Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Beren'i cok begeniyorum. Bizde kızımıza Bükre Beren ismini verecegiz

Aynen öyle canm sen bir sonraki doktor randevunda sor bakalım doktorun ne diyecek?

merhaba arkadaşlar.naıslsınız?uzaun suredır yazamadım ama hepınızı okuyorum umarım hersey yolundadır..
Benim 28. haftam ve karnımda gitgide buyumeye basladı..yalnız sormak ıstedıgım iki şey var bırı gun ıcınde enaz dort bes kez sol bacagıma once bi serinlik geliyo sonra bi bakıyorum uyusmus hissetmıyorum..Sola yatıyorum hemen bıraz gecıyo ama cok oluyo gun içinde sizce neden? yarın doktorumuda arayıp soracagım. birde karnımda inanılmaz bi kaşıntı var yırtttım resmen kasımaktan.sanıırım buda karnımız buyudugu için oluyormus.ne sürsemki rahatlamak için? şimdiden teşekkürler cvb yazanlara...

Uyuşma hakkında hiç fikrim yok birinden daha duymuştum ama neden olur bilmiyorum. Benimde kaşıntı oluyor ama çok şiddetli değil ben lineac kremini kullanıyorum hergün, banyolardan sonra ise susam yağı, acı badem yağı ve kakao yağı karışımım var onu sürüyorum, ayrıca kaşıntın olduğunda kaşımaman gerek krem sürdüğün zaman kaşıntı geçiyor

Kızlar dualarınız için çok sağolun inşallah yavrum tutunur hayata.28 haftalık 900 gr falan.drler çok küçük diyor

[QUOTE="DIPTISDIPTIS, post: 46970210, member: 728418"iki izmirli adaş olacaklar
Çok bıdı bıdı yapan oldu bizede. Yok efendim rüzgar neymiş yok işte asi olurmuş vs. Ben istedim olacak dedim kapattım konuyu[/QUOTE]

Aaa ne güzell adaş olacaklarr Tahminimizce bizede aynılarını söyleyecekleri için isimi açıklamıyoruz her isime bi kulp buldular çünkğ doguran benim karar veren onlar olduu cııınıım hıhıı

Aaaa bende uyuyunca hayattaa hissetmem uyku arasında saat falan kurayım bari sagol canım

Aaa ne güzell adaş olacaklarr Tahminimizce bizede aynılarını söyleyecekleri için isimi açıklamıyoruz her isime bi kulp buldular çünkü doguran benim karar veren onlar olduu cııınıım hıhıı

Ben biraz cadı olduğum için ses çıkaramıyorlar pek fazla.
Hayır anneler babalar neysede dış kapının dış mandalları (komşu-aile dostları vs) yorum yapınca deliriyorum. Eşime bile atarlandım dedim rüzgar olacak ben taşıyorum ben doğuracağım. Kabul ediyormusun? Beğendiysen sorun yok aşkım dedi konu kapandı
Erkek çocuk olunca özellikle her ailede sesler fazla çıkıyor bu isim konusunda. Herkes bir benim babamın dedemin adı geyiğine giriyor, anneye sormak mı? ne münasebet.
En mantıklısını yapıyorsun, soranlara düşünme aşamasındayız de ve geç
Israrla sorarlarsa onlarca isim var aklımızda eleyelim sonra de

Slm kızlar bende sizin gibi eylül annesi olacaktım yavrum erken geldi ve şuan küveste ltfen dua eder misin çok küçük daha
Rabbim esirgesin inşallah. Den sağlam durmaya çalış kötüyü düşünme sen tutun hayata yavrun da tutunsun inşallah dualarımız seninle. Tez Zaman'da toparlar çıkar kuvezden inşallah. Nasip kısmet herşey hamile kalmak doğurmak sağlıkla bebeği kucaklayabilmek inşallah nasip olacak
Ben inanıyorum

Kızlar dualarınız için çok sağolun inşallah yavrum tutunur hayata.28 haftalık 900 gr falan.drler çok küçük diyor
Rabbim su mubarek günlerde size bagislasin. Sağlıkla kucağına alirsin insaallah. Ben o yoğun bakım kapisinda nasıl çaresizce beklenir çok iyi biliyorum Rabbim kimseye bir daha bana da yasatmasin insaallah. Sen çok guclu ol inan bebeğin seni hissediyor yanına girdiğinde mutlaka konus onunla. Süt sağ çok işine yarayacak sonra. İnan kilosuna takılma 800 gr doğan bebek 1 hafta icerisinde ciğer geliştiriciye cvp verdi ve cihazsiz nefes almaya başladı. Senin bebeginde çok güçlü annesi senin karnındaki rizki buraya kadarmis şimdi bu dünyada rızkını verecek Rabbim ona. Dua et bol bol. Bende dualarıma katacagim sizi. Bebeğin kız mı erkek mi?

