Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
çok ilginç...önümüzdeki aylarda ne yapacaksn dahada büyüyünce..bence dr a bi sor derim

bende onu düşünüyorum, bundan daha hareketli olmasına imkan vermiyorum pek zaten de daha kuvvetli olacağı için daha sert vuracaktır... Bir de korkum çok fazla dönüyor, kordonunu boynuna dolamasın

Uçak raporu için gittim doktora muayene de oldum. Bizim minnagin kafası 30 hafta kilosu boyu 29 hafta. 1400gr ve 39 cm olmuş. Kan idrar tahlili yaptırdı her muayenede yaptırıyor sağolsun doktorumu çok seviyorum devlet has olmasına rağmen çok ilgili bir doktor. Doğumda burada olmayacağını söyledim. Kağıt vereyim de doğumu ona gore hesapladılar dedi. Başka almak gereken birşey varmıdır doktordan ?

CennetBahcesi53 canım geçen hafta cuma ve cumatesi aynı şeyi yaşadım normaldede benimkisi hareketli ama bu iki gün ekstrem şekilde kımıldadı ve karnımın hemen altında baya baya ağrı oldu 2 gün hiç durmadan tekmeledi sonra pazar günü hiç kımıldamadı desem yeridir 2/3 kere falan o da gece olmuştu artık ama doktorumuza gittiğimizde başı yukarıda dik duruodu sonra anladımki yanlamasına bi pozisyondan kafa üstü dik pozisyona geçerken öle sancı yaşadım onuda nerden biliorum salı günü randevumuz vardı doktorumuza söledim yer değişikliği sırasında olur dedi ana sen genede istersen doktoruna danış ama panik yapma bende çok yorgun düştüm hatta akşam baya sayıklayarak uyumama sebep oldu canım çok acıdı ama geçti

benim annemin adı Zeynep eşim Zeynep istedi ben bilge :) valla güzel oldu bence koyabilirsin Allah güzel ömürler nsaip etsın hepsine inşallah

Hareket etmesi onu hissetmek çok çok güzel, ama herşeyin fazlası zarar derler ya tam da o durum. Dediğin gibi şuan pozisyonunu çok merak ediyorum zaten, belli bir alanı yok çünkü heryerden pat küt dalıyor itiyor. İnşallah biraz sakinleşir de bende dinlenirim oda bir sonraki kontrolüme de çok var 12 temmuzda kontroller git gide sıklaşması gerekirken benimki uzuyor ya çok ilginç. 5 haftada 1

Dokt
orum be kadar hareket etse o kadar gelişiyor diyor canım benimde karnim küçük onuda sordum bazı göbekler gömmeli dedi o konuda endişen olmasın

Merhaba biz dr geldik seker yuklemesi yaptirdik cikmadi sukur. Ama yuksek derece idrar yolu enfeksyonu varmis. Toz bi ilac verdi . 1kilo 2gr olmusuz 19eylule de sezeryan gunu verdi. Ayaklar asagda diye kasik agrim ve alta baski hissetmem normalmis

Tişört ütülemesi daha kolay, gömleğe göre benim eşim de dış ticaret&finans uzmanı, haftanın 5-6 günü klasik giyiyor, 1 ya da 2 günü spor. 46 gömlek ütületen eşim değil de, berberde bir kişiymiş, ama eşimin de 2-3 hafta ütüsü biriktiğinde kesinlikle 25 gömlek, 6-7 pantolondan aşağıya olmuyor, bir o kadar da benim tişört,bluz, pantolon,etek olunca , 50-60 parça biriken ütümüz oluyor ben neredeyse hiç yapmıyorum ütü, eşim hallediyor çok çok sıkıştığımızda da anlaşmalı yere veriyorduk ama 1 tl den hiç duymamıştım, zaten yapmayı sevmiyorum 1 tl duyunca yapma şevkim iyice kaçtı

Kesinlikle bende 10 kilo aldım o yüzden boyle düşünüyorum :) hamilelik çok garip gercekten artı olarak birsey yemiyorum ama günden güne kilo alıyorum :)
Bu sabah itibariyle +11 kg tamamlamış bulunmaktayım, hep aynı mı yiyorum , evet, ama 3 güne bir 100-200 gram sinsi sinsi yerleşiyor

Ben de bazen ciddi ciddi düşünüyorum, becerebilecek miyim, iyi bir anne olabilecek miyim endişesi hep var zaten ama idrak etmem için bazen kendime durup, "şaka değil bak sinem, bebek geliyor bebeeekk" diye sesli söylemem gerekiyor, ne kadar hevesle, özlemle beklesem de bazen hayal gibi geliyor, doğuma giderken yavrumu içimden almasınlar diye ağlayanları anlıyorum, galiba biri de ben olacağım

