- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
Kızlar sabahtan beri kendimi oyalamaya çalışıyorum, sırtımda ve kasığımda sancı var, son yarım saattir miktarı arttı, nefesimi kesiyor bazen, az sonra acile gideceğiz, eşimi bekliyorum, dua edin lütfen bize.
Bende 16-17 kilo aldım 32+3. 60 kilo ile hamile kaldım simdi 76 kiloyum. İlk onceleri çok takıyordum ama bebisinde kilosu iyi diyorum en azından :))) çatlaklar da sadece bacak bölgemde oldu karnım birsey yok. Normalde de bacak bölgesinden kilo alırım hep ondan sanırım
Bende göbeğe alıyorum kiloyu. İç karın hiç yokmuş direk dışarda karnım. Seninde öyle herhalde. Ee biz çatlamayalim da kim çatlasın. Benim de kaşıntı çok. Çözümü var mı ki
Ne güzel sadece göbeğin var çok da tatlı görünüyorsun çatlaklarda oğlundan hediye olsun sana artıkben bel bacak basen göğüs heryerden aldığım için daha hantal bir görüntüm var
Sen de kendini sürekli yarmagül modunda anlatınca gözümde nasıl bir şey canlandıysa artık, bildiğin narin yapılısın canım ya, maşallah çok tatlı görünüyorsunuz
İzmirin sıcağında Allah kolaylık versin size, ben Alanyada 3-4 gün zor dayandım.,o da sürekli denizde olmamıza rağmen. o sıcakta terlememeye imkan yok, sık sık ılık soğuk duş alıp göbüşü rahatlatmak lazım.
aaaa profil fotona bakarak çok yanılmışım.. sanki şimdi ondan daha zayıfsın ve sadece göbek var ne güzel,çatlak acımasa iyiydi bu sıcakta yaaa
aynen canım, doktorum sakıncası yok demişti. bizde değişmekle beraber haftada 2 gibi devam ediyorduk. artık iyice ağırlaştım, e biraz ağrılar da var. erken doğum da korkutuyor haliyle. o yüzden ya çok azaltırız ya da şimdilik bırakırız sanırım biz de.Böyle konuları konuşmak da hiç adetim değildir ama, sizlerle burada her şeyi paylaştıknormal rutindeki gibi olmuyor tabi gebelikte ama yine de tamamen bitirmedik biz de. Doktorumuza 2. trimesterde sormuştuk, kanama lekelenme vs. bir şey olmadığı müddetçe, ki düşük vs risk durumununz da olmadı hiç, sıkıntı yok demişti, eşim de hamile olunca ilk tedirgin olmuştu, dikkat ediyordu ama doktordan ehliyeti alınca haftada bir ya da 2 haftada bir gibi bir rutinle oluyor biz de
çok geçmiş olsun canım, umarım senin durumun da geçici bir hazırlık durumudur. iyi haberlerini bekliyoruz. sen yine de endişelenmemeye çalış, iyi düşün iyi olsun inşallah. dualarımız, iyi dileklerimiz seninle.Kızlar sabahtan beri kendimi oyalamaya çalışıyorum, sırtımda ve kasığımda sancı var, son yarım saattir miktarı arttı, nefesimi kesiyor bazen, az sonra acile gideceğiz, eşimi bekliyorum, dua edin lütfen bize.
Ne güzel sadece göbeğin var çok da tatlı görünüyorsun çatlaklarda oğlundan hediye olsun sana artıkben bel bacak basen göğüs heryerden aldığım için daha hantal bir görüntüm var
Kızlar sabahtan beri kendimi oyalamaya çalışıyorum, sırtımda ve kasığımda sancı var, son yarım saattir miktarı arttı, nefesimi kesiyor bazen, az sonra acile gideceğiz, eşimi bekliyorum, dua edin lütfen bize.
Kızlar günaydın, dün kontrolumuz vardı. Kızım yine önde çıktı. 31+6'da haftamız, kendisi 32+5 ile uyumlu. Bas cevresi yine 2 hafta önden gidiyor. Bu bir hastalık belirtisi mi diye sormadan edemedim, yok hayır kesinlikle değil dedi. Sadece koca kafalı olucak dedi. Sağlıklı olsunda koca kafalı kızım benimkilosu 1,900 boyu 44cm çıktı. Zamanında doğarsa 4 kiloyu bulur dedi. Normal doğurabilir miyim dedim, çatın ile alakalı yeteri kadar geniş olursa olabilir elbette dedi. Bizden bu kadar, kızlar hastahanede foto çekimi için yenidoğan şık bir tulum almıştım 55cm yazıyor. Sizce onu 1 beden büyüğü ile değiştirsem mi? Sonraki zamanlarında giymesede olur aşırı kıyafeti var 0-3 ay olarak. Hastahanede üstüne tam olsun derdim o. Eşim değiştirme diyor.
