Ya ben yüklemeden sonra azıcık su içtim fenalık geldi çünkü bi kaç yudum .o yanlış ölçüme sebep olmuş olabilir mi1. Saat sonunda 64 çıkıyorsa ben direk yanlış olduğunu düşünürüm. En yüksek çıkması gereken değer 1. saat sonudur çünkü. 2. saatte 64 altına düşmesi çok tehlikeli. Tekrar edilir diye düşünüyorum.
canım ben beylikdüzü medlife gidiyorum bana 482 tl dediler nasıl aynı hastanede bu kdr fiyat farkı oluyor anlamadım.Medilife Bağcılar hastanesinde yaptırdım ben, mesai bitiminden sonra belirli günler Perinatolog Deniz bey geliyor. (Soyadını hatırlayamadım) harika muayene etti raporu çok ayrıntılı hazırladı, sonradan kendi doktoruma gösterdiğimde kim yaptı bunu çok güzel hazırlanmış dedi. 200 lira ayrıntılı ultrason 30 lira da hastane alıyor toplamda 230 lira. 2. düzey ultrason istek formu ile birlikte gidip randevu alıyorsun. ha bir de karından bakıyor.
peki bakan kişi peritonolog mu orada yoksa radyoloji uzmanı mıBezmialem vakif universitesi hastanesi yari ozel yari devlet 175 tl ucreti karindan bakiliyor
Bendede varis cikti özel olarak corabinida yaptirdim ama mumkunu yok giyemedim ki havalar burda sicakda degil okadar kasindi yaptiki siktigi icin resmen daraldim icinde,, ve malesef 2 kere anca giydim ve kaldirdim
Benim de 13. Haftada çıkmıştı belli belirsiz şu an inanılmaz büyüdüler kalp damar cerrahına gittim gebelikte normal ama hızlı ilerlemiş Dedi ayrıca kanama yapmış öbek öbek mor diz kapağımın arkası öyle vahim durumdalar Ağrı'sını anlatmıyorum bile zor dayanıyorum
Ama ilk gebelikte 17 kilo aldım varis olmamıştı
Bu sefer düzenli yürüyorum hatta evdeyim çalışmıyorum ayaklarımı dinlendiriyorum bol bol. Anlayamadım neden oldu görseniz inanamaZsınız haline ayrıca arkadaydı önde de çıkmaya başladı baldırlara doğru yukarı yürüyor şişerek kıvrılarak
Varis oluşan damar kullanılmıyordur Dedi iptal edilebilir Dedi dr
ama doğumdan sonra
İlaç veremem bebeğe geçebilir Dedi damarları toplayacak ilaç yazsam plesentadaki damara etki etse Bebek beslenemez Dedi
Varis. Çorabı giy Dedi yaz günü İzmir'de 40 sıcakta giyemem mümkün değil. İşe yarayacağını düşünmüyorum ayrıca
Bebek doğunca beklerim düzelmezse tedavi olucam tekrar ederse bilemem artık hep uzun elbise pantolon giyiyorum yazları böyle idare ederim artık.
Çok çok üzüldüm böyle aniden büyüyünce onun için içimi dökmek istedim. Keşke bir iki kılcal damar olaydı bende de yada çatlak olaydı.
canım ben beylikdüzü medlife gidiyorum bana 482 tl dediler nasıl aynı hastanede bu kdr fiyat farkı oluyor anlamadım.
Günaydın hamişler biz kızımla ikinci tetanoz aşımızı olmaya gidiyoruz
hadi yaa benim ilkinde sadece ikinci gün kas ağrısı gibi birşeydi, ikiciler daha mı ağrılı acaba? Bakalım şimdilik bişey yok yarına belli olurbizde dün sabah olduk canım, hiç tavsiye etmem ama el mahkumgece kaç kere rahatsız etti o sevimsiz sızlama ya sinir oldum. neyse yarına geçer artık napalım
yok canım öyle korkunç bir ağrı değil, dediğim gibi sevimsiz bir sızlama, ben buradayım diyorhadi yaa benim ilkinde sadece ikinci gün kas ağrısı gibi birşeydi, ikiciler daha mı ağrılı acaba? Bakalım şimdilik bişey yok yarına belli olur
Günaydın kızlar son kontrolumde açılmam olduğunu söyledi doktorummadalat kullanıodum 2ye çıkardı ya panik yaptım aynı durumda olan varmııı
saol canım ya çalışıorum bende oyuzden çok dnlenmem mumkun olmuo ..doktorum normal muayene de soyledi bildiğin yuvarlak bir boşluk oluşmuş ve çok erken bunun için :/ kontrol ettirmekte yarar war amageçmiş olsun canım en kısa zamanda düzesin işalah bol bol dinlen
dr kontrolde bunu nasıl anlıyor bana hiç bakılmıyor sadece rahim uzunluğuna uzun kapalı diyor
saol canım ya çalışıorum bende oyuzden çok dnlenmem mumkun olmuo ..doktorum normal muayene de soyledi bildiğin yuvarlak bir boşluk oluşmuş ve çok erken bunun için :/ kontrol ettirmekte yarar war ama
işin tuhafı da o ya ialcı yukseltti ama haftaya gel kontrol demedi 3 4 hafta sonra gel dedi çok sıkıntılı bir durum olsa üstünde dururdu sanırım ama yinede tedirgin oldum olana kadar uğraştık şmdi içerde tutamıoruz sıpayı yaadoktor rapor yazsın bence bol bol dinlen ama gerçi buna ihtiyaç duyulsa muhakkak dr un söylerdi ki ilacında faydası olacaktır
işin tuhafı da o ya ialcı yukseltti ama haftaya gel kontrol demedi 3 4 hafta sonra gel dedi çok sıkıntılı bir durum olsa üstünde dururdu sanırım ama yinede tedirgin oldum olana kadar uğraştık şmdi içerde tutamıoruz sıpayı yaa
Benim hala en çok hareket göbek deliği hizamda oluyor. Ama geçen haftalarda tam kasıklarımın oradaydı. Hatta doktor da ne kadar da aşağıya gizlenmiş filan demişti. O zaman biraz şikayetim olmuştu. Son kontrolde yeri değişmişti. Ağrı sızı yok ama bazen birden bire çok tuvalete sıkışmış hissediyorum.Kizlar 2 gundur bebisim cok asagida hissettiriyor kendini. Gobek deligimden 5parmak filan altta ve vurunca kasiklarima acayip bir aci veriyor. Yatarken dogrulamiyorum otursam baski yapiyor. Beninle ayni haftada olan arkadaslarDIPTISDIPTIS , B Besyildiz sizde bu tarz seyler yasiyor musunuz
Günaydın kızlar son kontrolumde açılmam olduğunu söyledi doktorummadalat kullanıodum 2ye çıkardı ya panik yaptım aynı durumda olan varmııı
Birde kac gundur erken dogum ihtimali hep aklimda acaba vucudumu ona mi kosulluyorum da boyle agrilar yasiyorum
Aynen canım ya hiç bitmiyor stresi doğunca da nefesini dinleriz gece gündüz :)Muhakkak söylerdi dr un öyle erteleme gibi bir lüksü yok bence
bir doğsalarda rahat etsek gerçi ozamanda başka sorunları çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?