Kraft fit travel set Bebek arabası Hakkında olumlu olumsuz bir fikri olan var mı arkadaşlar? Çok anlamıyorum bu Bebek arabası işinden ama araştırdığım kadarıyla iyi gibi
Canım yeni yazıyorum kusura bakma.
Yüklemeden 1 gün önce asla pasta börek ve hatta meyva bile yememek gerekiyor. 12 saat aç şekilde olmanda lazım. Yediklerin illaki etkiliyor.
Arkadaslar sezeryan dogum yapicam. 33 yasindayim ilk dogum doktor normal olmaz ilk dogum 30 dan sonraysa diyor..25 haftaligiz daha..sizce normal icin israr etmelimiyim?
Doğal olan varsa neden sezeyan ki.. İki, üç sezeryan sonrası normal dogum yapanlar var. Hatta ikiz normal dogum bile var. 38 hafta dolmadan bebegi almak haksızlık
Arkadaşlar doğumuza sahip çıkın. En azından agrınız, nişan gelene kadar bekleyın. Çunku ne kadar çok durursa o kadar iyi.
Benim ilk dogum sezeyan oldu. Hala pişmanım. Hiç belirti yokken gidip aldırmak. Şimdi ise daha bilinçli davranıyorum. Sezeryan sonrası normal dogum yapacagım inşallah
AAlin lina
bence doktor aşırı abartmış bu durumu. 32 yaşındayım eğer istersem normal yapabilitem her zaman var. Ben bu konuda fazla korku yaşadığım için başından beri sezeryan istiyorum ve fikrimi asla değiştirmem ayrı mesele.
39 yaşında ilk bebeğini kucağına alan eltim bile bebeği ters olmasaydı normal doğum yapacaktı. Doktoru profesördü. Açıkcası çok zorda sahip oldular o bebeğe ama her yaşta destekleniyor bu. Sonuç olarak arzun normal doğumsa doktorunda kolaya kaçmamalı. Doktor değiştirmeyi düşünmelisin.
Kızlar rüyamda bebeğimi kendi başıma doğurdumhiç Ağrı'm acım olmadan kucagıma sıcacık geldi Bebek. Elleri yüzü ilk kez net gördüm. Başı üşür dedim hemen hastane çıkışı kutusunu aradım başlık buldum yıkamadan giydirdim diye üzüldüm. Emzirmeye başladım uyudu hemen gıdıkladım ayaklarını ovuşturdum. Şimdi Bebek doğdu diyeceğim kimse inanmayacak diyorum içimden karnıma bakıyorum boş rüya olamaz kesin doğurmuşum ben diyorum.
Erken doğumdan korkan biri olarak rüya bana hiç korkutucu gelmedi. Aksine Mutlu Mesut uyandım.
Allah hayretsin sonumuzu
Tüm gün boya badana kokusundan kaçıcam diye balkonda takıldım kafama güneş mi geçti acaba :)
Doğal olan varsa neden sezeyan ki.. İki, üç sezeryan sonrası normal dogum yapanlar var. Hatta ikiz normal dogum bile var. 38 hafta dolmadan bebegi almak haksızlık
Arkadaşlar doğumuza sahip çıkın. En azından agrınız, nişan gelene kadar bekleyın. Çunku ne kadar çok durursa o kadar iyi.
Benim ilk dogum sezeyan oldu. Hala pişmanım. Hiç belirti yokken gidip aldırmak. Şimdi ise daha bilinçli davranıyorum. Sezeryan sonrası normal dogum yapacagım inşallah
Kesinlikle katılıyorum. Bu doktorların en ifrit olduğum tutumlarından biri de bu. Bu kadar meraklısın sezeryana gidip cerrahi okusaydın. Hiç risk almak istemiyor bir çoğu. Ssdv düşünmen çok güzel, umarım gerçekleştirirsin. Benim doktorum da bu konuda dünya iyisi. Sadece doğumun değil tüm bu gebelik sürecin doğal olmasından yana. Olabildiğince az medikasyon ve bol huzur der her fırsatta. Fikrini bile sormaz doğumla ilgili. Şimdiden dalgalanma tipleri, kasılmaları atlatmayla ilgili bilgiler vermeye başladı. Bir gün boş bulunup sezeryan desem ağzıma şaplağı yiyecekmişim gibi hissediyorum.
Kızlar rüyamda bebeğimi kendi başıma doğurdumhiç Ağrı'm acım olmadan kucagıma sıcacık geldi Bebek. Elleri yüzü ilk kez net gördüm. Başı üşür dedim hemen hastane çıkışı kutusunu aradım başlık buldum yıkamadan giydirdim diye üzüldüm. Emzirmeye başladım uyudu hemen gıdıkladım ayaklarını ovuşturdum. Şimdi Bebek doğdu diyeceğim kimse inanmayacak diyorum içimden karnıma bakıyorum boş rüya olamaz kesin doğurmuşum ben diyorum.
Erken doğumdan korkan biri olarak rüya bana hiç korkutucu gelmedi. Aksine Mutlu Mesut uyandım.
Allah hayretsin sonumuzu
Tüm gün boya badana kokusundan kaçıcam diye balkonda takıldım kafama güneş mi geçti acaba :)
Allah inşallah böyle kolay doğumlar versin sana arkadaşım. Erken de olsa çok şükür biliyorsun ki bu zamandan sonra yaşama şansları çok yüksek. Her şeyin hayırlısı olsun.
Günaydın güzel annelerim... Hayat çok ilginç. 1 yıl sonra kendi tenceremde yemek kaynadı. Öyle değişik geldi ki sanki evlenirken hiçbirini ben almamışım. Orada çok az eşya kullanıyormuşum. Şimdi kahve takımlarının yanına aldığım minik su bardaklarını bile görünce hayret ediyorum. Ama işin ilginci hepsini de kullanıyorum. Sağolsun kardeşim ve arkadaşlarım hiç yalnız bırakmıyorlar beni. Geldiğimden beri misafir ağırlıyorum. Bostanlı' yı da o kadar özlemişim ki... Her gün yürüyorum sahilde. Yazın cıvıltısıyla daha güzel olmuş her yer. (Tramvay rezaletini tenzih ederek konuşuyorum) Sanırım kendim için doğru kararı verdiğimi hissettim sonunda. Sadece eşimin orada otelde yalnız kalması, orucunu tek başına açması üzüyor beni. Hiç de arkadaşı yok şuanda. Her gün neler yaptığımı anlatıyorum saatlerce o da masum masum dinliyor sadece, bana anlayacağı hiçbir şey yok. :) Aldığım emziği bile ona sormadan almak istemiyorum. Uzakta da olsa heyecanımız ortak olsun istiyorum. İnşallah bu 3 ay çok çabuk geçer de sapa sağlam kızımıza kavuşuruz.
Rrootstock
bende sabahları yürüyordum sonra baya bi yandım eşim akşam yürü artık die ısrar edince ne yazıkki artık iftar vakti dışarı çıkıyorum güzel oluyor ordaki aletlerde bisiklette kullanıyorum sabit bisikleti hamilelere cok öneriyorlar seninde aklında bulunsun canım belki karşılaşırız birde eşin sen anlattıkca mutlu oluyordur en azından birinizin içi rahat die az kaldı zaten doğuma şimdiden Allah kavuştursun