Hiç sorma canım yaa aynı hislerle doluyummmmabimin eşi çok sever beni, en azından öyle söyler onun ilk hamilelik döneminde düşük riski vardı, yatması gerekiyordu 4. aya kadar , y.lisans tezimi bir tarafa bırakıp, 1,5 ay ilgilenmiştim, sürekli "hakkını ödeyemem " der durur, hem ihtiyaçları konusunda yardımcı olmaya çalışmıştım hem de ruhen, psikolojik olarak destek maksatlı yanındaydım. Kendisi 44 kg minyon mu minyon bir bünyeye sahip olunca her şey ona devasa geliyor sanırım, o bile geçen gün abla sen şişmişsin" dedi, ben şokkk!!! en yakın arkadaşlarım " bu süreçte normal, ben 26 kg aldım, sadece 4 kg fazlam kaldı" diye moral verirken, o kalktı öyle dedi, napalım canı sağolsun, herkesi kendince kabul etme konusunda eskiye göre daha iyi sayılırım, ama hırs yapıyor muyum yapıyorum, vereceğiz inşallah bu kiloları.
Bu arada 31+4 deki halimizden herkese sevgiler
Maşallah diyelim teyzeleri :) bizim kızımızda biraz Tonbiş doktorum dana diye seviyor 31 haftalikken 2 kg idi 42 cm boyu da. Şekerden şüphelendiler ama sukur onunla ilgili değilmiş sanirim benim fazla meyve yememden oluyor. Böbreğinde de sağda buyume var Dedi bakalım bir daha kı gidişimize insallah azalma olmustur. O resimde de bacağını emiyordu yavrum :) Rabbim hepimizin hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin
Etrafımdakiler de sürekli soruyor, ne kadar kaldı diye, bana da sordukça zaman geçmiyor gibi geliyor.
Ben de tam onu soracaktım. 34. Haftamdayım. Hareketlerin sıklığı ve şiddeti iyice azaldı. Normal midir ve aynı haftalarda aynı durumu yaşayan var mı arkadaşlar?
Kızlar affınıza sığınarak soruyorumcinsel birliktelik kaçıncı haftaya kadar devam edebiliyor, internette baktığımda son trimesterde bırakılır diyen var, spermdeki oksitosinden dolayı doğumu tetikler deniliyor, kimi sayfalarda da anne tarafından salgılanan serotonin hormonuyla bebeğin gelişimi pozitif yönde etkilenir de deniyor
Bir diğer konu da genital bölge epilasyon konusu, 34. haftadan sonra her an sancı durumuyla acile gidilebilir,hep hazırlıklı olmak gerek deniliyor, ben genital bölgeyi sipsivri göbekle 2 aydır göremiyorum, çok afedersiniz, dışarıda yaptıramıyorum ağda vs. kendim ayna yardımıyla eldivenle hallediyorum, jilet de kullanmadım hiç, ağda, epilasyon vs için son aylarda kasılma yarattığından doğuma sebep olabilir diye de okumuştum, hamilelikte regl olunmadığı gibi epilasyon sıkıntısı da en azından 9 aylık kalksaydı ortadan, hamile kadının duası kabul olurmuş, ben dileyeyim de
Bende göbeğe alıyorum kiloyu. İç karın hiç yokmuş direk dışarda karnım. Seninde öyle herhalde. Ee biz çatlamayalim da kim çatlasın. Benim de kaşıntı çok. Çözümü var mı ki
Canım extra bir durumun olduğundan değil di mi , 30. haftadan sonra kati olarak yasak dedi yani.
Lazer konusunda tembel davranışıma nasıl kızıyorum ama "hamilelikte hormonlar değişiyor, lazer tedavisi boşa da gidebiliyor, kıl tüy tekrar coşuyor" diyen de var,bilemedim, ne güzel şanslısın sen, ben de açık tenli açık tüy rengine sahibim, miktarı az ama uğraşması yine de sıkıcı geliyor işte.
