- 28 Ocak 2016
- 32
- 95
- 3
- 48
Çok sağol canım. Sabahları sıcak oluyor gerçekten hava karardıktan sonra çıkmak en iyisi. Ben yunuslar tarafındayım oradan yasemin cafeye kadar yürüyorum her gün. Gözüm arayacak seni. Zaten çok zor tanınacağımızı sanmıyorum artık.R rootstock bende sabahları yürüyordum sonra baya bi yandım eşim akşam yürü artık die ısrar edince ne yazıkki artık iftar vakti dışarı çıkıyorum güzel oluyor ordaki aletlerde bisiklette kullanıyorum sabit bisikleti hamilelere cok öneriyorlar seninde aklında bulunsun canım belki karşılaşırızbirde eşin sen anlattıkca mutlu oluyordur en azından birinizin içi rahat die az kaldı zaten doğuma şimdiden Allah kavuştursun
Teşekkürler Sinemnur :) Akşamları bende calsium magnezyum alıyorum, ona rağmen zorluklar yaşadım.Hoşgeldin canım aramıza, hayırlı olsun bebeğiniz. Sanırım normal bir insan dışı meyve tüketimim olduğundan kabızlıktan ziyade sürekli ishalim, belki de magnezyum yapıyor bilemiyorum ama, magnezyumu hafta 2 defa ancak içiyorumdur, ben her gün ishalim, gerçi ben hep böyleydim, metabolizmayla alakalı sanırım.
Ben geceleri uyuyamıyorum hiç, en erken 1:00- 1:30 da uyuyabiliyorum, sabahları çok erken kalkmıyorum, 08:00-08:30 gibi uyanıyorum, uyku yetiyor gibi ama bilmiyorum canım ya bazen çok dinç oluyorum bazen çok bitkin. Kilolara da artık bu süreçte yapılacak çok bir şey yok, bebişler sağlıklı olsun yeter.Bnde genelde uykulu gibiyim ya. Senunde belki uyku durumuna gore enerjin degisio olabilir cnm. Kiloyu takma cok ya zaten asiriya gitsen dr un uyarir seni. Son ay zaten cok aliniyomus cnm simdi normal uc bes almamiz
İnşallah en kısa sürede geçecektir direnç de kuzum, Allahım sağlıkla kavuştursun inşallah, duamdasın arkadaşım.Plesenta direnci devam ediyor malesef. Hatta biraz daha artmis ama damar geri tepmedikce takip devam. Damar bu haftada bile kasilma gevseme arasinda kani geri tepse bu haftada dogurturdum dedi. Insallah direnc gelisimini etkilemeden bu idare edilebilecek duzeylerde kalir hatta tamamen gecer de yuregimiz ferahlar. Akliniza geldikce dua ederseniz cok sevinirim
Resmimiz var bakalim yukleyebilecekmiyim. Eli hep yuzunde bizim minigin. Gizemini koruyor :)
Maşallah canım ,böyle gramalrdan kglara geçince heyecan oldum, Allah nazardan korusunKızlar doktordan geldim.1 hafta önden gidiyormuş kizim:)38 cm ve 1400 kilosu var :)maşallah kuzucuma buda benim minnosum:)Eki Görüntüle 1844097
Ne var ki yaşında daha oldukça gençsin bende 32 yaşındayım normal doğum düşünüyorum benim de ilk olacak, çok saçma buldum bahaneyi ben doktorlara güvenemiyorum artık sürekli sezeryan için bahane arıyorlar gibime geliyor. Eğer sorabilirsen başka doktorlara sor hatta git devlet hastanesinde sor onlar ne diyorlar bakalımArkadaslar sezeryan dogum yapicam. 33 yasindayim ilk dogum doktor normal olmaz ilk dogum 30 dan sonraysa diyor..25 haftaligiz daha..sizce normal icin israr etmelimiyim?
