CennetBahcesi53 canım bi arkadaşımın baya problemliydi bu ay ameliyat oldu doktorları ona mutlaka soğuk suyla hergün şokla eve gelince ayaklarını yukarı kaldır demişler onun cok problemli oldugu için bacakları bebek öncesinde ameliyat olmalısın demişlerdi varis çorabıda direk bacağının ölçülerinde yapılıo çok sıkı olmayabilir
Gece uyuyamamalar bizde şimdiden başladı elde yastık bir o oda bir bu oda dolaşıyorum. Sola yatsam solda tepiniyor saga yatsam sagda.. Gündüz kendisi uyuyor ama malesef gündüzde ben uyuyamıyorum. Dogunca uykusuz gecelere alıştırıyor sanırım sıpa
Bezmialem vakif universitesi hastanesi yari ozel yari devlet 175 tl ucreti karindan bakiliyorarkadaslar merhaba istanbulda detaylı ultrason için nereye gidebilirim
özele gidenler fiyat ta yazarsa çok sevinirim.
devlete gidenler karın dan mı bakıyorlar yoksa vajinal mi bundan emin olmak istiyorm yazarlarsa çok sevinirim.
Bezmialem vakif universitesi hastanesi yari ozel yari devlet 175 tl ucreti karindan bakiliyor
CennetBahcesi53 çok doğru seçim canım terlikle hem rahat edersin hemde ferah olur...dikkat et sen genede eve gittimmi soğuk suya koy her akşam
arkadaslar merhaba istanbulda detaylı ultrason için nereye gidebilirim
devlete gidenler karın dan mı bakıyorlar yoksa vajinal mi bundan emin olmak istiyorm yazarlarsa çok sevinirim.
arkadaslar merhaba istanbulda detaylı ultrason için nereye gidebilirim
ring_ring hanii hep derler ya bu yeni jenerasyon çok bilmiş bi drgişik ana babaya söz geçirenlerden diye hakikaten öyle daha karnımızdayken dediğimi yapıcaksın modundalar uyumuyorsam sende uyuma ahh bi yanımda olsa mıncıklasam göstericem ona uyumamayı
Bendede varis cikti özel olarak corabinida yaptirdim ama mumkunu yok giyemedim ki havalar burda sicakda degil okadar kasindi yaptiki siktigi icin resmen daraldim icinde,, ve malesef 2 kere anca giydim ve kaldirdimvaris oluşan damarın büyüklüğüne bakıyorlar canım, bizimkiler yüzeysel kılcal damarlar olduğu için risk taşımıyor şu aşamada, ama sürekli kontrol edilmesi gereken birşey varis, benim hiç yoktu hamilelikle birlikte minik minik oluşmaya başladı, varis çorabı evet ölçüne göre alıyorsun hatta yazlık kışlık olanları bile var ama, bırakın varis çorabını, ben babet çorabına bile zor tahammül ediyorum, ama malesef çorapsız ayakkabı giyemiyorum ayaklarım terliyor.
hatta bugun ayaklarım öyle sıkıştı ki ayakkabının içinde şuan çıkardım masamın altındaki çöp kutumun üstüne doğru uzattım ayaklarımı, eve giderken nasıl giyicem o ayakkabıları bilmiyorum salaklık ettim sabah giymekle.
Cumartesi günü Birkenstock terlik sipariş ettim yarın gelir, kalan hamilelik ömrümü onunla tamamlarım heralde
Aynen o kismi cok kotu biz de sadece 1 defa gittik o da detayli ultrason icin detayli ultrasonda esimin olmamasina cok uzulmustum ben deBezmialem' in kadın doğum polikliniğinin bekleme salonuna bile erkekleri almıyorlar, muayene odasına da tabi. biz 1 kere gittik eşimle, eşimi almadılar o da bir daha asla gelmem ben bebeğimi görmek istiyorum babayım ben diye söylene söylene çıktı
Benim de 13. Haftada çıkmıştı belli belirsiz şu an inanılmaz büyüdüler kalp damar cerrahına gittim gebelikte normal ama hızlı ilerlemiş Dedi ayrıca kanama yapmış öbek öbek mor diz kapağımın arkası öyle vahim durumdalar Ağrı'sını anlatmıyorum bile zor dayanıyorumbenim de diz kapağımın arkasında varisler oluşmaya başladı, çok büyük değillerannem doktora sormuş, varis çorabı giysin ilerlememesi için demiş, bu sıcaklarda varis çorabı mı giyilir ya
Benim şeker yüklemesinde değilde normal bir kan tahlilinde çıkmıştı doktor bana kendini halsiz hissediyor musun, karıncalanma oluyor mu gibi sorular sormuştu bende yoo gayet iyiyim demiştim o zaman bu sonuç yanlış demişti bu kadar düşük şeker olması normal değil dedi sonra da tekrar yaptırmadım. Doktorun sana da söyleyecektir endişelenme, olmadı belki tekrar yaptırırarkadaşlar bilenler var mı bu konuyu şeker yüklememin 1.saat sonu 64 çktı tamam şeker yok ama bu da çok düşük değil mi kafama takld yardımc olur musunuz dr a perşembe gidicem
arkadaşlar bilenler var mı bu konuyu şeker yüklememin 1.saat sonu 64 çktı tamam şeker yok ama bu da çok düşük değil mi kafama takld yardımc olur musunuz dr a perşembe gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?