- 21 Mart 2016
- 265
- 711
- 18
Beren'i cok begeniyorum. Bizde kızımıza Bükre Beren ismini verecegizSelam kizlar bugun oglusumun anaokul karnesini aldik. Ayy agladim resmen hormonlar fena :) okul acilcagi zaman kizce gelicek tam bi vicdan yapiyom sormayin oglusun yaninda olamiycam diyebu arada hala kizce diyom isim de kararsiziz Duru yada Beren sizce hangisi?
Insallah Allahim saglikla en kisa zamanda bebeginizi kucaginiza alirsinizSlm kızlar bende sizin gibi eylül annesi olacaktım yavrum erken geldi ve şuan küveste ltfen dua eder misin çok küçük daha
Aynen öyle canm sen bir sonraki doktor randevunda sor bakalım doktorun ne diyecek?Evet canım son 3 haftaya kadar eğer ki bir mani çıkmazsa çalışayım istiyorum , doğum öncesi 8 hafta hakkın en azından 5 haftasını da doğumdan sonraya saklayayım diye düşünüyorum tabi durumlar el verirse. bu sefer gittiğimizde ölçümde normal haftasına dönerse (sat ile uyumlu olursa) yine usg ölçümü baz alınıyor demektir, usgde ölçüm neyi gösteriyorsa o tarihe göre doktorun yazacağı rapor baz alınacak o zaman doğru muyum?
Slm kızlar bende sizin gibi eylül annesi olacaktım yavrum erken geldi ve şuan küveste ltfen dua eder misin çok küçük daha
Uyuşma hakkında hiç fikrim yok birinden daha duymuştum ama neden olur bilmiyorum. Benimde kaşıntı oluyor ama çok şiddetli değil ben lineac kremini kullanıyorum hergün, banyolardan sonra ise susam yağı, acı badem yağı ve kakao yağı karışımım var onu sürüyorum, ayrıca kaşıntın olduğunda kaşımaman gerek krem sürdüğün zaman kaşıntı geçiyormerhaba arkadaşlar.naıslsınız?uzaun suredır yazamadım ama hepınızı okuyorum umarım hersey yolundadır..
Benim 28. haftam ve karnımda gitgide buyumeye basladı..yalnız sormak ıstedıgım iki şey var bırı gun ıcınde enaz dort bes kez sol bacagıma once bi serinlik geliyo sonra bi bakıyorum uyusmus hissetmıyorum..Sola yatıyorum hemen bıraz gecıyo ama cok oluyo gun içinde sizce neden? yarın doktorumuda arayıp soracagım. birde karnımda inanılmaz bi kaşıntı var yırtttım resmen kasımaktan.sanıırım buda karnımız buyudugu için oluyormus.ne sürsemki rahatlamak için? şimdiden teşekkürler cvb yazanlara...
canım yurt dışındayım ben burada hamile oldun mu herşey ücretsiz . tek iyi tarafı buCanim ozelde mi yaptirdin igneyi devlet hastanesinde mi. Bana ozelde 320tl demislerdi zar zor devlette yaptirabildim
Canim benim rabbim safi ismiyle sifa versin insallah yavrunu sana bagislasin ,, kac Haftalik dogdu?Slm kızlar bende sizin gibi eylül annesi olacaktım yavrum erken geldi ve şuan küveste ltfen dua eder misin çok küçük daha
Slm kızlar bende sizin gibi eylül annesi olacaktım yavrum erken geldi ve şuan küveste ltfen dua eder misin çok küçük daha
Benimde 3.4 gun once oyleydi canim. Doktoru arayip sordum. Bebek pozisyon degistirmis olabilir. Basi yada ayaklari asagidadir. Bol su icip yatip dinlen dedi. Sukur gecti o sikinti. Birde ben geceleri lavabo icin hic uyanamiyorum. Hissetmiyorum yani geldigini ama sabah esim icin kalktigimda kasiklarimin agrisina dogrulamiyorum. Tuvalet ihtiyacini giderince biraz daha rahatliyorum. Idrarini fazla tutma
Aaa ne güzell adaş olacaklarr Tahminimizce bizede aynılarını söyleyecekleri için isimi açıklamıyoruz her isime bi kulp buldular çünkü doguran benim karar veren onlar olduu cııınıım hıhıı