Amin canm hepimizinkini korusunMaşallah canım ,böyle gramalrdan kglara geçince heyecan oldum, Allah nazardan korusun
Benim aynı senin gibi daha 22. Haftamda dışarıdan atışını görüyordum, eşime bile izlettirdim. Bence çok normal doktorum aman hareketli olsunda hareketsiz olmasın dedi, bizde her vuruşunu mutlulukla izliyoruzArkadaslar bugun cok sey sordum ama idare edin:))) biz minnosumun hareketlerini elimizi karnima koyunca hissediyorduk..ama bir kac gundur ozellikle bugun tekmeleri ile karnimi disardan farkedilir sekilde hareketlendiriyor..erken degil mi biraz daha 25 26 haftadayiz..ama bu kiz karnimda durmuyor bir turlu:))) suan sirtustu yatiyorum..karnim cok hareket ediyor ve disardan belli oluyor hareketler:))))
Cnm okuyunca merak ettim nie bir yil sonra esyalarini kullandin :) izmirdeyim bnde :)Günaydın güzel annelerim... Hayat çok ilginç. 1 yıl sonra kendi tenceremde yemek kaynadı. Öyle değişik geldi ki sanki evlenirken hiçbirini ben almamışım. Orada çok az eşya kullanıyormuşum. Şimdi kahve takımlarının yanına aldığım minik su bardaklarını bile görünce hayret ediyorum.Ama işin ilginci hepsini de kullanıyorum. Sağolsun kardeşim ve arkadaşlarım hiç yalnız bırakmıyorlar beni. Geldiğimden beri misafir ağırlıyorum. Bostanlı' yı da o kadar özlemişim ki... Her gün yürüyorum sahilde. Yazın cıvıltısıyla daha güzel olmuş her yer. (Tramvay rezaletini tenzih ederek konuşuyorum) Sanırım kendim için doğru kararı verdiğimi hissettim sonunda. Sadece eşimin orada otelde yalnız kalması, orucunu tek başına açması üzüyor beni. Hiç de arkadaşı yok şuanda. Her gün neler yaptığımı anlatıyorum saatlerce o da masum masum dinliyor sadece, bana anlayacağı hiçbir şey yok. :) Aldığım emziği bile ona sormadan almak istemiyorum. Uzakta da olsa heyecanımız ortak olsun istiyorum. İnşallah bu 3 ay çok çabuk geçer de sapa sağlam kızımıza kavuşuruz.
Aynen oyle cnm yaa :) yastik fln kullanion mu cnm . Bi de 26.haftada 6 aylik mi oluo 7 aylik mi ya . Hic anlamadim bu hafta hesabiniBen geceleri uyuyamıyorum hiç, en erken 1:00- 1:30 da uyuyabiliyorum, sabahları çok erken kalkmıyorum, 08:00-08:30 gibi uyanıyorum, uyku yetiyor gibi ama bilmiyorum canım ya bazen çok dinç oluyorum bazen çok bitkin. Kilolara da artık bu süreçte yapılacak çok bir şey yok, bebişler sağlıklı olsun yeter.
Ya kizlar kendimi cok şişmiş hissediyorum. Artik yurumekte bile zaman zaman zorlaniyorum. Gerci bazen oyle yürürken tikaniyorum bazen cok dinc oluyorum. Görenler nasil 6.5 ayliksin 9. aya kadar nasil siseceksin deyip duruyorlar. Sizde benim kadar sistiniz mi
Yurtdışında yaşıyorduk evim olduğu gibi kitli duruyordu. Yeniden açtım canım. :)Cnm okuyunca merak ettim nie bir yil sonra esyalarini kullandin :) izmirdeyim bnde :)
26.hafta için artık 7. ay deniliyo cnmAynen oyle cnm yaa :) yastik fln kullanion mu cnm . Bi de 26.haftada 6 aylik mi oluo 7 aylik mi ya . Hic anlamadim bu hafta hesabini
Bence gayet haftanı gösteriyorsun. Ben de aynıyım fotoğrafımı ekliyorum şimdi. Hiç sıkıntı yapma kendine canım. Çok şirin bir hamilesin.Ya kizlar kendimi cok şişmiş hissediyorum. Artik yurumekte bile zaman zaman zorlaniyorum. Gerci bazen oyle yürürken tikaniyorum bazen cok dinc oluyorum. Görenler nasil 6.5 ayliksin 9. aya kadar nasil siseceksin deyip duruyorlar. Sizde benim kadar sistiniz mi
Cnn gayet normal görünüyosun şişlik hissi hep var bendede.ya bende çok yürüyemiyorum bikaç gündür eski tempom yok karnımın alt kısmına ağrı giriyo hemen.yavaş yavaş hamileliğin cicim ayları bitiyo demekkiYa kizlar kendimi cok şişmiş hissediyorum. Artik yurumekte bile zaman zaman zorlaniyorum. Gerci bazen oyle yürürken tikaniyorum bazen cok dinc oluyorum. Görenler nasil 6.5 ayliksin 9. aya kadar nasil siseceksin deyip duruyorlar. Sizde benim kadar sistiniz mi
Tesekkur ederim canim. Seninde gobusun benim gibiymis:) ama masallah senin kilo alimin gayet iyi. Benim 12 kiloyu gecmek uzereBence gayet haftanı gösteriyorsun. Ben de aynıyım fotoğrafımı ekliyorum şimdi. Hiç sıkıntı yapma kendine canım. Çok şirin bir hamilesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?