Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Gozun aydin canim. Masallah ona. Sakin kotu dusunme bence normal dogum ya da sezaryen icin simdiden net bisi soylenemez zaten onemli olan ne sekilde olursa olsun saglikla gelmesi. Bizim yaramaz da foto vermiyordu napalim annesi gelince bol bol fotograf cekcez yakinda zaten surda bisi kalmadi. Ben de daha catlamadim gerci gogsumde hafif bi iz var gibi ama kesin catlarim.zaten ortadan ikiye yarilcak gibi hissediyorum bu aralar agrilar da senin gibi tavan yapti. Herseyi yolunda bi saglik sıkıntısı yok oglusunun cok sukur. Saglikla gelsin. Teyzesi opuyor onu

ay canım valla biraz daha iyi oldum şimdi yoksa bugün gün boyu yalnızım dostlarım diye bunalım takılıyordum. umarım sağlıkla atlatırız bu dönemi e tabi bide stressiz

Canım tamda bu sebepten ilk bebegimde heeer yolu deneyip her kapıya başvurup sonra sezeryan olmak zorunda kalmıştım makat gelişte kimse risk almiyo zaten çok tehlikeli imiş bütün doktorlar hemfikir Allah hayrlisini versin diyelim senin icinde

canim her hastanede yenidogan kontrolu yapilir. zaten senin islemlerin devam ederken bir yandan da onun kontrolleri yapiliyor olacak. kadin dogumcu ve cocuk doktoru birlikte giriyorlar genelde doguma ya da dogum aninda hemen cagiriliyor. sezeryan olacaksan secme sansin olur ozellikle su kisiyi istiyorum diye randevun ona gore ayarlanir ama normal dogumda ayarlayabilecegini sanmiyorum.

Sağol canım aydınlandım

Kader kısmete teslim olmak lazım o Zaman. Allah'a emanetiz
Bir de ben Aylardır gebelik yogasına gidiyorum normal doğurucam ilAçsız kesisiz diye.
İçimde keşke dönse bebeğim diye bir beklenti umut bir var
Rabbim hayırlısını versin

Inş gönlüne göre olur canım niyetim umutsuzluğa sürüklemek değil ben tecrübe mi paylaşmak istedim kilometrelerce yol yürüyordum normal için ama hayrlisi buymuş gezmedigim doktr kalmadi şimdi de ssvd için aynı çabam ama yine olmiycak gb teslim olmak lazm artk

Ama daha vakit bol bakarsın döner senin kuzucuk

Merhabalar annisler hepinizi yakından takip ediyorum âncak çok nadir yazma fırsatım oluyor. Bugün bizim de kontrol günümüzdu. Bebişlerim sagliklilarmis çok sukur sadece biraz suları fazlaymis. Drum erken doğum riskine karşın ciğer geliştirici ıgne yaptı. Kuzucuklar 1940 ve 2200 gr olmuslar biraz önde gidiyorlar Dr en az 35 haftaya kadar bekleyeceğiz bi aksilik olmazsa dedi. Bakalım benim kurtcuklar ne zamana kadar dayanabilecek ler. Rabbim hepimizi esirgesin insaallah

sabaha kadar rüya kabus uyuymadım. sen dönmemiş deyince bende kendimi kafaya taktım iki hafta nasıl beklicem bilmiyorum ya . yani niye dönmüyolar anlamıyorum dön işte o şekilde pozisyon daha rahat . umarım dönerler canım ya

Merhaba canım maşallah hep böyle sağlıkla gider inş. beslenmeni nasıl yapıyorsun neler tüketiyorsun biraz tiyo alayım benimki biraz küçük geldi gözüme 28+0 1150 gram aslında ben 1 ayda 2 kilo almışım ama bana yaramış

Çok sağol cnm medicana nasıl sence

Kizlar cok sukur doguma 62 gün kaldi
Sayili gün cabuk gecer diyorlar ama gecmiyor ya ...kizlar benim gögüs hic büyümedi ama gögüs ucu büyüdü karardı acaba dogumdan sonra duzelirmi

Teşekkürler canm benim senin minnoşun en son kaç grdı ki? Sizde baba baya uzunmuş, kızlar zaten anne babanın ortalaması oluyormuş bizde de aslında çok abartı uzun yok ben 1.67 eşim 1.80 hatta benim babamın boyu kısadır eşiminde annesi

canm bende kısa deilim aslında 165 orta hallice:) eşimin yanında ama faciayım topuksuz25 haftalık gitmiştik 740 gram 31-32 cm demişti.bakalım 1 hafta kaldı 5 haftadır görmediğimden çok merak ediyorum.sağlıklı olsun bebeklerimiz başka bişey istemem aslında dr da sağlıklı herşey gayet normal dedi tubisimben

Aslında ben hep iştahlı biri olduğum için herşeyden yiyorum ancak sabahları özellikle yumurta kaşar, beyaz peynir yiyorum çay içmediğimden sabahları bile ayran içiyorum ya da evde yapmışsam meyve suları içiyorum, onun haricinde hergün mutlaka meyve ceviz yemeyi ihmal etmiyorum, yemek olarakda çok sebze yediğim söylenemez, ama et türü şeyleri çok severim ve yazın benim olmazsa olmazım domates salatalık. Tabi bu zamana kadar 10 kilo da ben aldım çok tatlı yemiyorum ama ekmeksiz yemek pek yemem ayrıca demir magnezyum ve omega3 ilaçlarımı eksik etmiyorum düzenli kullanıyorum, ekstradan vitamin ilacı kullanmadım. Umarım işine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…