Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Sadece İzmirde mi var o kampanya canım çok iyi düşünmüşsun

Canim benimki de laparoskopiydi. Dogum seminerine de gittim orada da gordum kendi doktorum da soyledi , bu durumlarda normal dogumu onermiyorlarmis. Hatta o yuzden benim sancim baslamadan sez.a giricem. Yoksa suda dogum istiyordum ben
Bana hiç doktorum bisey demedi hatta bu ikinci doktorum canim Laparoskopi oldum dedim doğum hakkinda öncelikle normal dogum istiyoruz falan dedi haftaya randevum var ilk bu konuyu sorcam aklima takildi :)

İnşallah kazanirsim canim yanindayiz benimde kiz olunca kayinpeder başladı kaynananin ismiyle bebegime seslenmeye bir seslendi iki seslendi o kadar sinir oldum ki daha biz isim bulmadan kendince isim koymus. Kaynanamin ismi perihan anlamina baktik perilerin başı demekmis esimin icine sinmedi anlami güzel olsun dedi sonra beyza koyduk ama geçen gün kayinpeder yine perihan dedi bende baba onun ismi var beyza dedim perihan olmazsa omzuma almam diyo sen bilirsin dedim. Demiyorlar ki onlar sizin bebisleriniz istediginizi koyun

O instagram videolarına ramak kaldı hissediyorum star ışığı var bizimkilerde Ben de öyleyim canım eşim kalkıyo geceleri en kibar bi dille yana döndürmeye çalışıyo beni etmediğim hakaret kalmadı adamcağızabi de hep daha şimdi döndüm diyomuşum inşallah sezeryan olmayız da doğumdan sonra kısıtlı uykularımızı hiç değilse istediğimiz pozisyonda uyuruz

Ben de bugün doktora gittim. Başı aşağıdaydı bebeğin. Özellikle senin için sordum. Doğum pozisyonu aldı diyebilir miyiz dedim. Suyu olduğu sürece her an dönebilir, kaç hastaya sezeryan için gün verdik, ameliyat günü son ultrasonda döndüğünü gördük, normal doğum yaptılar dedi. İnş senin de döner de için rahat eder artık. Başından beri stres altındasın.

bende yaaaa gün içinde eşim bazen yokken resmen telden arayıp eve gel beni kaldır demek istiyorum.özellikle iki üç saat yatıp tuvalet için kalkmak işkence . sol Ayağım atıyom sağı atamıyom ikisi ayrık ayrık gidiyorum.

canım Dr niye sezeryan sinyali yaktı ki ? kafama takıldı. herşey yolunda olursa niye sezeryan olasın ki .

Bana hiç doktorum bisey demedi hatta bu ikinci doktorum canim Laparoskopi oldum dedim doğum hakkinda öncelikle normal dogum istiyoruz falan dedi haftaya randevum var ilk bu konuyu sorcam aklima takildi :)

Aa cok enteresan. Belki yapiliyordur normali de benim de aklim karisti simdi . Intramullar di benimki o yuzden de riskli demisti doktor.
Bu arada sabahlari asiri yorgun uyaniyorum ya ,iki ortaligi toparlayayim diyorum inanilmaz bir nefes darligi oluyor. Aksam boyle degil ama

Bu hafta pek girememistim foruma ama ayni sorunlari herkes yasiyor...bende bir cok arkadas gibi geceleri uyuyamiyorum...saga sola donemiyorum..bazen kasik agrim oluyor..ama bel agrim surekli var..kuyruk sokumu dedikleri yer surekli agriyor..is yerinde surekli oturuyorum..arada bir kalkinca cok zorlaniyorum...yuruyus yap dedi doktor ama ben yerimden kalkamiyorum..ve hava cok sicakkkkk(((allah yardimcimiz olsun(((

Bende bi soriyim doktoruma canim benim de aklim karıştı. Benim laparoskopi tanisal amacliydi miyom falan alinmadi dusuklerim oldugu icin yapildi. Ne diycek bakalım sana yazarim canim. Bende kendimi çok yorgun hissediyorum sürekli uyuyasim geliyor ben hamileligimin başında bile bu kadar uyamadim. Sicaktan da olabilir canim yorgunluk. Bu gunlerimizi de ariycaz tadını cikaralim

Kızımızın beşiği geldi :) bunu yatak odasında yanımda kullanacağım. Oda takımı da yapılıyor heyecan artıyor her gecen gün :))

Gule gule kullanin cok guzel duruyor . Ben karar veremedim acaba bu besiklerden mi alsam yatagin yanina yoksa park yatak mi alsam diye. 5 6 ay kullaniliyormus bu besikler ,park yatagi katlar istedigim zaman kullaniriim diye dusundum. Ama bu besikler coook tatli tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…