Kız ona takılma sen :) benim ki 2 hafta önde ama ben doğum eylül 23 diyorum belli olmuyor yani sağlıklı olsunlarda inşallah senin bebeğinin cinsiyeti ne bizim oğlumuz olucak inşallah tosun paşam benim :):) yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor inşallah yolundadır herşeybenimki 3 gün öne geldi aslında aynı .) hatta dr 40 haftayı bulmaz genelde 38 - 39 da doğuyor dedi ben 9 - 16 eylül arası beklemedeyim :)
Kız ona takılma sen :) benim ki 2 hafta önde ama ben doğum eylül 23 diyorum belli olmuyor yani sağlıklı olsunlarda inşallah senin bebeğinin cinsiyeti ne bizim oğlumuz olucak inşallah tosun paşam benim :):) yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor inşallah yolundadır herşey
Yapma yapma sakin ol :) en son 28+0 da gittim 38 cm 1 kilo 450 grdı 30+0 haftaya uyumlu dedi o zaman doktor yarın 29+6 yım ne kadar oldu bilmem gidince öğrenicemnebiliyim panik yapmaya başladım şimdiden :) kızım olacak işalah :) işalah bakalım kaç kilo oldu , en son ne kadardı
Yapma yapma sakin ol :) en son 28+0 da gittim 38 cm 1 kilo 450 grdı 30+0 haftaya uyumlu dedi o zaman doktor yarın 29+6 yım ne kadar oldu bilmem gidince öğrenicem
İnşallah inşallah ultrason fotoğraflarına bakmaya doyamıyorum çok değişik çok güzel bir duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ben 3 yıl bekledim çok şükür rabbim nasip etti sonundaişalah çok güzel haberler alırsın maşallah :)
İnşallah inşallah ultrason fotoğraflarına bakmaya doyamıyorum çok değişik çok güzel bir duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ben 3 yıl bekledim çok şükür rabbim nasip etti sonunda
Canım benim iyiyizzz çok şükürsinemnur canim nasilsin tatlim pasazademiz buyudu massallah sizlere opuyorum saglikla kalin
Canım ilk alternatifimiz medicana hastanesiydi, Jule hanımı önermişlerdi ama biraz sert bir mizacı var diye eleştirenler de olmuştu, o yüzden biz Feyza hanımla devam ettik.Çok sağol cnm medicana nasıl sence
Canımmm çok teşekkür ederimmmGozun aydin canim. Masallah ona. Sakin kotu dusunme bence normal dogum ya da sezaryen icin simdiden net bisi soylenemez zaten onemli olan ne sekilde olursa olsun saglikla gelmesi. Bizim yaramaz da foto vermiyordu napalim annesi gelince bol bol fotograf cekcez yakinda zaten surda bisi kalmadi. Ben de daha catlamadim gerci gogsumde hafif bi iz var gibi ama kesin catlarim.zaten ortadan ikiye yarilcak gibi hissediyorum bu aralar agrilar da senin gibi tavan yapti. Herseyi yolunda bi saglik sıkıntısı yok oglusunun cok sukur. Saglikla gelsin. Teyzesi opuyor onu
21. haftadan itibaren doktorumuz babaya benzetiyordu, istikrarlı devam ediyor kuzucukEh bir yerden babaya benzeyecek sonuçta kafası benzemiş, senin oğluşunda pek bi utangaç çıktı bi yüzünü göstermedimaşallah kuzucuğa kilosu boyu da gayet güzel çatlak şimdilik bende yok ama sonlara doğru bekliyorum bakalım benim ilk ne zaman olacak, pek krem filan düzenli kullandığım söylenemez ama tedbirde almak iyidir
İnstagramda gerçekliğine inanamadığım videoalar oluyor, bildiğin bebek incecik çarşafın altında dans ediyor gibi hareketler yapıyor, herhalde birkaç haftaya bizimkiler de öyle olacakAynen canım hareket ettikçe mutlu oluyorum ama ben senden yaklaşık iki hafta öndeyim şu an aldığı hale inanamazsın hah diyorum birazdan göbeğim yırtılıcak çıkarcak bacağını ordan rahatlıcakgece uyanıyorum odada dolanıyorum heryerde sola yatmayı tavsiye ediyolar ama benim kız beni sola yatırmıyo karnımın içi kopuyo sanki
kilo dedin de hala hızla devam ediyorum, 12yi geçtim galibaCanımmm çok teşekkür ederimmmAllahım korusun yavrularımızı, sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah. Dün yüzünü göremedik bile, ben de kocaman oldu artık şöyle güzel bir poz alırız diye ümitle gitmiştim sağlıklı olsunlar da evet, doğunca çekeriz artık bol bol. Benim de önce ince kılcal damar gibi iz oldu, hala ümitle damar mı diye bakıyorum ama eşim çatlak olduğundan eminnn annelik böyle bir şey demek ki, oğluşum sağlıklı olsun da diyorum, ne kilo geliyor aklıma ne çatlak. Biz de teyzoşumuzu öpüyoruz sağlıkla kalın kuşum, sizin kontrol ne zaman bu arada?
