Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Alin ben hamileliğimden 3 ay önce vinalac immunium vitaminine başlamıştım. Kanım hep sınırda olurda, vitamin sonrası normale döndü. Doktorum doğumdan sonra emzirme döneminde de kullan dedi. İçinde bütün vitaminler var. Bu kışıda onun sayesinde hiç hastalanmaddan geçirdim. :)

Çok sağol canım. Sabahları sıcak oluyor gerçekten hava karardıktan sonra çıkmak en iyisi. Ben yunuslar tarafındayım oradan yasemin cafeye kadar yürüyorum her gün. Gözüm arayacak seni. Zaten çok zor tanınacağımızı sanmıyorum artık.

Teşekkürler Sinemnur :) Akşamları bende calsium magnezyum alıyorum, ona rağmen zorluklar yaşadım.

Bnde genelde uykulu gibiyim ya. Senunde belki uyku durumuna gore enerjin degisio olabilir cnm. Kiloyu takma cok ya zaten asiriya gitsen dr un uyarir seni. Son ay zaten cok aliniyomus cnm simdi normal uc bes almamiz
Ben geceleri uyuyamıyorum hiç, en erken 1:00- 1:30 da uyuyabiliyorum, sabahları çok erken kalkmıyorum, 08:00-08:30 gibi uyanıyorum, uyku yetiyor gibi ama bilmiyorum canım ya bazen çok dinç oluyorum bazen çok bitkin. Kilolara da artık bu süreçte yapılacak çok bir şey yok, bebişler sağlıklı olsun yeter.

İnşallah en kısa sürede geçecektir direnç de kuzum, Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah, duamdasın arkadaşım. Fotoları da çok tatlı prensesin, maşallahhhh Allahım korusun.

Arkadaslar sezeryan dogum yapicam. 33 yasindayim ilk dogum doktor normal olmaz ilk dogum 30 dan sonraysa diyor..25 haftaligiz daha..sizce normal icin israr etmelimiyim?
Ne var ki yaşında daha oldukça gençsin bende 32 yaşındayım normal doğum düşünüyorum benim de ilk olacak, çok saçma buldum bahaneyi ben doktorlara güvenemiyorum artık sürekli sezeryan için bahane arıyorlar gibime geliyor. Eğer sorabilirsen başka doktorlara sor hatta git devlet hastanesinde sor onlar ne diyorlar bakalım

Benim aynı senin gibi daha 22. Haftamda dışarıdan atışını görüyordum, eşime bile izlettirdim. Bence çok normal doktorum aman hareketli olsunda hareketsiz olmasın dedi, bizde her vuruşunu mutlulukla izliyoruz

selam kızlar
ben baya ayrı kaldı umarım herkes iyidir.
bugün 26+6 yız ve içimde hiç durmayan bir velet var :) bu yüzden otursam kalkamıyorum yatsam uyuyamıyorum , ben bende değilim anlıyacağınız.
haftaya allahtan izine çıkıyorum yoksa uykusuzlukla iş birarada gitmiyor.

tembelanne ne yaptın kızın odasını? biz geçen haftasonu eşimle oyle aniden çıktık baktık aldık (alfemo-alaçatı) , şimdi perdesi halısı gibi şeylere bakıyorum.renkli renkli tüller istiyorum ama zor mu olur bilemedim :/

Ya kizlar kendimi cok şişmiş hissediyorum. Artik yurumekte bile zaman zaman zorlaniyorum. Gerci bazen oyle yürürken tikaniyorum bazen cok dinc oluyorum. Görenler nasil 6.5 ayliksin 9. aya kadar nasil siseceksin deyip duruyorlar. Sizde benim kadar sistiniz mi

Eklentiler

• IMG-20160607-WA0007.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 142
Cnm okuyunca merak ettim nie bir yil sonra esyalarini kullandin :) izmirdeyim bnde :)

Aynen oyle cnm yaa :) yastik fln kullanion mu cnm . Bi de 26.haftada 6 aylik mi oluo 7 aylik mi ya . Hic anlamadim bu hafta hesabini

bence gayte normal insanlarda böyle yorum yapmayı amma seviyorlar he :)

off kızlar genital bölge ağrısı ne kadar kötü birşey ya ağrıyan arkadaşlar neler yapıyosunuz bunun için ,
iş yerinde çok zor oturmaktan ağrıyo kalkıyorum bu sefer dahada ağrıyor napacağımı şaşırdım

Bence gayet haftanı gösteriyorsun. Ben de aynıyım fotoğrafımı ekliyorum şimdi. Hiç sıkıntı yapma kendine canım. Çok şirin bir hamilesin.

Eklentiler

• image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 137
Cnn gayet normal görünüyosun şişlik hissi hep var bendede.ya bende çok yürüyemiyorum bikaç gündür eski tempom yok karnımın alt kısmına ağrı giriyo hemen.yavaş yavaş hamileliğin cicim ayları bitiyo demekki

Bence gayet haftanı gösteriyorsun. Ben de aynıyım fotoğrafımı ekliyorum şimdi. Hiç sıkıntı yapma kendine canım. Çok şirin bir hamilesin.
Tesekkur ederim canim. Seninde gobusun benim gibiymis:) ama masallah senin kilo alimin gayet iyi. Benim 12 kiloyu gecmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…