Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Eşim de aynı şeyi söyledi gümrüğe takılıyor sonrası da zor oluyor diye, teşekkür ederim canım, bir de eklediğin linki anlamadım, göz çevresi kremi? yanlış yeri mi okuyorum??????

Evdeyim canım çalışıyodum evlenince bırakmıştım hemen hamile kalınca da biraz tadını çıkarıyım dedim ayy evde olmak da zor çalışmaya alışmışım hergün neye sarcağımı şaşırıyorum youtubeda izlemediğim bebek bakım videosu kalmadı hem telaş yapıyorum hem de vaktim var nasıl olsa diye erteliyorum hayırlısı ya inşallah hepimiz beklediğimiz zamanda sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza sonra yine yazarız buralara ayy nelere panik yapmışız diye

Kozmetik yasak canım ama satıcıyla konuşuyomuşsun pakete fırça mırça bişey yazınca geçiyo gümrükten diyolar da yine de takılma ihtimali vardır

Baktım çok hoş.

En çok merak ettiğim şey portbebe olarak kullanılan kısım arabaya nasıl koyuluyor ki. Bizim araç küçük. Bu tip travel sistem istiyorum ama bagaja nasıl koyarım
sinemnur canım kendi mesajını bulamadım da o bebek arabasını ben de çok beğenmiştim ama hiç bi mağazada gerçeğini bulup dokunamadım o yüzden başka bişey aldım artık tipi çok tatlı cidden kızlar anakucağı belli testlerden geçmiş mi alırken onu da sorum derim arabaya koyucaz şimdi Allah korusun

penti toparlayici kalibi cok guzel ben de gece air bra tarzi penye sutyen kullaniyorum...emzirme sutyeni hic kullanmadim ama zor oluyordu bu sefer alacam

benim esim amazondan cok alisveris yapiyor elektronik pc parcalari getirtmisti hic sorun yasamadi

Yazdığını nasıl okuduysam sen port bebe arabaya nasıl konuluyor demişsin, arabanın bagajına diyorsun ,ben de port bebe ile ana kucağının puset(araba üzerine nasıl konulduğunu) düşünüyorum, bazı modellerde port bebe kısmı çıkmadan ana kucağı oturuyor üzerine bunda port bebe kısmı çıkarılıyor, ben buna takmıştım da onu sorduğunu düşündüm bir an:)

benim esim amazondan cok alisveris yapiyor elektronik pc parcalari getirtmisti hic sorun yasamadi
Fiyatlar çok cazip deneyesim var, aliexpressden hep alıyoruz sıkıntı çıkmıyor ama kozmetiği set halinde 24 lü satıyor orası, gerçi benim 2 tane aldığım ücrete aliexpress 24 adet satıyor, amazonda da 1/3 fiyatına neredeyse ürünler.

Ben de ne mağazalarda gördüm ne de sokakta kullanan:) bulgaristan sanırım menşei. netten sipariş veririz beğenmezsek iade ederiz artık, inşallah kötü sürprizi çıkmaz, kullanıcı yorumlarına ulaşmıştım, güzel yorumlar vardı, biraz şansa alışveriş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…