Geçmiş olsun şimdi Nasıl oldun. Dün geceden beri benimde nefesim kesiliyor zor nefes alıyorum Hamileliğin başlarında kusarken oluyordu şimd yeniden başladı.Kızlar sabahtan beri kendimi oyalamaya çalışıyorum, sırtımda ve kasığımda sancı var, son yarım saattir miktarı arttı, nefesimi kesiyor bazen, az sonra acile gideceğiz, eşimi bekliyorum, dua edin lütfen bize.
Insallah iyi haberlerle donmen dilegiyleKızlar sabahtan beri kendimi oyalamaya , sırtımda ve kasığımda sancı var, son yarım saattir miktarı arttı, nefesimi kesiyor bazen, az sonra acile gideceğiz, eşimi bekliyorum, dua edin lütfen bize.
canım bizde bi düşük olunca eşim korkudan hiç yaklaşmadı. ama okuduğum kadarıyla risk olmadığı sürece son ana kadar sıkıntı yok hatta doğumu kolaylaştırır. ben bikini bölgesini lazer yaptırmıştım. kalan birkaç teli iki aya bir eldivenle çekiyorım.esmer ve tüylü bi kadın olduğum için iyiki gitmişim diyorum yoksa rezil durumdaydımKızlar affınıza sığınarak soruyorumcinsel birliktelik kaçıncı haftaya kadar devam edebiliyor, internette baktığımda son trimesterde bırakılır diyen var, spermdeki oksitosinden dolayı doğumu tetikler deniliyor, kimi sayfalarda da anne tarafından salgılanan serotonin hormonuyla bebeğin gelişimi pozitif yönde etkilenir de deniyor
Bir diğer konu da genital bölge epilasyon konusu, 34. haftadan sonra her an sancı durumuyla acile gidilebilir,hep hazırlıklı olmak gerek deniliyor, ben genital bölgeyi sipsivri göbekle 2 aydır göremiyorum, çok afedersiniz, dışarıda yaptıramıyorum ağda vs. kendim ayna yardımıyla eldivenle hallediyorum, jilet de kullanmadım hiç, ağda, epilasyon vs için son aylarda kasılma yarattığından doğuma sebep olabilir diye de okumuştum, hamilelikte regl olunmadığı gibi epilasyon sıkıntısı da en azından 9 aylık kalksaydı ortadan, hamile kadının duası kabul olurmuş, ben dileyeyim de
canım bizde bi düşük olunca eşim korkudan hiç yaklaşmadı. ama okuduğum kadarıyla risk olmadığı sürece son ana kadar sıkıntı yok hatta doğumu kolaylaştırır. ben bikini bölgesini lazer yaptırmıştım. kalan birkaç teli iki aya bir eldivenle çekiyorım.esmer ve tüylü bi kadın olduğum için iyiki gitmişim diyorum yoksa rezil durumdaydımKızlar affınıza sığınarak soruyorumcinsel birliktelik kaçıncı haftaya kadar devam edebiliyor, internette baktığımda son trimesterde bırakılır diyen var, spermdeki oksitosinden dolayı doğumu tetikler deniliyor, kimi sayfalarda da anne tarafından salgılanan serotonin hormonuyla bebeğin gelişimi pozitif yönde etkilenir de deniyor
canım ben seni daha kilolu bekliyordum Ne yalan söyliyim. özellikle karnını çatlaklarla çekip yolladıktan sonra . gayet güzel bi hamiş olmuşsun ve kilon gayet idealÇatlak konusunda kalınmayı geçtim çok yanıyor artık. Azıcık terlesem açık yara gibi cayır cayır yanıyor. Evde göbek açık geziyorum
Kiloyu sadece göbeğe aldığım için göbek haritaya döndü
Son durumlar böyle
Eki Görüntüle 1861438
Eki Görüntüle 1861439
ayyyy heycandan gözlerim dolduKızlar dualarınıza ihtiyacım var suyum geldi yatışım yapıldı erken doğum dua edin çok
Rabbim yardımcınız olsun. İnsaallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini çok sukur ki çok kritik haftalari atlatmissin üzülme kendini strese sokma canım bizleri de haberdar etKızlar dualarınıza ihtiyacım var suyum geldi yatışım yapıldı erken doğum dua edin çok
dualarımız, iyi dileklerimiz sizin için canım, iyi haberlerini bekliyoruz.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var suyum geldi yatışım yapıldı erken doğum dua edin çok
Allahim sizi ve bebeginizi korusun.Saglikli,mutlu bir sekilde bebeginizi kucaginiza aldirmayi nasip etsin rabbim.Dualarimiz sizinleKızlar dualarınıza ihtiyacım var suyum geldi yatışım yapıldı erken doğum dua edin çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?