Canım çok uğraşmışsınız ama Rabbim nasip etmiş, güle güle büyütün inşallah.Çok güzel ve büyük bir nimet yaşadığınız emin olun. Ben bekarken, yeni evlendiğimde falan çocuğum olmasa üzülmem herhalde diye düşünüyordum. Çocukları aşırı severim ama bu da imtihan falan diyordum ama hiç öyle olmuyormuş. 6 senede aylarca süren yumurta takibi, bir aşılama 4 tüp bebek tedavisi geçirdik. Rabbim emeklerimizin karşılığını verdi inşallah sağlıkla hayrla doğar yavrumuz
bende şimdi girip yazacaktım son birkaç gündür beyaz akıntım arttı diye. ben Dr uma sormuştum kötü kokulu ve kaşıntılı olmadığı sürece zararı yok demişti. benim de kontrolüm 27 haziranda soracağım tekrar. sende birşey öğrenirsen yazar mısın lütfen. sağlıkla mutlu kal
Pentinin iç giyimini çok beğenirim zaten, evlenirken aldığım 2 tane sütyen hala bozulmadı, kullanırım, indirim zamanında fiyatları makul oluyor, teşekkür ederim kuşum, H&M ninkileri netten gördüm, elime alıp bakmadım, kendim için terlik ve 2 adet emzirme sütyeni eksiğim kaldı, onları da tamamlayıp , kendi çantamı kapatacağım ben de.Bir tanesi 59 tl canım. H&M e ben de baktım kumaşı hoşuma gitmemişti o yüzden tercih etmedim. Orada da bir tanesi 40 tl hatırlıyorum. 2 tane emzirme sütyeni+1 tane yüksek bel organik kumaş çamaşır ve 3lü sütyen agrafına 100 tl verdim. Bence bir bak derim.
Amin canım Allah razı olsunAnlıyorum seni zor bir dönem ablamla beraber bende yaşadım bunları fakat o zamanlar geride kaldı Allah sağ salimde kucağımıza almayı nasip eder işalah
ben de gecenlerde pentinin toparlayici sutyenini aldim guzel hosuma gittiPentinin iç giyimini çok beğenirim zaten, evlenirken aldığım 2 tane sütyen hala bozulmadı, kullanırım, indirim zamanında fiyatları makul oluyor, teşekkür ederim kuşum, H&M ninkileri netten gördüm, elime alıp bakmadım, kendim için terlik ve 2 adet emzirme sütyeni eksiğim kaldı, onları da tamamlayıp , kendi çantamı kapatacağım ben de.
Amin canım inşallah. Hayırlı evlatlar olsunlarCanım çok uğraşmışsınız ama Rabbim nasip etmiş, güle güle büyütün inşallah.
senin evlilik yildonumunu unutmam artik dun benim dogum gunumduAaa siz çok yeni evlisiniz, tebrik ederim canım:) Bizim de bugün evlilik yıldönümümüz, 3. yılımızı doldurduk
Yerim ben bu fıstığıbiz de son durumlar boyle
Güle güle kullan canım, benim de sütyen kalıbı değiştirme zamanım geldi, ya da agrafla uzatacağım, gece uyku sütyeniyle yatıyorum ama gündüz için yeni sutyen almam gerekiyor, heme mzirme sutyeni hem de doğuma kadar idare edeceğim daha büyük kalıpta 2 tane sutyen almalıyım, penti, H&M yolu göründü bana da.ben de gecenlerde pentinin toparlayici sutyenini aldim guzel hosuma gittihm bizim burda yeni acildi artik sk sk giderim
Aaa ben de senin doğumgününü unutmam artıksenin evlilik yildonumunu unutmam artik dun benim dogum gunumdunice mutlu senelereeee cnm Allah mutlulugunuzu saglikli hayirli bir bebekle taclandirsin
Aaa ben de senin doğumgününü unutmam artıktebrik ederim canım, doğum günün kutlu olsun, eşinle prenseslerinle güzel bir ömrünüz olsun amin tatlışım inşallah, çok teşekkür ederim.
Chippolino nina travel diyorum ben bakalım ne alacağız.
Kızlar belki alakasız olacak ama amazon.comdan kozmetik alışverişi yapanınız var mı ?mineral fondötenim türkiyede 150 tl, amazonda 15-20 usd, aynı şekilde fırçalar türkiyede 95 tl orada 8-13 usd, olumlu ya da olumsuz tecrübe yaşayan arkadaş varsa, yazarsanız sevinirim. eşim türkiyeye elektronik ve kozmetik yasak dedi amazon üzerinden, beni kandırmış olma ihtimaline karşı adamı sınıyorum
Aaa siz çok yeni evlisiniz, tebrik ederim canım:) Bizim de bugün evlilik yıldönümümüz, 3. yılımızı doldurduk
Hımmm zor yerden sordunBaktım çok hoş.
En çok merak ettiğim şey portbebe olarak kullanılan kısım arabaya nasıl koyuluyor ki. Bizim araç küçük. Bu tip travel sistem istiyorum ama bagaja nasıl koyarım
Ne güzel olmuş hemen gelmiş minik prenses, evinizin neşesi, huzuru olsun inşallah hepevet canım bizimki süpriz yaptı bize bir sene sonra diye planlamıştık hep ama kader kısmet planladığımız gibi olmadı :) hatta bebek odasını babam alacaktı önceden söylemişti hamile olduğumu öğrendiğinde daha yatak odasının taksidi bitmedi diye takılmıştı bize :) sizede daha nice 3 yıllar 30 yıllar olsun işalah
Benimkinin de 6 yıllık bi bekar öğrenci hayatı var ama içinden gelcek içindenHahaha, sağolsun vallahi yapar eşim, benden de iyi bu konuda, yılların tecrübesi var adamda, erkekleri bekarken tek başına 2-3 yıl yaşamaya mecbur bırakmak lazım, sonuçları iyi oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?