- 5 Nisan 2016
- 739
- 1.109
- 28
- 37
Ne güzel olmuş hemen gelmiş minik prenses, evinizin neşesi, huzuru olsun inşallah hepbabana da çok güldüm teşekkür ederim canım, inşallahhhhh
Eşim de aynı şeyi söyledi gümrüğe takılıyor sonrası da zor oluyor diye, teşekkür ederim canım, bir de eklediğin linki anlamadım, göz çevresi kremi? yanlış yeri mi okuyorum??????http://www.bakimblog.com/2014/08/hangi-goz-kremini-kullanyorum-2014.html?m=1
Cevap burda. Elektronik de yasak değilde gümrükte takılı kalıyor. Para ödemeye kalkınca da aynı hesaba geliyor. Hatta ebayda vs alışveriş yapılırsa tek ürün ve hediye olduğu ibaresi olunca sıkıntı olmuyormuş. Cep telefonu vs değil tabi. Saat gibi...
Evdeyim canım çalışıyodum evlenince bırakmıştım hemen hamile kalınca da biraz tadını çıkarıyım dedim ayy evde olmak da zor çalışmaya alışmışım hergün neye sarcağımı şaşırıyorum youtubeda izlemediğim bebek bakım videosu kalmadıÇalışıyor musun, evde misin canım? Evdeysen hiç telaş yapma zaten, evde olsam, 3-5 günde bitecek işler ama tüm hafta(cmtsi dahil) mesaide olunca geriye boş gün kalmıyor, böyle olunca da erkenden hazırlıkları tamamlayacağım diye uğraşıyorum.
Kozmetik yasak canım ama satıcıyla konuşuyomuşsun pakete fırça mırça bişey yazınca geçiyo gümrükten diyolar da yine de takılma ihtimali vardırKızlar belki alakasız olacak ama amazon.comdan kozmetik alışverişi yapanınız var mı ?mineral fondötenim türkiyede 150 tl, amazonda 15-20 usd, aynı şekilde fırçalar türkiyede 95 tl orada 8-13 usd, olumlu ya da olumsuz tecrübe yaşayan arkadaş varsa, yazarsanız sevinirim. eşim türkiyeye elektronik ve kozmetik yasak dedi amazon üzerinden, beni kandırmış olma ihtimaline karşı adamı sınıyorum
sagol cnm benim evet ilk hamilelik sendromlari gecti cok...sukur bulanti halsizlik vss..tek sknti bunaltici sicaklarYerim ben bu fıstığımaşallah canım çok enerjik görünüyorsunuz, öperim sizleri
Baktım çok hoş.
En çok merak ettiğim şey portbebe olarak kullanılan kısım arabaya nasıl koyuluyor ki. Bizim araç küçük. Bu tip travel sistem istiyorum ama bagaja nasıl koyarım
penti toparlayici kalibi cok guzel ben de gece air bra tarzi penye sutyen kullaniyorum...emzirme sutyeni hic kullanmadim ama zor oluyordu bu sefer alacamGüle güle kullan canım, benim de sütyen kalıbı değiştirme zamanım geldi, ya da agrafla uzatacağım, gece uyku sütyeniyle yatıyorum ama gündüz için yeni sutyen almam gerekiyor, heme mzirme sutyeni hem de doğuma kadar idare edeceğim daha büyük kalıpta 2 tane sutyen almalıyım, penti, H&M yolu göründü bana da.
