gözün aydın canım o kadar çok sevindim ki, şimdi bütün dünya senindir. umarım ben de güzel haberler alırım haftaya. çok teşekkür ederim canım. kuzucuk eylülü beklemeyecek bu gidişle, maşallah ona. artık ben de fotoğrafını önemseyemiyorum, gittiğimde doktorun ağzına bakıyorum, tek önemli şey sağlık. bütün kuzucuklar sağlıkla gelsin kucaklarımıza inşallah.Kızlar herkese merhaba,
Sabah kontrolümüz vardı, Son adet tarihine göre 19 eylül olan tahmini doğum tarihi 16 eylüle çekilmişti, bu kontrolde 8 eylüle geldi. Uzun boylu ve gelişimi gayet iyi dediminik kurabiyem 33,5 cm ve 907 gram olmuş, normalde 25+4 iken bugün 26+5 olarak çıktı, maalesef fotoğrafımız hiç güzel çıkmadı ama hiç umursamadım çünkü ayrıntılı usgde sol böbrekte patalojik olmasa da hafif bir genişleme var demişti, çok şükür bu kontrolde normal değerde herhangi bir sıkıntı yok dedi, dört gözle bunu duymayı bekliyordum, şükürler olsun, ajenjo darısı sana inşallah arkadaşım, inşallah bir dahaki kontrolde sen de güzel haberi duyarsın, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah.
:):):) Teşekkür ederim canım, hep klasik muz, kaşar ve ceviz diyorlar ya, bu ay gerçekten neredeyse her sabah kaşar yedim, her gün 2 tane ceviz yedim, haftada 1 kez filan da muz yiyorum, etkisi var mı bilemiyorum, her sabah bir bardak süt içmeye dikkat ediyorum bazen unutuyorum, bir de 2 bardak ayran içiyorum ayran yoksa cacık ya da yoğurt, kırmızı et çok sevmiyorum ama yiyorum yine, esasında aşırı dikkat etmiyorum diyorum ama iştahım yerinde olunca yiyorum böyle
Bunu yükleme için verecektim doktora. Ne çıkacağını bilmiyorum ama şeker olmama ihtimali yüksek. Tek sefer kullanacağım bir şey için cihaz almak istemedim açıkçası.
Ya bi yorumda ark yazmisti karnim sertlesio fln die yani bn anlayamiorum . Zaten yumusacik olamaz ki yani bnm oyle degil sertlik var yani . Norml degil mi bubu ara kaburgalarima godru sisiriyo bu minik cadi kendini. o tip sertlesmeler yasiyorum ben. bahsettigin boyle birsey mi?
Aynn cnm bnm de oyle hatta aksamlari bazen yrmkten sonra fln gerilip kaliorum sanki. Ya bi sayfada okumustum da sert fln yazmis birisi de kasilmalarin baslamis demis o yuzdn stres yaptim bndeEvet genel olarak karnım sert benim de, özellikle akşam saatlerinde...
Aynn cnm bnm de oyle hatta aksamlari bazen yrmkten sonra fln gerilip kaliorum sanki. Ya bi sayfada okumustum da sert fln yazmis birisi de kasilmalarin baslamis demis o yuzdn stres yaptim bnde
Yok yok hiç stres yapma, bugündü benim kontrolüm, doktor bebeğin suyu, rahim ağzı ve uzunluğu her şey için çok iyi dedi, çok şükür, hamile yogası için kişi-adres tavsiyesinde bulundu, ağırlaştıkça kaslarımızda katılaşıyor, bu kasılmalar filan normal dedi. Hayırlısıyla kucağımıza alacağız inşallah. Sizlerde de oluyor mu kızlar bilmiyorum ben de yeni bir telaş başladı, "ben nasıl bir anne olacağım? her yaptığım hareketimde dışarıdan kendimi tekrar bir mercekliyorum, çocuğuma iyi bir örnek teşkil eder mi bu diye, hassastım daha hassas olmaya başladım, bu endişem büyüyüp durmaz inşallah.Aynn cnm bnm de oyle hatta aksamlari bazen yrmkten sonra fln gerilip kaliorum sanki. Ya bi sayfada okumustum da sert fln yazmis birisi de kasilmalarin baslamis demis o yuzdn stres yaptim bnde
Zaten 21-25 haftasında 2 -2,5' katına katlıyor kilolar, benim 21. haftada 380 gramdı canım, hiç zayıf değil bebişin bence, bir dahaki kontrole seninki de almış olacaktır, ama annelik işte ben de her ayran süt içtiğimde kuzuma süt olsun kan can olsun diye içiyorumbende sut yumurta peynir her gün tüketiyorum meyvemi yiyorum et de yiyorum aslında fakat ceviz falan çok yemiyorum benim kızım biraz küçük sanki 23 haftalıkken 580 gramdı ama biraz daha dikkat edeyim
Her ne kadar kafama takmamaya çalışsam da, instagramda aynı durumu yaşayanların haberlerini okudukça anlık da olsa endişe kaplıyordu içimi, çok şükür neredeyse 10 vakadan 9 'u ya hamileliğin sonlarına doğru ya da doğumdan hemen sonra düzelme kaydetmiş ama işte bir tane kötü örnek okusa insan üzülüyor, bir taraftan içim rahattı, eşim de çok rahatlattı, çok şükür bugün gayet normal değerlerde dedi doktorumuz, kuş gibi hafifledim, senin de güzel haberini bekliyorum canım, haftaya bir şey kalmadı şurada, sağlıkla gelsinler inşallah.gözün aydın canım o kadar çok sevindim ki, şimdi bütün dünya senindir. umarım ben de güzel haberler alırım haftaya. çok teşekkür ederim canım. kuzucuk eylülü beklemeyecek bu gidişle, maşallah ona. artık ben de fotoğrafını önemseyemiyorum, gittiğimde doktorun ağzına bakıyorum, tek önemli şey sağlık. bütün kuzucuklar sağlıkla gelsin kucaklarımıza inşallah.
