Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Çok teşekkür ederim tatlım, Allah tüm oruç tutanlara sabır versin hakikaten 17 saat sıcakta kolay olmuyor, Allah kabul etsin.

Kızlar herkese merhaba,
Sabah kontrolümüz vardı, Son adet tarihine göre 19 eylül olan tahmini doğum tarihi 16 eylüle çekilmişti, bu kontrolde 8 eylüle geldi. Uzun boylu ve gelişimi gayet iyi dedi minik kurabiyem 33,5 cm ve 907 gram olmuş, normalde 25+4 iken bugün 26+5 olarak çıktı, maalesef fotoğrafımız hiç güzel çıkmadı ama hiç umursamadım çünkü ayrıntılı usgde sol böbrekte patalojik olmasa da hafif bir genişleme var demişti, çok şükür bu kontrolde normal değerde herhangi bir sıkıntı yok dedi, dört gözle bunu duymayı bekliyordum, şükürler olsun, ajenjo darısı sana inşallah arkadaşım, inşallah bir dahaki kontrolde sen de güzel haberi duyarsın, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah.

canım benim Maşallah ne yiyosun ne içiyosun da böyle oluyor :):)

Oh maşallah canım nazar değmesin kuzuya boyuda kilosu da çok güzel bizde en son 22+6 da gittiğimizde 29 cm di kızımın boyu, ayy bunlar ergenlikten sonra bizi de geçerler şimdi, Allahım o günleri de göstersin inş fotosu da güzel çıksaymış biz de görürdük yakışıklıyı

maşallah nazar değmesin bende gebelik şekeri çıktı içim çok huzursuz bebeğime bişey olacak diye Allahım benimkiyle birlikte hepimizin evlatlarını korusun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Kızlar eczanede şeker ölçümü yapılabiliyor mu, biliyor musunuz? Sabah aç karnına, öğle ve akşam tok karnına şekerime baktırmam gerekiyor. Sağlık ocağı da biraz uzak sürekli git gel yapmak istemedim.

Gözünüz aydın canım, maşallah minnoşuna sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah, sadece 5 kg almışsın ne güzelll, tebrik ederim seni fit anne
Çok sağol tatlım senin de gözün aydın. Maşallah, sağlıkla haberlerini aldıkça çok mutlu oluyoruz.Sonunu da hayırlısıyla getiririz inşallah.

Canım bir şeker aleti ve striplerinden al. Cihaz 40-50 tl. Stripler 25 tl baya gidiyor. Yemek yemeden önce, 1 saat sonra ve 2. Saat sonunda bakman yeterli. Özellikle kahvaltı ve akşam yemeği sonrasında. Ben yıllardır böyle yapıyorum.

canım benim Maşallah ne yiyosun ne içiyosun da böyle oluyor :):)
:):):) Teşekkür ederim canım, hep klasik muz, kaşar ve ceviz diyorlar ya, bu ay gerçekten neredeyse her sabah kaşar yedim, her gün 2 tane ceviz yedim, haftada 1 kez filan da muz yiyorum, etkisi var mı bilemiyorum, her sabah bir bardak süt içmeye dikkat ediyorum bazen unutuyorum, bir de 2 bardak ayran içiyorum ayran yoksa cacık ya da yoğurt, kırmızı et çok sevmiyorum ama yiyorum yine, esasında aşırı dikkat etmiyorum diyorum ama iştahım yerinde olunca yiyorum böyle

Canım benim teşekkür ederim, maşallah kuzucuklara, amin inşallah tatlım görürüz o günleri de, aslında 4boyutlu çok güzel anları vardı, eliyle selam gönderdiği fotoyu çekmeye çalıştı orada da yüzü hiç net değil, artık bir daha ki kontrole inşallah.

maşallah nazar değmesin bende gebelik şekeri çıktı içim çok huzursuz bebeğime bişey olacak diye Allahım benimkiyle birlikte hepimizin evlatlarını korusun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Amin canım inşallah, sıkma canını , doktorun ne dedi peki, sonuçta kontrol altında tutuyorlar, masum melekler Allah'a emanet, bir şey olmaz inşallah.

Bunu yükleme için verecektim doktora. Ne çıkacağını bilmiyorum ama şeker olmama ihtimali yüksek. Tek sefer kullanacağım bir şey için cihaz almak istemedim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…