- 21 Ocak 2016
- 594
- 825
- 103
- 32
çok ilginç...önümüzdeki aylarda ne yapacaksn dahada büyüyünce..bence dr a bi sor derim
benim annemin adı Zeynep eşim Zeynep istedi ben bilge :) valla güzel oldu bence koyabilirsinMaşallah bebeğine annesi günlerimiz de aynıymış. Yalnız söylemeden edemeyeceğim ben de kızımın adını Zeynep koyacağım, annemin adı da Bilge. O yüzden çok hoşuma gitti şimdi hatta yanına Bilge' yi iliştirsem mi diyorum. :)
CennetBahcesi53 canım geçen hafta cuma ve cumatesi aynı şeyi yaşadım normaldede benimkisi hareketli ama bu iki gün ekstrem şekilde kımıldadı ve karnımın hemen altında baya baya ağrı oldu 2 gün hiç durmadan tekmeledi sonra pazar günü hiç kımıldamadı desem yeridir 2/3 kere falan o da gece olmuştu artık ama doktorumuza gittiğimizde başı yukarıda dik duruodu sonra anladımki yanlamasına bi pozisyondan kafa üstü dik pozisyona geçerken öle sancı yaşadım onuda nerden biliorum salı günü randevumuz vardı doktorumuza söledim yer değişikliği sırasında olur dedi ana sen genede istersen doktoruna danış ama panik yapma bende çok yorgun düştüm hatta akşam baya sayıklayarak uyumama sebep oldu canım çok acıdı ama geçti
orum be kadar hareket etse o kadar gelişiyor diyor canım benimde karnim küçük onuda sordum bazı göbekler gömmeli dedi o konuda endişen olmasınben bu kücük hanımın öyle tombik bir bebek olacağına hiç ama hiç inanmıyorum. 3000 kg doğarsa çok şükür derim. bu harekete kilo da alamaz ki. Acaba karnım çok kücük de içime mi sığmıyor sürekli debeleniyor diye düşündüm. Beyin fırtınası yapıyorum resmen niye böyle diye anlamak için
Tişört ütülemesi daha kolay, gömleğe göreEşin sürekli gömlek giymesi gereken bir işi bar sanırım, bu durumda ütü büyük problembenim eşim antrenör sürekli spor kıyafetlerle dolaştığı için ütülenecek tek şeyi tişörtleri onu da kendi ütülüyor zaten 46 gömlekde ütülenir mi yaa 1 tl iyiymiş bence denenebilir
Bu sabah itibariyle +11 kg tamamlamış bulunmaktayım, hep aynı mı yiyorum , evet, ama 3 güne bir 100-200 gram sinsi sinsi yerleşiyorKesinlikle bende 10 kilo aldım o yüzden boyle düşünüyorum :) hamilelik çok garip gercekten artı olarak birsey yemiyorum ama günden güne kilo alıyorum :)
Aynen sokak resmen lav çukuru gibi asfaltlar erimişti hep. Bir cesaret çıktım. Ramazan olduğu için boştu şükür heryer. Teşekkür ederiz
Normalde 3-9 eylül arası görünüyordu ama biraz öne attı kendinibenim 28 kasımdı.
Maaşallah kilosu boyu ne kadar güzelmişinşallah böyle güzel devam ederler.
Ay canım saolusg ile aşk yaşıyorum. Ertelemeyi düşünüyordum sıcaklardan ama iyiki cesaretlenip gitmişim
Aynen canım 35 haftadan sonra artık heran gelebilir gözüyle bakmalıyız dedibirde önden gidince hazırla direktifini aldık ilk defa ciddi heyecanlandım 2 ayımız kaldı, 2 ay sonra hayatım çook değişecek oyun gibi geliyordu şimdi şimdi ciddiyetini anlamaya başladım
Mide batması yok ama sırt ağrım çok fazla, yorgunluktan yatmak istiyorum, sırt ağrımdan dolayı da yan yatamıyorum, ne yapacağımı şaşırdım, otursam dert, uzansam dert, bir pozisyon bulamadım kendimeHayırlı geceler :) mide batması ve sırt Ağrı'sı sikayeti olan var mı yaa çok dayanılmaz oluyo ne yapmak lazım
Maşallah prensesecanim saolasin. haberler de bebis de iyi cok sukur. damarlardaki direncler azalmis. gelisimi haftasinda gidiyor cok sukur. yanaklari yokbu kuzunun diye uzuluyordum yavastan dolmaya baslamis :)) daim olsun guzel haberlerimiz insallah..
