bilmiorum canım haftaya gidicm geciktirmicemmselam annişler
aramızda 10 hafta olan arkadaşımın bu sabah bebeği dünya ya geldiheyecanlandım bende
hesaplarıma göre bende büyük ihtimalle ağustos annesi olucam.
acaba sancı alıştırmasına mı denk geldi kontrolün
25 hafta gerçekten baya erken
1 saate 4 kereden fazla ve düzenli geliyorsa erken doğum ihtimali diye biliyorum ben.
ama düzensiz öyle durduk yere kasılmalar olursa rahim doğuma kendini alıştırıyor.
bilmiorum canım haftaya gidicm geciktirmicemm
Günaydın canımGünaydın hamişler biz kızımla ikinci tetanoz aşımızı olmaya gidiyoruz
Canım çok geçmiş olsun. Rahim ağzı ölçümün kaç çıktı? Ölçüm sonuçlarına göre tedbirler değişebiliyorişin tuhafı da o ya ialcı yukseltti ama haftaya gel kontrol demedi 3 4 hafta sonra gel dedi çok sıkıntılı bir durum olsa üstünde dururdu sanırım ama yinede tedirgin oldum olana kadar uğraştık şmdi içerde tutamıoruz sıpayı yaa
Perinatolog bakiyorpeki bakan kişi peritonolog mu orada yoksa radyoloji uzmanı mı
Canım çok geçmiş olsun. Zamanında sağlıkla kucaklarimiza alırız inşaallah. Senin tehliken mi vardı da adalat zaten kullanıyordun. Anladığım vajinal muayenede anladı Dr un. Peki şikayetin mi vardı agrin akıntı felen yoksa rutin kontrol de mi anlaşıldı? Cm olarak söyledi mi?Günaydın kızlar son kontrolumde açılmam olduğunu söyledi doktorummadalat kullanıodum 2ye çıkardı ya panik yaptım aynı durumda olan varmııı
Tatlım benimki de hep aşağıda tepinip duruyor. Tekmelerini direk idrar kesemde yada bağırsağımda hissediyorum. Yaklaşık 1 aydır bu durumdayız, korkmana gerek yok yalnız değilsin :)Kizlar 2 gundur bebisim cok asagida hissettiriyor kendini. Gobek deligimden 5parmak filan altta ve vurunca kasiklarima acayip bir aci veriyor. Yatarken dogrulamiyorum otursam baski yapiyor. Beninle ayni haftada olan arkadaslarDIPTISDIPTIS , @Besyildiz sizde bu tarz seyler yasiyor musunuz
Daha once düşük riskim olmuştu o yuzden surekli tedirginim. Doktorumu aradim bebek donmus olabilir basi yada ayaklari asagidadir dedi. Cunku arada yukarilarda da hareket hissediyorum. Kanama var mi diye sordu yok deyince bebegim pozisyonundandir. Eger agrilarin artarsa gelirsin kontrol ederiz dedi.Tatlım benimki de hep aşağıda tepinip duruyor. Tekmelerini direk idrar kesemde yada bağırsağımda hissediyorum. Yaklaşık 1 aydır bu durumdayız, korkmana gerek yok yalnız değilsin :)
Geçmiş olsun cnm. Benimkininde kafası aşağıda duruyor, fakat doktorun dediğine göre bebek bu dönemde sürekli pozisyon değiştirirmiş. Özellikle oturur pozisyonundayken ve gece yatağa yatarken aşağıda tepiniyor. Diğer zamanlarda göbek deliğimin oralarda veya kaburgalarıma doğru...
Ya ben yüklemeden sonra azıcık su içtim fenalık geldi çünkü bi kaç yudum .o yanlış ölçüme sebep olmuş olabilir mi
Kizlar 2 gundur bebisim cok asagida hissettiriyor kendini. Gobek deligimden 5parmak filan altta ve vurunca kasiklarima acayip bir aci veriyor. Yatarken dogrulamiyorum otursam baski yapiyor. Beninle ayni haftada olan arkadaslarDIPTISDIPTIS , @Besyildiz sizde bu tarz seyler yasiyor musunuz
Canım ben 20 de gittiğimde 390 gr dı 23 te ise 512 gr olmuştu arayı bilemiyorum malesefHanimlar detaylida yani 21-22 hafta civarinda bebislerin boyu kilosu kacti hatirlayan varsa yazabilirmi simdiden tesekkurler:)
Ben 21. haftamda yaptırdım.Boyu 23 cm, kilosu 355 gr.dı.Hanimlar detaylida yani 21-22 hafta civarinda bebislerin boyu kilosu kacti hatirlayan varsa yazabilirmi simdiden tesekkurler:)
Cevap icin tesekkurler canim 21 de 390 gr benimkide az gibi geldi tekrar gitmedim merak icindeyim:))Canım ben 20 de gittiğimde 390 gr dı 23 te ise 512 gr olmuştu arayı bilemiyorum malesef
Hep o civarda normal demekki saglikla gelsin insallah bebisler 390 gr.27 cm di .sizin cinsiyet ne bebisin:))Ben 21. haftamda yaptırdım.Boyu 23 cm, kilosu 355 gr.dı.
Uzaklardan takipteyim bebegim merak etme
22. Haftada boyu 26 cm kilosu 416gr di canim benim minnosunHanimlar detaylida yani 21-22 hafta civarinda bebislerin boyu kilosu kacti hatirlayan varsa yazabilirmi simdiden tesekkurler:)
Masallah canim :))22. Haftada boyu 26 cm kilosu 416gr di canim benim minnosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?