Gozun aydin canim. Masallah ona. Sakin kotu dusunme bence normal dogum ya da sezaryen icin simdiden net bisi soylenemez zaten onemli olan ne sekilde olursa olsun saglikla gelmesi. Bizim yaramaz da foto vermiyordu napalim annesi gelince bol bol fotograf cekcez yakinda zaten surda bisi kalmadi. Ben de daha catlamadim gerci gogsumde hafif bi iz var gibi ama kesin catlarim.zaten ortadan ikiye yarilcak gibi hissediyorum bu aralar agrilar da senin gibi tavan yapti. Herseyi yolunda bi saglik sıkıntısı yok oglusunun cok sukur. Saglikla gelsin. Teyzesi opuyor onuKızlar sabah kontrolümüz vardı, sata göre 30 w 1 d, ölçümlere göre(bacak ve karın çapı) 32 w 5 d, 1882 gram, 44,2 cm olmuşuz. Doktorum kafa çapı böyle giderse normal doğum zor dedi, kafa çapına göre 34 haftalık gibi görünüyor, babası dayısı hep büyük kafalı, oğluşumun da kafası önde gidiyor, sonraki haftalarda dengede olabilir, erken konuşmayalım dedi, tıbbi gereklilik neyse öyle olsun tabii ama inşallah normal doğum olur, yine foto alamadık, bir kol fotomuz var, yüzümüzü göremedik bile, dünki yüksek performanstan sonra yorulmuş beyefendi, uyuyordu, bebişim doğacak hala düzgün bir fotomuz yok, sağlıkla gelsinler de napalım artık, bu arada kasık bölgesinde, çok aşağıda vajinaya yakın yerde minik ilk çatlağımız oluştu, sanırım sol göğsümün de alt kısmı çatlayacak, göğüslerime hiç krem, yağ sürmüyordum, sanırım onları da nemlendirmenin zamanı geldi.
ay canım valla biraz daha iyi oldum şimdi yoksa bugün gün boyu yalnızım dostlarım diye bunalım takılıyordum. umarım sağlıkla atlatırız bu dönemi e tabi bide stressizYanında kimse olmamasına da çok üzülme
benim yanımda bir dünya insan olacak hiç bir işe yaramayacaklar
saçma sapan konuşacaklar.
Sinirimi bozacaklar
Gitsinler diye saat sayacağım
Onları duymamaya çalış takmamaya çalış
Enerji vampirleri
Faydasızlar ordusu
Olmasalar keşke
Allah sana güç versin eşin yardımcı olsun bebeğinde sağlıklı uslu bir Bebek olur inşallah
Eksikliklerini hissetmezsin
Ama inan gelip benim etrafındakileri görsen kıymetini anlarsın ailece yalnız kalabilmenin
Canım tamda bu sebepten ilk bebegimde heeer yolu deneyip her kapıya başvurup sonra sezeryan olmak zorunda kalmıştım makat gelişte kimse risk almiyo zaten çok tehlikeli imiş bütün doktorlar hemfikir Allah hayrlisini versin diyelim senin icindeBel bacak altına çok yastık koyarak yüzde 60 lık bir eğim yaratıp yatınca Bebeğe dönmek için gerekli alan sağlanıp yer Çek'imi kuvveti sayesinde dönme ihtimali olabilirmiş netten okudum 10 seferde döndüren var bu yolla. Bebeğe bir zararı olmaz diye düşünüyorum tamamen baş aşağı değilim neticede
Başka problemimiz yok bin şükğr Allah'a
Belki döner yine de bir umut içimde
Kızlar sorduğum soruyu cehaletime verin şimdi bizim bücürükler doğduktan sonra bi doktor kontrol edicektir mutlaka heralde dimi bi çocuk doktoru bunun için doğum yapacağımız hastane doktorlarından bi tercih yapabiliyo muyuz siz araştırdınız mı
Sağol canımcanim her hastanede yenidogan kontrolu yapilir. zaten senin islemlerin devam ederken bir yandan da onun kontrolleri yapiliyor olacak. kadin dogumcu ve cocuk doktoru birlikte giriyorlar genelde doguma ya da dogum aninda hemen cagiriliyor. sezeryan olacaksan secme sansin olur ozellikle su kisiyi istiyorum diye randevun ona gore ayarlanir ama normal dogumda ayarlayabilecegini sanmiyorum.
Kader kısmete teslim olmak lazım o Zaman. Allah'a emanetizCanım tamda bu sebepten ilk bebegimde heeer yolu deneyip her kapıya başvurup sonra sezeryan olmak zorunda kalmıştım makat gelişte kimse risk almiyo zaten çok tehlikeli imiş bütün doktorlar hemfikir Allah hayrlisini versin diyelim senin icinde
Inş gönlüne göre olur canım niyetim umutsuzluğa sürüklemek değil ben tecrübe mi paylaşmak istedim kilometrelerce yol yürüyordum normal için ama hayrlisi buymuş gezmedigim doktr kalmadi şimdi de ssvd için aynı çabam ama yine olmiycak gb teslim olmak lazm artkKader kısmete teslim olmak lazım o Zaman. Allah'a emanetiz
Bir de ben Aylardır gebelik yogasına gidiyorum normal doğurucam ilAçsız kesisiz diye.
