- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Çok güzel canım hepside kapı süsünü bende daha yapamadm kendin yaptıysan banada fikir verirmisin
ben hipertroid hastasıyım normalde de merdiven çıkmak işkenceydi şimdi durum daha vahim çooooook zorlanıyorum. annem de kvalidem de 5. katta oturuyor ve asansör yok. bana kapıyı açıp salona gidip oturuyorlar o kadar geç çıkıyorum. eşim yanımdaysa o kolumdan çekiyor. uzun bir süre nefes nefese kalıyorum kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. kalbimin atmasının dışarıdan görünmesine koca memeler bile engel olamıyor.Slm kızlar günaydın sizlere bir sorum olacak is yerine çıkarken merdiven kullanıyorum mecburen ama o kadar kötü oluyorum ki yarısında oturuyorum bu gün bayılacaktım nerdeyse kalbim ağzıma çıkacaktı sanki nabzım yükseliyor gözüm bulanık görüyor kulaklarım basınç yapıyor sanki kanım çekiliyor benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba Dr A sordum hamilelikten ama çok rahatsızsan kardoyolojiye git dedi ne yapacağım bilmiyorum
Bende hipotiroidi yok ama benim de koca memelerimden görülebiliyor canımben hipertroid hastasıyım normalde de merdiven çıkmak işkenceydi şimdi durum daha vahim çooooook zorlanıyorum. annem de kvalidem de 5. katta oturuyor ve asansör yok. bana kapıyı açıp salona gidip oturuyorlar o kadar geç çıkıyorum. eşim yanımdaysa o kolumdan çekiyor. uzun bir süre nefes nefese kalıyorum kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. kalbimin atmasının dışarıdan görünmesine koca memeler bile engel olamıyor.
merhaba, bende bugün 28+6 dayım yarın 29uncu haftam bitecek inşallah. Size bir şey sormak istiyorum. bir kaç haftadır kasıklarımda bir acı var. dün gece acaip fenaydı sağdan sola dönerken o kadar acıyorki. yatıpama böyle baskı gibi sancı gibi değil. bilidiğin et acısı. ve yukarıda değil aşağıda epey. yanakların hemen üstünde başlıyor. işyerinde uzun oturduktan sonra yerimden kalkarkende ilk acıyor çok katlanıyorum resmen sonra düzeliyor. hafifliyor. bebeğimin başı aşağıda benim. doktor randevuda en son genişliyorsun normal dedi. ama acaba böyle bir hissi olan var mı? dediğim gibi kas ağrısı yada baskı gibi değil, bildiğin gerilme acısı :)
teşekkürler, sevgiler.
Slm bende de var patlayacak gibi bir his bir acı gibi sızı gibi bir şey sabırsızlıkla 32. Haftayı bekliyorum dayanamıyorum artık hem bu Ağrı'lar hem nefes darlığı ve çarpıntı is ağır geliyor artikmerhaba, bende bugün 28+6 dayım yarın 29uncu haftam bitecek inşallah. Size bir şey sormak istiyorum. bir kaç haftadır kasıklarımda bir acı var. dün gece acaip fenaydı sağdan sola dönerken o kadar acıyorki. yatıpama böyle baskı gibi sancı gibi değil. bilidiğin et acısı. ve yukarıda değil aşağıda epey. yanakların hemen üstünde başlıyor. işyerinde uzun oturduktan sonra yerimden kalkarkende ilk acıyor çok katlanıyorum resmen sonra düzeliyor. hafifliyor. bebeğimin başı aşağıda benim. doktor randevuda en son genişliyorsun normal dedi. ama acaba böyle bir hissi olan var mı? dediğim gibi kas ağrısı yada baskı gibi değil, bildiğin gerilme acısı :)
teşekkürler, sevgiler.
Günaydın tatlım, gelişimi önde gidiyor 3 hafta kadar, "kafa çapı da önde olunca bu şekilde normal doğum zor" dedi, "şimdilik erken önümüzdeki günlerde normale de dönebilir" diye ekledi ama kafamı kurcaladı işte.canım Dr niye sezeryan sinyali yaktı ki ? kafama takıldı. herşey yolunda olursa niye sezeryan olasın ki .
