Canım hoşgelmiş yavrunuzSlm kızlar bende sizin gibi eylül annesi olacaktım yavrum erken geldi ve şuan küveste ltfen dua eder misin çok küçük daha
26 haftalık 1000 gram ile doğan ve şimdi 8 yaşında barbie bebek gibi dünyalar güzeli bir kız olan tanıdığımız var, hiç kötü düşünme, duanı eksik etme, kız mı erkek mi bebeğiniz, kucağına alıp çıkacağınız günü düşün, mübarek günde dünyaya gelmiş ,Allahım koruyacaktır.Kızlar dualarınız için çok sağolun inşallah yavrum tutunur hayata.28 haftalık 900 gr falan.drler çok küçük diyor
Ev taşıma işi yarın mıCanim cok saol cok keyifliydi. Toplamda 9 gun 3 ulke 6 sehir olmus oldu. Almayna italya avusturya yaptik. Garda golu ve verona cok keyifliydi. Almanya kisminda hava cok iyi degildi ama yine de oldukca gezdik munih ve civarinda. Son gezmeler diye diye biraz abarttik herhalde ama cok sukur bi sorun yasamadan dondum.
Dondugumden beri de daha oturmadim. Yaz tatilimizi yaptik yarin da ev tasiyoruz. Kosturmacadan buraya da ancak hizli hizli bakip geciyorum. Hayirlisiyla bi haftaya duzene girmis olur hersey yeniden yzarim bol bol insallah
Okudum canimCanım hoşgelmiş yavrunuzinşallah hayata tutunacaktır minik ellleriyle, bol bol dua edin, biz de edelim, burada 41 kişden fazlayızdır, 41 ayetel kürsi gönderelim başlığımızın ilk minik yavrusuna Allahım sizlere bağışlasın, sağlıkla kucağınıza alıp evinize dönün inşallah.
Ayet-el Kürsi Okunuşu
Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.
İstediğiniz gibi bir yer bulmuşsunuzdur inşallah ,en son kiralık mı satılık mı düşüncesi vardı. Kendine dikkat et, çok yorma kendini de bebişi de.Tam olark su an canim :)) saolasin cok
Okudum canim
bende okudum dua umarim iyilesecek ve k9caman olacak
Dikkat et atlama her işe koru kendini. Ben iş olursa taşınma temizlik unutuyorum bebeği sonra korkuyorum. Her dakika Bebek aklında olsun her işi senden başka bir yapacak illaki bulunur iş bekler iş önemsİz Bebek ve sen önemlisin. Aman diyeyim Allah esirgesin çok dikkat et her fırsatta dinlenTam olark su an canim :)) saolasin cok
Kızlar bebeğim erkek Allah razi olsun inşallah Rabbim ayetel kürsilerinizi kabul eder ve yavrum tutunur hayata. Dr pek iyi konuşmasa da ben inanıyorum oğlum tutunacak hayatasizde duanızı eksik etmeyin lütfen
Canım Allah oğlunu sana bagislasin benim bir akrabamin oğlu 850 gr doğdu şuan 4 yaşında çok sağlıklı bir çocuk. Moralini yüksek tut.Kızlar bebeğim erkek Allah razi olsun inşallah Rabbim ayetel kürsilerinizi kabul eder ve yavrum tutunur hayata. Dr pek iyi konuşmasa da ben inanıyorum oğlum tutunacak hayatasizde duanızı eksik etmeyin lütfen
Aynen istanbul yanıyor.evin içinde kaçıcak yer arıyorum.sabah akşam duştayım.yine de dikkat et kendinekizlar sicaktan resmen bayilicam yuzum domotes gibi oldu terden ev acaip gunes goruyor bide aksama misafirim var islerle ugrasirken mahvoldum
Bende 50 ile hamile kaldım ve +7 aldım.Kac kilo aldınız arkadaşlar.?55 ile hamile kaldim +7 ile devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?