Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Gayet güzel aslında boy ve kilosu maşallah benimde 26 da 950 gr dı çok hızlı büyüyorlar bu haftalarda eminim sende gittiğinde baya şaşıracaksın.

Ne siklikla gidiyorsunuz doktora? Benim ki 2haftada 1 cagiriyor cuma da nst ye giricem.
Şimdilik 3 haftada bir gidiyorum ama ileriki haftalarda sıklaştırır mı bilmiyorum, benim özellikle 32. Haftada çağırdı çalıştığım için çalışabilir raporu yazacak, oda 3 haftaya denk geldi

Selam kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamıyorum doğuma az bir sure kaldı stres korku heyecan hepsini bir arada yaşıyorum Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Hazırlıklar ne alemde kızlar benim henüz bir hazırlığım yok ufak tefek aldık birşeyler ama önemli şeyler alınmadı henüz hastane çıkışı çantamız yok ortada temmuz başı alışveriş yapmayı düşünüyorum

Ayak serçe parmağıyla yanındaki parmak arası anne vücudunda bebeğe direk etki e den akupunktur noktasıymış. Orası uyarılınca iğneyle Bebek pozisyon değişebiliyormuş. İğneyle uyaramam ama masajla çimdikle belki bir işe yarar. Zararı olmaz belki faydası olur
Bir de yabancı sitelerde okudum bunu soğuk sıcak kompres yaparak yönlendirebilirmişiz bebeği. Misal benim başı yukarda ya yukarı soğuk havlu kompres yapıp doğum kanalı tarafına sıcak aynı anda. Bebek soğuktan kaçar sıcağa yönelirmiş. Bunu Da deneyeceğim.
İnşallah dönmüştür senin ki inşallah benimki de döner sağlıkla
Ben de tüm gece okudum araştırdım. 37 de kendiliğinden dönen tek bir isim buldum. Çoğu dönmemiş ve sezaryen olmuş
Sadece kk da değil başka sitelerde de okudum dönene çok rastlamadım yani.
Bir ilk oluruz belki.

Kizlar ya otururken kaburgalarima baski çok hissediyorum meme alt tarafım komple ağrıyor.sizde de var mi
Bir dokun bin ah isit derler ya öle olduk hepimiz benimde gögüs altim cok agriyor oturamiyorum oturdummu kalkamiyorum ,, bebis kendini cevirdigi icin oluyor bu agrilar ve artik buyudugu icin

Evet. Haklısın benim doğum için tercihim olabilir ama bebeğin sağlığı benim doğum tercihimden önemli. Amaç sağlıkla kucaklamak değil mi bebeklermizi
Sadece daha önce ameliyat geçiröediğimden gerginim biraz. Son anda sezeryan dese kafaya takmazdım belki. esas önemli olanı kaçırmamak şazım

Marcs and Spencer dan 5 uzun kollu çıt çıtlı bady 39 TL olmuş. Netten alışveriş yapanlar baksın bir kızımda ordan aldığım body ler ne çekti ne küçüldü ne çıt çıtı düştü. Hepsi hala yeni gibi kumaşları penyeleri harika oluuor

ayyyy canım ya umarım dönerler. bugün meraktan kendimi acilen atacaktım pozisyonunu görmek için baktım uzatacaklar girmedim. en iyisi beklemek . sıcak ve su soğuk su mantıklı geldi. diğer lerini bende okudum mantıklı gelmedi. bakalım canım yaaaaa. sağ göğüs altımda baskı hissedince diyorum bence döndü buda ayağı umut işte. sağlıkla kal

bir an önce zaman geçsin doğum iznine çıkayım çok zor oluyor artık devamlı yorgunum ayaklarım agrıyor şişyor sallamaktan terlikle dolaşıyorum tırnaklarım bile ağrıyor sanki
Benim aşırı uykusuzluğum var resmen iç organlarım acıyor ağrıyor sağa dönüyorum sola dönüyorum sabahı sabah ediyorum.Allah yardımcımız olsun gerçekten ama bugünümüze şükür inşallah sağlıcakla zamanında kucağımıza alırız bebeklerimizi

amin işalah ama zormuş gerçekten

offff kızlar ya kasıklarımda ağrı var adet sancısı gibi biraz artıyor sonra azalıyor korkuyorum doğum sancısı mı diye müdürüm yok işten de izin alamadım dr. gitmek için. sıcaklar mı tetikledi anlamadım şantiye de herkes erkek sorup danışacak kimse yok. annemi de telaşlandırmak istemedim bakalım bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…