Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
benimki 3 gün öne geldi aslında aynı .) hatta dr 40 haftayı bulmaz genelde 38 - 39 da doğuyor dedi ben 9 - 16 eylül arası beklemedeyim :)
Kız ona takılma sen :) benim ki 2 hafta önde ama ben doğum eylül 23 diyorum belli olmuyor yani sağlıklı olsunlarda inşallah senin bebeğinin cinsiyeti ne bizim oğlumuz olucak inşallah tosun paşam benim :):) yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor inşallah yolundadır herşey

nebiliyim panik yapmaya başladım şimdiden :) kızım olacak işalah :) işalah bakalım kaç kilo oldu , en son ne kadardı

nebiliyim panik yapmaya başladım şimdiden :) kızım olacak işalah :) işalah bakalım kaç kilo oldu , en son ne kadardı
Yapma yapma sakin ol :) en son 28+0 da gittim 38 cm 1 kilo 450 grdı 30+0 haftaya uyumlu dedi o zaman doktor yarın 29+6 yım ne kadar oldu bilmem gidince öğrenicem

İnşallah inşallah ultrason fotoğraflarına bakmaya doyamıyorum çok değişik çok güzel bir duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ben 3 yıl bekledim çok şükür rabbim nasip etti sonunda

amin işalah ben ilk dr dan çıktım dakikalarca keseye baktım :) allah herkese nasip etsin bizmkilerinde sağlığını versin

Canımmm çok teşekkür ederimmm Allahım korusun yavrularımızı, sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah. Dün yüzünü göremedik bile, ben de kocaman oldu artık şöyle güzel bir poz alırız diye ümitle gitmiştimsağlıklı olsunlar da evet, doğunca çekeriz artık bol bol. Benim de önce ince kılcal damar gibi iz oldu, hala ümitle damar mı diye bakıyorum ama eşim çatlak olduğundan eminnn annelik böyle bir şey demek ki, oğluşum sağlıklı olsun da diyorum, ne kilo geliyor aklıma ne çatlak. Biz de teyzoşumuzu öpüyoruz sağlıkla kalın kuşum, sizin kontrol ne zaman bu arada?

21. haftadan itibaren doktorumuz babaya benzetiyordu, istikrarlı devam ediyor kuzucuk göbek deliğimin orası o kadar gerginki o bölümün çatlamayıp, taaa alt kasık kısmında çizgi oluşması da enteresan, inşallah devamı gelmez bakalım. senin hazırlıkalr nasıl gidiyor canım?

İnstagramda gerçekliğine inanamadığım videoalar oluyor, bildiğin bebek incecik çarşafın altında dans ediyor gibi hareketler yapıyor, herhalde birkaç haftaya bizimkiler de öyle olacakgece yatakta dönmesi bizim için de işkence, dönerken eşimin kolundan tutuyorum gece yarısı. Biraz deli yatarım normalde, hamile kaldığımdan beri dikkat ediyorum ama kendimi sırt üstü buluyorum ben de sık sık, hemen yan dönüyorum ama yan yatmaktan yan kaslarım ağrıyor artık.

Kızlar İzmirde olanlara duyurumdur
Ebebekte bir kampanya var. 7 ay ve üstü gebişler için. Kimliğinizi götürüp 5 tl karşılığında bu kutuyu veriyorlar. Kullanmayacak olsanız bile ihtiyacı olan birilerine hediye edilebilinir. Ben sağlık ocağına vermeyi düşünüyorum, ihtiyaç sahibi bir anneye gider illaki
Bez almaya gittiğimde öğrendim. Balçova ege park ve point bornovadaki ebebek mağazalarında. Yolunuz düşerse aklınızda olsun

kilo dedin de hala hızla devam ediyorum, 12yi geçtim galiba , ne olcak sonum bilmiyorum. herkes hala nerene aldın bu kiloları diye sorup duruyor. beden hemen hemen aynı beden, sadece devasa bir göbek var önde o da basketbol topu şeklinde, yanlarda hiçbişi yok, ben de bişey anlamadım gitti. ama tartı biraz moralimi bozmaya başladı artık.
bizim kontrolü doktorum önceden belirlememişti, standart bir ay dolunca gidiyordum, cuma günü doluyor. ama ben kendi doktoruma değil de devletteki doktoruma haftaya perşembe için randevu aldım bakalım. bi aksilik olmazsa kafamı normal doğuma fena taktım. devlette daha çok normale yöneliyorlar diye orada doğumu düşünmeye başladım. doğum için yeni bir ek hizmet binası yapmışlar çok öneriyorlar. kendim göremedim ama umarım pişman olmam. korkuyorum bir yandan ama artık kararımı kesinleştirsem iyi olcak. umarım bebişim de fazla tombiş gitmiyordur. doktorum uyarmıştı böyle giderse normal doğum zor diye. her şeyden önemlisi hepimizin bebişi sağlıklı olsun, gerekirse sezaryen yapcaz napalım dimi. moralimizi bozmak yok.

Ben de her sabah yorgun ve az uyumuş hissiyle uyanıyorum, rüya görmüyorum ama geceleri uykuya geçmem zor oluyor
İsim konusunda da daha önceden zaten belirlenmişse, eşine baskı press yapar ikna edersin, bence hiç kafana takma. Bizim de babamızın isim bulma serüveni uzun sürdü, bir tane o bir tane ben koyuyoruz, olayı çözüyoruz inşallah.
Normalde erkek tarafı isim için tavsiye sunar, baskı yapar filan ,bizde de durum tersi ,annem tavsiyelerle geliyor bakalım, kendi annen olunca daha rahat yorum yapabiliyorsun en azından. senin de gönlündeki olur inşallah tatlım.

Maşallah kuzucuğa Yerim ben onun tombiş yanaklarını, boyu kilosu her şeyi çok güzel maşallah, sağlıkla gelsinler inşallah, kıyafetler konusunda da gönlümüzce aldık napalım, her gün üstlerini değiştirir foto çeker bebiş albümü yaparız, cicilerini giyemedi demeyiz

Canım daha iyi misin?

Ben de 13 kg aldım, öncesinde beden olarak 36-38 idim, S -M üst bedendi, şimdi 38-40 beden hamile pantolonlarım ve L-XL beden salaş üstlerle geçiriyoruz dönemi, benim de karın büyüdüğü için üst beden daha büyük, alttan çok kilo almadım sanırım. 167 cm boyum, 64 kg ile başladım, 77 kg oldum, bakalım sonumuz hayır olsun , 80 kg bulmamalıyım diyordum ama sanırım zor olacak, çünkü bu haftadan sonra bebek haftada 200-250 gram alıyormuş zaten, sağlıkla gelsinler de tek, sıkı disiplinle halledilir kilolar.
İnşallah hastane içine siner canım, ben de normal doğum istiyordum, doktorumuz dün sezaryen sinyalini yaktı, bakalım hayırlısı hangisiyse o olsun hepimiz için, kendimi şartlamıyorum şimdilik, moral bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…