Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım çok uğraşmışsınız ama Rabbim nasip etmiş, güle güle büyütün inşallah.

Kaşıntı vs yoksa sıkıntı yok dedi ebe... normalmiş.

Pentinin iç giyimini çok beğenirim zaten, evlenirken aldığım 2 tane sütyen hala bozulmadı, kullanırım, indirim zamanında fiyatları makul oluyor, teşekkür ederim kuşum, H&M ninkileri netten gördüm, elime alıp bakmadım, kendim için terlik ve 2 adet emzirme sütyeni eksiğim kaldı, onları da tamamlayıp , kendi çantamı kapatacağım ben de.

ben de gecenlerde pentinin toparlayici sutyenini aldim guzel hosuma gitti hm bizim burda yeni acildi artik sk sk giderim

ben de gecenlerde pentinin toparlayici sutyenini aldim guzel hosuma gitti hm bizim burda yeni acildi artik sk sk giderim
Güle güle kullan canım, benim de sütyen kalıbı değiştirme zamanım geldi, ya da agrafla uzatacağım, gece uyku sütyeniyle yatıyorum ama gündüz için yeni sutyen almam gerekiyor, heme mzirme sutyeni hem de doğuma kadar idare edeceğim daha büyük kalıpta 2 tane sutyen almalıyım, penti, H&M yolu göründü bana da.

senin evlilik yildonumunu unutmam artik dun benim dogum gunumdu nice mutlu senelereeee cnm Allah mutlulugunuzu saglikli hayirli bir bebekle taclandirsin
Aaa ben de senin doğumgününü unutmam artık tebrik ederim canım, doğum günün kutlu olsun, eşinle prenseslerinle güzel bir ömrünüz olsun amin tatlışım inşallah, çok teşekkür ederim.

Kızlar belki alakasız olacak ama amazon.comdan kozmetik alışverişi yapanınız var mı ?mineral fondötenim türkiyede 150 tl, amazonda 15-20 usd, aynı şekilde fırçalar türkiyede 95 tl orada 8-13 usd, olumlu ya da olumsuz tecrübe yaşayan arkadaş varsa, yazarsanız sevinirim. eşim türkiyeye elektronik ve kozmetik yasak dedi amazon üzerinden, beni kandırmış olma ihtimaline karşı adamı sınıyorum

http://www.bakimblog.com/2014/08/hangi-goz-kremini-kullanyorum-2014.html?m=1

Cevap burda. Elektronik de yasak değilde gümrükte takılı kalıyor. Para ödemeye kalkınca da aynı hesaba geliyor. Hatta ebayda vs alışveriş yapılırsa tek ürün ve hediye olduğu ibaresi olunca sıkıntı olmuyormuş. Cep telefonu vs değil tabi. Saat gibi...

Aaa siz çok yeni evlisiniz, tebrik ederim canım:) Bizim de bugün evlilik yıldönümümüz, 3. yılımızı doldurduk

evet canım bizimki süpriz yaptı bize bir sene sonra diye planlamıştık hep ama kader kısmet planladığımız gibi olmadı :) hatta bebek odasını babam alacaktı önceden söylemişti hamile olduğumu öğrendiğinde daha yatak odasının taksidi bitmedi diye takılmıştı bize :) sizede daha nice 3 yıllar 30 yıllar olsun işalah

Baktım çok hoş.

En çok merak ettiğim şey portbebe olarak kullanılan kısım arabaya nasıl koyuluyor ki. Bizim araç küçük. Bu tip travel sistem istiyorum ama bagaja nasıl koyarım
Hımmm zor yerden sordun çünkü çıplak gözle ben de görmedim, elimle dokunmadım, netten sipariş vereceğiz, mima xari tutkunuyum ama çok pahalı diye almak istemiyoruz, ona en yakın model de bunu buldum, daha ekonomik, ağırlık olarak da iyi duruyor,port bebe kısmı tam yatış özelliği var, ilk aylarda kullanıma uygun, ve sepet kısmı fermuarlı, kendisinden çantalı gibi, bebeğin eşyaları sepet kısmında kapalı kalıyor bu hoşuma gitti,eğer sorduğun ana kucağının nasıl takıldığı ise port bebe kısmı çıkarılarak takılıyor, fotolarda o şekilde yani, videolarına da bakabilirsin buradan. ben mocca rengini beğendim, mima xaride camel çok güzel ama, bu modelde camel çok hoş gelmedi gözüme. arabanızın bagaj kapasitesini bilmiyorum ama puset seti yüzünden arabayı değiştiren arkadaşım var benim(bahanesi oldu o başka size de onu yaşattırmayayım kapladığı hacim olarak hiç fikrim yok canım maalesef.
https://www.e-minico.com/chipolino-nina-travel-sistem-bebek-arabasi-2-in-1-krem--u-25308.html

Ne güzel olmuş hemen gelmiş minik prenses, evinizin neşesi, huzuru olsun inşallah hep babana da çok güldümteşekkür ederim canım, inşallahhhhh

Hahaha, sağolsun vallahi yapar eşim, benden de iyi bu konuda, yılların tecrübesi var adamda, erkekleri bekarken tek başına 2-3 yıl yaşamaya mecbur bırakmak lazım, sonuçları iyi oluyor:)
Benimkinin de 6 yıllık bi bekar öğrenci hayatı var ama içinden gelcek içinden bazen yanında temizlik yaparsam kıyamıyo yardım ediyo yemiyim hakkını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…