- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Çok güzel canım hepside kapı süsünü bende daha yapamadm kendin yaptıysan banada fikir verirmisinEki Görüntüle 1857863 Eki Görüntüle 1857864 Eki Görüntüle 1857863
benim güzel kızımın kapı süsü tabi eylül yazacak üstünde :) ve misafirlerine lavanta keseleri onlarında üstünde kuş olacak , birde aynı kuşlarda magnetleri olacak :)
Sadece İzmirde mi var o kampanya canım çok iyi düşünmüşsunKızlar İzmirde olanlara duyurumdur
Ebebekte bir kampanya var. 7 ay ve üstü gebişler için. Kimliğinizi götürüp 5 tl karşılığında bu kutuyu veriyorlar. Kullanmayacak olsanız bile ihtiyacı olan birilerine hediye edilebilinir. Ben sağlık ocağına vermeyi düşünüyorum, ihtiyaç sahibi bir anneye gider illaki
Bez almaya gittiğimde öğrendim. Balçova ege park ve point bornovadaki ebebek mağazalarında. Yolunuz düşerse aklınızda olsun
Eki Görüntüle 1857892 Eki Görüntüle 1857893 Eki Görüntüle 1857894
Bana hiç doktorum bisey demedi hatta bu ikinci doktorum canim Laparoskopi oldum dedim doğum hakkinda öncelikle normal dogum istiyoruz falan dedi haftaya randevum var ilk bu konuyu sorcam aklima takildi :)Canim benimki de laparoskopiydi. Dogum seminerine de gittim orada da gordum kendi doktorum da soyledi , bu durumlarda normal dogumu onermiyorlarmis. Hatta o yuzden benim sancim baslamadan sez.a giricem. Yoksa suda dogum istiyordum ben
Sadece İzmirde mi var o kampanya canım çok iyi düşünmüşsun
İnşallah kazanirsim canim yanindayizkayınpederim hayattayken konuşmuştuk anne baba ismi koymayacağız diye o da bizi desteklemişti ama vefat ettiği için eşim duygusal davranıyor. iki isme karşıyım ve kazanan ben olacağım.
kv falan isim konusunda fikrini söyleyemez bile 5 senedir bekliyorum onca hormon iğnesini ben vuruldum kime ne dedim ve en başından tavrımı belli ettim. işte eşimin bayramda, babalar gününde falan duyguları depreşiyor aksi gibi doğum kurban bayramındadireniyorum kazanacağım
O instagram videolarına ramak kaldı hissediyorum star ışığı var bizimkilerdeİnstagramda gerçekliğine inanamadığım videoalar oluyor, bildiğin bebek incecik çarşafın altında dans ediyor gibi hareketler yapıyor, herhalde birkaç haftaya bizimkiler de öyle olacakgece yatakta dönmesi bizim için de işkence, dönerken eşimin kolundan tutuyorum gece yarısı. Biraz deli yatarım normalde, hamile kaldığımdan beri dikkat ediyorum ama kendimi sırt üstü buluyorum ben de sık sık, hemen yan dönüyorum ama yan yatmaktan yan kaslarım ağrıyor artık.
Benim doktorum da iki haftada bir çağırıyor. Bugün nstye girdim. Kasılma olsaydı 10 gün sonra çağıracaktı, ama herşey yolunda yine 2 hafta sonra gel dedi.Ne siklikla gidiyorsunuz doktora? Benim ki 2haftada 1 cagiriyor cuma da nst ye giricem.
Ben de bugün doktora gittim. Başı aşağıdaydı bebeğin. Özellikle senin için sordum. Doğum pozisyonu aldı diyebilir miyiz dedim. Suyu olduğu sürece her an dönebilir, kaç hastaya sezeryan için gün verdik, ameliyat günü son ultrasonda döndüğünü gördük, normal doğum yaptılar dedi. İnş senin de döner de için rahat eder artık. Başından beri stres altındasın.Ayak serçe parmağıyla yanındaki parmak arası anne vücudunda bebeğe direk etki e den akupunktur noktasıymış. Orası uyarılınca iğneyle Bebek pozisyon değişebiliyormuş. İğneyle uyaramam ama masajla çimdikle belki bir işe yarar. Zararı olmaz belki faydası olur
Bir de yabancı sitelerde okudum bunu soğuk sıcak kompres yaparak yönlendirebilirmişiz bebeği. Misal benim başı yukarda ya yukarı soğuk havlu kompres yapıp doğum kanalı tarafına sıcak aynı anda. Bebek soğuktan kaçar sıcağa yönelirmiş. Bunu Da deneyeceğim.
