Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlaar selam nasılsınız bebişler iyi mii?
Yarın şeker yüklemem var da acaba gece belli bir saati var mı artık birşey yememem gereken biliyo musunuz
Bir de çok sık burun kanamaları yaşayan var mı aranızda?

herkes şeker yüklemesi yaptırıyor benim dr um bana yaptırmayacak herhalde haftaya gideceğim dr a 26 haftalık olacak her hangi bir şeyde söylemedi

burun kanaması ben yaşıyorum maalesef genelde gece kanıyor ama birde ben aspirin içtiğim için tetikliyor galiba

kan alımlarında yaklaşık 10 saat önceden açolmak gerekiyo birde akşamdan bol su içmek gerekiyo sabah kan aldracaksan.burun kanamalarını ben yaşamadım ama yaşayan çok oluyo.damarlarımızı çok genişliyo sanırıım benimde kollarımda tüm damarlarm meydanda nerdeyse kılcallar bile gözüküyo

Doktor da ebede sol tarafına yatmayı tercih et diyor tamam yatıyoruz ama ben sırt üzeri daha rahat ediyorum hem bebişin hareketlerini öyle daha rahat hissediyorum hemde belim rahatlamış oluyor ama yinede sag yada sola dönüyorum mecburen sizde durum nedir kızlar

Merhaba, ben de 8 haziranda kontrole gittim 774 gramdı ama kilosunu az buldu, acaba sizde de doktor kilosuyla ilgili bişey söyledi mi?
Sen 8 haziranda kaç haftalıktın ki az buldu. 24+2 falandı sanırım 730 gram çok normal dedi, şuan bizim için önemli olan bebeğin kan dolaşımı organlarının gelişimi ve çalışması beyin yapısı önemli dedi. Her gittiğimizde baktığı herşeyi söylüyor çok sağlıklı bir bebek diyor. Kilosuyla ilgili 8 ve 9. aylarda dikkatle takip edicez dedi. Benim bebeğim de 3-4 gün önden gidiyor diye yazılmıştı ayrıntılı rapora zaten.

Göbek deliğimin solunda dünden beri agrım var arkadaşlar. Arada oluyor bıçak saplanır gibi . Kısa süreli. Bu durumu yaşayan var mı?

selam kızlar bende dün endokrin dr na gittim diyetisyene yönlendirdi diyet listesi verdi şeker için aranızda diyet yapan varmı??

10-12 saat aç gideceksin. Aşırı sıvı tüketme, ayrıca meyve veya tatlı yeme 1 gün önceden canım. Burnum her allahın günü kanıyor ama şakır şakır değil. Bununda normal olduğunu söylemişti dr.

Sırt üstü yatmak yasak kalbine giden bazı damarlara rahim ve bebiş baskı yapıyor bu yüzden yasak. Sağ yada sola devrilmek gerekiyor. Uyurken ara ara sırt üstüne geçiyorum, farkedince düzeltiyorum kendimi

Arkadaşlar uzun bir zamandır giremiyorum herkes iyidir insallah dün doktor kontrolüm vardı oğlumun doğum tarihi 31 Ağustosa çekildi yarın şeker yüklemesi yapılacak o yüzden çok paniğim seker olsa bir belirti verir dimi polikistik olduğum için iyice endiseleniyorum ve kahvaltıdan sonra unutup iki küçük çikolata yedim bu etkilemez inşallah

Ben ben ben başından yapıyorum. Ezelden beri şeker sorunum var çünkü. Hamur işi, tatlı, aşırı meyve yasak.
tokluk şekerin 1. 2. saattte kaç çıkıyr canım normaldede diyabet hastasımısın benim annemde diyabet hastası dr diyet olmazsa insüline geçicez dedi korktum aslında çok

canım valla ben 8 haftadan beri hiç sırt üstü yatmadım . yatağa girdiğimde hafif oturur vaziyette bir bardak süt içip hareketlere kulak kesilip sonra yatıyorum. genelde sola yatmaya çalışıyorum sol tarafım uyuşunca sağa dönüyorum. ama sırt üstü hiç yatmadım . çünkü her dönüşüm zor olduğu için uyanıyorum . yorgan biraz bacak aramda birazı karnıma destek birazı üstte rezil durumda yım. elinden geldiğince sırt üstü yatma çünkü kan akışı zayıflıyor