Zaten 21-25 haftasında 2 -2,5' katına katlıyor kilolar, benim 21. haftada 380 gramdı canım, hiç zayıf değil bebişin bence, bir dahaki kontrole seninki de almış olacaktır, ama annelik işte ben de her ayran süt içtiğimde kuzuma süt olsun kan can olsun diye içiyorum
ben yediklerime çok dikkat ederim hamilelikten öncede böyleydi 3buçuk kilo aldım düşün yani şeker yüklemeyi kesin çıkmaz diye yaptırmak istemedim dr umun ısrarıyla yaptırdım ve çıktı diyetime dikkat edicem karbonhidratı azaltıp 3gün şekerimi ölçüp gitmemi istedi inşallah insüline gerek kalmazAmin canım inşallah, sıkma canını , doktorun ne dedi peki, sonuçta kontrol altında tutuyorlar, masum melekler Allah'a emanet, bir şey olmaz inşallah.
İnşallah insüline gerke kalmadan diyetle atlatırsın canım, zaten kontrollü biriymişsin, sıkma canını, diyetine dikkat edince düzelecektir inşallah.ben yediklerime çok dikkat ederim hamilelikten öncede böyleydi 3buçuk kilo aldım düşün yani şeker yüklemeyi kesin çıkmaz diye yaptırmak istemedim dr umun ısrarıyla yaptırdım ve çıktı diyetime dikkat edicem karbonhidratı azaltıp 3gün şekerimi ölçüp gitmemi istedi inşallah insüline gerek kalmaz
inşallah canım teşekkür ederim ilgin için..İnşallah insüline gerke kalmadan diyetle atlatırsın canım, zaten kontrollü biriymişsin, sıkma canını, diyetine dikkat edince düzelecektir inşallah.
canım bunları ben de merak ediyordum, çok bilgim yok ama okuduklarıma göre su çok geliyor ve hasta bezi kullanmak iyi oluyor diyorlar. ben de o yüzden depend hasta külodu alcam bakalım umarım yeterli olur. hem doğumdan sonra da kanama çok oluyor ped yetmiyor diyorlar. onun dışında yine kesin bilmemekle beraber hastaneye koştura koştura gitmeye gerek olmuyormuş, o yüzden duşunu alıp hazırlanıp hastaneye gidenler var. bunlara özeniyorum. umarım bizim de öyle olur. doktorumuzu aradığımızda sancıların sıklığına göre vs o da mesela şu şu saatte gel diyebiliyormuş. yani her zaman böyle olcak diye bişi yok o yüzden ben son zamanlarda sürekli hazır durumda bulunmayı planlıyorum. hadi bakalım..hanımlar daha çok erken ama bu sorular benim kafamda dönüp duruyor belki cevabı sizde vardır. normal doğum yapmayı düşünenler suyu gelince napıyor. mesela evde geldi hastahaneye giderken fln bacaklarından akmıyor mu ped yeterli mi. hani işte suyum gelse ne yaparım araba fln batar mı?
birde kıl tüy işini naparım hazır olmazsam ne olur?
herşeyim tamam sıra bunları düşünmeye gelmiş gibi oldu ama bu ara kafamı bunlar meşgul ediyor.
hanımlar daha çok erken ama bu sorular benim kafamda dönüp duruyor belki cevabı sizde vardır. normal doğum yapmayı düşünenler suyu gelince napıyor. mesela evde geldi hastahaneye giderken fln bacaklarından akmıyor mu ped yeterli mi. hani işte suyum gelse ne yaparım araba fln batar mı?
birde kıl tüy işini naparım hazır olmazsam ne olur?
herşeyim tamam sıra bunları düşünmeye gelmiş gibi oldu ama bu ara kafamı bunlar meşgul ediyor.
Iyi bir anne olabilecek miyim kaygısı bende de var. Piyasada ne kadar kitap varsa topladım surekli okuyorum. Hetkes dalga geciyor benimle kitapla cocuk buyutulmaz diyeYok yok hiç stres yapma, bugündü benim kontrolüm, doktor bebeğin suyu, rahim ağzı ve uzunluğu her şey için çok iyi dedi, çok şükür, hamile yogası için kişi-adres tavsiyesinde bulundu, ağırlaştıkça kaslarımızda katılaşıyor, bu kasılmalar filan normal dedi. Hayırlısıyla kucağımıza alacağız inşallah. Sizlerde de oluyor mu kızlar bilmiyorum ben de yeni bir telaş başladı, "ben nasıl bir anne olacağım? her yaptığım hareketimde dışarıdan kendimi tekrar bir mercekliyorum, çocuğuma iyi bir örnek teşkil eder mi bu diye, hassastım daha hassas olmaya başladım, bu endişem büyüyüp durmaz inşallah.
Senin hafta olark daa buyuk cnm tabi artik yeri daralio ii ce . Kiyamam bn onlara yaa :) bi de bnm arada asagiya dogru da vurdugunu hissediom ayaklari asagida oluo demekki o anBenim arada vampir belli noktada toplanıyor ve karnım baya geriliyor. Özellikle sıkıştığında yapıyor bunu. Hemen vücudumu düzeltip toplandığı bölgeyi ovalıyorum. Tabi birde en başından beri akşam şişmeleri var. Nefes almakta zorlanıyorum akşamları. Ciğerlerime kadar baskı yapıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?