ayyy canım ben hayatta ağlamam içimden almayın diye. hatta dün akşam dedim hamilelik sürecim 210 günmüş yani bu aralar enerjim bitti. sağa dön olmuyor sola dön olmuyor sırt üstü yat olmuyor. yürüyüş yapıyorum olmuyor. bu ağrılar la bu kadar ayı nasıl geçirdim bilmiyorum. ağrısız yatmayı özlemişim. bi sağlıkla biteydi benim şafak 74Ben de bazen ciddi ciddi düşünüyorum, becerebilecek miyim, iyi bir anne olabilecek miyim endişesi hep var zaten ama idrak etmem için bazen kendime durup, "şaka değil bak sinem, bebek geliyor bebeeekk" diye sesli söylemem gerekiyor, ne kadar hevesle, özlemle beklesem de bazen hayal gibi geliyor, doğuma giderken yavrumu içimden almasınlar diye ağlayanları anlıyorum, galiba biri de ben olacağım
Dokt
orum be kadar hareket etse o kadar gelişiyor diyor canım benimde karnim küçük onuda sordum bazı göbekler gömmeli dedi o konuda endişen olmasın
Benimki de çok hareketli canım bizim yatak visko onda alışmıştım geçen tatile gittik yatak yaylıydı resmen yayla kavga etti benim cadı yay geri teptikçe vuruyo ben iri olduğum için otururken yürürken o kadar rahatsız etmiyo ama yatınca tabi çok hissediyorum bi de iyice yukarı mı çıktı nedir kaburgalarıma vuruyo millet hareketlerini dinliyomuş ya daha kendini hiç unutturmadı acaba napıyo dedirtmedibir sonraki kontrolde görücez bakalım ne kadar gelişmiş minnoş, dün gece onu doğunca kundak yapıcam diye söylenip durdum, yapıcam
Canım benimde durum aynı hiç durmuyor, sabahları uyanıp göbeğimi izliyorum artık ne yapıyor acaba diye her yerde bir hareket, tek farkı benim canımı acıtacak kadar sert vuruşları yok. Sabah eşim göbeğime kolunu attı napıyor burda dans mı ediyor diyorGünaydın kızlar... Bu minik cadı beni 4 den 6 ya kadar uyutmadı. resmen savaş var içimde Allahım hiç mi durmaz. Karnımın içi acıyor artıkdün bütün gün iş yerinde canıma okumuştu zaten, eve gittim ayaklar davul, uzattım biraz dinleneyim dedim, öyle tekmeler atıyor ki karnımın heryeri sarsılıyor, artık gözlerim doldu acıdan. 1 gibi uykuya daldım hala vuruyordu 4 de uyandım ama ne uyanmak. delirmiş gibi içimde. Bir sıkıntısı mı var acaba diyor eşimde. Sizin de böyle oluyor mu?
Şuan bile durdurulamaz bi halde karnımın sağ tarafı bomboş azıcık bastırsam içe giriyor yumuşacık. Sol taş gibi orda sürekli ittiriyo vuruyo ya hayretler içindeyim neden hiç uyumuyor
Geçmiş olsun canım çok hassas dönemdeyiz, herşey sinirlerimizi bozabiliyor. Bende iştem izin aldım evde en serin yeri bulup uzanıyorum, duşa girip, kıyafet değiştiriyorum, yoksa ter içindeyim. Allah bütün hamişlere bu sıcaklarda kolaylık versinKizlar cok kotuyum. Sicak bir yandan bebis bir yandan mahvoldum. Sabahtan beri istifra ediyorum. Hamileligim boyuca sadece 1 kez istifra eden biri olarak karni burnunda bir sekilde bunu yasamak cok daha zormus. Sinirlerimde bozuldu. Aglama krizi de eslik edince bittim bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?