Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben henüz denize giremedim bayramdan sonra girmeyi düşümüyorum, bakalım nasıl olacak, bende düşünüyorum acaba mayo mu giysem bikini mi hangisi rahat olur diye
Kesinlikle bikini canım ne kadar hafif parça o kadar rahatlık .mayo yapışır sıkar gibi geldi bana bikini giydim bugün çok çok rahattı

Benim de hepsi yarım yamalak
Hazır desen değil
Hazır değil de diyemem hepsinden 3'er 5'erbişeyler var
İsim netleşmedi diye Bebek süsü hazırlayamıyorum

Gebelik yogasına gidiyorum yine de hazır mıyımbilmiyorum
Zihni'imi hazırlayamıyorum yani
Kendini Çok dinlememek lazım bir de belki
Dinledikçe kendini acabalara boğuluyor insan

Canım konuyla alakasız ama bir şey sormak istedim. Sen kızında chicco next to me beşik kullanıyordun diye hatırlıyorum, doğru mu? Bir mesajında denk gelmiştim sen miydin değil miydin hatırlayamadımz

İyi gecelerr.. Uyuyamayan arkadaşlar uyumak için neler deniyorsunuz. Sırt bel kalça agrıları başladıı hele şu sırt agrılarıda off aşırı uykum var ama uyuyacak halim bile yok saga dönsem olmuyor solda olmuyor. Neler yapıyosunuz rahtlamak için

Çanta hazır bez yok
İsim hazır süs yok
Oda hazır ama halı serilmedi
Ağrılar deseniz full
Uyku deseniz oda yok
İlk bebek olduğundan ne yapacağım ben çok
Ah tabi birde akıl verip her işime karışmaya çalışanda çok
Düşünüp düşünüp strese girmektense koyverdim
Tadını çıkarıp göbüş gezdirip hiçbir iş yapmayıp semirip gebişim ben diye herkesi kullanıyorum
O kadar eminim ki şu keyfi özleyeceğime
Ağrıları bile özleyeceğim gibi geliyor
En güzeli durumu kullanmak

Canım konuyla alakasız ama bir şey sormak istedim. Sen kızında chicco next to me beşik kullanıyordun diye hatırlıyorum, doğru mu? Bir mesajında denk gelmiştim sen miydin değil miydin hatırlayamadımz
Yok next to me olbeydi galiba kullanan. Ben bir chicco park yatakla geçirdim 0-5 ayı sonra hop kendi odasına yatağına. Park yatağı en çok kullanan anne ünvanım var oyun parkı oldu kenarları dişledi orda sıraladı uyudu oynadı falan
Şimdi yeniden aynı pak yatak eve gelecek. Özlemişim kendisini
Bir de 2009 da park yatak bu kadar meşhur değildi.
Ben yüzyılın İcadı gibi görmüştüm sanırsın apple devrimi
Hahahahha

Birde yarın düğün var giyeceğim elbise yok elbise bulsam ayaklar şiştiğinden anca parmak arası terlikle giderim
Saçlarımda 1 karış dip gelmiş pinçik pinçik.
Üstüne karnım yarıklar şeklinde çatladı kaşınıyor haftaya inadına bikiniyle denize gireceğim
Kediciğim bebek odasına aldığım perdeye resmen tecavüz etmiş, eşimden saklıyorum
Kısacası hatunlar sıkıntı çok ama 2 güp güp yapınca bebito sıkıntı bitiyor
Yada ben delirdim farkında değilim

Sıkıntıı dediğin gibi büyük gerçektennn ne ayran ne süt hiç birşey uykuya geçmem iöin yardımcı olmuyor. Sinir bastı uyuyamıyorum :'(

Sıkıntıı dediğin gibi büyük gerçektennn ne ayran ne süt hiç birşey uykuya geçmem iöin yardımcı olmuyor. Sinir bastı uyuyamıyorum :'(

Yok yahu strese girme. Uyuyamıyorsan hayal kur. Ben bebişi parmaklıyorum şuan ben uyumuyorsam sende uyumayacaksın diye. Son dönemlerin klasiği zaten bu. Kramplar uykusuzluk dönememek. Emzirmeyle alakalı bişiler okuyorum ben netten. Madem uyuyamıyorum en azından biraz bilgilenirim mantığındayım. Rahatlatıyorda tavsiye ederim. Özellikle tomrisin emzirme notlarını

ayyy ne guldum :)) cok tatlisin...

evet bundan sonrasi biraz daha zor ama artik cok sukur en buyuk korkularimiz yerini konforsal durumlara birakti. buna cok sukretmek lazim. oglumda son zamanlarda ben de uyuyamiyordum bebis bizi kendine hazirliyor diyorduk esimle. simdi sukur diyim uyuyorum ama benim sipacik minnak gidiyor o yuzden daha kaburga baskisi vs cok yogun degil.

uyuyamayan arkadaslar yastik yukseltmeyi falan deneyebilir. bele bacak arasina destek yastik koymak da iyi geliyor. fiziksel olarak rahatlasaniz da zaten kafada bi milyon merak endise oluyor. guzel bisi simdiden emzirme notlarini okumak. hatta arada gaz masaji, kanguru bakimi falan gibi seylere de bakinmak lazim cunku ilk zamanlar hic okuma sansi olmama ihtimali de yuksek :)

en azindan ben dogumdan sonra bi kac ay ugrayamam herhalde buraya gunduz buyuk gece kucuk derken :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…