Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
bilmiorum canım haftaya gidicm geciktirmicemm

bilmiorum canım haftaya gidicm geciktirmicemm

özellikle geceleri dikkat et, en ufak akıntı fazlalaşmasında muhakkak gidin doktora.
birde unutma kese açılmasında bildiğin su gibi bir sıvı akıyor.
benim bir arkadaşım 24 haftalık doğurdu , şuan delikanlı , kocaman adam oldu(5 yaşında) ama doğumdan sonraki 1 senesi çok zordu.

Canım çok geçmiş olsun. Rahim ağzı ölçümün kaç çıktı? Ölçüm sonuçlarına göre tedbirler değişebiliyor

Günaydın kızlar son kontrolumde açılmam olduğunu söyledi doktorumm adalat kullanıodum 2ye çıkardı ya panik yaptım aynı durumda olan varmııı
Canım çok geçmiş olsun. Zamanında sağlıkla kucaklarimiza alırız inşaallah. Senin tehliken mi vardı da adalat zaten kullanıyordun. Anladığım vajinal muayenede anladı Dr un. Peki şikayetin mi vardı agrin akıntı felen yoksa rutin kontrol de mi anlaşıldı? Cm olarak söyledi mi?
Eğer ihtiyacın yoksa ise ara ver canım dinlenmem çok önemli. Ama açıklıkla ileri haftalara kadar gideni duymustum. İnşaallah seninde öyle olur.

Tatlım benimki de hep aşağıda tepinip duruyor. Tekmelerini direk idrar kesemde yada bağırsağımda hissediyorum. Yaklaşık 1 aydır bu durumdayız, korkmana gerek yok yalnız değilsin :)

Tatlım benimki de hep aşağıda tepinip duruyor. Tekmelerini direk idrar kesemde yada bağırsağımda hissediyorum. Yaklaşık 1 aydır bu durumdayız, korkmana gerek yok yalnız değilsin :)
Daha once düşük riskim olmuştu o yuzden surekli tedirginim. Doktorumu aradim bebek donmus olabilir basi yada ayaklari asagidadir dedi. Cunku arada yukarilarda da hareket hissediyorum. Kanama var mi diye sordu yok deyince bebegim pozisyonundandir. Eger agrilarin artarsa gelirsin kontrol ederiz dedi.

Geçmiş olsun cnm. Benimkininde kafası aşağıda duruyor, fakat doktorun dediğine göre bebek bu dönemde sürekli pozisyon değiştirirmiş. Özellikle oturur pozisyonundayken ve gece yatağa yatarken aşağıda tepiniyor. Diğer zamanlarda göbek deliğimin oralarda veya kaburgalarıma doğru...

Ya ben yüklemeden sonra azıcık su içtim fenalık geldi çünkü bi kaç yudum .o yanlış ölçüme sebep olmuş olabilir mi

Asla ölçüm yapılırken birşey yiyip içmemek gerekiyor. Böyle bir durum varsa mutlaka belirtmelisin. Yeniden ölçülmesi doğru olur.

Canım kafası aşağıda ayakları kaburgamın altında. Kollar ve totosu hareket edince göbek deliği çevremi kasıyor. Oturunca özellikle yemekten sonra korkunç oluyor. Direk soluma uzanıyorum rahatlatıyor. Akşam şişliğiyle daha kötü oluyor. Birde idrara sıkışıksam.

Hanimlar detaylida yani 21-22 hafta civarinda bebislerin boyu kilosu kacti hatirlayan varsa yazabilirmi simdiden tesekkurler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…