Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Göğsüm şırıl şırıl yahu :) hep şeffaf sıvı akardı şimdi rakı beyazı(tahminim süttür) sıvı geliyor. Yapış yapış da garip bir şey. Daha neler göreceğiz kim bilir.
Masallah canim ama fazla dillendirip nazar degdirme kendi kendine derim.

Cevap icin tesekkurler canim 21 de 390 gr benimkide az gibi geldi tekrar gitmedim merak icindeyim:))
Ama canım benim 1 hafta ilerideydi senin ki gayet normal bence, ayrıca bu haftalardan sonra hızla artacak kilosu eğer normal doğum düşünüyorsan kilosu haftasında olması en güzeli

saol tatlım amin insallah rahimde kasılma vardı oyuzden adalat kullanıodum ama son zamanlarda iyidim sıkıntı yoktu karından bakınca gördü vajinal değildi rutin kontrolde hemde ben de şaşırdımm :/ cm olarak soylemedi ultrason çıktısı var ama bildiğin yuvarlak bi delik oluşmuş aslında masa başı işim ama niye böyle oldu anlamadmm umarım problm olmaz ya

Masallah canim ama fazla dillendirip nazar degdirme kendi kendine derim.
Yok canım zaten doğumdan sonraki olayla alakası yokmuş şimdikinin. Annemde de gebelikte çok süt gelirmiş ama doğumdan sonra kesilmiş. Şuanki tamamen hormonların oyunu. Ne yaşayıp göreceğimiz doğumdan sonraya kalıyor.

Göğsüm şırıl şırıl yahu :) hep şeffaf sıvı akardı şimdi rakı beyazı(tahminim süttür) sıvı geliyor. Yapış yapış da garip bir şey. Daha neler göreceğiz kim bilir.

sen her bunu söylediğinde bende bunu söyleyeceğim canım, ben hala kupkuru benimkiler anca şişsin çatlasın zaten ha bir de o areola kısmı nasıl o kadar karardı bi anlayamadım iyi mi

Cevap icin tesekkurler canim 21 de 390 gr benimkide az gibi geldi tekrar gitmedim merak icindeyim:))
Benim 20. haftanın başında 352 gr dı. O haftalardaki değerleri dikkate alma. Doktorlar bebek uzak doğulu, hintli, amerikalı bile olsa 7. aya kadar tüm bebeklerin boy kilo oranları aynıdır diyor. 7. Aydan sonra genetik faktörler işin içine girmeye başlıyor. Ayrıca ultrason ölçümlerinin de %15 yanılma payı var biliyorsun. Sağlıkla gelsin hepsi inşallah.

sen her bunu söylediğinde bende bunu söyleyeceğim canım, ben hala kupkuru benimkiler anca şişsin çatlasın zaten ha bir de o areola kısmı nasıl o kadar karardı bi anlayamadım iyi mi
Bana seninkiler doğumdan sonra bir anda patlayacakmış gibi geliyor. zamanını bekliyor bence. Zaten benimkileri görsen minnacık halen aynı sütyeni giyiyorum. Ama kararma kesinlikle bende de var. Hem karardı hem de genişledi o kısım. Gebelik kitabı okurken hafta hafta anne vücudunu gösteriyordu. Aynı bahsettiğin şekilde olay. Hatta bende minik minik siğilimsi şeyler var, bu da hormonların etkisinden oluyormuş. Allah hayırlısını versin ya hiç sütüm olacak olmayacak sıkıntısına girmiyorum. Sütün olur bebek almaz, bebek emer sütün olmaz. Her gün yeni bir hikaye duyuyoruz. Ben de eşim de mamayla büyümüşüz ölmemişiz allaha şükür:)) Hepimizin hayırlısı olsun hakkında.

o pembe areola, o minicik uç gitti yerine bambaşka şeyler geldi, göbeğimin büyümesini bile böyle şaşkınlıkla izlemedim ben, o siğilimsi şeyler 1 ay öncesine kadar areola kısmında oluştu sonra kücüle kücüle minicik kaldılar şuan pek belli olmuyorlar, dediğin gibi hormonların bize bir oyunu bu ben sütyenlerimi taktığımda uç kısmı dışarı fırlıyor yandan, o kadar büyüdü yani h&m den emzirme sütyeni aldım 2 tane, 85B aldım rahat rahat oluyor şuan doğumdan sonra da kullanırım diye biraz büyük aldım. Süt konusunda da haklısın herşey nasip kısmet, benim en son doğum yapan kücük kuzenim 32 haftalık doğum yaptı, bebeği çok güçsüzdü ememedi, kuzenimin ilk başta sütü vardı ama göğsünün ucu yoktu bir de göğsü sütü tutmuyordu, gelen süt şırıl şırıl akıyordu iç çamaşırına kadar iniyodu yani sütleri, bir süre sonra tabi pompalar işe yaramadı e bebek de haftalarca küvezde kaldı ve sütü gitti. Mamayla büyüdü ama şimdi çok baall çok güzel bir oğlan Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

Ama canım benim 1 hafta ilerideydi senin ki gayet normal bence, ayrıca bu haftalardan sonra hızla artacak kilosu eğer normal doğum düşünüyorsan kilosu haftasında olması en güzeli
Evet canim normal olucak Allah izin verirse benim diger bebeklerimde zayif dogdular kafama takiliyor ister istemez saglikli olsunlarda insallah:)

Aminn insallah canim

off gerçekten sıkıntılı bir durum yaa herşey yolunda gidiyordu aslında ağrı sancı yoktu neden açılma oldu anlamadmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…