- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
Benim oğlum muhammed fatih çok yakışıyor bence daha orjinal birşey düşünüyorsan bilemem tabiBen cok kararsizim. Ilk ismi Muhammed olacak o kesin. Ama yanina bir isim bulamadim. "Karan" hosuma gidiyor. Bilemiyorum yani :)) belki sizinkiler fikir olur bana.
Canim benim de yolculuk yapmam gerekiyordu bi kac doktordan aldigim bilgiyi aktarayim sana da, bir kere ucak yolculuguna 32.haftaya kadar musaade ediyorlar hatta bazilari 28.haftaya kadar.. otobus yolculugu icinse cok uzak mesafeler disinda gidilebilir dediler. Istanbul-bursa arasi kac saat suruyor? Hele bi de šahsi arabanizla gidecekseniz rahat olur bence problem olmaz. Millet yurtdisina sirf dogum icin gidiyor son aylarda.. bir sorun olmaz diye dusunuyorum gonlunu ferah tut benceKızlar benim de aldiklarim sadece kiyafetonun dışında hicbisey yok ve nereden basliyacagimi da bilmiyorum. Ay sonunda istanbula gidicem o zaman basliycam yavastan. Lohusa pijama takimi da bir tane aldim birde gecelik ve sabahlik takimi alayim diyorum. Birde bayramda istanbuldan bursaya gidicez kayinvalidelere esimle. Ama gitmemde sorun olur mu bilmiyorum otobusle gidicez çünkü. Istanbula gidince dogum yapacagim hastaneye ve doktoruma basliycam insallah kabul eder bazı doktorlar kabul etmeyebiliyormus. Ayy her şey belirsiz :)
Doktorunuz hangi kremi verdi vende şimdilik çörekotu yağı kullanıyorum hemşireyim ama hamilelikte hangisi zararsızdırkiŞekerden dolayı özellikle kurutulmuş meyvalar yasak bana onuda yiyemiyorum. Ödüm kopuyor kabız olucam diye. Ne pis birşeymiş bu canım ya. Dikkat etmesem farkında olmayacaktım bunada şükür.
Saol canım sizlerde dikkat edin ağrısız başlıyor nalet.
Ben en güzeli kreminide edineyim. Muhtemelen hamilelik bittiğinde ortadan kalkacak aslında ama umarım bu süreçte sancılı olmaz. Daha 2,5 ay var. Lavabodaki çöp eldiven doldu zatenkorkumdan her girişimde arkadaşları itekliyorum. Ay ne fena birşeymiş.
Eşimde vardı tuhafıma gidiyordu, her lavabo çıkışı suratı şekilden şekle girip evde turluyordu yazık. Tavsiyeleri not aldım canım çok teşekkür ederim
Canim benim de yolculuk yapmam gerekiyordu bi kac doktordan aldigim bilgiyi aktarayim sana da, bir kere ucak yolculuguna 32.haftaya kadar musaade ediyorlar hatta bazilari 28.haftaya kadar.. otobus yolculugu icinse cok uzak mesafeler disinda gidilebilir dediler. Istanbul-bursa arasi kac saat suruyor? Hele bi de šahsi arabanizla gidecekseniz rahat olur bence problem olmaz. Millet yurtdisina sirf dogum icin gidiyor son aylarda.. bir sorun olmaz diye dusunuyorum gonlunu ferah tut bence
Kızlar
Doktorunuz hangi kremi verdi vende şimdilik çörekotu yağı kullanıyorum hemşireyim ama hamilelikte hangisi zararsızdırki
iyi aksamlar hanimlar bizimde dun doktor kontrolumuz vardi minik kizim 24 haftalik 720 gram olmus
birde bugun kizima ufaktan alisverise basladim birde bebek odasi baktim cok kullanisli besik buldum kizlar yatak kademeli olarak yer seviyesine iniyor bir yasindan sonra besikten atlamaya calismasin diye kademeli yapmislar cok begendim ben :) birde tum mobilya kenarlari oval carpip biyeri yarilmasin diye yapmislar
Benim oğlum muhammed fatih çok yakışıyor bence daha orjinal birşey düşünüyorsan bilemem tabi
Ooh maaşallah kilosu gayet yerindeymiş
Fotoğraf yok muuu
Bak ciciler için topik açmıştım ben gel gel
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-eylul-bebeklerinin-cicileri.921220/
Girdim canim iyi cikti cok sukur darisi bekleyenlere insallahBi sen kalmisdin detayli ya girmeyen sende girdinmi
canım bende lierac ve bebek yağı kullanıorum ama cildi bunlar yumuşatmıo ve nemlendirmio dove un bu serisini kullanıorum hem çok nemli hale gelio hemde direk emiyor ciltCennetBahcesi53
Geçmiş olsun canım. Annende var mıydı? Genetik yatkınlık ve kuru cilt çok etkiliyormuş. Ben de şimdiye kadar göğsüme hiç krem sürmedim. Gerçi çatlayacağı varsa ne yaparsan yap çatlıyormuş.