Hahahaha, eşim de yandan çarklı diye dalga geçiyor benimle , yürürken evdeki eşyalara çarpıyorum artık, kendi kendime de gülüyorumbende yaaaa gün içinde eşim bazen yokken resmen telden arayıp eve gel beni kaldır demek istiyorum.özellikle iki üç saat yatıp tuvalet için kalkmak işkence . sol Ayağım atıyom sağı atamıyom ikisi ayrık ayrık gidiyorum.
Ya topçu, ya dansçı ya akrobat olacaklar belliO instagram videolarına ramak kaldı hissediyorum star ışığı var bizimkilerdeBen de öyleyim canım eşim kalkıyo geceleri en kibar bi dille yana döndürmeye çalışıyo beni etmediğim hakaret kalmadı adamcağıza bi de hep daha şimdi döndüm diyomuşum inşallah sezeryan olmayız da doğumdan sonra kısıtlı uykularımızı hiç değilse istediğimiz pozisyonda uyuruz
çok teşekkürler paylaşım için, aslında kalsiyum alıyorum ama sütle aram pek yok, bir kaç gün ayran yoğurt yeme işini düzenli hale getireyim belki faydası olur :)benim öleydi resmen kalkamıyordum yerimden kalsiyum verdi dr um su anda yok bir sıkıntım geçti
Canim tansiyonunu olcturseydin hemen belki tansiyonl ilgilidirSlm kızlar günaydın sizlere bir sorum olacak is yerine çıkarken merdiven kullanıyorum mecburen ama o kadar kötü oluyorum ki yarısında oturuyorum bu gün bayılacaktım nerdeyse kalbim ağzıma çıkacaktı sanki nabzım yükseliyor gözüm bulanık görüyor kulaklarım basınç yapıyor sanki kanım çekiliyor benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba Dr A sordum hamilelikten ama çok rahatsızsan kardoyolojiye git dedi ne yapacağım bilmiyorum
benim öleydi resmen kalkamıyordum yerimden kalsiyum verdi dr um su anda yok bir sıkıntım geçti
Slm bende de var patlayacak gibi bir his bir acı gibi sızı gibi bir şey sabırsızlıkla 32. Haftayı bekliyorum dayanamıyorum artık hem bu Ağrı'lar hem nefes darlığı ve çarpıntı is ağır geliyor artik
Marcs and Spencer dan 5 uzun kollu çıt çıtlı bady 39 TL olmuş. Netten alışveriş yapanlar baksın bir kızımda ordan aldığım body ler ne çekti ne küçüldü ne çıt çıtı düştü. Hepsi hala yeni gibi kumaşları penyeleri harika oluuor
canım benim ben aylardır farklı şekillerde ağrı çeken biri olarak bir aydır bu dediğini de yaşıyorum. ağrı değil evet acı. vajinanın dudak kenarları özellikle üstü. ilk yara var sandım bakıyorum birşey yok üstten birşey yok içten acıyor. ben ne zaman sordumsa Dr a hep normal dedi. sağlıkla kalmerhaba, bende bugün 28+6 dayım yarın 29uncu haftam bitecek inşallah. Size bir şey sormak istiyorum. bir kaç haftadır kasıklarımda bir acı var. dün gece acaip fenaydı sağdan sola dönerken o kadar acıyorki. yatıpama böyle baskı gibi sancı gibi değil. bilidiğin et acısı. ve yukarıda değil aşağıda epey. yanakların hemen üstünde başlıyor. işyerinde uzun oturduktan sonra yerimden kalkarkende ilk acıyor çok katlanıyorum resmen sonra düzeliyor. hafifliyor. bebeğimin başı aşağıda benim. doktor randevuda en son genişliyorsun normal dedi. ama acaba böyle bir hissi olan var mı? dediğim gibi kas ağrısı yada baskı gibi değil, bildiğin gerilme acısı :)
teşekkürler, sevgiler.
umarım normale döner canım benim .gelişimi önde olması da iyi aslında 21 gün birden şafaklardan silmiş olursunGünaydın tatlım, gelişimi önde gidiyor 3 hafta kadar, "kafa çapı da önde olunca bu şekilde normal doğum zor" dedi, "şimdilik erken önümüzdeki günlerde normale de dönebilir" diye ekledi ama kafamı kurcaladı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?