Ben de her sabah yorgun ve az uyumuş hissiyle uyanıyorum, rüya görmüyorum ama geceleri uykuya geçmem zor oluyor@ebican_040506 ,sinemnur , @dilanbade birde geceleri rüya görmeye başladım ama o kadar çok rüya görüyorum ki hiç dinlenmiyorum resmen uykumda yoruluyorum.
eşimle isim konusunda anlaşamadık babasının ismini istiyor bende istemiyorum tedavi döneminde bellirlemiştik isimleri ve yumurtalarımızı ismiyle seviyorduk ama ne zaman bebek erkek dendi hiç ismiyle sevmemeye başladı. niyeti başkaymış ama kazanan ben olurum isim konusunda.
dün gece rüyamda tüm akrabalar bana kayınpederinin ismini koy diye baskı yapıyor. uyandım ki ter içinde kalmışım
Bugünler muhtemelen özlenecek de kızlar@vendetta42 dogru terimi sen bulmuşsun penguen gibi bende kendime sürahi nene diyip duruyodum yürürken bir saga bir sola yatıyorum resmenolsunn bee bugunler gecicek
Maşallah kuzucuğaKızlar biz de bugün kontrole gidenlerdeniz, kızımızı gördük hatta çok nadir yakalayacağımız bir duruma şahit olduk gözlerini açtı etrafına baktı sonra tekrardan kapattı minnoşumbugün tam 29+0 dayız kilosu 1495 gr boyu ise 43cm olmuş kilosu için bir hafta önde boyu içinde 3 hafta önde dedi böyle giderse doğduğunda 53-54 cm doğabilirmiş, şimdiden acaba bu boya 0-3 ay kıyafetleri olacak mı demeye başladım. Allahtan tulumlarından 0-3 ay çok almamıştım daha çok 3-6 ay var normal doğum için bebeğin kilosu 3300-3500 maksimum olmalı dedi yoksa kilolu bebeklerin normal doğumda omzunun çıkma ihtimali oluyormuş Allah korusun bakalım tombik yanaklım kaç kilo doğacak sağlıkla doğsun hepimizin minnoşları
Canım daha iyi misin?offff kızlar ya kasıklarımda ağrı var adet sancısı gibi biraz artıyor sonra azalıyor korkuyorum doğum sancısı mı diyemüdürüm yok işten de izin alamadım dr. gitmek için. sıcaklar mı tetikledi anlamadım şantiye de herkes erkek sorup danışacak kimse yok. annemi de telaşlandırmak istemedim bakalım bekliyorum.
malzeme deposunda uzandım hem serin hem kimse yokCanım daha iyi misin?
Ben de 13 kg aldım, öncesinde beden olarak 36-38 idim, S -M üst bedendi, şimdi 38-40 beden hamile pantolonlarım ve L-XL beden salaş üstlerle geçiriyoruz dönemi, benim de karın büyüdüğü için üst beden daha büyük, alttan çok kilo almadım sanırım. 167 cm boyum, 64 kg ile başladım, 77 kg oldum, bakalım sonumuz hayır olsun , 80 kg bulmamalıyım diyordum ama sanırım zor olacak, çünkü bu haftadan sonra bebek haftada 200-250 gram alıyormuş zaten, sağlıkla gelsinler de tek, sıkı disiplinle halledilir kilolar.kilo dedin de hala hızla devam ediyorum, 12yi geçtim galiba, ne olcak sonum bilmiyorum. herkes hala nerene aldın bu kiloları diye sorup duruyor. beden hemen hemen aynı beden, sadece devasa bir göbek var önde o da basketbol topu şeklinde, yanlarda hiçbişi yok, ben de bişey anlamadım gitti. ama tartı biraz moralimi bozmaya başladı artık.
bizim kontrolü doktorum önceden belirlememişti, standart bir ay dolunca gidiyordum, cuma günü doluyor. ama ben kendi doktoruma değil de devletteki doktoruma haftaya perşembe için randevu aldım bakalım. bi aksilik olmazsa kafamı normal doğuma fena taktım. devlette daha çok normale yöneliyorlar diye orada doğumu düşünmeye başladım. doğum için yeni bir ek hizmet binası yapmışlar çok öneriyorlar. kendim göremedim ama umarım pişman olmam. korkuyorum bir yandan ama artık kararımı kesinleştirsem iyi olcak. umarım bebişim de fazla tombiş gitmiyordur. doktorum uyarmıştı böyle giderse normal doğum zor diye. her şeyden önemlisi hepimizin bebişi sağlıklı olsun, gerekirse sezaryen yapcaz napalım dimi. moralimizi bozmak yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?