- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 35
Ben önce ayrilmayi düşünüyordum canim 32. Haftada ama herkes calisabildigin kadar çalış dedi 35. Haftaya kadar calisip sonra ayrilmayi düşünüyorumÇalışan anne adayları 32 haftada ayrılmayı düşünüyor musunuz
En son kontrolde dr.uma sordum en fazla 10gun once alinir dedi daha once olursa solunum sikintisi olur kuveze girebilir dediArkadaslar sezerya dogum 38.hafta bitince mi oluyor?
Kesinlikle bikini canım ne kadar hafif parça o kadar rahatlık .mayo yapışır sıkar gibi geldi bana bikini giydim bugün çok çok rahattıBen henüz denize giremedim bayramdan sonra girmeyi düşümüyorum, bakalım nasıl olacak, bende düşünüyorum acaba mayo mu giysem bikini mi hangisi rahat olur diye
canım kilosu 1200 mü sağlıkla kallKızlar kontrolden geldik.çok şükür kızımız sağlıklı.32+3 günlük olduk bugün.ölçümlerimiz önde boyu 47 cm kilosu 1200.yüzünü sakladı bizden renkli poz yakalayamadik.
İnş canım.yalniz ben kızımın kilosunu yanlış yazmışım.kilosu 2.200 diyecektim.1200 yazmisim yanlış.Hadi gözün aydın sağlıcakla al kucağına inşallah benimde 14 temmuzda kontrolüm 1 temmuzda gitmiştim en son inşallah herşey yolunda ve sağlıklıdır oğlum :)
Canım kilosu 2.200 yanlışlıkla 1.200 yazmışım.arkadaşlarda belirtince farkettim.canım kilosu 1200 mü sağlıkla kall
Benim de hepsi yarım yamalakKızlar hazırlıklar nasıl gidiyor
Doğum süsü veya hediye olarak ne düşünüyorsunuz
Çantalar hazırlandı mı ben 35. Haftada hazırlayacağım bu gidişle
İkinci bebeğimi bekliyorum sanki hiçbirşey bilmiyorum boşlukta hissediyorum kendimi
Canım konuyla alakasız ama bir şey sormak istedim. Sen kızında chicco next to me beşik kullanıyordun diye hatırlıyorum, doğru mu? Bir mesajında denk gelmiştim sen miydin değil miydin hatırlayamadımzBenim de hepsi yarım yamalak
Hazır desen değil
Hazır değil de diyemem hepsinden 3'er 5'erbişeyler var
İsim netleşmedi diye Bebek süsü hazırlayamıyorum
Gebelik yogasına gidiyorum yine de hazır mıyımbilmiyorum
Zihni'imi hazırlayamıyorum yani
Kendini Çok dinlememek lazım bir de belki
Dinledikçe kendini acabalara boğuluyor insan
Aynen ya allah korusun sağlıklı olsun bebislerimiz.Iyi sevindim canim ya arada koskoca 1 kilo oynuyorbende endiselendim
Yok next to me olbeydi galiba kullanan. Ben bir chicco park yatakla geçirdim 0-5 ayı sonra hop kendi odasına yatağına. Park yatağı en çok kullanan anne ünvanım var oyun parkı oldu kenarları dişledi orda sıraladı uyudu oynadı falanCanım konuyla alakasız ama bir şey sormak istedim. Sen kızında chicco next to me beşik kullanıyordun diye hatırlıyorum, doğru mu? Bir mesajında denk gelmiştim sen miydin değil miydin hatırlayamadımz
Sıkıntıı dediğin gibi büyük gerçektennn ne ayran ne süt hiç birşey uykuya geçmem iöin yardımcı olmuyor. Sinir bastı uyuyamıyorum :'(
Çanta hazır bez yok
İsim hazır süs yok
Oda hazır ama halı serilmedi
Ağrılar deseniz full
Uyku deseniz oda yok
İlk bebek olduğundan ne yapacağım ben çok
Ah tabi birde akıl verip her işime karışmaya çalışanda çok
Düşünüp düşünüp strese girmektense koyverdim
Tadını çıkarıp göbüş gezdirip hiçbir iş yapmayıp semirip gebişim ben diye herkesi kullanıyorum
O kadar eminim ki şu keyfi özleyeceğime
Ağrıları bile özleyeceğim gibi geliyor
En güzeli durumu kullanmak
Birde yarın düğün var giyeceğim elbise yokelbise bulsam ayaklar şiştiğinden anca parmak arası terlikle giderim
Saçlarımda 1 karış dip gelmiş pinçik pinçik.
Üstüne karnım yarıklar şeklinde çatladı kaşınıyorhaftaya inadına bikiniyle denize gireceğim
Kediciğim bebek odasına aldığım perdeye resmen tecavüz etmiş, eşimden saklıyorum
Kısacası hatunlar sıkıntı çok ama 2 güp güp yapınca bebito sıkıntı bitiyor
Yada ben delirdim farkında değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?