Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Slm kızlar bende sizin gibi eylül annesi olacaktım yavrum erken geldi ve şuan küveste ltfen dua eder misin çok küçük daha
Canım hoşgelmiş yavrunuz inşallah hayata tutunacaktır minik ellleriyle, bol bol dua edin, biz de edelim, burada 41 kişden fazlayızdır, 41 ayetel kürsi gönderelim başlığımızın ilk minik yavrusuna Allahım sizlere bağışlasın, sağlıkla kucağınıza alıp evinize dönün inşallah.

Ayet-el Kürsi Okunuşu

Bismillahirrahmânirrahîm.
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.

Kızlar dualarınız için çok sağolun inşallah yavrum tutunur hayata.28 haftalık 900 gr falan.drler çok küçük diyor
26 haftalık 1000 gram ile doğan ve şimdi 8 yaşında barbie bebek gibi dünyalar güzeli bir kız olan tanıdığımız var, hiç kötü düşünme, duanı eksik etme, kız mı erkek mi bebeğiniz, kucağına alıp çıkacağınız günü düşün, mübarek günde dünyaya gelmiş ,Allahım koruyacaktır.

Ev taşıma işi yarın mı olbey , kolaylıklar diliyorum

Okudum canim

Tam olark su an canim :)) saolasin cok
Dikkat et atlama her işe koru kendini. Ben iş olursa taşınma temizlik unutuyorum bebeği sonra korkuyorum. Her dakika Bebek aklında olsun her işi senden başka bir yapacak illaki bulunur iş bekler iş önemsİz Bebek ve sen önemlisin. Aman diyeyim Allah esirgesin çok dikkat et her fırsatta dinlen

Kızlar bebeğim erkek Allah razi olsun inşallah Rabbim ayetel kürsilerinizi kabul eder ve yavrum tutunur hayata. Dr pek iyi konuşmasa da ben inanıyorum oğlum tutunacak hayata sizde duanızı eksik etmeyin lütfen

sen inancini kaybetme canim mubarek gunlerde isalah iyilesecek moralini yuksek tut oglun senle olacak isalah

dualrimiz sizinle

Kızlar bebeğim erkek Allah razi olsun inşallah Rabbim ayetel kürsilerinizi kabul eder ve yavrum tutunur hayata. Dr pek iyi konuşmasa da ben inanıyorum oğlum tutunacak hayata sizde duanızı eksik etmeyin lütfen
Canım Allah oğlunu sana bagislasin benim bir akrabamin oğlu 850 gr doğdu şuan 4 yaşında çok sağlıklı bir çocuk. Moralini yüksek tut.

C ceren151115 ayyy aynen canım yaa bizde bugun eşimle temizliğe kalkıştık ben domotes gibiyim dediğin gibi bi toz alabildim. İzmir yanıyor walla. Temmuz haziranda ne olucaz biz ya Allah yardımcımız olsun. Eve misafir gelmek isteyenler oluyo hiç kabul edesim yok şort askılı bady rahatım bozulacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…