Rabbim esirgesin inşallah. Den sağlam durmaya çalış kötüyü düşünme sen tutun hayata yavrun da tutunsun inşallah dualarımız seninle. Tez Zaman'da toparlar çıkar kuvezden inşallah. Nasip kısmet herşey hamile kalmak doğurmak sağlıkla bebeği kucaklayabilmek inşallah nasip olacakSlm kızlar bende sizin gibi eylül annesi olacaktım yavrum erken geldi ve şuan küveste ltfen dua eder misin çok küçük daha
Rabbim su mubarek günlerde size bagislasin. Sağlıkla kucağına alirsin insaallah. Ben o yoğun bakım kapisinda nasıl çaresizce beklenir çok iyi biliyorum Rabbim kimseye bir daha bana da yasatmasin insaallah. Sen çok guclu ol inan bebeğin seni hissediyor yanına girdiğinde mutlaka konus onunla. Süt sağ çok işine yarayacak sonra. İnan kilosuna takılma 800 gr doğan bebek 1 hafta icerisinde ciğer geliştiriciye cvp verdi ve cihazsiz nefes almaya başladı. Senin bebeginde çok güçlü annesi senin karnındaki rizki buraya kadarmis şimdi bu dünyada rızkını verecek Rabbim ona. Dua et bol bol. Bende dualarıma katacagim sizi. Bebeğin kız mı erkek mi?Kızlar dualarınız için çok sağolun inşallah yavrum tutunur hayata.28 haftalık 900 gr falan.drler çok küçük diyor
Gunaydin kizlar nasilsiniz iyisiniz insallah, ,olbey almanya ziyaretin nasil gecdi bi türlü firsat bulamadim yazmaya bu aralar coookkk yogunum
Günaydınkesinlikle canım. yorgunluk da etki ediyordur mutlaka. bi de artık iyice sonlara yaklaşıyoruz, yalancı kasılmalar artacaktır ağrılar gibi. yine de sen kasılmaların uzun sürerse doktoruna danış derim. ama anlaşılan ara ara geliyor yani endişelencek bişi yok, içini rahat tut. alışverişti, temizlikti vs işleri çabucak halletmek ne iyi olmuş. şimdi evi süpürdüm ben de sadece o işle bile canım çıktı. bu arada çarşambadan beri yediklerime dikkat ediyor bol bol su içiyordum. biraz da yürüyüşümü çoğalttım filan. bugün tartıda kilom daha düşük çıktı. ödem olduğunu anladım çünkü bugün ellerimde ayaklarımda önceki şişkinliği hissetmiyorum. tuzu azaltıp bol su içmenin faydası bence, tavsiye ederim. yemekleri zaten tuzlu yemem ama zeytin, peynir ve çerez gibi yiyeceklerde de çok tuz var, onlara da dikkat etmek gerekiyormuş.
benim aklıma takılansa dün yürüyüşüm hareketim çok oldu, eve gelince çamaşırımda kahve leke vardı biraz. burada okumuştum olabilir diye ama yine de endişelenmeden edemedim. şimdi bişi yok çok şükür.
tekrar çok geçmiş olsun canım, dinlenmelisin fırsat buldukça. hamile olup da çalışan bütün herkese de çok kolay gelsin diyorum tekrar, işiniz zor gerçekten. Allah güç versin hepinize inşallah..
Ohh misss severim şeftalili yoğurdu, bir süre de onu tüketelim bakalım, şeftali de ishal yapar zaten beni, demekki magnezyum içeriğindenmiş, ishalden kurtuluşum yok belli oldusinemnur kuzum şeftalidede magnezyum varmış bu arada yoğurta dilimle ye hem ferahlık hem yarar minik adama,iş yerinde belkide çok hareketsiz kaldığından ufaklık sıkıntı yaşıyordur,kasılma eğer senin dediğin gibiyse bende 1/2 kere oldu o... Bünyen demekki çok hassas dışarda yediklerinden hemen etkileniosan valla işin sahiden zormuş... bugün güzelce bi uzan kocanda ayaklarına beline yavaş yavaş masaj yapsın... Kimdi şimdi hatırlamıorum ama terlik giyenler var artık bence sende terlik giy belki bi nebze şişmeyi engeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?