İnşallah dönmüştür senin ki inşallah benimki de döner sağlıkla
Ben de tüm gece okudum araştırdım. 37 de kendiliğinden dönen tek bir isim buldum. Çoğu dönmemiş ve sezaryen olmuş
Sadece kk da değil başka sitelerde de okudum dönene çok rastlamadım yani.
Bir ilk oluruz belki.
bende yaaaa gün içinde eşim bazen yokken resmen telden arayıp eve gel beni kaldır demek istiyorum.özellikle iki üç saat yatıp tuvalet için kalkmak işkence . sol Ayağım atıyom sağı atamıyom ikisi ayrık ayrık gidiyorum.İnstagramda gerçekliğine inanamadığım videoalar oluyor, bildiğin bebek incecik çarşafın altında dans ediyor gibi hareketler yapıyor, herhalde birkaç haftaya bizimkiler de öyle olacakgece yatakta dönmesi bizim için de işkence, dönerken eşimin kolundan tutuyorum gece yarısı. Biraz deli yatarım normalde, hamile kaldığımdan beri dikkat ediyorum ama kendimi sırt üstü buluyorum ben de sık sık, hemen yan dönüyorum ama yan yatmaktan yan kaslarım ağrıyor artık.
yaaaaa ne güzel yakalamışsın ben bir türlü denk getiremiyorum. ismi de çok güzel sağlıkla kalll
Ahanda yakaladım benim halay başını
İçerde resmen fadimenin düğünü var ve bu halay başı
canım Dr niye sezeryan sinyali yaktı ki ? kafama takıldı. herşey yolunda olursa niye sezeryan olasın ki .Ben de 13 kg aldım, öncesinde beden olarak 36-38 idim, S -M üst bedendi, şimdi 38-40 beden hamile pantolonlarım ve L-XL beden salaş üstlerle geçiriyoruz dönemi, benim de karın büyüdüğü için üst beden daha büyük, alttan çok kilo almadım sanırım. 167 cm boyum, 64 kg ile başladım, 77 kg oldum, bakalım sonumuz hayır olsun , 80 kg bulmamalıyım diyordum ama sanırım zor olacak, çünkü bu haftadan sonra bebek haftada 200-250 gram alıyormuş zaten, sağlıkla gelsinler de tek, sıkı disiplinle halledilir kilolar.
İnşallah hastane içine siner canım, ben de normal doğum istiyordum, doktorumuz dün sezaryen sinyalini yaktı, bakalım hayırlısı hangisiyse o olsun hepimiz için, kendimi şartlamıyorum şimdilik, moral bozmak yok
Bana hiç doktorum bisey demedi hatta bu ikinci doktorum canim Laparoskopi oldum dedim doğum hakkinda öncelikle normal dogum istiyoruz falan dedi haftaya randevum var ilk bu konuyu sorcam aklima takildi :)
ayy çok tatlı yaaKızımızın beşiği geldi :) bunu yatak odasında yanımda kullanacağım. Oda takımı da yapılıyor heyecan artıyor her gecen gün :))
Bende bi soriyim doktoruma canim benim de aklim karıştı. Benim laparoskopi tanisal amacliydi miyom falan alinmadi dusuklerim oldugu icin yapildi. Ne diycek bakalım sana yazarim canim. Bende kendimi çok yorgun hissediyorum sürekli uyuyasim geliyor ben hamileligimin başında bile bu kadar uyamadim. Sicaktan da olabilir canim yorgunluk. Bu gunlerimizi de ariycaz tadını cikaralimAa cok enteresan. Belki yapiliyordur normali de benim de aklim karisti simdi . Intramullar di benimki o yuzden de riskli demisti doktor.
Bu arada sabahlari asiri yorgun uyaniyorum ya ,iki ortaligi toparlayayim diyorum inanilmaz bir nefes darligi oluyor. Aksam boyle degil ama
Kızımızın beşiği geldi :) bunu yatak odasında yanımda kullanacağım. Oda takımı da yapılıyor heyecan artıyor her gecen gün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?