisi ben ne yaparsam ailecek taklit ettikleri için aynı hastane aynı doktora gidioruz...annesi birçok şey örmesine rağmen ona bize bir elin parmağını geçmez o da sorun deil ama burada daha önce yazmıştım gebeliğini benden saklamışlardı neymiş belki benim çocuğum olmuyor olabilirmiş vs vs hayatımda bu kadar pis ve iğrenç bi düşünceye ve muameleye maruz kalmamıştım Allaha havale ediorum ... Bunca saçmalıkdan sonra annesiyle 3 ay sonra karşılaştığımızda benle konuşmayan arabama binip bi mrb demeyen dedemin vefat ettiğini öğrenip bi başınsağolsun demeyende o... Neyse lüzumsuz bi mevzu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?