Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bulantı kusma olaylarınız nasıl kızlar?
Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi desem yeridir.
Bu haftalarda herkes benim gibi mi yoksa?
İçtiğim suyu bile kusuyorum akşamları
Bende sadece sabah kalkınca ve acıkınca hafif bir bulantı oluyor. Kusma filan yok çok şükür. Annemde de olmazmış benim. Ondan herhalde. Sadece felaket gaz var.

Kaç kilo başladınız hamilelige. Ben 56 ile başladım. Malesef://
bunu hiç sorma ben önceki kilolarımdan kurgulamamıştım ki son 5 kilom kalmıştı 61 ile kaldım canım sen ne güzel 56 ideal kilomdu benim inşallah çok alamam da

Sorma canm çok fena oluyo insan ilk çocukta rahatsn e ikinci öylemi biriyle ilgilenmek ten diğerini unutuyo insan sen eminim benim durumunda değilsindir çünkü benim kızım daha 6 aylık

Arabayla canım 45 dk lık yol orda yatarım tüm gün nasipse. Kıyamam canım Allah yardımcın olsun. Diş çıkarıcaksa onun huysuzluğudur. Rabbim uzun ömürler versin çocuklarına. Çocuklarımıza.
Amin canm bende öyle düşünüyorum diş çıkarıyor galiba yavrum ya çok huzursuz ağrısı falan mı var acaba

selam kızlar dün kendi doktoruma gittim.gripten dolay çok ateşlenmiştim onu sordum.eger bişey olsaydı kalbi atmazdı dedi.banada dinletti.kanama için vajinal progestron verdi.kan verdim.1 hafta geç yumurtlamışsın dedi.yani bebiş 1 hafta küçük kanamam sabahtan beri yok midem çok bulanıyor.ama şu ateşlenme işine çok korktum hatta derdim va r a yazdım inşallah bişey olmamıştır tamda vucut oluşma döneminde stresli iş beeeeeee bu hamilelik İnşallah sonu güzel olurr sabır edecegiz yapacak bişey yok

Bak bebisin seninle ne güzel üzme kendini

Gittiğimde 6+3 olucam duymamız gerek dedi dr inşallah ikimizde duyarız tüm arkadaşlarım duyar.

Ben bu hafta gittğimde 6+3 tüm ve kalp atışı için erken 2 hafta sonra gel yoksa sıkıntıya girersin dedi

Aa ne güzel kanaman durmuş.
Mandalina ve portakala hücum

Sorma canm çok fena oluyo insan ilk çocukta rahatsn e ikinci öylemi biriyle ilgilenmek ten diğerini unutuyo insan sen eminim benim durumunda değilsindir çünkü benim kızım daha 6 aylık
Benim ki 14 aylık canım inşallah üstesinden gelebiliriz rabbim yardımcımız oldun bunda da ben çok zorlanmıştın diğerinde ne yaparım düşünmek bile beni çok korkutuyor

Ben bu hafta gittğimde 6+3 tüm ve kalp atışı için erken 2 hafta sonra gel yoksa sıkıntıya girersin dedi

Aa ne güzel kanaman durmuş.
Mandalina ve portakala hücum
Benimkide duymamız gerek dedi belki kese boyutu yumurtlama zamanı falanla alakalıdır bilemedimki şimdi. Gerçi 7.hafta ideali yaziyo nette. Bu dr lar degişik değişik konuşuyo.

6+3te kaç mm idi kesen? Yolk sac ı görmüştün diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…