Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben cok kararsizim. Ilk ismi Muhammed olacak o kesin. Ama yanina bir isim bulamadim. "Karan" hosuma gidiyor. Bilemiyorum yani :)) belki sizinkiler fikir olur bana.
Benim oğlum muhammed fatih çok yakışıyor bence daha orjinal birşey düşünüyorsan bilemem tabi

Canim benim de yolculuk yapmam gerekiyordu bi kac doktordan aldigim bilgiyi aktarayim sana da, bir kere ucak yolculuguna 32.haftaya kadar musaade ediyorlar hatta bazilari 28.haftaya kadar.. otobus yolculugu icinse cok uzak mesafeler disinda gidilebilir dediler. Istanbul-bursa arasi kac saat suruyor? Hele bi de šahsi arabanizla gidecekseniz rahat olur bence problem olmaz. Millet yurtdisina sirf dogum icin gidiyor son aylarda.. bir sorun olmaz diye dusunuyorum gonlunu ferah tut bence

Kızlar
Doktorunuz hangi kremi verdi vende şimdilik çörekotu yağı kullanıyorum hemşireyim ama hamilelikte hangisi zararsızdırki

Canım ucak yolcugunu 30. Haftamda yapicam onun icin rapor almam gerekecek. Otobuste kendi aracimizla olmayacak ama otobus 1.5 saatlik yol gidip feribota biniyor 1 saat feribotta otobüsten inebilirim yurumek için. Sonrasında yine 1.5 - 2 saatlik yol var. Cok sknti olmayacağını düşünüyorum ama bakalim :)

iyi aksamlar hanimlar bizimde dun doktor kontrolumuz vardi minik kizim 24 haftalik 720 gram olmus

birde bugun kizima ufaktan alisverise basladim birde bebek odasi baktim cok kullanisli besik buldum kizlar yatak kademeli olarak yer seviyesine iniyor bir yasindan sonra besikten atlamaya calismasin diye kademeli yapmislar cok begendim ben :) birde tum mobilya kenarlari oval carpip biyeri yarilmasin diye yapmislar

Ooh maaşallah kilosu gayet yerindeymiş
Fotoğraf yok muuu

Bak ciciler için topik açmıştım ben gel gel
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-eylul-bebeklerinin-cicileri.921220/

Benim oğlum muhammed fatih çok yakışıyor bence daha orjinal birşey düşünüyorsan bilemem tabi

Adıyla yaşasın inşallah oğlun. Ben biraz değişik olsun istiyorum aslında. Mesela kizimin adı Helen. Duyan herkes çok beğeniyor. Aynı begeniyi oğlum da alsın istiyorum :) bulucaz başka yolu yok napalım :))

canım bende lierac ve bebek yağı kullanıorum ama cildi bunlar yumuşatmıo ve nemlendirmio dove un bu serisini kullanıorum hem çok nemli hale gelio hemde direk emiyor cilt CennetBahcesi53

normal bebek yağı hemen emiliyor bende de 1 saat sonra dokunuyorum hiç nemli bir his olmuyor, bir arkadaşım bana bunu önerdi, çok yerde aradım ama bulamadım, geçen ay real markette rafın en arkasında turuncu turuncu gözüme çarptı tek bir taneydi onu aldım, gerçekten harika nemlendirdi çok memnun kaldım bundan, o yüzden geceleri lierac sabahları işe gelmeden de bunu sürüyorum, gün içinde karnım gerginlikten kaşınırdı artık kaşınmıyor.

canım annem bildiğin harita gibi. kocaman yarıklar var karnında, ama annem karnına hiçbirşey sürmemiş, ve kaşındığında kaşımaması gerektiğini bilmiyormuş geceleri hart hart kaşımış karnını ve kaşığı yerler boylu boyunca yarılmış. göğsünde falan çatlak yok ama. Genetik faktörün çok önemli olduğuna bende inanıyorum ama en azından şu sürdüğümüz kremler yağlar biraz da işe yaramalı yaa

Öyle çok bembeyaz değilim canım ama yine de beyaz tenliyim, pijama çamaşır hatta sarıldığım pike bile iz yapıyor bende ama sonra geçiyor, göğsüm öyle değil ama alt kısmında kısa kısa mor çizgiler oldu 2-3 tane çatlak oldukları bariz belli malesef benim annem de çatlamış ne yazık ki, bende 61 le başladım şuan 66 - 66.5 kiloyum. bi 8-9 kilo daha alınca neler olur diye korkuyorum artık

Maşallah minnoşa, hani fotoğrafı yok mu canım hem kuzucuğun, hem de beşiğinin:)

En azından kilo alımın daha kontrollü canım, ben şimdiden 10-11 kg aldım, sıkma canını inşallah büyük çatlaklar, deformasyonlar olmadan atlatırız, benim de üst baldırda minik bir kılcal damar çatlamış, olmadı doğumdan sonra yaktıracağım artık, inşallah büyümez,ilerlemez.

herkese günaydın
umarım tüm göbüşler iyidir :)

ben cumartesi kontroldeydim , bebek eşi yukarı çıkınca kontrollerim 3 haftaya çıkmıştı.asayiş berkemal bizde
950 gr gibi birşey olmuş 35 cm dedi boy için.
duruşu ise kafa bana göre sol alt köşede , popo sağ alt köşe , ayaklar da sağdan kaburgalarıma girmiş vaziyette , sola meyilli oturuyorum hep durmadan tepiyor içerisini
ben sıkılmaya başladım sanırım bir an önce doğsun istiyorum artık .

Son düzenleme:

benim de diz kapağımın arkasında varisler oluşmaya başladı, çok büyük değiller annem doktora sormuş, varis çorabı giysin ilerlememesi için demiş, bu sıcaklarda varis çorabı mı giyilir ya

benim de diz kapağımın arkasında varisler oluşmaya başladı, çok büyük değiller annem doktora sormuş, varis çorabı giysin ilerlememesi için demiş, bu sıcaklarda varis çorabı mı giyilir ya
Sana da geçmiş olsun canım, Hamile pantolonunun lastik kısmı fazla geliyor ofiste otururken varis çorabını düşünemedim şimdi

arkadaslar merhaba istanbulda detaylı ultrason için nereye gidebilirim

özele gidenler fiyat ta yazarsa çok sevinirim.

devlete gidenler karın dan mı bakıyorlar yoksa vajinal mi bundan emin olmak istiyorm yazarlarsa çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…