Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ya ben yüklemeden sonra azıcık su içtim fenalık geldi çünkü bi kaç yudum .o yanlış ölçüme sebep olmuş olabilir mi

canım ben beylikdüzü medlife gidiyorum bana 482 tl dediler nasıl aynı hastanede bu kdr fiyat farkı oluyor anlamadım.

Bendede varis cikti özel olarak corabinida yaptirdim ama mumkunu yok giyemedim ki havalar burda sicakda degil okadar kasindi yaptiki siktigi icin resmen daraldim icinde,, ve malesef 2 kere anca giydim ve kaldirdim

Annem ve kayınvalidem varis tedavisi olduğu için kullandılar, ordan biliyorum yani bu sıcaklarda giyilecek gibi değil

geçmiş olsun canım ama üzülme, en büyük damarları bile iğne tedavisiyle eski haline getiriyorlar, hemde iğnedeki ilac damara enjekte edildiği an bembeyaz oluyor o varis , ama uzun vadede yapılan bir tedavi. Annemin bacakları harita gibiydi 3-4 ayda varisler yok oldu diyebileceğim kadar azaldı, ama bu sefer ayakları çok şişti, sebebi de varisli damar kullanılmayan tıkanmış damar oluyor, bu iğne seanslarından sonra 2 gün ayakta hiç durmamak gerekiyor ve 2. günün sonunda tamponlar çıkacak varis çorabı giyilecek. Bize doktor şöyle demişti, ameliyat olmuş gibi düşünün o kadar ciddi bir tedavi, eğer ayakta kalır ayağını büker ya da yürürse bacaklar morarır ve şişer o morluklar da haftalarca geçmiyor. Ki aynen de dediği gibi oldu. annem kalktı iş yaptı temizlik yemek vs. Haliyle iyileşme süreci çok çok uzadı. Bir süre sonra çorapları da giymemeye başladı ve hoop kücük kücük varisler yeniden oluşmaya başladı. Demem o ki hiç üzülme, sen genç ve bilinçlisin, bunun tedavisi var ve cillop gibi bacakların oluyor yeniden sadece dikkat etmek gerek

canım ben beylikdüzü medlife gidiyorum bana 482 tl dediler nasıl aynı hastanede bu kdr fiyat farkı oluyor anlamadım.

bu konuda bilgim yok ama benim medilife da gittiğim doktor mesai sonrası gelen ücretli bir perinatologdu hastanenin kadrosunda yok ve tavsiye üzerine gittim. Senin beylikdüzünde ayrıntılı yaptırmak istediğin doktor hastane kadrosundandır fiyatını böyle belirlemiştir.

bizde dün sabah olduk canım, hiç tavsiye etmem ama el mahkum gece kaç kere rahatsız etti o sevimsiz sızlama ya sinir oldum. neyse yarına geçer artık napalım
hadi yaa benim ilkinde sadece ikinci gün kas ağrısı gibi birşeydi, ikiciler daha mı ağrılı acaba? Bakalım şimdilik bişey yok yarına belli olur

Günaydın kızlar son kontrolumde açılmam olduğunu söyledi doktorumm adalat kullanıodum 2ye çıkardı ya panik yaptım aynı durumda olan varmııı

Günaydın kızlar son kontrolumde açılmam olduğunu söyledi doktorumm adalat kullanıodum 2ye çıkardı ya panik yaptım aynı durumda olan varmııı

geçmiş olsun canım en kısa zamanda düzesin işalah bol bol dinlen

dr kontrolde bunu nasıl anlıyor bana hiç bakılmıyor sadece rahim uzunluğuna uzun kapalı diyor

Kizlar 2 gundur bebisim cok asagida hissettiriyor kendini. Gobek deligimden 5parmak filan altta ve vurunca kasiklarima acayip bir aci veriyor. Yatarken dogrulamiyorum otursam baski yapiyor. Beninle ayni haftada olan arkadaslar DIPTISDIPTIS , B Besyildiz sizde bu tarz seyler yasiyor musunuz

Birde kac gundur erken dogum ihtimali hep aklimda acaba vucudumu ona mi kosulluyorum da boyle agrilar yasiyorum

geçmiş olsun canım en kısa zamanda düzesin işalah bol bol dinlen

dr kontrolde bunu nasıl anlıyor bana hiç bakılmıyor sadece rahim uzunluğuna uzun kapalı diyor
saol canım ya çalışıorum bende oyuzden çok dnlenmem mumkun olmuo ..doktorum normal muayene de soyledi bildiğin yuvarlak bir boşluk oluşmuş ve çok erken bunun için :/ kontrol ettirmekte yarar war ama

saol canım ya çalışıorum bende oyuzden çok dnlenmem mumkun olmuo ..doktorum normal muayene de soyledi bildiğin yuvarlak bir boşluk oluşmuş ve çok erken bunun için :/ kontrol ettirmekte yarar war ama

doktor rapor yazsın bence bol bol dinlen ama gerçi buna ihtiyaç duyulsa muhakkak dr un söylerdi ki ilacında faydası olacaktır

doktor rapor yazsın bence bol bol dinlen ama gerçi buna ihtiyaç duyulsa muhakkak dr un söylerdi ki ilacında faydası olacaktır
işin tuhafı da o ya ialcı yukseltti ama haftaya gel kontrol demedi 3 4 hafta sonra gel dedi çok sıkıntılı bir durum olsa üstünde dururdu sanırım ama yinede tedirgin oldum olana kadar uğraştık şmdi içerde tutamıoruz sıpayı yaa

Muhakkak söylerdi dr un öyle erteleme gibi bir lüksü yok bence

bir doğsalarda rahat etsek gerçi ozamanda başka sorunları çıkacak

Benim hala en çok hareket göbek deliği hizamda oluyor. Ama geçen haftalarda tam kasıklarımın oradaydı. Hatta doktor da ne kadar da aşağıya gizlenmiş filan demişti. O zaman biraz şikayetim olmuştu. Son kontrolde yeri değişmişti. Ağrı sızı yok ama bazen birden bire çok tuvalete sıkışmış hissediyorum.

selam annişler
aramızda 10 hafta olan arkadaşımın bu sabah bebeği dünya ya geldi heyecanlandım bende
hesaplarıma göre bende büyük ihtimalle ağustos annesi olucam.

acaba sancı alıştırmasına mı denk geldi kontrolün
25 hafta gerçekten baya erken

Birde kac gundur erken dogum ihtimali hep aklimda acaba vucudumu ona mi kosulluyorum da boyle agrilar yasiyorum

1 saate 4 kereden fazla ve düzenli geliyorsa erken doğum ihtimali diye biliyorum ben.
ama düzensiz öyle durduk yere kasılmalar olursa rahim doğuma kendini alıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…