- 20 Ocak 2016
- 451
- 607
- 23
Kızlaar selam nasılsınız bebişler iyi mii?
Yarın şeker yüklemem var da acaba gece belli bir saati var mı artık birşey yememem gereken biliyo musunuz
Bir de çok sık burun kanamaları yaşayan var mı aranızda?
Merhaba, ben de 8 haziranda kontrole gittim 774 gramdı ama kilosunu az buldu, acaba sizde de doktor kilosuyla ilgili bişey söyledi mi?22+4 de 600 gramdı boyunu hatırlayamıyorum. 6 Haziranda da 730 gramdı ama boyunu söylememişti
kan alımlarında yaklaşık 10 saat önceden açolmak gerekiyo birde akşamdan bol su içmek gerekiyo sabah kan aldracaksan.burun kanamalarını ben yaşamadım ama yaşayan çok oluyo.damarlarımızı çok genişliyo sanırıım benimde kollarımda tüm damarlarm meydanda nerdeyse kılcallar bile gözüküyoKızlaar selam nasılsınız bebişler iyi mii?
Yarın şeker yüklemem var da acaba gece belli bir saati var mı artık birşey yememem gereken biliyo musunuz
Sen 8 haziranda kaç haftalıktın ki az buldu. 24+2 falandı sanırım 730 gram çok normal dedi, şuan bizim için önemli olan bebeğin kan dolaşımı organlarının gelişimi ve çalışması beyin yapısı önemli dedi. Her gittiğimizde baktığı herşeyi söylüyor çok sağlıklı bir bebek diyor. Kilosuyla ilgili 8 ve 9. aylarda dikkatle takip edicez dedi. Benim bebeğim de 3-4 gün önden gidiyor diye yazılmıştı ayrıntılı rapora zaten.Merhaba, ben de 8 haziranda kontrole gittim 774 gramdı ama kilosunu az buldu, acaba sizde de doktor kilosuyla ilgili bişey söyledi mi?
Ben ben benselam kızlar bende dün endokrin dr na gittim diyetisyene yönlendirdi diyet listesi verdi şeker için aranızda diyet yapan varmı??
Kızlaar selam nasılsınız bebişler iyi mii?
Doktor da ebede sol tarafına yatmayı tercih et diyor tamam yatıyoruz ama ben sırt üzeri daha rahat ediyorum hem bebişin hareketlerini öyle daha rahat hissediyorum hemde belim rahatlamış oluyor ama yinede sag yada sola dönüyorum mecburen sizde durum nedir kızlar
tokluk şekerin 1. 2. saattte kaç çıkıyr canım normaldede diyabet hastasımısın benim annemde diyabet hastası dr diyet olmazsa insüline geçicez dedi korktum aslında çokBen ben benbaşından yapıyorum. Ezelden beri şeker sorunum var çünkü. Hamur işi, tatlı, aşırı meyve yasak.
canım valla ben 8 haftadan beri hiç sırt üstü yatmadım . yatağa girdiğimde hafif oturur vaziyette bir bardak süt içip hareketlere kulak kesilip sonra yatıyorum. genelde sola yatmaya çalışıyorum sol tarafım uyuşunca sağa dönüyorum. ama sırt üstü hiç yatmadım . çünkü her dönüşüm zor olduğu için uyanıyorum . yorgan biraz bacak aramda birazı karnıma destek birazı üstte rezil durumda yım. elinden geldiğince sırt üstü yatma çünkü kan akışı zayıflıyorDoktor da ebede sol tarafına yatmayı tercih et diyor tamam yatıyoruz ama ben sırt üzeri daha rahat ediyorum hem bebişin hareketlerini öyle daha rahat hissediyorum hemde belim rahatlamış oluyor ama yinede sag yada sola dönüyorum mecburen sizde durum nedir kızlar
seninle doğum zamanımız aynı benim de 14 eylül muhtemelen benim de o haftadır şimdi tam hatırlamıyorum çok şükür boyu falan iyi dedi ama 15 gün sonra gel dedi kilosu için yani, o yüzden merak ettimSen 8 haziranda kaç haftalıktın ki az buldu. 24+2 falandı sanırım 730 gram çok normal dedi, şuan bizim için önemli olan bebeğin kan dolaşımı organlarının gelişimi ve çalışması beyin yapısı önemli dedi. Her gittiğimizde baktığı herşeyi söylüyor çok sağlıklı bir bebek diyor. Kilosuyla ilgili 8 ve 9. aylarda dikkatle takip edicez dedi. Benim bebeğim de 3-4 gün önden gidiyor diye yazılmıştı ayrıntılı rapora zaten.
tokluk şekerin 1. 2. saattte kaç çıkıyr canım normaldede diyabet hastasımısın benim annemde diyabet hastası dr diyet olmazsa insüline geçicez dedi korktum aslında çok
Stres şekeri daha çok yükseltir. Sakin olmaya çalış canım.Arkadaşlar uzun bir zamandır giremiyorum herkes iyidir insallah dün doktor kontrolüm vardı oğlumun doğum tarihi 31 Ağustosa çekildi yarın şeker yüklemesi yapılacak o yüzden çok paniğim seker olsa bir belirti verir dimi polikistik olduğum için iyice endiseleniyorum ve kahvaltıdan sonra unutup iki küçük çikolata yedim bu etkilemez inşallah
ben şeker yüklemesi yaptırırken çok aç gelme demişti bana hemşire. 2 saat öncesinde hafif bir şeyler yiyip gitmiştim. Aö karnına olunca o suyu içmek daha zor olur ya.Kızlaar selam nasılsınız bebişler iyi mii?
Göbek deliğimin solunda dünden beri agrım var arkadaşlar. Arada oluyor bıçak saplanır gibi . Kısa süreli. Bu durumu yaşayan var mı?
seninle doğum zamanımız aynı benim de 14 eylül muhtemelen benim de o haftadır şimdi tam hatırlamıyorum çok şükür boyu falan iyi dedi ama 15 gün sonra gel dedi kilosu için yani, o yüzden merak ettim
ben şeker yüklemesi yaptırırken çok aç gelme demişti bana hemşire. 2 saat öncesinde hafif bir şeyler yiyip gitmiştim. Aö karnına olunca o suyu içmek daha zor olur ya.
Geçen hafta iki defa burnum kanadı geçti. Şimdilik bir sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?