:) evet cnm bnde dusunuom hep onu . Acaba bilincli dogru ornk olabilir miyim ne zamn ne yapmm gerek fln die :) anneligi de ogrenir insan ya zamnla olck tabi. Gozun aydin cnm kontrolun guzel gecmis :) yuruyus fln tavsiye etti mi dr un. Ayaklarinda sisme basladi mi bnm babetler zorluo artk :)Yok yok hiç stres yapma, bugündü benim kontrolüm, doktor bebeğin suyu, rahim ağzı ve uzunluğu her şey için çok iyi dedi, çok şükür, hamile yogası için kişi-adres tavsiyesinde bulundu, ağırlaştıkça kaslarımızda katılaşıyor, bu kasılmalar filan normal dedi. Hayırlısıyla kucağımıza alacağız inşallah. Sizlerde de oluyor mu kızlar bilmiyorum ben de yeni bir telaş başladı, "ben nasıl bir anne olacağım? her yaptığım hareketimde dışarıdan kendimi tekrar bir mercekliyorum, çocuğuma iyi bir örnek teşkil eder mi bu diye, hassastım daha hassas olmaya başladım, bu endişem büyüyüp durmaz inşallah.
Senin hafta olark daa buyuk cnm tabi artik yeri daralio ii ce . Kiyamam bn onlara yaa :) bi de bnm arada asagiya dogru da vurdugunu hissediom ayaklari asagida oluo demekki o an
Ayy ins cnm ya ezanlarda okunuo ins hepimiz sag salim saglikli mutlu sekilde aliriz kucagimiza ya. Sn izmirdeydon dimi hangi hast gidion cnmAynen yeri daraldıkça can yakmaya başlıyor. Özellikle yemekten sonra aklını kaçırıyor içeridevurduğunda tüm vücudumu sarsıyor tospaa
Benimkinin başı aşağıdaydı en son. Bazen mesaneme fena geçiriyor kaçırıcam sanıyorumşuanda yine toparlandı kaskatı oldu karnım
Büyük bir ağrı kan vs görmediğin sürece sorun yokmuş
Merhaba :) size birsey soracağım bebeklerinizin hareketleri Nasıl ?? Hareketli Bebek sağlıklıdır diyor doktorum ama bizimki masallah cok fazla hareketli iki gecedir uyutmuyor beni uyandırıyor yaramaz. Endişe etmeli miyim tekmeleri de çok sertleşti Can'ımı yakıyor biraz
Canım bir şeker aleti ve striplerinden al. Cihaz 40-50 tl. Stripler 25 tl baya gidiyor. Yemek yemeden önce, 1 saat sonra ve 2. Saat sonunda bakman yeterli. Özellikle kahvaltı ve akşam yemeği sonrasında. Ben yıllardır böyle yapıyorum.
Yok yok hiç stres yapma, bugündü benim kontrolüm, doktor bebeğin suyu, rahim ağzı ve uzunluğu her şey için çok iyi dedi, çok şükür, hamile yogası için kişi-adres tavsiyesinde bulundu, ağırlaştıkça kaslarımızda katılaşıyor, bu kasılmalar filan normal dedi. Hayırlısıyla kucağımıza alacağız inşallah. Sizlerde de oluyor mu kızlar bilmiyorum ben de yeni bir telaş başladı, "ben nasıl bir anne olacağım? her yaptığım hareketimde dışarıdan kendimi tekrar bir mercekliyorum, çocuğuma iyi bir örnek teşkil eder mi bu diye, hassastım daha hassas olmaya başladım, bu endişem büyüyüp durmaz inşallah.
hanımlar daha çok erken ama bu sorular benim kafamda dönüp duruyor belki cevabı sizde vardır. normal doğum yapmayı düşünenler suyu gelince napıyor. mesela evde geldi hastahaneye giderken fln bacaklarından akmıyor mu ped yeterli mi. hani işte suyum gelse ne yaparım araba fln batar mı?
birde kıl tüy işini naparım hazır olmazsam ne olur?
herşeyim tamam sıra bunları düşünmeye gelmiş gibi oldu ama bu ara kafamı bunlar meşgul ediyor.
Kızlar eczanede şeker ölçümü yapılabiliyor mu, biliyor musunuz? Sabah aç karnına, öğle ve akşam tok karnına şekerime baktırmam gerekiyor. Sağlık ocağı da biraz uzak sürekli git gel yapmak istemedim.
Ayy ins cnm ya ezanlarda okunuo ins hepimiz sag salim saglikli mutlu sekilde aliriz kucagimiza ya. Sn izmirdeydon dimi hangi hast gidion cnm
canim sen deneyimlisin. bana da doktorum yuklemeyelim bi kac gun aclik 1 saat ve 2. saat degererini olc dedi sabah. bugun 2. gun degerler referanslarin altinda cikiyor sukur. ama bugun deneysel bisi yaptim. 4 dilim kek 7-8 tane sarma yedim (nasil abartabilirim diye ugrastim acikcasi) 1. saat degerim 172ye firladi. bu dikkat etmezsem seker cikar mi demek yoksa herkeste bu yediklerim ayni etkiyi mi yaratir?
172 ilk saat için çok normal bir değer. Önemli olan 2. ölçümde düşüyor mu yükseliyor mu? Düşmesi şekeri yakabildiğini gösterir ama düşmüyorsa sıkıntı. Yediğin yiyecekler tabi ki alakalı. Sebze tüketiminde 172 görmezsin, aslında bence iyi olmayan kısmı açken 80-90 olan şekeri, bu tip gıdalarla bir anda 170-190 civarına taşımak. Senin deneysel olduğundan diğer yiyeceklerde farkını net göstermiştir
Benim bu yüzden yüklemem olmayacak. 75 mg şekeri bir anda verince bana komaya bile sokabilir. Anca diyete devam ben
bende buara düzgün yemiyorum 23ünde haftada 570 gr.dı. buarada ona taktım eşimde kızıo çok takıntılısın diye ama elimde değill :/ normalmi acaba emin olamadımmbende sut yumurta peynir her gün tüketiyorum meyvemi yiyorum et de yiyorum aslında fakat ceviz falan çok yemiyorum benim kızım biraz küçük sanki 23 haftalıkken 580 gramdı ama biraz daha dikkat edeyim
bende buara düzgün yemiyorum 23ünde haftada 570 gr.dı. buarada ona taktım eşimde kızıo çok takıntılısın diye ama elimde değill :/ normalmi acaba emin olamadımm
amin cnm sağlıkla sıhatle kavuşalımnormal yapmadim sezeryan olacaktim zaten ve hazirlikliydim her anlamda. ama suyun gelmesi oyle bi anda da olmayabiliyor. sonlara dogru yatagina koruyucu alez kullan gece suyun gelirse falan diye. bi anda gelse de azar azar gelse de ped yeterli olur geri kalan icin. bi de araba icin tek kullanimlik alt acmalardan falan bulundurursan yolda da rahat edersin..
suyun gelince sancilari daha siddetli hissetmeye baslarsin ama genelde grdugum ornekler sanci belli bi duzene girip acilma kismen tamamlandiktan sonra suyun geldigi yonunde oldu. suyu gelen arkadaslarimdan sanci duzene girene kadar evde bekleyenler dus alip hazirlananlar o ara bize yazanlar falan da oldu :))
kil tuy isini bizim taktigimiz kadar takmiyolar ama zamanin gelince en kotu jilet atarsin kendi rahatin icin. saglikla gelsinler insallah hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?