Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
CennetBahcesi53 canım bi arkadaşımın baya problemliydi bu ay ameliyat oldu doktorları ona mutlaka soğuk suyla hergün şokla eve gelince ayaklarını yukarı kaldır demişler onun cok problemli oldugu için bacakları bebek öncesinde ameliyat olmalısın demişlerdi varis çorabıda direk bacağının ölçülerinde yapılıo çok sıkı olmayabilir

varis oluşan damarın büyüklüğüne bakıyorlar canım, bizimkiler yüzeysel kılcal damarlar olduğu için risk taşımıyor şu aşamada, ama sürekli kontrol edilmesi gereken birşey varis, benim hiç yoktu hamilelikle birlikte minik minik oluşmaya başladı, varis çorabı evet ölçüne göre alıyorsun hatta yazlık kışlık olanları bile var ama, bırakın varis çorabını, ben babet çorabına bile zor tahammül ediyorum, ama malesef çorapsız ayakkabı giyemiyorum ayaklarım terliyor.

hatta bugun ayaklarım öyle sıkıştı ki ayakkabının içinde şuan çıkardım masamın altındaki çöp kutumun üstüne doğru uzattım ayaklarımı, eve giderken nasıl giyicem o ayakkabıları bilmiyorum salaklık ettim sabah giymekle.

Cumartesi günü Birkenstock terlik sipariş ettim yarın gelir, kalan hamilelik ömrümü onunla tamamlarım heralde

sen yine iyisin benim ki gündüzde uyumuyor , ölmüşüm ben
evdeki ne kadar koltuk sandalye yatak varsa hepsini deniyorum geceleri bazen
kızım da hareketliydi ama bu içimdeki başka bir oluşum sanki

Bezmialem vakif universitesi hastanesi yari ozel yari devlet 175 tl ucreti karindan bakiliyor

Bezmialem vakif universitesi hastanesi yari ozel yari devlet 175 tl ucreti karindan bakiliyor

Bezmialem' in kadın doğum polikliniğinin bekleme salonuna bile erkekleri almıyorlar, muayene odasına da tabi. biz 1 kere gittik eşimle, eşimi almadılar o da bir daha asla gelmem ben bebeğimi görmek istiyorum babayım ben diye söylene söylene çıktı

CennetBahcesi53 çok doğru seçim canım terlikle hem rahat edersin hemde ferah olur...dikkat et sen genede eve gittimmi soğuk suya koy her akşam

zaten artık ılık suyla duş alıyorum hatta soğuya yakın, ay biz ağustosta nasıl çalışıcaz ben hiç bilmiyorum, işyerinde bir arkadaşım hamileliğinde hava sıcaklıklarından dolayı temmuz ağustos aylarında uyarı yapılan günler idari izin vermişler işe gelmemiş. Keşke bize de verseleerr

Medilife Bağcılar hastanesinde yaptırdım ben, mesai bitiminden sonra belirli günler Perinatolog Deniz bey geliyor. (Soyadını hatırlayamadım) harika muayene etti raporu çok ayrıntılı hazırladı, sonradan kendi doktoruma gösterdiğimde kim yaptı bunu çok güzel hazırlanmış dedi. 200 lira ayrıntılı ultrason 30 lira da hastane alıyor toplamda 230 lira. 2. düzey ultrason istek formu ile birlikte gidip randevu alıyorsun. ha bir de karından bakıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşım, ben aylık doktor kontorllerim için özel bir kliniğe gidiyorum, detaylı ultrasyon için de ayrıca bir doktorla anlaşmaları var, doktor belirli günler aynı kliniğe geliyor. Muayene ustten yapılıyor, fiyatı 450 lira. Ama 45 dakika hiç durmadan sana tüm detayları anlatıyor. :)

canım ben central hospital mustafa kır ı , murat yaylayı önerebilirim .

bizimkini mustafa kır yaptı 350 tl fakat murat yayla sanırım biraz pahalıymış fakat gidenler çok memnun

kıyamasssın ki !
tabii bide bunların doğduktan sonra zart zurt sendromları olucak bak o zaman nasıl söz geçiriyolar

Bendede varis cikti özel olarak corabinida yaptirdim ama mumkunu yok giyemedim ki havalar burda sicakda degil okadar kasindi yaptiki siktigi icin resmen daraldim icinde,, ve malesef 2 kere anca giydim ve kaldirdim

Aynen o kismi cok kotu biz de sadece 1 defa gittik o da detayli ultrason icin detayli ultrasonda esimin olmamasina cok uzulmustum ben de

benim de diz kapağımın arkasında varisler oluşmaya başladı, çok büyük değiller annem doktora sormuş, varis çorabı giysin ilerlememesi için demiş, bu sıcaklarda varis çorabı mı giyilir ya
Benim de 13. Haftada çıkmıştı belli belirsiz şu an inanılmaz büyüdüler kalp damar cerrahına gittim gebelikte normal ama hızlı ilerlemiş Dedi ayrıca kanama yapmış öbek öbek mor diz kapağımın arkası öyle vahim durumdalar Ağrı'sını anlatmıyorum bile zor dayanıyorum
Ama ilk gebelikte 17 kilo aldım varis olmamıştı
Bu sefer düzenli yürüyorum hatta evdeyim çalışmıyorum ayaklarımı dinlendiriyorum bol bol. Anlayamadım neden oldu görseniz inanamaZsınız haline ayrıca arkadaydı önde de çıkmaya başladı baldırlara doğru yukarı yürüyor şişerek kıvrılarak

Varis oluşan damar kullanılmıyordur Dedi iptal edilebilir Dedi dr
ama doğumdan sonra
İlaç veremem bebeğe geçebilir Dedi damarları toplayacak ilaç yazsam plesentadaki damara etki etse Bebek beslenemez Dedi

Varis. Çorabı giy Dedi yaz günü İzmir'de 40 sıcakta giyemem mümkün değil. İşe yarayacağını düşünmüyorum ayrıca
Bebek doğunca beklerim düzelmezse tedavi olucam tekrar ederse bilemem artık hep uzun elbise pantolon giyiyorum yazları böyle idare ederim artık.
Çok çok üzüldüm böyle aniden büyüyünce onun için içimi dökmek istedim. Keşke bir iki kılcal damar olaydı bende de yada çatlak olaydı.

arkadaşlar bilenler var mı bu konuyu şeker yüklememin 1.saat sonu 64 çktı tamam şeker yok ama bu da çok düşük değil mi kafama takld yardımc olur musunuz dr a perşembe gidicem

arkadaşlar bilenler var mı bu konuyu şeker yüklememin 1.saat sonu 64 çktı tamam şeker yok ama bu da çok düşük değil mi kafama takld yardımc olur musunuz dr a perşembe gidicem
Benim şeker yüklemesinde değilde normal bir kan tahlilinde çıkmıştı doktor bana kendini halsiz hissediyor musun, karıncalanma oluyor mu gibi sorular sormuştu bende yoo gayet iyiyim demiştim o zaman bu sonuç yanlış demişti bu kadar düşük şeker olması normal değil dedi sonra da tekrar yaptırmadım. Doktorun sana da söyleyecektir endişelenme, olmadı belki tekrar yaptırır

1. Saat sonunda 64 çıkıyorsa ben direk yanlış olduğunu düşünürüm. En yüksek çıkması gereken değer 1. saat sonudur çünkü. 2. saatte 64 altına düşmesi çok tehlikeli. Tekrar edilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…