Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

caniiiimm simdi gordum :) cok guzel yapmissiniz.. keyifli gecmesine sevindim. ayaklarini dik yat hemencik iyi gelir

Bizde bayram icin annemlere gittigimizde erdek te deniz sefasi surmek istiyoruz 1.2 gunluk ama baya buyumus olacak karnim. Nasil girerim denize o halimle bilmiyorum acaba riskli olur mu 7.5 aylikken filan denize girmek

deniz suyu acisindan hic bi zaman risk yok. sadece acilma. kramp vs ihtimali artiyor surekli denizde basina gelmesini istemezsin boyle biseyin. kiyida kenarda bi zarari olmaz

allah rahmet eylesin canim hayatin gerceklerini hamile de olsa yasiyoruz bi sekilde..

diger konular icin de bol sabir diliyorum. gorme duyma kendinize odaklan bosver baskalarinin dediklerini yaptiklarini

olbey teşekkür ederim canım hepimizin küçük sınavları oluo bölece büyüyoruz heralde daha ne kadar büyüyebilceksek kazık kadar oldum can sıkan insanları aylarca görmesemde zeytinyağ gibi üste çıkmasalar bide baya güzel olurdu o da hayatın cilvesi heralde bende kızıma derdimi anlatıyorum anladımki kocamdan önce en büyük yoldaşım sırdaşım o olcak

masallah size hep guzel haberler gelsin boyle :)

ya evet benimde gecen aklima dustu kremalicorek diye kalmis aklimda...

hersey yolundadir insallah

ya evet benimde gecen aklima dustu kremalicorek diye kalmis aklimda...

hersey yolundadir insallah
Mucizeye nail olmayı bekliyoruz. Durumumuz aynı serklaj sonrası Crp dusurulmeye çalışıyor çarşamba yada perşembe tekrar kan vericem. İ sallah bebegimin suyu dahada azalmamistir

Anliyorum canim inan ki seni. Bende de cok siddetli geciyordu 3 gun surdugu oluyordu. Hep dusunmusumdur hamileligimde ilac almadan napcam diye. Ilk zamanlar yine siddetli agrilarim olmustu parol aliyordum ama ne fayda. Buz torbalari yapip koydum, dolaptan cikardigim kolonya ike kafami yikadim resmen ama sukur simdi iyiyim. Normalde bu sicaklarda daha evdeyken bile baslardi agrilarim. Simdi oglen sicaginda disarda geziyorum cok sukur bir sikintim yok. Allah kimseye yasatmasin bu sikintiyi

caniiiimm simdi gordum :) cok guzel yapmissiniz.. keyifli gecmesine sevindim. ayaklarini dik yat hemencik iyi gelir
Teşekkür ederim tatlııımm ayaklarımın altına yastık koydum uzandım dün şişlikler geçti ama gece yarısına kadar baş ağrısısyla uğraştım ama şükür bu sabah güzel uyandık bebişimle

Canım benim çok sağollll, aklımda olsun tavsiyen, hiç duymamıştım, akşam dayanamadım artık bir tane parol içtim, gece yarısı 01:30 gibi uyandım ağrım dinmişti, ama dün akşam o halde eşime iftar hazırlamak çok zor geldi, hazırlama dedi ama kıyamadım, eşimde de migren var, dün ağrı çekince hemen dua ettim migren ağrısı çekenlere , çok zor oluyor gerçekten.

Arkadaslar ben bir turlu mide sorunlarini atlatamiyorum..agzimin hic tadi yok..hic biseyi keyifle yiyemiyorum..6 ay bitti hala midem duzelmedi..ne yesem agzima geliyor..ne yapabilirim
Yağsız tost, beyaz peynir, yoğurt filan bu tarz şeyler de mi yiyemiyorsun peki, ilk 17 hafta filan sürekli bulantım varken bana bunlar iyi geliyordu, kraker yemekten gına gelince bırakmıştım ama meyve, süt yoğurt peynir ayran çok bulantı yapmadığı için çok tükettim.

Gözünüz aydın canım, maşallah minnoşuna sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah, sadece 5 kg almışsın ne güzelll, tebrik ederim seni fit anne

Beyazmelek16 valla kızlar benim annemde kronik durumda ilerde onun gibi olmamak için elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıorum ama fiziksel anlamda çok benzeşiyoruz aynı sorunlar yavaş yavaş bendede çıkıyor,bu yüzden bol bol boyun kaslarımı sırt kaslarımı kuvvetlendircek şeyler yapıyorum kafamı hiç ıslak bırakmıyorum nereye kadar korur bunlar Allah bilir.bende hergün eşime iş yerinde yemesi için kahvaltı hazırlıyorum ilk 3 ay mutfagın yanından geçemedim bende kendimi çok sorumlu hissettim ona karşı hala bile ütüsünü geçiktirsem ayıp oluo sanki gibi gelio nasıl bi paranoya ya... sinemnur Allah eşine kolaylık versin,kabul etsin bu sıcakda tutanlarada valla çok büyük sabır işi... Enseden yapılan kompresler kan akışını hızlandırıyor canım o yüzden ağrıyı biraz dindirebilir aklınızda bulunsun bu arada...geçmiş gitmiş olsun ikinizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…