- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Çatlak konusunda kalınmayı geçtim çok yanıyor artık. Azıcık terlesem açık yara gibi cayır cayır yanıyor. Evde göbek açık geziyorum
Kiloyu sadece göbeğe aldığım için göbek haritaya döndü
Son durumlar böyle
Eki Görüntüle 1861438
Eki Görüntüle 1861439
Ne güzel sadece göbeğin var çok da tatlı görünüyorsun çatlaklarda oğlundan hediye olsun sana artıkÇatlak konusunda kalınmayı geçtim çok yanıyor artık. Azıcık terlesem açık yara gibi cayır cayır yanıyor. Evde göbek açık geziyorum
Son durumlar böyle
Eki Görüntüle 1861438
Eki Görüntüle 1861439
Sen de kendini sürekli yarmagül modunda anlatınca gözümde nasıl bir şey canlandıysa artık, bildiğin narin yapılısın canım ya, maşallah çok tatlı görünüyorsunuzÇatlak konusunda kalınmayı geçtim çok yanıyor artık. Azıcık terlesem açık yara gibi cayır cayır yanıyor. Evde göbek açık geziyorum
Son durumlar böyle
Eki Görüntüle 1861438
Eki Görüntüle 1861439
canım benim seninki normal değerde bizimki anormal değerde, kafana takma sakın. ben hep diyorum, normal doğum için şimdi yediklerime dikkat ediyorum ki bebeğin kilosu normale dönsün. karnın çıkıp çıkmaması tamamen yapısal, bebekle hiç ilgisi yok. benim en baştan beri karnım kocaman. ama keşke öyle olmasaydı, çok yorucu oluyor böyle. oğlun da maşallah tam kararında gelmiş, bu kuzucuğun da öyle gelir eminim, sen içini rahat tut canım.Slm kizlar simdi sizi okuyunca korktum benim ki 30+2de 1550 gr dedi doktor cok dusuk mu bide karnim hic yok gibi benm bide ikinci bebegim bu ilk hamileligimden daha cok ciknasini beklerken hic cikmadi oglum 3480 dogmustu bu zayif mi olcak ki kafama takildi simdi
Canm ben ilişki konusunda bişey diyemem çünkü benim eşim bebişten sonra pek cesaret edemedi bende zorlamadımKızlar affınıza sığınarak soruyorumcinsel birliktelik kaçıncı haftaya kadar devam edebiliyor, internette baktığımda son trimesterde bırakılır diyen var, spermdeki oksitosinden dolayı doğumu tetikler deniliyor, kimi sayfalarda da anne tarafından salgılanan serotonin hormonuyla bebeğin gelişimi pozitif yönde etkilenir de deniyor
Bir diğer konu da genital bölge epilasyon konusu, 34. haftadan sonra her an sancı durumuyla acile gidilebilir,hep hazırlıklı olmak gerek deniliyor, ben genital bölgeyi sipsivri göbekle 2 aydır göremiyorum, çok afedersiniz, dışarıda yaptıramıyorum ağda vs. kendim ayna yardımıyla eldivenle hallediyorum, jilet de kullanmadım hiç, ağda, epilasyon vs için son aylarda kasılma yarattığından doğuma sebep olabilir diye de okumuştum, hamilelikte regl olunmadığı gibi epilasyon sıkıntısı da en azından 9 aylık kalksaydı ortadan, hamile kadının duası kabul olurmuş, ben dileyeyim de
Çok zarif bir hamiş olmuşsun, maşallahBende 16-17 kilo aldım 32+3. 60 kilo ile hamile kaldım simdi 76 kiloyum. İlk onceleri çok takıyordum ama bebisinde kilosu iyi diyorum en azından :))) çatlaklar da sadece bacak bölgemde oldu karnım birsey yok. Normalde de bacak bölgesinden kilo alırım hep ondan sanırım
Canm sende hiç 16 kilo almış gibi görünmüyorsun gayet kibar görünüyorsun çarlaklarada artık yapacak bişey yokBende 16-17 kilo aldım 32+3. 60 kilo ile hamile kaldım simdi 76 kiloyum. İlk onceleri çok takıyordum ama bebisinde kilosu iyi diyorum en azından :))) çatlaklar da sadece bacak bölgemde oldu karnım birsey yok. Normalde de bacak bölgesinden kilo alırım hep ondan sanırım
Kesinlikle o Zaman daha çok üzülürdüm simdi en azından o da bende tombisiz diyorumÇok zarif bir hamiş olmuşsun, maşallahBenim de tesellim o, zayıf olsaydı da bebişim içim içimi yerdi bakamıyor muyum beslenemiyor muyum diye, ilk günler kusarken bile vicdan azabı duyuyordum, bebişin alacağı gıdalar boşa gidiyormuş gibi geliyordu, öyle olmasa da insan kafaya takıyor işte., sağlıklı olsunlar, sağlıklı olalım gerisi hallolur inşallah.
