Hadi geçmiş olsun canım, sıcaklarla hepimizin başı dertte sorma canım, en azından serinlemek için atlayacağınız bir deniziniz var ayağınızın altında, biz denize hasrettttsagol cnm benim evet ilk hamilelik sendromlari gecti cok...sukur bulanti halsizlik vss..tek sknti bunaltici sicaklar
Hımmm, alırım takılırsa eşimin çenesinden kurtulamam, "lafım dinlenmiyor " diye kızıyor adamKozmetik yasak canım ama satıcıyla konuşuyomuşsun pakete fırça mırça bişey yazınca geçiyo gümrükten diyolar da yine de takılma ihtimali vardır
sen de çok sağol canım.Çok teşekkür ederim arkadaşım çok sağolll, ben de sizi tebrik ederim, oğlunla eşinle nice güzel yıllarınız olsun
Biraz da kayınvalidem çalıştığı için çocukluktan gelen alışkanlık evet, daha sonra kayınvalide ameliyat olmuş, o dönemde de yemek bulaşık halletmiş eşim, sağolsun, yapar da, yardım da eder, ama en çok sevdiği şey ütüdür gerçekten ,kendine bir sinema açar ve geçer karşısına yapar ütüyüBenimkinin de 6 yıllık bi bekar öğrenci hayatı var ama içinden gelcek içindenbazen yanında temizlik yaparsam kıyamıyo yardım ediyo yemiyim hakkını
Evet kimseler foto koymayınca ben de koymayayım dedim bende küçük tosbikleri görmek istiyorumBen de normal doğumu çok istiyorum, inşallah kısmet olur. Haftalar var ki bebiş fotosu göremiyoruz, fotosu varsa koy da sevelim kuzum yakilosu da boyu da maşallah çok güzel şeker sonucun da iyi çıkar inşallah canım.
Hafta ortasında fazladan bir gün evde kalırsam resmen bütün hafta mutlu oluyorum, mezuniyetten sonra 8 yıldır bilfiil aralıksız çalışınca evde kalmaya hasret kaldım, bence de tadını çıkart evde olmanınEvdeyim canım çalışıyodum evlenince bırakmıştım hemen hamile kalınca da biraz tadını çıkarıyım dedim ayy evde olmak da zor çalışmaya alışmışım hergün neye sarcağımı şaşırıyorum youtubeda izlemediğim bebek bakım videosu kalmadıhem telaş yapıyorum hem de vaktim var nasıl olsa diye erteliyorum hayırlısı ya inşallah hepimiz beklediğimiz zamanda sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza sonra yine yazarız buralara ayy nelere panik yapmışız diye
Aaaa maşallah canım çok tatlııı, kilosu da çok güzelKızlar doktordan geldik minik kızım 1297 gr olmuş babasının dombilisi biz elini kolunu öpüo babası sanarken meğersem popişini babasına öptürüomuş bizimkisi, 2 dir gülümsüyoruz fotoğraflarımızda
Benim çevremde hep doğumu gecikenler vardı onun için etkilendim galiba artık sonlara doğru merdiven çıkar hurma yer bol bol yürüyüş yaparız o günler gelsin deBana da öyle geliyor. Neden bilmiyorum. Hatta sabah sabah acaba 41-42 yi falan bulur mu diye düşünüyordum
Doktorum sezeryan diyordu tedaviyle oldu diye. Ama normal doğuma ikna ettim. Bakalım nasip de ne var her şey yolunda giderse normal olması büyük avantaj
Canım oğlunuzla beraber nice mutlu seneler dilerim. Bu sene son kez iki kişi geçireceksiniz kısmetse seneye artık üç kişi olacaksınızAaa siz çok yeni evlisiniz, tebrik ederim canım:) Bizim de bugün evlilik yıldönümümüz, 3. yılımızı doldurduk
Hahaha, eşim de şaka yaptığımı düşündü ilk söylediğimdesinemnur canım mima xari seviyorum ama pahalı demişsin
ben hamile olduğumu öğrenince hemen xari gelmişti aklıma onu alırız diye, bir hevesle tabi. Yine de çok isterdim almak.