Hayırlı geceler :) mide batması ve sırt Ağrı'sı sikayeti olan var mı yaa çok dayanılmaz oluyo ne yapmak lazım
Mide batması yok ama sırt ağrım çok fazla, yorgunluktan yatmak istiyorum, sırt ağrımdan dolayı da yan yatamıyorum, ne yapacağımı şaşırdım, otursam dert, uzansam dert, bir pozisyon bulamadım kendime

canim saolasin. haberler de bebis de iyi cok sukur. damarlardaki direncler azalmis. gelisimi haftasinda gidiyor cok sukur. yanaklari yokbu kuzunun diye uzuluyordum yavastan dolmaya baslamis :)) daim olsun guzel haberlerimiz insallah..
Maşallah prensese teyzesi yer onun dolan yanaklarını gözünüz aydın canım, direncin azalmasına çok sevindim, kaç kg olmuş bebiş?
Yeni eviniz ,yeni hayatınız da uğur, şans, mutluluk getirsin size, ilk yerleştirme 1 haftada bitiyor, tam yerleşme 1 ayı buluyor, içine sinerek eksiklerin giderilmesi ben diyeyim 6 ay sen de 1 sene. Geçen sene biz de tavsiye üzerine tercih ettiğimiz taşıma firmasından hiç ama hiç memnun kalmadık, saatimi, abajurumu kırdılar, dağınıklığı maalesef hepsi yapıyor herhalde, özenle hazırladığım hurçlar, itinayla bantladığım, etiketlediğim koliler darmadağınık, üst üste yağmalanmış gibiydi, aralık ayında ev taşıdım, krem rengi koltuğumu yağmurlu, çamurlu zeminde rezil etmişler, sigortalı, garantili anlaşılmıştı, eşim de koltuk yıkatma parasına kadar hepsini kesinti yapmıştı, adam 3 gün telefon açtı, web sayfasına olumsuz yorum yazmayın, kaç kişi ekmek yiyor oradan diye

ayyy canım ben hayatta ağlamam içimden almayın diye. hatta dün akşam dedim hamilelik sürecim 210 günmüş yani bu aralar enerjim bitti. sağa dön olmuyor sola dön olmuyor sırt üstü yat olmuyor. yürüyüş yapıyorum olmuyor. bu ağrılar la bu kadar ayı nasıl geçirdim bilmiyorum. ağrısız yatmayı özlemişim. bi sağlıkla biteydi benim şafak 74

Dokt

orum be kadar hareket etse o kadar gelişiyor diyor canım benimde karnim küçük onuda sordum bazı göbekler gömmeli dedi o konuda endişen olmasın

bir sonraki kontrolde görücez bakalım ne kadar gelişmiş minnoş, dün gece onu doğunca kundak yapıcam diye söylenip durdum, yapıcam

bir sonraki kontrolde görücez bakalım ne kadar gelişmiş minnoş, dün gece onu doğunca kundak yapıcam diye söylenip durdum, yapıcam
Benimki de çok hareketli canım bizim yatak visko onda alışmıştım geçen tatile gittik yatak yaylıydı resmen yayla kavga etti benim cadı yay geri teptikçe vuruyo ben iri olduğum için otururken yürürken o kadar rahatsız etmiyo ama yatınca tabi çok hissediyorum bi de iyice yukarı mı çıktı nedir kaburgalarıma vuruyo millet hareketlerini dinliyomuş ya daha kendini hiç unutturmadı acaba napıyo dedirtmedi hep hareketli bi çocuğum olsun istiyodum fena istekmiş bi de şöyle bişey keşfettim bambam vuruyo sonra babası karnımı seviyo babası bi konuşsun dinliyo hiç hareket etmiyo sonraki yarım saat falan rahat ediyorum doğunca da babası uyutucak gibi ultrasonda da öyleydi doktor bişey demedi heralde kötü bişey yoktur ultrasonda resmini bile düzgün alamıyoruz tepinirken bacaklarının arasından çekti son gittiğimizde doktorbu arada ben de meyve çok yiyorum belki ondandır

CennetBahcesi53 canım 2 hafta önce aynı şeyden şikayet etmiştim yazmıştım hatta buraya. Sebebine gelince
Doktora sordum bunu çıldırmış gibi uyutmuyor canım acıyor dedim. Açıklama şuydu;
27-28 hafta civarında kan basıncımız artıyormuş. Tabi haliyle bebişlerinkide öyle. Hatta ufak tefek varislerim var görüyorum. Bu yüzden boşlukta fazlasıyla olduğundan akıllarını kaçırmış gibi tepiniyorlar. Takii 32 haftaya kadar alanları iyice daraldığı için eskisi kadar tepinemiyorlarmışresmen ciğerlerimi çıkarıp elime verecek gibi tekmeliyordu. Karnımda bir çıkıntı oluyor ödüm kopuyor. Diyorum ahanda yırtıp ordan çıkacak

Canım benimde durum aynı hiç durmuyor, sabahları uyanıp göbeğimi izliyorum artık ne yapıyor acaba diye her yerde bir hareket, tek farkı benim canımı acıtacak kadar sert vuruşları yok. Sabah eşim göbeğime kolunu attı napıyor burda dans mı ediyor diyor bende korkmaya başladım doğduğunda da bu kadar hareketli mi olacak diye, arkasından çok koşturacak bizi galiba doktora gittiğimde açtım doktor bile aç olmana rağmen çok hareketli dedi, şuan normal doğum pozisyonundaymış ellerini kasıklarımda hissediyorum üst kısımda da ayakları ozaman önemli olan sağlıklı olması

Kizlar cok kotuyum. Sicak bir yandan bebis bir yandan mahvoldum. Sabahtan beri istifra ediyorum. Hamileligim boyuca sadece 1 kez istifra eden biri olarak karni burnunda bir sekilde bunu yasamak cok daha zormus. Sinirlerimde bozuldu. Aglama krizi de eslik edince bittim bugun

Geçmiş olsun canım çok hassas dönemdeyiz, herşey sinirlerimizi bozabiliyor. Bende iştem izin aldım evde en serin yeri bulup uzanıyorum, duşa girip, kıyafet değiştiriyorum, yoksa ter içindeyim. Allah bütün hamişlere bu sıcaklarda kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…