Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
DIPTISDIPTIS simdi nasilsin canim? Dun gece ayni durumdaymisiz. ben de korktum. Simdi yine kipirkipir kerata. Seninki dogum durusunu almistir belki bas asagi. Kasiklarda hissettigin ondan olabilir. Benim yayamazi hala yatay olarak hissediyorum. doktor randevumu yarina cektim, ne söyleyecek bakalim.

Slm kızlar günaydın sizlere bir sorum olacak is yerine çıkarken merdiven kullanıyorum mecburen ama o kadar kötü oluyorum ki yarısında oturuyorum bu gün bayılacaktım nerdeyse kalbim ağzıma çıkacaktı sanki nabzım yükseliyor gözüm bulanık görüyor kulaklarım basınç yapıyor sanki kanım çekiliyor benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba Dr A sordum hamilelikten ama çok rahatsızsan kardoyolojiye git dedi ne yapacağım bilmiyorum

ben hipertroid hastasıyım normalde de merdiven çıkmak işkenceydi şimdi durum daha vahim çooooook zorlanıyorum. annem de kvalidem de 5. katta oturuyor ve asansör yok. bana kapıyı açıp salona gidip oturuyorlar o kadar geç çıkıyorum. eşim yanımdaysa o kolumdan çekiyor. uzun bir süre nefes nefese kalıyorum kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor. kalbimin atmasının dışarıdan görünmesine koca memeler bile engel olamıyor.

merhaba, bende bugün 28+6 dayım yarın 29uncu haftam bitecek inşallah. Size bir şey sormak istiyorum. bir kaç haftadır kasıklarımda bir acı var. dün gece acaip fenaydı sağdan sola dönerken o kadar acıyorki. yatıpama böyle baskı gibi sancı gibi değil. bilidiğin et acısı. ve yukarıda değil aşağıda epey. yanakların hemen üstünde başlıyor. işyerinde uzun oturduktan sonra yerimden kalkarkende ilk acıyor çok katlanıyorum resmen sonra düzeliyor. hafifliyor. bebeğimin başı aşağıda benim. doktor randevuda en son genişliyorsun normal dedi. ama acaba böyle bir hissi olan var mı? dediğim gibi kas ağrısı yada baskı gibi değil, bildiğin gerilme acısı :)

teşekkürler, sevgiler.

Bende hipotiroidi yok ama benim de koca memelerimden görülebiliyor canım

benim öleydi resmen kalkamıyordum yerimden kalsiyum verdi dr um su anda yok bir sıkıntım geçti

Slm bende de var patlayacak gibi bir his bir acı gibi sızı gibi bir şey sabırsızlıkla 32. Haftayı bekliyorum dayanamıyorum artık hem bu Ağrı'lar hem nefes darlığı ve çarpıntı is ağır geliyor artik

canım Dr niye sezeryan sinyali yaktı ki ? kafama takıldı. herşey yolunda olursa niye sezeryan olasın ki .
Günaydın tatlım, gelişimi önde gidiyor 3 hafta kadar, "kafa çapı da önde olunca bu şekilde normal doğum zor" dedi, "şimdilik erken önümüzdeki günlerde normale de dönebilir" diye ekledi ama kafamı kurcaladı işte.

Hahahaha, eşim de yandan çarklı diye dalga geçiyor benimle , yürürken evdeki eşyalara çarpıyorum artık, kendi kendime de gülüyorum

Ya topçu, ya dansçı ya akrobat olacaklar belliDün ellerim kirliyken göbeğim kaşındı, eşimden kaşımasını rica ettim, tırnaklarıyla kaşıdı diye nasıl kızdıysam adam şok oldu, onlar da az çekmiyor bizden
İnşallah hayırlısı olur, sabah sağlık ocağındaki ebem çağırmış, yanına gittim, o da karnımı görünce 30-31 hafta karnı değil, 33-34 hafta karnı bu dedi, önceki gün doktor da aynısını söyledi, eylülün ilk haftası bizimki gelecek sanırım, daha fazla durmaz gibime geliyor. Yüzüstü yatmayı özledimmmmm.

Günaydıın kızlarrrr... İki gündür sırt bel kasık agrısı vardı dünde bebegin hareketlerinin çok olmadıgını hissettim gecede karnım çok sertleşti hareketleri azdı her zaman yatakla kavga edermiş gibi sola tekme atardı yapmadı hareket var ama az. randevuyu erkene aldık yarın sabahtan. İnşallah iyidir bebegim

Canim tansiyonunu olcturseydin hemen belki tansiyonl ilgilidir

benim öleydi resmen kalkamıyordum yerimden kalsiyum verdi dr um su anda yok bir sıkıntım geçti

teşekkürler cevaplar için, ya gerçekten artık kendimden şüphe ediyordum, şirkette bir sürü annemiz var 1-4 yaş aralığında değişen bebeklerle soruyorum soruyorum yok olmadı öyle bişe diyorlar, ağrı mı baskı mı diolar acı diyorum anlamıyorlar. Acı kavramını kimse anlamadı, yaşamadığını söyledi bende kendi kendime deliriyorum herhalde dedim.

inşallah 2 ay sürmez bu ya, çok canım yandı dün gece, umarım hafifler. hafif hafif olmasına razıyım dün geceden sonra.

Kızlar bebişler hıçkırık tutuyor mu sizin de? Bazen 4-5 sn. aralıklarla pıt pıt atıyor göbeğim. Bu ara daha sık olmaya başladı. Kontrolüme daha çok olduğu için doktora soramadım ama internetten baktım bebek hıçkırık tutabiliyormuş. Sizde de oluyor mu aynısı?

merhaba bende duydum çok iyi olduğunu bodylerinin, herkes çok memnun, internetten alışverişi yok diye biliyorum baktım göremedim de siz nereden buldunuz acaba, bu sıcakta mağaza dolaşmak çok zor :)

canım benim ben aylardır farklı şekillerde ağrı çeken biri olarak bir aydır bu dediğini de yaşıyorum. ağrı değil evet acı. vajinanın dudak kenarları özellikle üstü. ilk yara var sandım bakıyorum birşey yok üstten birşey yok içten acıyor. ben ne zaman sordumsa Dr a hep normal dedi. sağlıkla kal

umarım normale döner canım benim .gelişimi önde olması da iyi aslında 21 gün birden şafaklardan silmiş olursun. o zaman gelişimi bu şekilde olup kafa ölçümü standartlara inip normal yaparsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…