Eşime arabayı gösterdiğimde oo çok güzelmiş dedi önce, sonra fiyatını sordu, 4.500 civari dedim. ilkten bi şoka girdi 15 - 20 saniye konuşamadı, sonra söylediği tek şey, sen kafayı mı yedin üstüne 1000 lira daha koyarım doğan görünümlü şahin alırım çocuğa dedi. Bu sefer ben şoka girdim tabi
çok beğeniyorum ama gerçekten aşırı pahalı geliyor bana da. Chipolino nina ya baktım güzelmiş gerçekten. Benim beğendiğim bir de şu araba var, tek kafama takılan satış noktası olan bir mağaza bulamadım gidip görmek denemek için. internetten alırsak bir sıkıntı çıkar mı acaba diye kafama takılıyor. Tokyo Ultimate air travel sistem
http://www.ucuzagetirdik.com/bebek-urunleri-kategori-550
Çok teşekkür ederim canım, artık çekirdek aile oluyoruz, gelsin artık minik kuzumuz, evimizin neşesiCanım oğlunuzla beraber nice mutlu seneler dilerim. Bu sene son kez iki kişi geçireceksiniz kısmetse seneye artık üç kişi olacaksınız
Ben kitap harici alışveriş yapmadım canm bilemiyorumKızlar belki alakasız olacak ama amazon.comdan kozmetik alışverişi yapanınız var mı ?mineral fondötenim türkiyede 150 tl, amazonda 15-20 usd, aynı şekilde fırçalar türkiyede 95 tl orada 8-13 usd, olumlu ya da olumsuz tecrübe yaşayan arkadaş varsa, yazarsanız sevinirim. eşim türkiyeye elektronik ve kozmetik yasak dedi amazon üzerinden, beni kandırmış olma ihtimaline karşı adamı sınıyorum
Ayyy yanaklara bak, bildiğin ısırmalık yemelik yanak yapmışlarEki Görüntüle 1849850
Bu da benim tombikim az önce yüklemeyi unutmuşum, ayrıca bu ay hiç kilo almamışım ama bebişim neredeyse yarım kilo almış. Çok sevindim başlarda çok kilo alınca sonum ne olacak diye düşünüyordum neyse ki korktuğum gibi olmadı
Teşekkür ederim canımBen kitap harici alışveriş yapmadım canm bilemiyorum
Maşallah canım güler yüzlü bir bebiş olacak demekki Allah bahtını da güldürsün inşallahKızlar doktordan geldik minik kızım 1297 gr olmuş babasının dombilisi biz elini kolunu öpüo babası sanarken meğersem popişini babasına öptürüomuş bizimkisi, 2 dir gülümsüyoruz fotoğraflarımızda
Maşallah canım, fotoğrafınız da çok güzel çıkmışBu da bizim kızımız zümrâl :) 4 boyutluya gittik çok guzeldi gerekten herkese öneririm. 1378 gr olmuşuz boyumuzda 39 cm olmuşuz maşallahınızı alırız teyzeleri :))
Hadi gözün aydın canım, 2.saat daha da yükselmesi enteresan ama çok bariz bir yükselme değil sonuçta, ben magnezyum ,decavit ve d3 oral damla harici kullanmıyorum canım.Evet kimseler foto koymayınca ben de koymayayım dedim bende küçük tosbikleri görmek istiyorumaz önce sonuçlara netten baktım şükür sonuçlarım gayet iyi açlık 84 1. Saat 92 2. Saat 94 çıkmış gerçi herkesin 2. Saati 1. Saate göre daha az çıkıyor ama benim daha yüksek çıkmış bu arada benim b12 ve hemoglobin düşük çıkmış birazdan doktora soracağım. Öncelerden de az olurdu ama şimdi demir ilacı kullanmama rağmen nasıl düşük anlamadım b12 için ilaç kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?