Son düzenleme:
seninle doğum zamanımız aynı benim de 14 eylül muhtemelen benim de o haftadır şimdi tam hatırlamıyorum çok şükür boyu falan iyi dedi ama 15 gün sonra gel dedi kilosu için yani, o yüzden merak ettim

tokluk şekerin 1. 2. saattte kaç çıkıyr canım normaldede diyabet hastasımısın benim annemde diyabet hastası dr diyet olmazsa insüline geçicez dedi korktum aslında çok

Aynı sıkıntı bende var bu yüzden başından beri diyet yapıyorum. Bir ara atak yapıp 193lerde gezdi ama düzene girdi şimdi. Tabi diyet sayesinde. İnsülinden korkma sıkıntılı birşey değil. Farkedilmemesi tehlikeli. 1. Saat 170 e kadar 2. Saat 140 altı normal kabul ediliyor. Bu arada bahsettiğim değer 75lik yükleme için

Stres şekeri daha çok yükseltir. Sakin olmaya çalış canım.
Ben şeker yüklemesinden bir gün önce dayanamayıp dondurma ve pasta yemiştim :) Hiç bir şey olmadı, şekerim normal çıktı. Polikistik ile şekerin bir bir alakası yok diye biliyorum.
Ayrıca diyelim ki gebelik şekeri çıktı, ona uygun besleneceksin hiç bir sorun olmaz. Doğumdan sonra da geçiyor zaten.
İnşallah yarın güzel haberlerinizi alırız. Bugün sakin bir gün geçir, canın ne istiyorsa onu yap.

ben şeker yüklemesi yaptırırken çok aç gelme demişti bana hemşire. 2 saat öncesinde hafif bir şeyler yiyip gitmiştim. Aö karnına olunca o suyu içmek daha zor olur ya.
Geçen hafta iki defa burnum kanadı geçti. Şimdilik bir sıkıntı yok.

Göbek deliğimin solunda dünden beri agrım var arkadaşlar. Arada oluyor bıçak saplanır gibi . Kısa süreli. Bu durumu yaşayan var mı?

Benim göbek deliğim ve göbek deliğimin sol tarafı çok acıyor, hani bacağımızı bir yere vururuz da morarır sonra o morluğa dokununca çok acır ya, aynen öyle dokununca çok acıyor. Ben bu acının sebebini karnımdaki zıpıra bağlıyorum çünkü son günlerde yeni huyu tekme atmak değil ayağıyla göbek deliğimi ittiriyor. dün resmen ayağını tuttum diyebilirim o kadar fazla itti ve canım çok acıyor bunu yaptığında, bende avuç içimle hafif bastırıyorum ki canım çok acımasın.

seninle doğum zamanımız aynı benim de 14 eylül muhtemelen benim de o haftadır şimdi tam hatırlamıyorum çok şükür boyu falan iyi dedi ama 15 gün sonra gel dedi kilosu için yani, o yüzden merak ettim

çok ilginç ya ben 6 haziranda gittim bir sonraki kontrolüm 12 temmuzda, eşim bile ama ben kızımı özlerim niye bu kadar geçe randevu veriyor diyor

Nasıl birşeyler ye gel?
Yıllardır şekerle boğuşan biri olarak direk çok yanlış uygulama diyorum. Yükleme olduğuna eminmisin? Geçtim 2 saati 12 saat öncesinden şeker içeren gıdalar bile tüketilmez. Ayrıca pko hastaları potansiyel insülin direncine sahiptir. Çok nadiren olmayabiliyor. Yemek yenilip üstüne şeker yüklemesini hayatımda ilk defa duyuyorum. Eğer yükleme esnasında kusulursa 2 gün ara verilip tekrar yapılıyor. Dediğim gibi yıllardır ölçüm yaptırıyorum ben ve uygulama yanlış. Min 10 saat aç kalınması şarttır. Hatta yükleme bitene kadar sigara bile içirtmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…