Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Amin canım inşallah...

Maşallah canım boncuğuna yok mu güzel bir fotosu kuzucuğun damar direnç konusunda bir şey söyledi mi doktorun, inşallah hep güzel haberler alalım.

Arkadaslar sezeryan dogum yapicam. 33 yasindayim ilk dogum doktor normal olmaz ilk dogum 30 dan sonraysa diyor..25 haftaligiz daha..sizce normal icin israr etmelimiyim?
Ben de 31 yaşındayım, benim de ilk doğum olacak, doktorum henüz hiç yorum yapmadı ama bu dediğin yönde bir şey hiç duymadım ve mantıklı gelmedi açıkçası, ben herhangi bir engel olmadığı müddetçe normal istiyorum.

A Alin lina bende 32 yaşındayım canım eğer sağlık açısından bişeyin yoksa neden sezeryan olsunki sonucta doğanın bi bildiği vardır üstelik doktorun buna karar vermek için daha erken olduğunu sölemedimi?...doktorun seni sezeryana yönlendirmesinin mantıklı açıklamaları varsa o ayrı elbet ama benim çeşitli doktorlardan duyduğum çocuk Allah korusun ters gelmeye çalışmıosa yada yamuk çatında yeterinde açılmışsa 10 cm diolar normal doğum yapmana engel bişey yoktur şekerin,bel fıtığın vs vs yoksa elbet...

Adana da bir profa gidiyorum..ben sana normal dogum yaptirmam dedi.daha 12 haftalik hamileydim..cok sukur bir sorunda yok ama yinede sezeryan onerdi bana

Adana da bir profa gidiyorum..ben sana normal dogum yaptirmam dedi.daha 12 haftalik hamileydim..cok sukur bir sorunda yok ama yinede sezeryan onerdi bana
Bence başka bir doktordan da görüş almanda fayda var, hariçten konuşmayı sevmem ama, burada farklı bir yaklaşım, tutum olmuş bence, "30 yaşını doldurdun hadii sezeryana diye" genel kabul hiç ama hiç kabul edilir değil.

Canim ben de Adanada bir Prof a gidiyorum. Kesinlikle sezeryan dedi ama gerekçe olarak ikiz gebesin tehlikeye atamam dedi. Senin doktorun gerekçesi neymiş peki?

Arkadaşlar tesettür lü olduğum için boyu ve kolu uzun lohusa geceligi bulamadım. Bu konuda önerisi olan var mı acaba? Yardımcı olursaniz çok sevinirim

Arkadaslar bugun cok sey sordum ama idare edin:))) biz minnosumun hareketlerini elimizi karnima koyunca hissediyorduk..ama bir kac gundur ozellikle bugun tekmeleri ile karnimi disardan farkedilir sekilde hareketlendiriyor..erken degil mi biraz daha 25 26 haftadayiz..ama bu kiz karnimda durmuyor bir turlu:))) suan sirtustu yatiyorum..karnim cok hareket ediyor ve disardan belli oluyor hareketler:))))

Iki gun once doktor randevumda bu haftalarda bebegin kan akisinda hizlanma oldugunu ve buna bagli olarak fazla hareketlendigini soyledi. 3o. haftadan sonra giderek azaliyor. Bu arada sirt ustu yatmamaya calis, kan damarinda baski olusmasin.

C ceren151115 çok sevindim iyi sonuçlar almana. Perşembe bekliyordun, bir gün önce de almışsın güzel haberi, çok iyi olmuş.
sweet-73 o nasıl büyümek öyle. Sadece bir hafta mı ilerdeymiş? Benim 2 hafta önce 831 grdı. Yarın kontrolüm var, ama 1 kilo civarı olacağını düşünüyorum. Bu arada sen kaç kilo aldın?

Iki gun once doktor randevumda bu haftalarda bebegin kan akisinda hizlanma oldugunu ve buna bagli olarak fazla hareketlendigini soyledi. 3o. haftadan sonra giderek azaliyor. Bu arada sirt ustu yatmamaya calis, kan damarinda baski olusmasin.
Tesekkur ederim..demek kan akisindanmis..ogrenmis oldum☺belli bir degisiklik oldugu☺ay yerim ben tatli kizim yaa☺☺

Maşallah canım boncuğuna yok mu güzel bir fotosu kuzucuğun damar direnç konusunda bir şey söyledi mi doktorun, inşallah hep güzel haberler alalım.

Plesenta direnci devam ediyor malesef. Hatta biraz daha artmis ama damar geri tepmedikce takip devam. Damar bu haftada bile kasilma gevseme arasinda kani geri tepse bu haftada dogurturdum dedi. Insallah direnc gelisimini etkilemeden bu idare edilebilecek duzeylerde kalir hatta tamamen gecer de yuregimiz ferahlar. Akliniza geldikce dua ederseniz cok sevinirim

Resmimiz var bakalim yukleyebilecekmiyim. Eli hep yuzunde bizim minigin. Gizemini koruyor :)

Eklentiler

• image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 109
Bnde genelde uykulu gibiyim ya. Senunde belki uyku durumuna gore enerjin degisio olabilir cnm. Kiloyu takma cok ya zaten asiriya gitsen dr un uyarir seni. Son ay zaten cok aliniyomus cnm simdi normal uc bes almamiz

Canim bisey sorcam ben şeker yüklemesi yapilmadan bir gece önce pasta ve dondurma falan yemistim sabah şeker yüklemem yapildi. Acaba aksam yediklerim etkiler mi sonucu

Canım yeni yazıyorum kusura bakma.
Yüklemeden 1 gün önce asla pasta börek ve hatta meyva bile yememek gerekiyor. 12 saat aç şekilde olmanda lazım. Yediklerin illaki etkiliyor.

Maşallah de kız :))Evet 1 hafta ileride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…