Teşekkür ederiz teyzesiAyyy yanaklara bak, bildiğin ısırmalık yemelik yanak yapmışlarcanım Allaha emanet çok güzel miniğiniz bugün hep gözünün önüne gelir artık, bizim kontrol taa 12 temmuzda, çok var randevuya, dayanamaz gidersem şaşmam
Devavitin içinde b12 vardır belki ben vitamin ilacı kullanmıyorum magnezyum, demir ve balık yağı ilacı kullanıyorum. Bakalım doktor ne diyecekHadi gözün aydın canım, 2.saat daha da yükselmesi enteresan ama çok bariz bir yükselme değil sonuçta, ben magnezyum ,decavit ve d3 oral damla harici kullanmıyorum canım.
bugünki gündem belli evetTeşekkür ederiz teyzesibugün ki konumuz zaten o senin kontrollerinin arası kaç hafta biz artık 3 hafta da bir gidiyoruz neredeyse seninle aynı zamanda gideceğim tekrar, sık olması tabi benim işime geliyor özlüyoruz yoksa
Evet canım decavitin içinde b12 var, ben de demir ve balık kullanmıyorum.Devavitin içinde b12 vardır belki ben vitamin ilacı kullanmıyorum magnezyum, demir ve balık yağı ilacı kullanıyorum. Bakalım doktor ne diyecek
Yaa hiç bi işi sevmeseydi tek ütüyü sevse de olurduBiraz da kayınvalidem çalıştığı için çocukluktan gelen alışkanlık evet, daha sonra kayınvalide ameliyat olmuş, o dönemde de yemek bulaşık halletmiş eşim, sağolsun, yapar da, yardım da eder, ama en çok sevdiği şey ütüdür gerçekten ,kendine bir sinema açar ve geçer karşısına yapar ütüyü
Eki Görüntüle 1849850
Bu da benim tombikim az önce yüklemeyi unutmuşum, ayrıca bu ay hiç kilo almamışım ama bebişim neredeyse yarım kilo almış. Çok sevindim başlarda çok kilo alınca sonum ne olacak diye düşünüyordum neyse ki korktuğum gibi olmadı
Bu da bizim kızımız zümrâl :) 4 boyutluya gittik çok guzeldi gerekten herkese öneririm. 1378 gr olmuşuz boyumuzda 39 cm olmuşuz maşallahınızı alırız teyzeleri :))
Yaa hiç bi işi sevmeseydi tek ütüyü sevse de olurduütü zor oluyo diyorum yol yapıyorum yapma üstümde açılır diyo
Yaa şaka gibiyiz valla ben de aynı şeyleri düşündüm hep aynı markalara baktım tokyo bi de onun yoykosu vardı çok beğendim onun sitesinden iletişim adresine gönderdim kocamı iş seyahatinde taa izmire bi uğra gerçeğini gör diye tutturdum gitti aramış aramış öyle bi adres bulamamış inanmadım tabiHahaha, eşim de şaka yaptığımı düşündü ilk söylediğimdealanyadayken birisinde gördüm, yine aşık oldum arabaya gerçekten çok güzel, çok asil duruyor
tokyo ultimatede güzelmiş canım, süspansiyon ve tekerlekler güzel görünüyor, chippolinoda bazı aksamlar deri, ondan hoşuma gitti bir de sepet bölümünün fermuarlı olması tabii, mima xari seviyorsan tarzın belli senin de, bu da bir alternatif olabilir evet
Sağolasin Can'ım evet ya bende çok seviyorum 4 boyutlu resimleri :)Maşallah canım, fotoğrafınız da çok güzel çıkmışboyu kilosu da çok güzel, bayılıyorum bu fotoğraflara
Tesekkur ederiz teyzesi biraz gülsün diye bekledik ama sukur güldü :)))çok tatlı poz vermiş size maşallah
Şimdi konuştum doktorla şeker gayet iyi dedi oda b12 düşük olduğunu söyledi hemen ve iğne verdiEvet canım decavitin içinde b12 var, ben de demir ve balık kullanmıyorum.
Yaa hiç bi işi sevmeseydi tek ütüyü sevse de olurduütü zor oluyo diyorum yol yapıyorum yapma üstümde açılır diyo
Teşekkür ederiz hamiş anneMaşallah kuzucuğa
Hımm haftada birse sorun olmaz kuzum ya, sıkarsın dişini minik prenses için, hadi geçmiş olsun.Şimdi konuştum doktorla şeker gayet iyi dedi oda b12 düşük olduğunu söyledi hemen ve iğne verdiben bu zamana kadar iğneden deli gibi kaçtım geldi yine beni buldu haftada bir iğne vurulmam gerekiyormuş ne yapalım bebeğim ve kendi sağlığım için yapacaz
Eşim de aynı şeyi söyledi gümrüğe takılıyor sonrası da zor oluyor diye, teşekkür ederim canım, bir de eklediğin linki anlamadım, göz çevresi kremi? yanlış yeri mi okuyorum??????
Bak bi de benimki diyo ki ben giyerim önemli değil kırışık görenler ayy karısı ütülememiş derler diyoYa bazen bu erkeklerin tembellikte müthiş fikirleri oluyor bende artık katlıyorum ütüleneceklerin içine koyuyorum kendisi mecbur alıp ütülüyor bu sıcaklarda şu halimde kusura bakmasın tonlarca ütü yapamam
Ben bir de şeyi merak ediyorum, şimdi bebişler yaklaşık 1,5 kg civarında ya, eşi de mi 1,5 kg, suyu kaç kg mesela, yani vücudumuzdaki 1,5 x3= 4,5 kg için bebek+eşi +suyu denebilir mi , yoksa daha mı az oluyor?Sağolasin Can'ım evet ya bende çok seviyorum 4 boyutlu resimleri :)
Tesekkur ederiz teyzesi biraz gülsün diye bekledik ama sukur güldü :)))
Teşekkür ederiz hamiş annesenin ne zaman kontrolun canım seninle aramızda bir gün var
Yanlış link olduğunu anladım ama cevap burada yazınca bütün yorumlara kadar okudum arada bir şey mi var diyeO link nasıl geldi ki sana..
Amazon alışverişi için 70 dolar mı euro mu neydi onu geçerse gümrükte takılır yazıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?