nice mutlu yıllara canım eşin ve bebişinle hep beraber sağlıklı ve mutlu olun inşallah. bizim de dün yıldönümümüzdüAaa siz çok yeni evlisiniz, tebrik ederim canım:) Bizim de bugün evlilik yıldönümümüz, 3. yılımızı doldurduk
Oyy maşallah Allah hiç soldurmasın gülen yüzünüKızlar doktordan geldik minik kızım 1297 gr olmuş babasının dombilisi biz elini kolunu öpüo babası sanarken meğersem popişini babasına öptürüomuş bizimkisi, 2 dir gülümsüyoruz fotoğraflarımızda
ayyy yerim ya masallhhh mutlu bebekKızlar doktordan geldik minik kızım 1297 gr olmuş babasının dombilisi biz elini kolunu öpüo babası sanarken meğersem popişini babasına öptürüomuş bizimkisi, 2 dir gülümsüyoruz fotoğraflarımızda
süpersiniz, güzel prensese öpücüklerbiz de son durumlar boyle
benim esim amazondan cok alisveris yapiyor elektronik pc parcalari getirtmisti hic sorun yasamadiKızlar belki alakasız olacak ama amazon.comdan kozmetik alışverişi yapanınız var mı ?mineral fondötenim türkiyede 150 tl, amazonda 15-20 usd, aynı şekilde fırçalar türkiyede 95 tl orada 8-13 usd, olumlu ya da olumsuz tecrübe yaşayan arkadaş varsa, yazarsanız sevinirim. eşim türkiyeye elektronik ve kozmetik yasak dedi amazon üzerinden, beni kandırmış olma ihtimaline karşı adamı sınıyorum
sagollll cnmsüpersiniz, güzel prensese öpücükler
nice mutlu yaşlara canım, iyi ki doğmuşsun..senin evlilik yildonumunu unutmam artik dun benim dogum gunumdunice mutlu senelereeee cnm Allah mutlulugunuzu saglikli hayirli bir bebekle taclandirsin
Yazdığını nasıl okuduysam sen port bebe arabaya nasıl konuluyor demişsin, arabanın bagajına diyorsun ,ben de port bebe ile ana kucağının puset(araba üzerine nasıl konulduğunu) düşünüyorum, bazı modellerde port bebe kısmı çıkmadan ana kucağı oturuyor üzerine bunda port bebe kısmı çıkarılıyor, ben buna takmıştım da onu sorduğunu düşündüm bir an:)Hımmm zor yerden sordunçünkü çıplak gözle ben de görmedim, elimle dokunmadım, netten sipariş vereceğiz, mima xari tutkunuyum ama çok pahalı diye almak istemiyoruz, ona en yakın model de bunu buldum, daha ekonomik, ağırlık olarak da iyi duruyor,port bebe kısmı tam yatış özelliği var, ilk aylarda kullanıma uygun, ve sepet kısmı fermuarlı, kendisinden çantalı gibi, bebeğin eşyaları sepet kısmında kapalı kalıyor bu hoşuma gitti,eğer sorduğun ana kucağının nasıl takıldığı ise port bebe kısmı çıkarılarak takılıyor, fotolarda o şekilde yani, videolarına da bakabilirsin buradan. ben mocca rengini beğendim, mima xaride camel çok güzel ama, bu modelde camel çok hoş gelmedi gözüme. arabanızın bagaj kapasitesini bilmiyorum ama puset seti yüzünden arabayı değiştiren arkadaşım var benim(bahanesi oldu o başka size de onu yaşattırmayayım kapladığı hacim olarak hiç fikrim yok canım maalesef.
https://www.e-minico.com/chipolino-nina-travel-sistem-bebek-arabasi-2-in-1-krem--u-25308.html
cok tesekkurler cnmnice mutlu yaşlara canım, iyi ki doğmuşsun..
Fiyatlar çok cazip deneyesim var, aliexpressden hep alıyoruz sıkıntı çıkmıyor ama kozmetiği set halinde 24 lü satıyor orası, gerçi benim 2 tane aldığım ücrete aliexpress 24 adet satıyor, amazonda da 1/3 fiyatına neredeyse ürünler.benim esim amazondan cok alisveris yapiyor elektronik pc parcalari getirtmisti hic sorun yasamadi
Çok teşekkür ederim arkadaşım çok sağolll, ben de sizi tebrik ederim, oğlunla eşinle nice güzel yıllarınız olsunnice mutlu yıllara canım eşin ve bebişinle hep beraber sağlıklı ve mutlu olun inşallah. bizim de dün yıldönümümüzdü
Ben de ne mağazalarda gördüm ne de sokakta kullanan:) bulgaristan sanırım menşei. netten sipariş veririz beğenmezsek iade ederiz artık, inşallah kötü sürprizi çıkmaz, kullanıcı yorumlarına ulaşmıştım, güzel yorumlar vardı, biraz şansa alışveriş olacak.sinemnur canım kendi mesajını bulamadım da o bebek arabasını ben de çok beğenmiştim ama hiç bi mağazada gerçeğini bulup dokunamadım o yüzden başka bişey aldım artık tipi çok tatlı cidden kızlar anakucağı belli testlerden geçmiş mi alırken onu da sorum derim arabaya koyucaz şimdi Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?