Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Polikistik insulin direnciyle alakalı hamilelikten önce de ölçtürüyordum bir sorun çıkmıyordu korkum insulin sadece.

Polikistik insulin direnciyle alakalı hamilelikten önce de ölçtürüyordum bir sorun çıkmıyordu korkum insulin sadece.

Korkma korkulacak birşey değil. Önlemini alıyorsun çünkü
Strese sokma şimdiden kendini. Ezelden beri debeleniyorum şekerle ama bak gebelikte çıkmayabiliyor. Sadece diğer insanlara göre bizler biraz daha dikkatli yaşamalıyız bu süreçte. Ölümüne diyetlerde değil merak etme

Bazen hiçbir belirti olmadan da şeker çıkabiliyor, benim gibi. Bebeğin ve benim kilo alımımız gayet yerinde, aile geçmişinde şeker hastası yok ama tokluk şekerim sınırın üzerinde çıktı. Ama panik yapacak bir şey yok ben bir haftadır diyete başladım. 6 öğün yapıyorum, her gün de yürümeye çalışıyorum. Genelde ilaçsız çözülüyor. Bugün yediğin küçük çikolata da etkilemez. DIPTISDIPTIS ın da dediği gibi 12 saat öncesinde yemeyi bırakmak gerekiyor.

Diyetten korkum yok da iğne fobim var normalde o da küçüklüğümde kan alınırken oldu smdi insulin denince aklıma o geliyor inşallah bir şey çıkmaz bu ara çok su içiyorum+ agzimda şeker tadı kalıyor şekerli bisey yiyince umarım çıkmaz şu iki ayı da atlatsak bir derin bir şekilde oh çekeceğim

belinayidil aynen su bile içirtmiyorlar yükleme arasında.

İğnesini görmüyorsun bile şak diye atıyor kendini. Kalem şeklinde birşey ama sen şimdiden kendini neden kötüye adapte ettin ki. Endişelenme. Azıcık çikolata zarar vermez sana. Ben dün dayanamadım ekmeğin üstüne sürdüm bir tomar yedim sonraki öğünlerde dikkat ettim sadece o kadar. Gece meyva ve şekerli şeyler tüketme yeter. Oda test yapılacağı için.

Sürekli evde ölçümlüyormusun kuzum? Ne alemde senin şekercik diyetle düşmüştür zaten

Çok ilginç ya bana da aç karnına gelme dediler, hafif bir şeyle rye dedi doktor.

Canım diyetisyen 2 hafta uygula da öyle bakalım dedi. Doğru sonucu almamız için biraz bekleyelim dedi. Bence de düşmüştür ya o kadar dikkat ediyoruz.

Miis yazda geldi zaten zorlamaz seni diyet. Streste olmayınca mis gibi düşüyor vallahi. Benimde şimdi 80den yukarı nadir çıkar oldu azıcık stres yapayımda çıksın diyorum bazen hahaha

Haftaya benim kontrolüm var bakalım inşallah güzel haberler alırız

canım ben de önceden ya yüzüstü ya sırtüstü yatardım genelde ama şimdi zorluyorum kendimi solda yatıyorum da ilginç bi şekilde son bikaç gündür hep gece o defalarca uyanmalarım arasında sırtüstü yatarken buluyorum kendimi. sonra korkup yanıma dönüyorum yine bişi olur bebişe diye. bu aralar da uyku filan kalmadı, kaç kere uyanıyorum her yanım ayrı ağrıyor. daha ilerde ne yapcaz bilmem.

bebeği hafta olarak önden giden arkadaşlar, doktorunuz bunu endişeyle mi karşıladı yoksa normal mi gördü acaba? biz bugün kontrolde 26+1 olmamız gerekirken 28+3 günlük çıkınca biraz sıkıntı oldu. doktorum yediğime içtiğime dikkat etmemi söyledi. benim kilo alımımla ise hiç ilgilenmedi. tombiğimiz 1200gr civarı olmuş. doktorumun tepkisinden ötürü korktum biraz. gebelikten önce ne yiyorsam onu yiyordum ama artık biraz kısmam gerekecek. umarım normal doğumu etkilemez. babası da epey tombiş doğmuş sonradan zayıflamış. ona mı çekmiş diyorum şimdi

Merhaba arkadaslar doktorum şeker yüklemesi yaptirmadi bana sadece tokluk(1 saat) baktirdi. Aclik 76 tokluk 1 saat 133 cikti nasil sizce. Devlette baktirdim dr gonderemedim sonuclari aksam gondericem

Şekerden şüphelenmiş olabilir mi canım?

Ben her gun mutlaka 1 bucuk saat yuruyus yapıyorum eskiden şerbetli tatlılar daha çok severdim simdi bir tane yedigim zaman tuhaf hissediyorum benim oglusum aldı başını gidiyor kilo konusunda günde 7 öğün yemek yiyorum ama ivir zivirda degil sebze et ağırlıklı besleniyorum bu şekilde çıkarsa gene şeker olcagi varmış diyeceğim

Benimde önden gidiyor şeker yüklemesi yaptırmamı söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…