Beyaz tenli misin esmer mi canım? ben aşırı beyazım, geçen gün karnımda çatlak başladı sandım,korktum ama pijamanın lastik iziymiş, ilk çatlaklar ne zaman başlıyor bilmiyorum ama, karnım çok gergin benim, lierac kullanıyorum, annem de dört doğum yapmış,herhangi bir şey sürmemiş o zaman, hiç çatlağı olmamış, inşallah bende de olmaz. 64 kg ile başladım +10 kg ile devam bu arada
Maşallah minnoşa, hani fotoğrafı yok mu canım hem kuzucuğun, hem de beşiğinin:)iyi aksamlar hanimlar bizimde dun doktor kontrolumuz vardi minik kizim 24 haftalik 720 gram olmus
birde bugun kizima ufaktan alisverise basladim birde bebek odasi baktim cok kullanisli besik buldum kizlar yatak kademeli olarak yer seviyesine iniyor bir yasindan sonra besikten atlamaya calismasin diye kademeli yapmislar cok begendim ben :) birde tum mobilya kenarlari oval carpip biyeri yarilmasin diye yapmislar
Helen gerçekten güzel isimAdıyla yaşasın inşallah oğlun. Ben biraz değişik olsun istiyorum aslında. Mesela kizimin adı Helen. Duyan herkes çok beğeniyor. Aynı begeniyi oğlum da alsın istiyorum :) bulucaz başka yolu yok napalım :))
En azından kilo alımın daha kontrollü canım, ben şimdiden 10-11 kg aldım, sıkma canını inşallah büyük çatlaklar, deformasyonlar olmadan atlatırız, benim de üst baldırda minik bir kılcal damar çatlamış, olmadı doğumdan sonra yaktıracağım artık, inşallah büyümez,ilerlemez.normal bebek yağı hemen emiliyor bende de 1 saat sonra dokunuyorum hiç nemli bir his olmuyor, bir arkadaşım bana bunu önerdi, çok yerde aradım ama bulamadım, geçen ay real markette rafın en arkasında turuncu turuncu gözüme çarptı tek bir taneydi onu aldım, gerçekten harika nemlendirdi çok memnun kaldım bundan, o yüzden geceleri lierac sabahları işe gelmeden de bunu sürüyorum, gün içinde karnım gerginlikten kaşınırdı artık kaşınmıyor.
Eki Görüntüle 1846157
canım annem bildiğin harita gibi. kocaman yarıklar var karnında, ama annem karnına hiçbirşey sürmemiş, ve kaşındığında kaşımaması gerektiğini bilmiyormuş geceleri hart hart kaşımış karnını ve kaşığı yerler boylu boyunca yarılmış. göğsünde falan çatlak yok ama. Genetik faktörün çok önemli olduğuna bende inanıyorum ama en azından şu sürdüğümüz kremler yağlar biraz da işe yaramalı yaa
Öyle çok bembeyaz değilim canım ama yine de beyaz tenliyim, pijama çamaşır hatta sarıldığım pike bile iz yapıyor bende ama sonra geçiyor, göğsüm öyle değil ama alt kısmında kısa kısa mor çizgiler oldu 2-3 tane çatlak oldukları bariz belli malesefbenim annem de çatlamış ne yazık ki, bende 61 le başladım şuan 66 - 66.5 kiloyum. bi 8-9 kilo daha alınca neler olur diye korkuyorum artık
Maşallah minnoşa, hani fotoğrafı yok mu canım hem kuzucuğun, hem de beşiğinin:)
En azından kilo alımın daha kontrollü canım, ben şimdiden 10-11 kg aldım, sıkma canını inşallah büyük çatlaklar, deformasyonlar olmadan atlatırız, benim de üst baldırda minik bir kılcal damar çatlamış, olmadı doğumdan sonra yaktıracağım artık, inşallah büyümez,ilerlemez.
Sana da geçmiş olsun canım, Hamile pantolonunun lastik kısmı fazla geliyor ofiste otururken varis çorabını düşünemedim şimdibenim de diz kapağımın arkasında varisler oluşmaya başladı, çok büyük değillerannem doktora sormuş, varis çorabı giysin ilerlememesi için demiş, bu sıcaklarda varis çorabı mı giyilir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?