Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
cnm ben kuaforde hallediyorum valla 10 dk suruyor mis gibi rahat oluyor cinsellik bizde hala devam ediyor bir sorun yoksa devam ediliyor ama tabi dikkatli olmak sartiyla ins dularin kabul olur ya bir de bu agda olayinin dogum sonrasi vakasi var . ahh ahh

Aynen bende öyle her yerinden aldım. Bazıları hiç kilo almamışsın bazıları da çok kilo almışsın diyor bende anlamış Değilim. Bir de ayaklarım çok şişiyor
Biraz bol giyinsem neredeyse hamile olduğum anlaşılmayacak sadece kilolu biri olarak görüneceğim, benim hamileliğim tamamen anneme benziyor bu zamana kadar, annemde pek ödem olmamış bende de şimdiye kadar bişey yok geri kalanlarda benzer inşallah

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var suyum geldi yatışım yapıldı erken doğum dua edin çok
Canm dualarımız seninle, sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah

Kızlar herkese iyi geceler, şimdi taburcu olduk, kan,idrar, nst,serum derken 6 saattir hastanedeyiz, nstde sancılar 20-25civarı çıktı, sancıları serumla durdurdular, safra kesemde taş vardı, böbrek taşı düşürmemden şüphelendi doktor, pztsi ürolojiye gitmem gerekecek,çok şükür şimdi iyiyiz, sizleri seviyorum, Allah kimseye evladıyla ilgili bir korku yaşatmasın, bebek iyi dendikten sonra kendi acın umurunda bile olmuyor. Tek tek etiketleyemedim ,kusuruma bakmayın, doktor bol sıvı alımını önerdi, ilk nst bağlandı, sancı durumuna göre bebeğin haftasını konuşmaya başladılar, ameliyathane yolu göründü dedim bir an, açıklık kontrolü yaptı, çok şükür henüz açıklık yok, rahim ağzında hafif yumuşama başlamış dedi. Kendinize de bebişlere de çok dikkat edin.

Ooohhh çok şükür canım yaaa belki yazmışssın diye uyumadan gireyim dedim aklım sendeydi.inşallah pazarteside bişey çıkmaz.rabbim sağlıcakla kucağına vaktinde almayı nasip etsin.ama senin oğluş biraz hızlı annesi dikkatli ve temkinli ol ,süprizleri sevicek heralde

sinemnur canim tekrar cok gecmis olsun. Elim telefonda surekli haber var mi diye foruma giriyordum. Cok sukur iyisiniz. Kontrollere daha sık mi gideceksin simdi? Isten izin alcak misin? Sanirim doktorun istirahat onermistir. Yorma kendini, hep iyi seyler düşün. Oglusunda annesi de cok güçlü masallah hicbisicik olmaz size. Saglikla kalin canim.

)
canım çok geçmiş olsun . nst 20 25 demişsin kaç olunca riskli oluyor ki çok panik yaptım ya. lütfen kendine dikkat et sağlıkla kall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…