Saol canim bilgiler icin. 2. Saatte acligin bil altina dusuyor seker. Bugun 3.gun son kez olcumlerimi yapacagim. 12de randevum var doktorla.
Allah kolaylik versin diyet kismi zordur eminim. Bana bu olcum degisim vs isleri cok eglenceli geldi aslina bakarsan ama her anini bunu dusunerek yonetmek bunaltici bisi olur sanirim. Son 3 ay artik insallah saglikla kolaylikla zamaninda gelsin bebislerimiz
2. Saatte 140 ve altındaysa problem değil canım. Maaşallah
Diyet kısmı tatlı vs çok sevmediğimden beni zorlamıyor. Bide ezelden beri bu şekilde yaşadığım için alışmışlıkta var tabi. Dediğin gibi sürekli kontrol etmek ve cihazın sonuçlarına endeksli yaşamak zor. Sürekli bir stres hali onada alışıyorsun
Benim günler çok yogun geçiyor. Zar zor giriyorum buraya. 24 haftalık olduk:) tabi ben bu arada doppler kaçirmişim. Usg ye göre haftasından ileri olunca doktor yapmadı şimdi başka yerde yaptıracagım.
Bu arada 18 günde bebegin 350 gr almiş olması sankı yanlışlık var gibime geldi usg de. Doppler de ögrenirim kesin kiloyu.
Eliptik bisiklet, yüzme, yürüme bu harekete ragmen 10 kilo aldım malesef. Ya yapmasam kaç alırdın bilmiyorum. Halbuki hamur işi tatlı vs yemiyorum.
Kızım çok heyecanla bekliyor kardeşini. Hep beraber uyuruz diyor. Hiç yanımdan ayrılmak istemıyor. Aldıgım odada bile hiç yatmadı daha.
Allah yavrularımızı bize bağışlasın . Ya aklıma takıldı c.tesi dr gittim bebeğin gramı 800dedi salı gittigimde 772 gram dedi hep 1 hafta ilerdeydi ama salı günü de 1 ilerde adet tarihine göre sizce normal mi ıltrasonla ilgili mi yoksa bebeğim geriledi mi 12 gün once de serkaj olmuştum çok endişeliyim
Allah yavrularımızı bize bağışlasın . Ya aklıma takıldı c.tesi dr gittim bebeğin gramı 800dedi salı gittigimde 772 gram dedi hep 1 hafta ilerdeydi ama salı günü de 1 ilerde adet tarihine göre sizce normal mi ıltrasonla ilgili mi yoksa bebeğim geriledi mi 12 gün once de serkaj olmuştum çok endişeliyim
kafana takma lutfen bende gecen ay bır girdim 450 gramdı 10 gün sonrada 445 gram çıktı ultrasonla alakalı oluyor zaten gerilemeye bacak boyundan takip ediyormuş dr lar
kafana takma lutfen bende gecen ay bır girdim 450 gramdı 10 gün sonrada 445 gram çıktı ultrasonla alakalı oluyor zaten gerilemeye bacak boyundan takip ediyormuş dr lar
canim o kilo degeri bebegi tartip verilmiyor ki. kafa capi, gobek capi. uyluk kemigi uzunlugnu vs isaretliyor onlarin birlesiminden bi kilo sonucu cikiyor. yaninda da yazar zaten +- xx yanilma payi diye. doktor bunda caplari biraz dar cizse daha dusuk cikar. kilo konusunda kafani hic takma. uzun vadede bi kac hafta gerilik oluyorsa zaten doktorun seni uyarir muhakkak.
bugun kontrolumuz vardi 1021gr olmus bocuk +- 149 gr yaziyor yaninda. %15 bi hata payi var yani en az :)
Arkadaslar sezeryan dogum yapicam. 33 yasindayim ilk dogum doktor normal olmaz ilk dogum 30 dan sonraysa diyor..25 haftaligiz daha..sizce normal icin israr etmelimiyim?
Masallah cnm ya bn merdivenlerde cok yavas hareket ediom cunku onceki haftalerda plesenta biraz asagida dikkat et demisti dr . Kilonda norml ya bnce bosver zaten bebisler saglikli olsun da tombik oluverelim hamisken tuzlu bnde hic yemiom cnm ama sabah uyaninca ozellikke parmaklarim sisio biraz. Bn de iki ayakkabim var olan onlari giyiom tek :) yogaya giden bi ark im vardi cok memnundu ii geldigini soyluodu cnm.
Şimdi iyi mi canım plasentanın konumu, geçmiş olsun.Benim de günüm günümü tutmuyor, bugün hamile değil gibiyim mesela , bıraksalar kilometrelerce yürürmüşüm gibi geliyor, bir enerji patlaması var, bazı günlerde de bitik oluyorum, yürürken yaylana yaylana, kendim kendime gıcık oluyorum o denli yani:) Herkes kilonda bir şey yok, hani 7. ayındasın o kadar da olsun diyor , bu teşviklerle ben de yedikçe yiyorum bakalım sonrası Allah kerim:) bu ayında 3-5 kg alanlar da varken, fazla desem de yapacak bir şey yok, sonrası için dikkat edeceğiz artık, inşallah yogaya ben de gidebilirim bakalım, teşekkür ederim canım.