Tesekkur ederim Can'ım sanirim kilolar bebekler çıkınca görünecek :) olsun varsın sağlıkla gelsinler de veririz o kiloları daCanm sende hiç 16 kilo almış gibi görünmüyorsun gayet kibar görünüyorsun çarlaklarada artık yapacak bişey yokmaşallah bizim topikteki hamişlere herkes ne kadarda güzel görünüyor
evet canım nette farklı görüşler var bende yeni araştırdım bilemedim ne yapmalı. ama biz sanırım bundan sonra temkinli olacağız biraz. çünkü doğumu tetikleme olayını okumuştum ben de.Kızlar affınıza sığınarak soruyorumcinsel birliktelik kaçıncı haftaya kadar devam edebiliyor, internette baktığımda son trimesterde bırakılır diyen var, spermdeki oksitosinden dolayı doğumu tetikler deniliyor, kimi sayfalarda da anne tarafından salgılanan serotonin hormonuyla bebeğin gelişimi pozitif yönde etkilenir de deniyor
Bir diğer konu da genital bölge epilasyon konusu, 34. haftadan sonra her an sancı durumuyla acile gidilebilir,hep hazırlıklı olmak gerek deniliyor, ben genital bölgeyi sipsivri göbekle 2 aydır göremiyorum, çok afedersiniz, dışarıda yaptıramıyorum ağda vs. kendim ayna yardımıyla eldivenle hallediyorum, jilet de kullanmadım hiç, ağda, epilasyon vs için son aylarda kasılma yarattığından doğuma sebep olabilir diye de okumuştum, hamilelikte regl olunmadığı gibi epilasyon sıkıntısı da en azından 9 aylık kalksaydı ortadan, hamile kadının duası kabul olurmuş, ben dileyeyim de
Tesekkurler Can'ım :) moral oldu bu
canım ilişki için bizim dr 30. hafta itibariyle asla yok dedi. diğer konu lazer yaptrmıştıım hatta yaptrıyoken sonlara doğru hamile kaldım bi kaç var yine onada ağda yapamam lazere devam edceğim için jilet oluyo mecburen..Kızlar affınıza sığınarak soruyorumcinsel birliktelik kaçıncı haftaya kadar devam edebiliyor, internette baktığımda son trimesterde bırakılır diyen var, spermdeki oksitosinden dolayı doğumu tetikler deniliyor, kimi sayfalarda da anne tarafından salgılanan serotonin hormonuyla bebeğin gelişimi pozitif yönde etkilenir de deniyor
aaaa profil fotona bakarak çok yanılmışım.. sanki şimdi ondan daha zayıfsın ve sadece göbek var ne güzel,çatlak acımasa iyiydi bu sıcakta yaaaÇatlak konusunda kalınmayı geçtim çok yanıyor artık. Azıcık terlesem açık yara gibi cayır cayır yanıyor. Evde göbek açık geziyorum
Son durumlar böyle
Eki Görüntüle 1861438
Eki Görüntüle 1861439
Canm ben ilişki konusunda bişey diyemem çünkü benim eşim bebişten sonra pek cesaret edemedi bende zorlamadımdiğer konuda ise ben önceden lazere gidiyordum ondan sonrasında jiletle aldım kendim ağda yapmaya pek cesaretim yok, çok değil zaten onun için sıkıntı olmuyor ama dediğin gibi hamilelikte oda olmasaydı iyiydi
Böyle konuları konuşmak da hiç adetim değildir ama, sizlerle burada her şeyi paylaştıkevet canım nette farklı görüşler var bende yeni araştırdım bilemedim ne yapmalı. ama biz sanırım bundan sonra temkinli olacağız biraz. çünkü doğumu tetikleme olayını okumuştum ben de.
normalde ağda ya da epilasyon yapardım ama şimdi jiletle devam ediyorum. en azından sürekli temiz kalıyor, her banyoda kullanıyorum çünkü her gün. acil bi durumda da daha hazır olurum diye düşündüm. evet keşke bu sıkıntı da kalksaymış en azından gebelikte süper olurmuş..
Canım extra bir durumun olduğundan değil di mi , 30. haftadan sonra kati olarak yasak dedi yani.canım ilişki için bizim dr 30. hafta itibariyle asla yok dedi. diğer konu lazer yaptrmıştıım hatta yaptrıyoken sonlara doğru hamile kaldım bi kaç var yine onada ağda yapamam lazere devam edceğim için jilet oluyo mecburen..
Dualarımız sizinle canim. Hayirdir inş. Haberdar et biziKızlar sabahtan beri kendimi oyalamaya çalışıyorum, sırtımda ve kasığımda sancı var, son yarım saattir miktarı arttı, nefesimi kesiyor bazen, az sonra acile gideceğiz, eşimi bekliyorum, dua edin lütfen bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?