İçimde keşke dönse bebeğim diye bir beklenti umut bir var
Rabbim hayırlısını versin
Ama daha vakit bol bakarsın döner senin kuzucukInş gönlüne göre olur canım niyetim umutsuzluğa sürüklemek değil ben tecrübe mi paylaşmak istedim kilometrelerce yol yürüyordum normal için ama hayrlisi buymuş gezmedigim doktr kalmadi şimdi de ssvd için aynı çabam ama yine olmiycak gb teslim olmak lazm artk
sabaha kadar rüya kabus uyuymadım. sen dönmemiş deyince bende kendimi kafaya taktım iki hafta nasıl beklicem bilmiyorum ya . yani niye dönmüyolar anlamıyorum dön işte o şekilde pozisyon daha rahat . umarım dönerler canım yaKader kısmete teslim olmak lazım o Zaman. Allah'a emanetiz
Bir de ben Aylardır gebelik yogasına gidiyorum normal doğurucam ilAçsız kesisiz diye.
İçimde keşke dönse bebeğim diye bir beklenti umut bir var
Rabbim hayırlısını versin
Merhaba canım maşallah hep böyle sağlıkla gider inş. beslenmeni nasıl yapıyorsun neler tüketiyorsun biraz tiyo alayım benimki biraz küçük geldi gözüme 28+0 1150 gramKızlar biz de bugün kontrole gidenlerdeniz, kızımızı gördük hatta çok nadir yakalayacağımız bir duruma şahit olduk gözlerini açtı etrafına baktı sonra tekrardan kapattı minnoşumbugün tam 29+0 dayız kilosu 1495 gr boyu ise 43cm olmuş kilosu için bir hafta önde boyu içinde 3 hafta önde dedi böyle giderse doğduğunda 53-54 cm doğabilirmiş, şimdiden acaba bu boya 0-3 ay kıyafetleri olacak mı demeye başladım. Allahtan tulumlarından 0-3 ay çok almamıştım daha çok 3-6 ay var normal doğum için bebeğin kilosu 3300-3500 maksimum olmalı dedi yoksa kilolu bebeklerin normal doğumda omzunun çıkma ihtimali oluyormuş Allah korusun bakalım tombik yanaklım kaç kilo doğacak sağlıkla doğsun hepimizin minnoşları
Çok sağol cnm medicana nasıl senceF ftslymn ben başkent üniv. hastanesine feyza arman çaldır'a gidiyorum, gayet memnunum, doğum da orada olacak, doğum için 1100 tl, oda ücreti 100 tl/gece, refakati için de 50-75tl/gece gibi bir rakam var aklımda, ocak ayında sormuştum, hatırladığım kadarıyla böyleydi rakamlar. Bir de konyada özel büyükşehir hastanesini çok tavsiye edeni duydum.
Kizlar cok sukur doguma 62 gün kaldi
Sayili gün cabuk gecer diyorlar ama gecmiyor ya...kizlar benim gögüs hic büyümedi ama gögüs ucu büyüdü karardı acaba dogumdan sonra duzelirmi
Teşekkürler canm benim senin minnoşun en son kaç grdı ki? Sizde baba baya uzunmuş, kızlar zaten anne babanın ortalaması oluyormuşoooy maaaşallah tubiş senin kız manken fiziğinde olcak günlerimiz aynı gibi ama benim kız pıtırcıkk.haftaya perşembe gidicez bizde ama ozaman bile max.1300 g falan olur bizim.sizin boylar uzun galiba bizde baba 190 ama ben pıtırcığım.maaşallah beril hanıma
Aslında ben hep iştahlı biri olduğum için herşeyden yiyorum ancak sabahları özellikle yumurta kaşar, beyaz peynir yiyorum çay içmediğimden sabahları bile ayran içiyorum ya da evde yapmışsam meyve suları içiyorum, onun haricinde hergün mutlaka meyve ceviz yemeyi ihmal etmiyorum, yemek olarakda çok sebze yediğim söylenemez, ama et türü şeyleri çok severim ve yazın benim olmazsa olmazım domates salatalık.Merhaba canım maşallah hep böyle sağlıkla gider inş. beslenmeni nasıl yapıyorsun neler tüketiyorsun biraz tiyo alayım benimki biraz küçük geldi gözüme 28+0 1150 gramaslında ben 1 ayda 2 kilo almışım ama bana yaramış
Valla benjm daha ayda bir. 34 olunca gideceğim. Nts icin erken değil mi . Yada normal olan bu mu çünkü hiçbir fikrim yokNe siklikla gidiyorsunuz doktora? Benim ki 2haftada 1 cagiriyor cuma da nst ye giricem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?