Gunaydin kizlar nasilsiniz iyisiniz insallah, , olbey almanya ziyaretin nasil gecdi bi türlü firsat bulamadim yazmaya bu aralar coookkk yogunum

Canim cok saol cok keyifliydi. Toplamda 9 gun 3 ulke 6 sehir olmus oldu. Almayna italya avusturya yaptik. Garda golu ve verona cok keyifliydi. Almanya kisminda hava cok iyi degildi ama yine de oldukca gezdik munih ve civarinda. Son gezmeler diye diye biraz abarttik herhalde ama cok sukur bi sorun yasamadan dondum.

Dondugumden beri de daha oturmadim. Yaz tatilimizi yaptik yarin da ev tasiyoruz. Kosturmacadan buraya da ancak hizli hizli bakip geciyorum. Hayirlisiyla bi haftaya duzene girmis olur hersey yeniden yzarim bol bol insallah

Slm kızlar bende sizin gibi eylül annesi olacaktım yavrum erken geldi ve şuan küveste ltfen dua eder misin çok küçük daha

Canim saglikla biran once kavusun insallah. 1,5 sene once kizkardesimin is arkadasi 27.haftada 900 gr dogum yapti enfeksiyon nedeniyle. Simdi faruk 1,5 yasinda ve cok saglikli masallah. 83 gun kuvezde kaldi yani nerdeyse miada gelene kadar. Cok zorluydu cok sabir gerekiyor ama sonucu iyi olsun yeter ki.

Gittikleri hastanede 20 gun icinde solunumu toparladi. Pek cok kez engeksiyon gecirdi ama 83gunjn sonunda 2 kiloyu gecmis olarak cikti. Sizin de cabucak buyuyup cikacaginiza inaniyorum

Günaydın
Teşekkür ederim canım, çok sağol, dün akşam iftar yemeğini zor hazırladım, mutfakta sıcaktan havale geçiriyorum sandım, sonra duşumu aldım yattım, dinlenmişim sabaha güzel uyandık oğluşumla,çok şükür geçmiş kasılmalar, süslendik, püslendik evden çıktık son aylar artık arada bu sinyaller normaldir herhalde, ben de afedersin bir defasında iç çamaşırımı uzun müddet değiştiremedim, sabahtan işe geldim, sonra yolculuğa çıktık filan, 12 saat filan aynı çamaşırla durdum, normalde açık renk akıntım oluyordu bazen çok hafif sarı, o gün daha yoğun sarıydı, çok hafif kahverengi gibi hatta ama bir daha olmadığı için umursamadım, normaldir herhalde....Allaha emanet kuzucuklarımız.

Kilo olayına da çok sevindim canım ya, demek ki su toplamış vücudun, ramazan başladı başlayalı yürüyemiyorum benbacaklarımda ödem var benim de, akşamları dinlenince şişlik azalıyor ertesi gün sandalyede oturunca yine oluyor, ofiste sandalyeme şöyle kaykık oturup, kollarımı iki yana atıp, bacaklarımı da uzatıp oturamıyorum ki

Ohh misss severim şeftalili yoğurdu, bir süre de onu tüketelim bakalım, şeftali de ishal yapar zaten beni, demekki magnezyum içeriğindenmiş, ishalden kurtuluşum yok belli oldu biz de eşimle ona bağlıyoruz canım ya ofiste hareketsiz kaldım, sandalyede de oturuş durumundan oluyor, geçen haftaya kadar çok hareketliydim hiç böyle bir şey yoktu, anladım ki hareketsizlik yaramıyor bana, bugün iyiyiz çok şükür. Öyle mantar taban terlik filan da değil dün sabonun hemşire doktor terliği var ya onalrdan baktım netten, zaten fabrikada da onalrdan giyiyordum, çok rahat oluyor, hastanede giymeye de alacaktım, şimdiden sipariş geçeceğim, açık babet tarzı sandalet giyiyorum, arkadan filan bantlı kemerliyse ayağıma iz yapıyor resmen, ayaklar mayalı poaça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…