Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Teşekkür ederiz teyzesi bugün ki konumuz zaten o senin kontrollerinin arası kaç hafta biz artık 3 hafta da bir gidiyoruz neredeyse seninle aynı zamanda gideceğim tekrar, sık olması tabi benim işime geliyor özlüyoruz yoksa

Hadi gözün aydın canım, 2.saat daha da yükselmesi enteresan ama çok bariz bir yükselme değil sonuçta, ben magnezyum ,decavit ve d3 oral damla harici kullanmıyorum canım.
Devavitin içinde b12 vardır belki ben vitamin ilacı kullanmıyorum magnezyum, demir ve balık yağı ilacı kullanıyorum. Bakalım doktor ne diyecek

bugünki gündem belli evet Benim kontroller başından bu yana ayda 1 di, bayrama gelince 5 haftada bir gibi oldu bu sefer, 5 nisan, 5 mayıs, 7 haziran, 12 temmuz şeklinde... 8. ayımızda 15 günde bir, 9. ayda da haftada bir çağırıyor olabilir.

Yaa hiç bi işi sevmeseydi tek ütüyü sevse de olurdu ütü zor oluyo diyorum yol yapıyorum yapma üstümde açılır diyo

Yaa hiç bi işi sevmeseydi tek ütüyü sevse de olurdu ütü zor oluyo diyorum yol yapıyorum yapma üstümde açılır diyo

süper bir düşünce yapma sende yatağının altına koy öyle açılır adam sana yol göstermiş benim eşim yardım olsun diye ütülüyor bazen ama berbat hiç sesimi çıkarmıyorum bende hamileyim diye ediyor yoksa hayatta ütü yapmaz evlenmeden söylemişti yapmam diye :)

Yaa şaka gibiyiz valla ben de aynı şeyleri düşündüm hep aynı markalara baktım tokyo bi de onun yoykosu vardı çok beğendim onun sitesinden iletişim adresine gönderdim kocamı iş seyahatinde taa izmire bi uğra gerçeğini gör diye tutturdum gitti aramış aramış öyle bi adres bulamamış inanmadım tabi iletişimdeki numarayı aradım açan olmadı eşim de yarın bigün bozulsa bi parçası kırılsa biz kimi muhatap alıcaz dedi tabi erkek analitik kafasıyla ben de ikna oldum

Evet canım decavitin içinde b12 var, ben de demir ve balık kullanmıyorum.
Şimdi konuştum doktorla şeker gayet iyi dedi oda b12 düşük olduğunu söyledi hemen ve iğne verdi ben bu zamana kadar iğneden deli gibi kaçtım geldi yine beni buldu haftada bir iğne vurulmam gerekiyormuş ne yapalım bebeğim ve kendi sağlığım için yapacaz

Ya bazen bu erkeklerin tembellikte müthiş fikirleri oluyor bende artık katlıyorum ütüleneceklerin içine koyuyorum kendisi mecbur alıp ütülüyor bu sıcaklarda şu halimde kusura bakmasın tonlarca ütü yapamam

Hımm haftada birse sorun olmaz kuzum ya, sıkarsın dişini minik prenses için, hadi geçmiş olsun.

Eşim de aynı şeyi söyledi gümrüğe takılıyor sonrası da zor oluyor diye, teşekkür ederim canım, bir de eklediğin linki anlamadım, göz çevresi kremi? yanlış yeri mi okuyorum??????

O link nasıl geldi ki sana..

Amazon alışverişi için 70 dolar mı euro mu neydi onu geçerse gümrükte takılır yazıyordu.

Bak bi de benimki diyo ki ben giyerim önemli değil kırışık görenler ayy karısı ütülememiş derler diyo
Şiş halimi görüyo da ayaklar falan kıyamıyo neyse ki bikaç haftadır

Sağolasin Can'ım evet ya bende çok seviyorum 4 boyutlu resimleri :)

Tesekkur ederiz teyzesi biraz gülsün diye bekledik ama sukur güldü :)))
Ben bir de şeyi merak ediyorum, şimdi bebişler yaklaşık 1,5 kg civarında ya, eşi de mi 1,5 kg, suyu kaç kg mesela, yani vücudumuzdaki 1,5 x3= 4,5 kg için bebek+eşi +suyu denebilir mi , yoksa daha mı az oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…